Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lt.Balu
Ez nem megitélés.csak õ igy hallotta valahonnan...Ennyi..

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Neked SUPER képzelet erõd lehet,ha mindent megtudol itélni úgy hogy még nem is láttad!!
Akkor már az egyiket begyûjtöttem! 😊) De a Real cucc hiánycikk a gyûjteménybõl!!!!
Lt.Balu
Sero: vaan mind a 2.
A RealCarAddont ha minden igaz Matrix (?) csinálta, a DevKitet pedig az Invictus....asszem

Mert ha igen akkor nagyon érdekelne engem is a RealCarAddon
Fiúk, most akkor lehet Én vagyok a hülye!! 😊) De most akkor van egy RealCarAddon és egy Devkit?
Lt.Balu
"Az a 2.2-essel csináltam. Lehet újra kell csinálni..."
Matrix: számomra még mindig nem teljesen világos(bocsi érte): A RealCarAddont Te csináltad?
Ha igen,(meg ha nem akkor is) le tudnám szedni valahonnan?Köszi

Lt.Balu(HA-FUN)

Én is megnéztem és tényleg nem png.
nem iso

M@TriX
használható, csak bonyolult. Talán Alexease éppen most fordítja a benne található txt-ket. Akkor átláthatóbb lesz.
Van viszont egy egyszerû ptx converter, szóval azzal már egyszerûen lehet a ptx-eket rajzolgatni. Az sárga ikonok nem .png-k. Megnéztem. (Persze lehet elsiklottam felette.)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nem nincs fent egyik se,de ha megprobálom felrakni a patch-et akkor az 1.22-nél hibát ir és azt nem telepiti.

Nekem meg van az is,de az minden csak nem használható szerintem! 😊De lehet csak nekem nem megy.
Ez komoly??? Mert akkor nagy jó lenne vissza rakni az eredetit. 😊 Csaj nemtom melyek azok a fileok.
M@TriX
minda4patcthfenntvan?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sziasztok.

Kis segitség kellene,felrakom a játékot és amikor elinditom bejön az Activision logo,és utána a kép leugrik a tálcára,ha visszarakom akkor egy nagy kékséget kapok és azt se full képernyöbe.A hang megy a háttérbe,a demokat el tudom nyomkodni szerintem (a hangokbol itélve)de a képernyön csak a nagy kék semmit látom.

Tud valaki megoldást?
Elöre is THX.

M@TriX
még nem mélyedtem bele, de talán azt lehet, hogy egy meglévõ autó fizikáját módosítítod, vagy ez egybe átülteted. Nemtom lehetséges-e, még csak elmélet.

Lt.Balu
http://www.createandshare.com/3dobjects.asp?page=1§ion=objects

Ezek is ingyenesek😊)

Lt.Balu
Akkor még 1 kérdés: Accustudiobol lehet 3Ds-be konvertálni?😊Hogy miért kérdem? Itt a válasz:
http://www.accustudio.com/exchange/objects/obj_dodge_viper.htm
Ingyenes!

M@TriX
elméletileg igen. A devkitbe van egy 3Dmax plug-in. Amúgy Alexease a napfénytetõs REMO-ját be tudta vinni a játékba, úgyhogy biztos lehet. 😊

Lt.Balu
Épp néztem a Conrad-nál Ausztiába egy 3D scannert..A csávó beszkennelt a boltba egy makettkocsit,és utána még tudta formázni.Van ilyenje valakinek?😊

Lt.Balu(HA-FUN)

Lt.Balu
Nah..végignyálaztam az egész oldalt,(szegény monitort 10 perce törlöm😊 ),és arra a megállapitásra jutottam,h K*RVA JÓK😊
Ha vki csinál 3dsmax-ban egy ilyet,akkor egyazegybe át is lehet vinni SL-be????
Amugy ma jön meg servicébõl az uj gépem,tök várom már,h kiproszáljam a paccs3-at😊
Lt.Balu(HA-FUN)

M@TriX
molndjuk abban igazat adok, hogy tényleg pár hiba visszaköszön. Ha leszedjük mind a négy kereket nálam visítanak a nemlétezõ gumik. 😊

M@TriX
Húú, gyerekek. Ezeket a modelleket kellene mexerezni! 😊
Pár szívdobogtató:

Ez a legutolsó magyar munka. 😊 Ballok Gergely (Hungary)

Meg találtam egy elméletileg free helyeket gyûjtõ oldalt iTT.

Most azt nem tudom,hogy a srácok ilyen Copy+Paste programozók??? 😊)) Mert volt nem is egy olyan feature ami benne volt az alapban,de 1-ben kiszedték utána vissza,most megint ki.Nemtom,hogy nem megy ez??? (Megjegyezném Én is programozó vagyok és ilyen munkát nem engedhet magának egy cég sem, 2003 irunk emberek!!!!)
Hi, Felraktam a 3 Patchet amit már nagyon vártam.De sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak és vissza is raktam az elõzött mert úgy sokkal játszhatóbb volt.
Sokkal lassabb lett az elõzõ patchhez képest.Ezzen a téren nem hogy javítottak,de szerintem valamit elcsesztek a srácok.A garázsban az jól megkedvelt ikonok lecserélték erre a szörnyû sárga ikonokra.Ami szerintem undorító.Az autó verseny közben sokkal jobban csúszkál mint eddig.😞 Most akkor mi lesz??? Jön majd a 4. patch ????
hen-tes
jaja
közbe rájöttem 😊
nem lett rossz

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Lt.Balu
Sztem a 2_2-t is kéne...

hen-tes
igy nem jó
akkor hogy kel ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
akkor elöször :
uninstall
install
patch1
patch2
és a patch2_2-t nem
és a patch3
igy jó ???

hen-tes
wow
na ez igen 😊)
már jön le nekem is 😊

Alexease
Kisakkosztam a beallitast, amivel jatszhato:

640x480x32, Texture: High, Shadow: Off, ViewRange: Mid, Traffic: Mid, Pedestrian: Low.

Igy 18-85 fps kozott van (varosban), de atalaban 35 fps-el megy. Ritkan esik 20 fps ala, akkor leggyakrabban tomeg van, fusttel, balesettel - de akkor mar regen rosz:-)

Eleg kicsi a felbontas, de mivel ugy sem annyira szepek a texturak, feny-arnyek meg amugy sincs, jotekonyan "takar":-) Kicsit retro hatasa van, olyan filmes😊 Meg lehet szokni, nekem tetszik😊)))

(AMD XP 2000+, 512Mb DDR333, Gf4Ti4200/64Mb, WinXp Prof. Eng., 41.09)
M@TriX
ja most jut eszembe. Nálam a shadow high-ban is szögletes, tépett széllû. Emléxem, hogy ez már régóta hiba.

M@TriX
amúgy király, hogy hányja a földet a kocsi, meg nyomot hagy a füvön, gondolom ezt az új játékhoz fejlesztették ki, de kiadták nekünk a patchbe. 😊
A füst is jól néz ki.

M@TriX
de felvettem mindent fullra a látotávolság mid és jól elvagyok a tesztpályán. 😊

M@TriX
800x600. min graf 😊

Alexease
Szerintem a menettulajdonsagok sokkal jobbak lettek. Azert a 0.1sec gyorsulas, es a 350Mph azert tulzas volt.
M@TriX
Úgy tûnik a textúrákhoz nem lett nyúlva, szóval leszedheted...

M@TriX
Na már az Axis tunningom már kész. A keréknek mostmár szerintem nagyobb szerepe van. Sima Inline-4-es motorral 7 mp-es gyorsulásom volt. Persze full spoiler és 17-es bazi kerekek. 😊
Na megyek is vissza. 😊

Ferci
Valakinél elõfordult már: rá megyek a fûre, nyomok 1 padlót és olyan hangot ad mintha az aszfalton kaparna
Ferci
Én is olyan kék festést kaptam😊)
Ferci
Nekem igen de csak néha
M@TriX
Egy kicsit teszteltem a cuccost.
nVidia driver teszt:
43.45:
- tesztpálya: 30-40 frame
- város 15-20 frame
43.03:
- tesztpálya: 40-60 frame
- város 15-20 frame
30.82:
- tesztpálya: 40-60 frame
- város 15-20 frame

A gép: PIII [email protected] TU, 256MB, Gef3Ti200. XPSP1, 1GB virtuális memória.

SZóval én maradok garázsos tuningoló. 😊 A város nekem majd csak késõbb lesz, mondjuk ha lecserélem a gépet. Pedig a Generals olyan szépen megy, és a Tualatin jobb is, mint egy P4 cel. Kár.
De így legalább belebújok a DevKiT-be a RealCarADDON-ba. 😊

Játék teszt:
Süti. Sokkal jobban érezni a kocsit. Gyengébb gumi/erõs motor-nál visít a gumi és füstöl mint állat. A hátulja tök jól csúszkál. Mondjuk a házak sarkánál beleestem a nagy semmibe, dehát nem kell odaállni. 😊 Mondjuk véletlen volt nem kerestem. 😊
Szóval jó játék, de nekem csak a garázstuning marad. Ugyis azt élvezem. 😊

Alexease
A madarcsiripeles, a hatterzaj jo lett. Ez mar ez elott is tettem be egyet😊 Kiszedtem a GTA3-bol a varos zajt, ami igen jo es hosszu, es azt tettem be "zenenek".😊))
JohnnySmith
HI ALL!
Mi ez az mp3 támogatés SL alatt ? Tehát hova kéne tenni az mp3 fájlokat ?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

M@TriX
Úgy tûnik valaki nagyon gyors volt. 😊
%20No-CD/Fixed%20EXE%202" target="_blank">iTT a link a nocdpatchhez.
Biztos hogy jó, mert a crackelt exe ma készült közel 15 órakkor. 😊

CaviaR
2001 ???
Azt hogyan csinálták Hol volt még akkor az SL? 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

HooDoo
olvass vissza és rájössz hogy van újabb patch3, amivel nem jó a nocd crack!
M@TriX
de nálam ok, de mint lentebb írtam a NOcD patch nem müxik. Tegnap este mielõtt kijött a NOCD patch már hexeditorral is megnéztem már megtaláltam azt is, hogy hol van az ellenõrzés (inster disk szöveg), de nem tudtam kivágni.. 😊
Mármeg nincs kedvem újrakezdeni...
Pedig szépen feltettem mindent, 1espatch, 2es, 2.2es, az újabb hármas. Gépet restartolom, hogy minden szûz legyen. Aztán Nocd patch és ááá stb. 😊
Persze a másik patchet meg elõtte 5 perce töröltem le. Addig pedig kihúzhattam volna a nocdpatchig. 😊
Mostmár cseszhetem. 😊

szevasztok !!!!! Léci segicsen valalki felraktam a 3 as pöcsöt és a nocd gekkót is de ezt a mikor elindítom keres street legal exe -t és nem yó a 2.2 es valaki sssssssssseeeeeeeeeeeeeeeegggggggggggggíííííííííííííííííícccccccccccccssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Alexease
Ez nem jott ossze😞( Meg sem (csak) az AVI-t keresi...
Osszehasonlitottam a ket kodot, es csak 1 byte-ban ternek el.😊)