Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá , hajrá csak így tovább az importer megfejtésével, holnaptol én is ujra rázizzenek, ha visszaérek a koleszba.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
- A YOUR_RIDE konytarat is at kell nevezni.
- A before use konyvtar nem kell azonkivulre kell pakolni mindent.
- A YOUR_RIDE.txt (Remo_V11.txt) a Max-bol exportalt Group file. Ez tartalmazza az objektumok koordinatait, sorszamat stb.
- Az adott YOUT_RIDE.RDB is at kell nevezni, pl. Remo.rdb. A tartalmaban, normal szoveges file, at kell irogatni az elereseknek a YOUR_RIDE konyvtarat, a sajatra: Pl. Remo_V11.
- A Wizard_setups-ot mindig erdemes letorolni, mert hulyesegeket tarol neha.
- A Load Package-nel csak a sajat auto konyvtarnevere kell bokni, ha jo a setup, es a RDB beallitas, akkor tolti is. Ezutan erdemes menteni egy Wizard-ot.
- Ha ez meg van, akkor Vehicle Importer. Ott mindent ertelem szeruen kitolteni (ha jo volt a beallitas, akkor a Definition kivetelevel mindent kitolt automatan), aztan Start.
- Ha minden jo, akkor megcsinalja a strukturat.
- A beepitett Package to RPK megcsinalja az adatbazis file-t.
Problemak:
- A Vehicle Import-nal nem talalja a texturakat.
- A Vehicle Import ritkan mukodik, nem tudom mi baja. Kulonfele hibak, sokszor "Type 8 is...".
- A kimentett RPK-t, nem lattja a jatek, vagy el sem indul.
Ezeket kellene meg megfejteni.😊)))))))

Na de pl szerintem egyszerubb a Rhino3D modelezni az elejen az csak profi modelezo progi es kezeli a 3ds filet!!
Na majd megnezegetem mit lehet berhelni😊
Alexease Te nem letölthetõvé tenni a napfénytetõt és a vagdalt motorházat?
A cabrio talan megoldhato, mert csak modositani kell.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ja látom be vagy loginolva.
Ja bírom ezt az also avatarokat. Vagy 2 opercig jön le minden....
Falramaszok attol a forumtol, a nevekhez beszurt kepektol, olyan mint egy szemetdomb, nem latni semmit. Neha ot sor uzenet, ot kepernyo.
Beszúrnád azt a fórumot? Marha kiváncsi lettem...
alakul. 😊
Amúgy itt beszúrtam egy Ninjaból lett Honda Civic-et, de semmi reakció nem volt.
Van kereslet a RealCarAddonra, mert akkor hiába nem cöncögök vele, mert azért nem annyira egyszerû a dolog.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Itt megtalaljatok: MiniDevKitHelp:-)
Az a baj, hogy csak akkor kerül elõ ez a fájl, ha megy a játék. Próbáltad már újratenni?
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
innen szedd le és hogy hova másold?
"Használata: bemásolni a ../Street Legal/data/script/ könyvtárba, és a ./.Street Legal/save/game/options file-t törölni."
Talán így menni fog.
Ha igen akkor légyszi egy kicsit bõvebben. Mit hol??? Nem értem.
Ha nem nekem szólt akkor bocsi!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Lenne egy kérdésem:
hogy lehet képet berakni az üzenetbe???
Lehet, hogy hülye kérdés, de tudatlan vagyok.Köszi
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Az van hogy leszedtem a RIP-es gamemhez a Patch#3-at, fel is sikerült rakni, megszereztem hozzá a no-cd-t, és monst jön a gond, a játék indításakor azt mondja hogy nincs meg a config.JAVA nevû fájl, ezt régen a többi patchel nem kérte, ha nem túl nagy a fájl akkor szóljatok és adok e-mail címet!!!
Otleteket adok, de normalisan modellezni nem tudok😞((
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --