Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WiZZaRD
mar miota is "tesztelnek"?

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

M@TriX
Ámen, testvéreim...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

LacX
miert pont ma?
Alexease
Valoszinuleg nem a tesztelessel megy az ido. Amikor kijott az 1.2-es patch, es kilogott a rendor feje a kocsi tetejen, nehogy azt mondjak, hogy azt letesztelte valaki. Pedig az is majd egy honap volt, amire kiadtak.

Ha tartjak a jo/rossz szokasukat, akkor ennek is ma kell kijonnie😊))))))))
I-NoVa
Akkor még pár hét, és feltûnik nekik az ftp-re feltöltött friss patch, amit tesztelni kéne 😄

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Alexease
Egyszeruen lassu az AV reflexe. Multkor 2 hetig nem ment a weboldaluk, ennyi ido kellett, hogy eszre veggyek.😊)
WiZZaRD
AV:ugy gondoljuk dolgoznia kellene meg kicsit, mondjuk esetleg megkereshetne itt nalunk a patchet, mert egyik titkarno sem talalja a gepen, s igy nem is teszteltunk idaig semmit, de varhato megjelenessel azert szolgalhatunk: 2008q4, eddigre a mobiltelefonjan is elvezheti majd a street legalt!

M@TriX
😊)
Valdd be, hogy miattad volt. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Már hetek óta hanyagolom, legalább be tudtam fejezni a munkámat.
"Tisztelt AV, köszönöm, hogy húzták a kiadást, elõsegítették a munkámat, ezúton jelzem, befejeztem, kiadhatják a patchet."

😄

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Ferci
Már én is ott tartok,hogy törlöm a játékot.Addig huzzák amíg teljesen elmegy az emberek kedve a játéktól.
hen-tes
ez azé má nagy kibaxás !!
mi a francnak nem mondannak egy szót se ???
minnyá fogom és letörlöm a messzibe
szerencséjük hogy mostanába nem kel a hely mert nincsenek jó játékok..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hali
a pecsed a labad kozt van 😄

www.napisajto.hu

meg mindig senki nenmigaz hogy senkinek nem volt ilyen kinja fax ki van nem birom tovabb
And5
nkd azán van önkritikád 😊))

ha esetleg van megoldas vagy volt vkinek ilyen problemeja please help mert autobuzi vagyok 😊)))
hen-tes
még mindig nincs 3madik??????!?!?!?!!?
GRRRRRR!!!
FELHÁBORÍTÓ 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

And5
nkm is az van ha gondolod kitaláloma serialod 😊 a legkirályabb oprendszer ugye hogy ugye?

streetlegalpatch2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ezt irja ki mikor fel akarom rakni 2 patchot es innentul vege a dalnak please help winxp angol service pack 1
M@TriX
Az e-mailemre csak nem is válaszoltak az 1.3-as kapcsán. Biztos már nem tudnak kifogást.. 😞

M@TriX
elõsször az 1.1, aztán az 1.2, majd az 1.22-t így sorjában kell...

udv van streetlegal 1 illet 2 ill 2_2 patch melyiket rakjam fol elosszor 1 aztan 2 vagy eleg csak a 2? THX lehet kicsit erthetetlen volt de majdcsak kibogarasszatok 😄DD
Lt.Balu
Megnéztem...igazatok (igazad) van.SORRY!

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

M@TriX
Én már közel 10 éve mozgok ezekben a körökben, és max egy napot ha csúszok infóilag.
A játék meg még tutira érdekel, szóval 0,0000000000000000000000000000000000000001%-ot adok neked, hogy igazad van. 😊
De ezt véletlenül se vedd bántásnak, mert én is nézek el dolgokat. Csak azért mondtam, hogy még nincs kinnt a cucc, és amit láttál az PS2. 😊

Lt.Balu
Sorry,ha hülyeséget mondtam,de utánanézek,és ha megvan,adok linket..

[Walaki]D`Lair
Még midíg nem jelent meg??? pfffffffffff....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

vtb
ilyet szólt: "kutyaütõ" 😊))
M@TriX
nem nézte el, csak nem a PC-s jelent meg hanem a PS2-s. 😊

Lt.Balu
Locco...én télle nem akarok beleszolni,de az összes warezen fennt van a vice city már kb 2 honapja...(ha eredetibe akarod,akkor meg majd a megjelenésnél letörlöd a warezest....)

Amugy télleg jöhetne a SL1.3

[NST]Cifu
Miért? Az segítene? 😊))

Lásd még Team Fortress 2, vagy Duke Nukem 4 Ever. Ezeknem volt hivatalos megjelenési dátoma. Mindkettõnek legalább 10 bejelentet dátuma volt. Mégse jöttek ki eddig. Szóval most tök mind1, hogy a teljes tudatlanság állapotában leledzünk, avagy tudjuk, hogy mikor kellet volna kijönnie, de mégse jött ki idegállapotban 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

M@TriX
azt nem tehetik. Én írtam nekik tegnap este egy mailt...

[NST]Cifu
A végén úgy járunk, mint az Operation Flashpoint 1.91-es patchel. Azt kiadták BETA változatban a készítõ fiukák (Bohemia Interactive), még 2002 végén, mire most márciusban kijön a hivatalos 1.91, 1.91 BETA néven, mivel az elmúlt 5 hónapban egy bitet nem változtattak meg a Codemaster-es ürgék...

Kezdek félni. Ennyi túlfizetett barom hogy a frászba tud ilyen helyekre bekerülni, és én miért nem? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

M@TriX
már túl régen.... 😊

WiZZaRD
persze, hogy meg fog jelenni, csak en mar kezdek ketelkedni ebben

CaviaR
Ez komoly, vagy csak úgy mondod?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

WiZZaRD
soha nem lesz 1.3:-(

hát ez nekem nem megy megy leszedtem a ksk_nos_powert hogy átrjam aremo cucait másoltam mindent minden hiva de jön ösze valaki irja le nekem pontosan mit hogy kell!légyszi valaki!!
:-((
Alexease
A CarEditor-t leszedtem, mert tobben panaszkodtak, hogy elrontotta a scripteket!
1 olyat hogy 1.0b
te is?
de igen bajai
és hol találom a car editort?
találtam 1 olly1.0b de belelépek és üres segits légysz v8-at szeretnék a remomba!!
Alexease
loco mi alex oldalának cime?
[Walaki]D`Lair
Sztem már soha sem fog megjelenni...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hen-tes
vki egy kis infót a patchrõl !!!
pls
van már 3mas ??

nem tud valaki linket ahonnan leszedhetõ a game?

srácok leszedtem 1-2dolgot remohoz zipbe van hova kell bemásolni öket és hogyan?please help!!
Próbáld meg a 14"-os kék rugókat hátulra. Nekem 10"-ossal egyáltalán nem állt kétkerékre egyik autó sem.

csak azért mert láttam olyan képet ahol egy ninjába v8 volt meg vagy5 nagy nitropalack!
loco nekem meg a yottám nem kétkerekezik!
de a badge ezért nem megy tul sokat kétkeréken csak 2esben,amugy meg a 2.2van fent.hogy lehet remoba v8ast rakni meg 17esnél nagyobb kereket?