Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meglevo alkatresz lehet modositani, cserelni, azzal nincs gond. Pl.:

Van egy kérdésem,mivel én abszolute süket vagyok a 3Dmax-hoz: Ha valakinek van ideje,és türelme,meg ért hozzá,meg van energiája....szoval kéne pár dolog a Remohoz.Történetesen maszkolt fényszóró,hûtõrács,küszöbök,spoiler...😊Itt van a kép linkje:
http://members.cox.net/thefastandthefurious/637_1.jpg
Én most lehet,hogy nagyon abszordumot kérek,bocsi érte,de én télleg tök hülye vok hozzá....Azért valami reagáljatok😊
Ha valaki van olyan elvetemült,hogy segit,akkor megosztom vele(és persze utána másokkal is) a kocsihoz készülõ matricákat.THX
Lt.Balu(HA-FUN)
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
A kis utilok (ITC.EXE, Resconvert.exe) hasznalata egyertelmu. A problamasabb az Slresman.exe amivel tenylegesen kellene osszehegeszteni az autokat, a fizikat, s egyebeket. De ahoz nincs semmi leiras.
Biztos lesznek akik nagyon raizgulnak, es meg kezdeni is tudnak majd valamit, es akkor biztos irnak majd egy normalis helpet hozza.
Nekem egyenlore "magas", vagy egyszeruen lefagy😞((
StreetLegal Catalog
Amúgy arra a hanngra én is turbot tippeltem, csak kár hogy azoknál a kocsiknál is szól, amelyekben nincs turbo. 😊
....................................................................................................
Ha nagyobb ceg lenne az Invictus, vagy lenne egy normalis kiadoja, a majdan elkeszulo engine-jukert, sorban allnanak az autosjatekokat gyarto cegek, kiadok😊))
- A gumi csuszast, talajonkent lehet allitani. Mar lent leirtam valahol.
Amúgy ezek a non linear control beállítások pontosan mit is szabályoznak?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha igen és végigcsinûltad akkor igen. 😊
Akkor kezdj el ismerkedni a DevKiTel. 😊
Multi sztem nem is lesz. Nagyon sok adatot kellene sztem elküldenie.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Felrakom a játékot és amikor elinditom bejön az Activision logo,és utána a kép leugrik a tálcára,ha visszarakom akkor egy nagy kékséget kapok és azt se full képernyöbe.A hang megy a háttérbe,a demokat el tudom nyomkodni szerintem (a hangokbol itélve)de a képernyön csak a nagy kék semmit látom.
Elöre is THX.
Na készülget a Honda Civic is.
Most éppen BETA verzió. Mondjuk tökéletesek sosem lesznek, mert mindig lehet mit finomítani a dolgon. 😊

Így bízzam az explorerre. 😊
Most éppen BETA verzió. Mondjuk tökéletesek sosem lesznek, mert mindig lehet mit finomítani a dolgon. 😊

Patch+NoCD
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szóval az RCA, még csak 0.1-es verzió, ugyanis még csak a REMO van kész. De mostmár ráfexem a dologra. Megvannak a textúrák az AXIS-hoz (Opel Calibra) és a Ninja-hoz (Honda Civic), csak meg kell már csinálni.
RealCarAddon oldal
De az is jöhet. 😊
(Szandekosan ilyen sotetre vettem, hogy lehessen latni.)

0x0001..0x0001 -ig 😊))