Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vtb
Alexease, csak emlékezz rá: Mózesnek sem volt könnyû 😊)
Alexease
Mivel naponta kerdezik, kerik, ezert csak feltettem az oldalamra a NoCD patch-et, es az eredeti 1.0-as exe-t a patch-eleshez. A GyiK reszben meg leirtam hogyan kell patchelni a Rip verziot. Ha valaki kerdezoskodik, iranyitsatok oda.
StreetLegal Catalog: StreetLegal Catalog
SLC Patch: SLC Patch
SLC GyiK/FAQ: SLC GyiK

(Mar meguntam, hogy az ingyenesen szerzett programjahoz, senki nem tud 5 percet eltolteni a net-en, hogy megszerezze hozza az informaciokat! Bocsi, de kapok neha olyan levelet, amitol a falra maszok...)
M@TriX
viszont hamarosan devkit lesz azzal majd lehet - gondolom.

Mentéseket meg a streetlegal.fw.hu-n találasz, amely link már volt említve nem is olyan régen...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

vtb
Lt.Balu, azok nem texturák és azt nem fogod tudni megnyitni mert saját Invictus-os plugin van hozzá.
Lt.Balu
jah a lényeg kimaradt😊))))
Mivel lehet ezeket megnyitni?

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Lt.Balu
Még 1 kérdés:

a ProgramFiles/Activision Value/Street Legal/Cars/Racers/ autotipus/meshes könyvtárban csupa ".SCX" kiterjesztésü fájl van....ha jól sejtem,akkor ezek textúra fájlok,jelen esetben az egyes alkatrészek texturafájljai..Jool gondolom?Ha nem,akkor hol kell átírni pl ajtók,meg ilyenek grafikáit?THX

Jacek
jelen pillanatban fonn van sector ingyenes reszen iso

Alexease
NoCD Patchek: HSW
ISO, Rip: Mivel mar "regi" a jatek, igy nincs fent sehol. Esetleg DC++.
clear_type
Hehe... nekem sem válaszoltak Balu! De hát nem is vártam tölük többet! Nekem sajnos nincs meg a MITSUBISHI ECLIPSE mentés...
Lt.Balu
Kösz asok választ......magkérdem még 1x:

TUD VALAKI EGY MENTÉST adnji,amiben van Michubishi (nemtiom hogy irják😞 ) Eclipse????????? Átfestés céljából kéne..köszi szépen!

clear_type
al-Kaidara gondoltál, ugye?
Jacek
gyerekek ezt patchet mar en is varom pedig nem akarok jatszani vele😊)
Csak akkor lehetne valamit olvasni a forumban😊

[NST]Cifu
Jah, mint a Afgán Al-Queda és Talibán tagságot, visznek a Kubai Gantanaco-bázisra. Tengerpart, vasrácsos, egy személyes ketrec, 40 fok árnyékban, és napi egy pohár víz. Állítólag aki vall, az több vizet kap.

Inkább ide kellene bezárni az AV tesztercsapatát 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Blasta
Na ezt énsem vágom, mi volt a hiba....
:-))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

I-NoVa
Vigyenek, de tengerpartra 😄

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
😊)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

vtb
Nova, csak egyszer olvasson bele a CIA ebbe a fórumba és téged úgy elvisznek, hogy vissza se találsz 😊)
I-NoVa
Dehogynem, globális felmelegedés, a tengerszint egyszer csak eljut idáig. Egzotikus nõk is lesznek, ha minden jól megy, hamarosan afganisztánnal határos ország leszünk, csatlakoznak a jihadhoz az AV ellen 😄.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Akkor lesz igazán változatos, ha a devkitet a kezembe kaphatom 😄.
Elképzelem az AV tesztcsapatát, ülnek a tengerparton, sütkéreznek a napon, és néha néha valamelyikük megkérdezi, nem e kéne megnézni már a felgyülemlett tesztelnivalót. Aztán körülnéznek a tengerparton, megnézik a fürdõruhás nõket, isznak a jegelt gyümölcslébõl, és jót röhögnek a "viccen". Végül pár hét múlva beüt egy hideg esõs nap, bemennek dolgozni, feltelepítik, kipróbálják, elindul mindenkinek, jó, mehet tömegtermelésre. Úgy érzem, pályát tévesztettem 😄.

clear_type
Na mindegy...
[Walaki]D`Lair
Na? Megjelent a peccs?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

I-NoVa
Kezdem hiányolni a moderátorokat.
Nagyon devkit hiányom van, kicsit tökéletesíteni akarom a suprát. Gta realcarmodban is már csak azt nyúzom, bõven profi tuningkocsi. Pár japánok által használt alkatrészt biztos beleteszek, már a hangja is egy superchargeres supráé, kiszedtem egy videoból az indítás + motorhangot, így már feeling.

M@TriX
még annyit, hogy írtam, hogy "Szóval nézz szét lentebb..." elhiheted, hogy nem kell messzire menni. Nem mondtam volna, ha nem úgy lenne.

Szóval segítettem...

M@TriX
"de ne vedd személyesen" - legalább helyesen tudnál írni fiacskám, de nem baj, nem várok többet.

bfg900
Igen a te és Matrix hozzászólása között annyi volt a külömbség, hogy õ nem volt közönséges 😊
M@TriX
nem fogtál, de mivel 2 naponta jönnek ilyen felkérések így egy csöppet unjuk. Már bocs. Ne vedd személyeskedésnek, de az. 😊

Szóval nézz szét lentebb...

Alexease
En is kintrol akartam megrendelni. Ment is a dolog, csak Magyarorszagra 70$ lett volna (amugy 19.90$) posta koltseggel egyutt😞( Annyit meg nem adok erte, hiaba tetszik meg Magyar...
De egy kinti ismerossel inteztem a dolgot, ugy felig ossze jott, csak 30$-t buktam😞((
bfg900
Mér? Nekem is eredeti van 😊 Made in USA.
Eisenhower
japo de ha a gamet akarod letölteni vhonnan akkor sector.warez.hu

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
kaptam köcsönbe haveromtol. De ha az 2.2-es peccs se hozza meg a várva várt eredményt adom vissza neki. miért kérded? eredeti cd ha ezt kérdezed

Eisenhower
ha vki tud segitsen thnx^.^

Eisenhower
egy kis gondom lenne a gémmel. felraktam az elsö két peccset de mikor a 2.2-est raknám fel nem engedi. ezt irja: THIS PROGRAM CANNOT UPDATE THE INSTALLED VERSION OF STREET LEGAL BECAUSE OFF THE FOLLOWING REASON:
c:\ PROGRAM FILES.... \CARS \RACERS\ CODRAC_V10\SCRIPTS\CODRAC_CHASSIS.CLASS UNKNOWN VERSION.

M@TriX
😊) soxerencsét.

M@TriX
elég ha csak az infojára nézel...

bfg900
Nem lehetne kultúráltabban megszólalnod?
Bundi
Ettõl szarok be, geci! Hol a pinába a játék? Tegyetek má ki egy rohadt linket, vagy cimet bánom is én, ahonnan leszettétek a GameCsászárt! Nem lehettek ilyen kurva sóherek, bazzzzzzzz! Várjuk!
menyit?
Blasta
De megvan!
Nemkell????
Fizetek, hogy elvidd!!!!
:-))))

M@TriX
te kis sunyi. 😊))

Alexease
Blasta
Sajnos ki kell utaznod érte az USA-ba, mert még csak ott jelent meg, bár már tuti elkapkodták mindet a polcokról!
De megérni a repülõút!!!!!
:-)))

Blasta
Ehe-ehe!
Most mér? Érizek, hogy igazam van, mi?

bfg900
Fogalmazd újra ezt a kérdést szerintem 😊
bfg900
"Nekik sztem az többet jelent ha több a fun mint az eladás." Nekik az is jelent valamit, ha konkrét eladásokal tudnak büszkélkedni, úgyhogy szerintem ne ideolgiai alapokon döntsd el hogy megveszed-e 😊
iso-t honnet tok szerezni please vki help kurvara bejon a games!!
Blasta
Na, hogy áll manapság a magyar játékfejléesztés legszánalmasabb próbálkozása????
A 39. peccsel már nem egy textura lesz a kocsikon meg a tájon is????

M@TriX
ajh. Ha átmásztál volna a GTA3 topicba, vagy elolvastad volna a readmet akkor nem szívtál volna...

hella 1.1 aztan 2.2 patch kell mert van annyi belole legalabbis gamecopyn!
thx helpet
harley holnapra várhatom a játékot?
LOCONAK üzenem nem vagyok szegény csak hülye prg-ékhez köszi😊)