Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falabu

Még lehet, hogy csinosítgatom egy picit! De fáradt vagyok😊))

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Lt.Balu
Muta rola 1 képet!pls😊

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Falabu
Nahh! Maga az auto kész van! De istennek se akar sikerülni importálni az átalakított dolgokat! Ajátékban sokkal kisebb lesz😊)))! Alexease ha vagy akkord dobj egy rövid helpet az e-mailemre, hogy-hogy kell megcsinálni! Köszi😊

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Lt.Balu
nem vagy egyedül...

I-NoVa
Szerintem még ma este kész leszek, és belinkelem.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Ferci
Irigylem azokat akik így vágják a modellezést.
Csákány!
A bukócsöves cuccost mikor lehetlessz leszedni??
NAGYon pöpec!.
Lt.Balu
Oksa

Falabu
Nem kérdezel hülyéket! Az is beletartozik az apró simitásokba!😊

Lt.Balu
Nem akarok okoskodni,vagy nemtommicsinálni,szal nagyon király lett,1 kérdés: a kaszni felénél kb,ahol az ajto vége van,ott az a hupni ki lesz jevitva,vagy majd idõvel.....Bocs,ha hülyéket kérdezek....😊

I-NoVa
A többi kocsihoz képest lowpoly, kb fele a remonak.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Falabu
Ez meg egy cukibb változat😊)))

Falabu
Huu! Megvan a több órás munka gyümölcs! Már csak a textúrát kell ráigazitani meg még pár apró simítás és kész a mû!

Falabu
Nagyon baba!

Lt.Balu
ASZTAK*RVA!!!
Ez kegyetlen...

mennyi poly ez az aprosag?

I-NoVa
Már be tudtam illeszteni, csak a motort, nos tartályokat kell még beigazgatni, azért maxos a kép.

M@TriX
jaaaaj 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Lt.Balu
Ez jol néz ki.Grat!

Falabu
Huhuuu! Ablak már alakul😊))

LacX
Helo fiuk rég irtam, dehat elfoglalt voltam 😊
Akit érdekelnek képek kocsikról:
http://www.tar.hu/gdclan
itt a hirt elolvasva találtok egyket kepet a Porsche atalirol ami most volt nemreg a citadellan, egyket kepet kocsimrol, és nemsokara a mult hetvegi vw scirocco tali képei is fent lesznek, bar ebbol nincs sok, a repteren ugyanis tilos volt fenykepezni.. azert 2 ott is keszult 😊, na a héten az is fentlesz..
csao
LacX
Falabu
Jahh! Most is azon dolgozom! Vagyis az ablakon!

Alexease
De ha nem javitod ki, akkor sosem lesz kesz😊)
Falabu
Pontosítva Alexease érdeme, mert én csak kijavítom!😊

Alexease
Persze johet!
Alexease
A teljesen uj auto, meg problemas (szamomra). Az editor teljesen kautikusan mukodik. Egyenlore, meg a peldanak adott Remo-val sem tud megbirkozni. Igy eleg nehez kideriteni, hogy hogyan mukkodik, es mit rontott el az ember.
Elkezdem egy teljesen fake modelt - nem sajat - csak ket alkatreszbol all😊) De ezt sem akarja😮

Lt.Balu
Alex: Most mindenki ilyen nagy módositásos lázban ég,de azért ha adok 1-2 decalt,v decal packot,azokat is kiteszed?

M@TriX
sztem valószínû, hogyha már megcsinál párat az ember akkor már a gyakorlattal egyszerûbb a dolog. De mostani szemmel nézve elég kemény vállakozás... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Az oldalamra felteszek majd minden modositast, ujdonsagot stb. Onnan le lehet majd tolteni oket. De ha valaki kuld valamit, akkor lehetoleg vegleges legyen - mar amennyire lehetseges - hogy ne legyenek problamak.
Hát igen ezért vannak most a módosítások,mert abból élünk ami már meg van.De ezekbõl elég sok mindent össze lehet hozni, legalább is remélem.
A cabriot nem én javitottam. Az Falábu érdeme.
Ha a semmibõl indulsz, nem a kasznit durva megcsinálni, hanem minden alkatrészhez külön a fizikát meg a scripteket. Na az télleg durva.
Persze nézhetjük onnan is hogy az Invictus-os srácok is megcsináltak párat.

Mert az eredeti szélvédõ nem megy be elõre!!!
A Cabro javításodat megosztod a néppel???
A kombi alkatrészei nem egészen kompatibilisek az eredetivel. Mivel uj alkatrészt még nem tudunk betenni, a hátsó ablakot pl megnyújtottam akkorára, hogy a csomagtér oldalablaka is egyben, meg hasonlók. De azért a legtöbb alkatrész ugyanaz mint az originalban. És egyelõre még nincs belõle full verzió. Kicsit még tényleg "csiszolgatni" kell 😊

Gondolom egy teljesen új kasznit csinálni nagyon durva,mert ezek csak módosítások,de akkor is brutál.De várom már az újdonságokat.
Magyar termékhez magyar fejlesztésû kocsik!! 😊))
Eddigi képek alapján
csak gratulálni tudok a munkádhoz,
nagyon pipec.
M@TriX
öregem, elbujhatnak a külföldi fanok. 😊

😞((( De azért hamarossan meg lesz??
Falabu
Ezen még dolgozom! Szal sehonnan! 😊

Kérdés??? Az kombihoz az alkatrészek ugy kompatibilisek az eredtivel???
Hi, remo cabriot amit kijavítottál,honnan lehet leszedni?? Jah és kombi is érdeklne,mert szerintem Brutál lett!!! Csak így tovább,alakulnak itten az utángyártót cuccok!!!
Falabu
Nahh! Tovább "fejlesztettem" Alexease Cabrio Remoját! Az szélvédõ belsõ részét megcsináltam meg pár vertex hibát kijavítottam! Az szélvédõ illen!
UI: Alexease: Nemtom, hogy így gondoltad-e de sztem ez jó!😊)

Lt.Balu
pöpec😊

Még 1 picit csiszolsz rajt,és mehet a szériagyártás😊

Ferci
Király
Na teszek még egy próbát, hogy megmutassam egész napos elfoglaltságom eredményét 😊

Lt.Balu
áááááááááá
SZORRI!
rajzoltam remot...és elkurta....😞

Lt.Balu
__ <------------< __
__!!___/_____/ \/
/ \
]__/""\________/""\____[=
\__/ \__/

Tom, hogy html-ben minden relatív (legalábbis az elérési utak) de itt mi a halálhoz viszonyítsak?

Bocsesz, az elérési utat hogyan adjam má meg ahhoz a rohadt képhez?