Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali
mindenki király!

www.napisajto.hu

Na ez már valami !!!!!

Hajrá , hajrá csak így tovább az importer megfejtésével, holnaptol én is ujra rázizzenek, ha visszaérek a koleszba.

Lt.Balu
cool😊

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

M@TriX
nagyon süti lett. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
- A YOUR_RIDE-ot at kell nevezni a sajat auto nevere. Ha a Remot szerkeszted, akkor Remo_V11-re.
- A YOUR_RIDE konytarat is at kell nevezni.
- A before use konyvtar nem kell azonkivulre kell pakolni mindent.
- A YOUR_RIDE.txt (Remo_V11.txt) a Max-bol exportalt Group file. Ez tartalmazza az objektumok koordinatait, sorszamat stb.
- Az adott YOUT_RIDE.RDB is at kell nevezni, pl. Remo.rdb. A tartalmaban, normal szoveges file, at kell irogatni az elereseknek a YOUR_RIDE konyvtarat, a sajatra: Pl. Remo_V11.
- A Wizard_setups-ot mindig erdemes letorolni, mert hulyesegeket tarol neha.
- A Load Package-nel csak a sajat auto konyvtarnevere kell bokni, ha jo a setup, es a RDB beallitas, akkor tolti is. Ezutan erdemes menteni egy Wizard-ot.
- Ha ez meg van, akkor Vehicle Importer. Ott mindent ertelem szeruen kitolteni (ha jo volt a beallitas, akkor a Definition kivetelevel mindent kitolt automatan), aztan Start.
- Ha minden jo, akkor megcsinalja a strukturat.
- A beepitett Package to RPK megcsinalja az adatbazis file-t.

Problemak:
- A Vehicle Import-nal nem talalja a texturakat.
- A Vehicle Import ritkan mukodik, nem tudom mi baja. Kulonfele hibak, sokszor "Type 8 is...".
- A kimentett RPK-t, nem lattja a jatek, vagy el sem indul.

Ezeket kellene meg megfejteni.😊)))))))
Jacek
holnap belemaszok a Zmodelerbe mondjuk ismerem a devkitet is megnezem😊

Jacek
ajtoknak a tetejet is vagd le szerintem😊

Jacek
ezket ismeri a zmodeler1.06 az ha valaki leszedi akkor kell meg hozza ket file egy F12002 es egy a 3ds uj verzioja.

mikor lehet leszedni?????
supercooooooooolll
Alexease
ezek szerint vol valami abban amit mondtam??
Jacek
pl F12002 sok model van de vegeredmenyben az SL-hez teljesen at kell alakitani oket mert itt a szerelhetoseg a lenyeg😊

Jacek
na a legujabb Zmodeler nagyon sok jatek modeleit meg tud nyitni kb 25 komoly jateket SCGT\NFS osszes\colin\nascarok\GTA\F1-2001\2002 namost a modeleket ki lehet importalni 3DSMaxba!!!!
Na de pl szerintem egyszerubb a Rhino3D modelezni az elejen az csak profi modelezo progi es kezeli a 3ds filet!!
Na majd megnezegetem mit lehet berhelni😊

ja egyébként street-legal.tk éknak sikerült ujj spoiler a teg-hez meg kipufogo a remohoz.
Alexease Te nem letölthetõvé tenni a napfénytetõt és a vagdalt motorházat?
és a szélesítés??
Alexease
Az a problema, hogy uj autohoz kellene az SLResman, de ossze-vissza mukodik nalam. Egyszeruen nem ertem...

A cabrio talan megoldhato, mert csak modositani kell.
M@TriX
Amúgy a REMO cabrio nem kivitelezhetõ?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Egyébként, jó hogy vannak még ilyen megszállott rajongók akik belemásznak a játékba... 😊

M@TriX
😊
Ja látom be vagy loginolva.
Ja bírom ezt az also avatarokat. Vagy 2 opercig jön le minden....

Alexease
Ez is a Builderedge forumbol van😊) Van aki mar tuljutott az alapveto problemakon.
Falramaszok attol a forumtol, a nevekhez beszurt kepektol, olyan mint egy szemetdomb, nem latni semmit. Neha ot sor uzenet, ot kepernyo.
Alexease

M@TriX
valószínû. 😊
Beszúrnád azt a fórumot? Marha kiváncsi lettem...

M@TriX
abszolut egyetértek kicsit szerintem is túlzás a kaparás. Egy sima Inline-4-el, Axissal a legbrutibb kerekekkel valahogy elviselhetõ, de a nélkül sima gumikkal egyszerûen lehetetlen. Pedig alig lépek rá a gázra. 😊 (pedál)

M@TriX
héhéhé. 😊
alakul. 😊

Amúgy itt beszúrtam egy Ninjaból lett Honda Civic-et, de semmi reakció nem volt.
Van kereslet a RealCarAddonra, mert akkor hiába nem cöncögök vele, mert azért nem annyira egyszerû a dolog.

Alexease
Ha valainek sikerul megfejteni ez a "Type 8 is not found" szarsagot, az szoljon😊))
Alexease
En feladom egyenlore ezt az slresman-t😞 Erre nincs idom. Vagy valamit nagyon nem ertek, vagy olyan bugos mint a jatek. Vagy abszolut nem muxik, vagy lefagy, vagy hibat ir ki olyanra amire maskor nem, vagy mindent megcsinal de a jatekban nem muxik😞(
I-NoVa
Egyelõre sehol tartok, de már készül a jó kis uaz 😄, a 3dsmax tudásomat is újraalapoztam, szóval lesz minden. Reélem azért profibb modderek is belefogtak a faragásba, és készülnek színvonalasabb szekerek is. Kockalada rulz 😄.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Lt.Balu
THX😊

Sonajk @:o)
Köszönöm, már rájöttem.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Lt.Balu
3Dsmax-hoz tud valaki magyar helpet,vagy manualt?????????Ngyon jól jönne😊

Alexease
Meg mindig nem az igazi😊
Alexease
Azert vannak meg erdekessegek
bazzz,ekkora shitet mint ez a 3-mas patch....olyan szinten lehal a gepem,akar hacsak a tesztpalyara megyek is ki...a fust-tol nem lehetne valahogy megszabadulni? nevetséges hogy az Athlon Xp1700+ -szal es egy 64 mb-s gef2-vel gyök2 fps-em van...
Alexease
Összeírkáltam a DevKit-tel kapcsolatban néhány dolgot. Mivel én sem tudom hogyan mûködik pontosan, csak azt írtam le, ami eddig kiderült, kiprobáltam és müködött. Remélem lesz bene valami ami használható.
Itt megtalaljatok: MiniDevKitHelp:-)
Alexease
😊))
M@TriX
á, ismerkedési est. 😊

M@TriX
dettó. neki is ez a hiba... akkor vessétek össze mitek hasonló, hátha le lehet szûkíteni a kört.

M@TriX
Bocsi. Érdekes a hibaüzi. Ilyen hibaüzenettel, mondjuk mással sem találkoztam. még.
Az a baj, hogy csak akkor kerül elõ ez a fájl, ha megy a játék. Próbáltad már újratenni?

Shongi
baz ennyire nem vagyok alma, elküldtem a mailcímedre a hibaüzenetet nézd meg please

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

M@TriX
nem config.java, hanem config.class. 😊
innen szedd le és hogy hova másold?
"Használata: bemásolni a ../Street Legal/data/script/ könyvtárba, és a ./.Street Legal/save/game/options file-t törölni."
Talán így menni fog.

M@TriX
alakul. 😊

Ez most nekem szólt?
Ha igen akkor légyszi egy kicsit bõvebben. Mit hol??? Nem értem.
Ha nem nekem szólt akkor bocsi!
Shongi
A data/script/src mappában írja

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
hogy lehet képet berakni az üzenetbe???
Lehet, hogy hülye kérdés, de tudatlan vagyok.Köszi
CaviaR
Config.java? Rékerestem, de csak config.class-t talált. Lehet, hogy vmit nem jól csináltál?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Shongi
Please segítsetek!
Az van hogy leszedtem a RIP-es gamemhez a Patch#3-at, fel is sikerült rakni, megszereztem hozzá a no-cd-t, és monst jön a gond, a játék indításakor azt mondja hogy nincs meg a config.JAVA nevû fájl, ezt régen a többi patchel nem kérte, ha nem túl nagy a fájl akkor szóljatok és adok e-mail címet!!!

Alexease
Persze. csak elobb nekem is at kell ragnom magam rajta. En sem tudom hogyan mukodik😞
Otleteket adok, de normalisan modellezni nem tudok😞((
Lt.Balu
Alex akkor tudsz majd segiteni Remo-alkatrész ügyileg(ha szépen +kérlek)? (#12153)

Alexease