Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
hát ezt mi nehezen fogjuk látni. 😊 C:...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Lt.Balu
ez nálam nem jelent meg......a többieknél se?

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Ha esetleg valaki családi õrületre vágyik.... 😊

Ferci
Ne is bosszankodj tovább mert ha jól tudom a játék még nem igazán támogatja az Ati kártyákat.Ilyen fagyás dolgokra meg nem igazán tudok mit mondani mert Gforce2 gts kártyám van és Xp+Sp1 alatt gond nélkül megy.
Ferci
Nekem se fagyott még ideáig 1x sem.Pedig aztán nyúzom mint állat
Mér kéne kapargatni a fogáról?
Egyuttal meg is ebédel 😄D
Egy ilyen menet után kapargathatja a sofõr a bogarakat a fogairól 😊

Alexease
I-NoVa

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
király. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Megkaptam a resdecode progit, ami a RPK file-okbol csinal RDB-t😊) Most levelezem le, hogy kitehessem az oldalamra😊
Alexease
De TotalCommanderrel egyszeruen kicserelheto az osszes file-ban, egyszerre, automatan.
Alexease
Eleve a Max-ben hianyzik az alahuzas az alkatresz nevekbol😞
Kösssssz! én hülye az rpk file-t hagytam ki

Alexease
A DevKit-et barhova masolhatod.
De ahoz, hogy az autot lassa a jatek, a Remo_V12 konyvtarat es a RemoCabrio.rpk-t a jatek ../cars/Racers/ konyvtarba kell masolni.
A DevKit-et meg a játékkönyvtárba?

Alexease
A Max file-tol nem fugg a jatekban a megjelenes.
A Max file-t a DevKit konyvtarszerkezeteben a: #1 Vehicle import/Maxs konyvtarban kell masolni.
Azt azér tudom melyik a Max file, meg mi az, csak a helyével nem vagyok tisztában 😊

Alex ne haragudj, megin buta vagyok, vmit biztos el**sztam , nem jelenik meg a Remo cabrio a játékban. Mit jelent ponosan az hogy "A MAX file-t abba a konyvtarba kell masolni, ahol az eredeti DevKit-es pelda file volt, mert keresni fogja a texturakat." Ez melyik könyvtár?

barát füle
sosincs szerencsém semmivel....
Alexease
Mas. Ugy tudom a GTA3 varosa, teljesen 3D Studio Max-ben keszult. Ha at lehetne konvertalni, teljes lenne az elvezet😊))
Bar valoszinuleg, meg sem mozdulna a jatek😊)
Alexease
Nem hinnem, hogy valahonnan le lehet tolteni, mar eleg regi😞
De erdeklodj a PC World-nel. Ugy tudom teljes verzio, csak "munkara" nem hasznalhatod. De a SL auto szerkesztes nem penzkereses.
Ha nincs mas lehetoseg, 1200 forintot meg er😊) Jo lesz masra is.😊))
barát füle
nah akkor megint kereshetek v.hol valami letöltö helyet
barát füle
Alexease
Valamelyik PC World CD melleklethez adtak az 5-os verziot (oktato verzio) tavaly.
barát füle
és honnan lehetne letölteni?
a lényeg hogy ne iso legyen mer azt nemtom letölteni a mérete mijatt
Alexease
Valoszinuleg 5-ossel csinaltak.
barát füle
nekem a 4-esel nem akar menni
nem akarja betölteni a max filéket
Alexease
5-os.
barát füle
alexease milyen 3ds max-od van?
Alexease
Feltettem az oldalamra a Remo Cabrio BETA-t. Nincs kesz, vagyis ugy alljatok hozza😊 De mukodik rendesen. Uj autonak latszik, de meg Remo neven - azt meg nem modositottam.
A MAX file-t, a texturat csatoltam, az olvass.el szoveget nezetek meg.
StreetLegal Catalog
barát füle
mér nemtudja megnyitni a 3ds max a Car import tutorial.max fájlt??

(3ds max r4 m045)
Ilyen peac nekem is van!!!
bi-bi-bi!!
Alexease nem akarod nekem elküldeni a cabriót, ha szépen megkérlek, és belefér egy freemailbe??
Lt.Balu
Konkrétabban milyen kocsikezdemény?😊

HooDoo
Húdejó, lesz 1000 autó a játékban 😊))
I-NoVa
Holnap estére talán lesz kész kocsikezdeményem, ha a gépem is úgy akarja. Nagyon rámjött az alkotókedv, és idõm is lesz.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Alexease
Van egy jo hirem😊) Ha atnevezzuk a Remo RPK-jat (pl. Remo.rpk --> RemoCabrio.rpk), a Remo konytar nevet (pl. Remo_V11 --> Remo_V12), es a Script-ekben a konyvtarhivatkozasok neveit, akkor lekezeli mind a ket autot:-). Pl.
HooDoo
Kezd az egészet elõrõl!
[NST]Cifu
Király a verda, szép munka Alexease!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

MI van a felnivel?
Csá!
Király a verda, de nekem az ablakkerettel jobban teccet. Egyébként mekkora a játékba illeszthetõ fájl mérete?
hen-tes
ez most annyira értelmes volt!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Taranov
Miért nem indul el? NEm elég jó a géped?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Jacek
felnivel mi tortent?😊

Lt.Balu
Alakul😊

Alexease
Itt a Remo Cabrio Beta. Nem hiszem, hogy lesz idom befejezni, akinek kell, elkuldom a Max-et is. Meg kell csinalni meg: az ablak keret felso/belso reszet, a poligonokat a levagott reszeknel normalisan, a scripteket, hogy ne tegye be alapban a hatso ablakuvegeket stb.
Bocsi a sok kepert.😊

bfg900
Lépzeljétek, egy inline bolokkot találtam a tesztpálya közepén a gyorsulási próba alatt 😊
Lt.Balu
http://www.createandshare.com/3dobjects.asp?page=1§ion=objects

Ezt is ajánlom figyelmetekbe😊

Lt.Balu
Ahoy!
http://www.cadalyst.net/images/samples.html
ezen a címen van két-három ingyenesen letölthetõ verda...én nemtom,h jók-e,mert nincs fennt 3D Studióm...
Itt pedig egy free audit találtok:
http://www.3dvim.com/models/ja026.html?categoryid=ja&authorid=&keywords=&sortby=&page=1&perpage=6