Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A CCke féle Lada-utánzat készülget,csak még nem sikerült rendesen importálnom, valamit mindig elcsesz a slresman(vagy én), de talán a régi scx felülírós módszerrel beleerõszakolom a játékba ,aztán lesz benne még 1 Remo 😊

hali
1, 2, 2.2, 3

www.napisajto.hu

zolle
Mien negyedik?
Carlos
Nagyon jó!
A 4-ik peccsel nagyon kúl!!!
Nyomom meginn'!!!

Þór vígi þessi rúnar

Ferci
azt töröld ki és a main1.cfg nevezd át main.cfg-re
Ferci
a savegame editort szedted le? mert akkor a Save könytárban pl. 000 könytárban található main1.cfg átkell nevezni main.cfg-re.Remélem érthetõ voltam.
Ferci
streetlegal.freeweb.hu ott nézz körül
zolle
😊))) Kb.
Amúgy viccen kívül én a bringámat babakékre fogom lefényeztetni. Olyan kis idióta szín, de illik hozzám 😊 4-5 ezerbõl meg is csinálják.
asterx^^
Mellé leborotválod csillogó kopaszra a fejed két baszomnagy fülbevalot mindket fuledbe rikito zold és lila csikos nadrág+ feszulos citromsárga polo es kezsen is vagyunk .. 😄
I-NoVa
Vegyél sok hígítót, és néhány körömlakkot pirosban, alaposan felhígítva kapsz egy napszítta babarózsaszín festéket, ha azzal lefested a kocsit (szigorúan ecsettel), akkor egy halványrózsaszín foltos csíkos ocsmányságot kapsz, amit egyrészt messzirõl kikerül mindenki, nyugodtan otthagyhatod a belvárosban nyitva bennehagyott kulcsokkal lehúzott ablakkal pénzzel az ülésen, senki nem mer majd hozzányúlni 😄.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Na, lássatok valami szépet, ezzel töltöm az idõm ahejett, hogy kocsikat szerkesztenék. Szerdától azért arra is szánok valamennyit.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Emléxem, még nfs3-ban multiztunk sokat 2-en lanon, képes voltam fél órákat keresgélni a lehetõ legrondább rózsaszín és barna árnyalatokat, ha már az ellen úgyis csak a kocsim hátulját látja, legalább legyen tõle rosszul. 😄

zolle
Na nesztek, egy igénytelen shot:

Csak hogy csatlakozzak a "fessük a lökhárítót más színûre" dizájnhoz, ami ótvar, nem így kéne festeni emberek!!!
Alexease
Szerintem jo az a Skoda. Poennak, erdekessegnek szanta a keszitoje es nem CG csodanak, vagy DTP- retusalo vizsgamunkanak.
I-NoVa
Szép volt sasszem.

Lt.Balu
Ladáról tudni valamit?

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

M@TriX
ja, majd belenyomunk egy V8-at. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Este úgy tûnik este már túl fáradt voltam... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Falabu
Látom a hangulat az maradt😊))

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Falabu
Nahh Jelentkezem! Most egy ideig nem tudtam csinálni a Polákot, de ma elkezdem sztem egy hét múlva kész lesz (Remélem) ha sikerül a részek beprogramozása!
Üdv: Falabu

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Lt.Balu
Ehh😊

Carlos
EZ aztán az ÜBER LOL!!!
Jó arc vagy M@trix!!!

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
M@TriX
jo told nekünk new dolog. Mi dont know mire you thinking. Én úgy know, hogy keine registry fix, only nocd pöcs

zolle
Mberek! Hogy lehet az hogy van akinek másmilyen a kilóméterórája?
Clava
köszi

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Alexease
Akit erdekel az FPS noveles egyik lehetosege, az latogasson el ide😊)
StreetLegal Catalog
Clava
mi az a Dc?

Clava
Honnan lehet leszedni Iso-ban tudja valaki?

Lt.Balu
köszi..talán a többinél is megy!

Clava
segítsetek ugyanis 1 patchse akar felmenni a gamehez ha akármit is felrakok akkor se ha pedig a no cd.felrakom akkor meg el se indul a játék (Rip)-be van meg.elõre is kösz

Lt.Balu
nagyon le vagytok halva...

Lt.Balu
jah és még egy kérdés:
a main.cfg-kbe gondolom ugyanugy ahogy a motortipust,úgy azt is be lehet állitani,h milyen mélyen feküdjön a kocsi....valaki megtudná mondani,h pontosan melyik értéket kell változtatni?
Köszi

Lt.Balu
vettem pár matricát,de csak fehérség végig...ráadásul ha a fehérséget kiválasztom,és a kocsira kattintok,akkor hallom,h rárakja,de meg nem jelenik!

Alexease
- Az ures, matrica nelkuli reszeket igy jeleniti meg😞 Egy kicsit ronda, de ez van...
- A vasarolt matricakat berakja, csak nem sorba, egymas utan. Erdemes vegig lapozni az oldalakat, mert ott lesz mind.
(Vagyis nalam mukodik rendesen)
Nekem is csinálja, különbözõ driverekkel.(Nvidia)
Egyébként a matricázással vannak más gondok is pl amit hátulra felragasztok az elöl is megjelenik fordítva.
De ez már az eleje óta így van.

Lt.Balu
EZT MÉÉR CSINÁLJA????????????????????

légyszi valaki!nemtok matreecázni😞

Lt.Balu

Lt.Balu

Az slresman-ban a fa rendezése milyen hatással van az alkatrészek beszerelésére?
Nekem ugyanis van olyan, hogy néha lehet beszerelni ajtót, néha nem. Ez mitõl lhet?

M@TriX
OFF:
ha a logómra kattintasz már is láthatod merre vagyok, egy kis nyomozás és azt is mi az igazi nevem.
Ilyenekkel jösz? ne má... 😊
ON: amúgy meg ez nem ismerkedõs topic. Ha érdemlegeset hozzá tudsz tenni a topichoz, akkor tedd...

12729
Passz.. a tesztpályán csak marhulni szoktam😊)
Egyébként az miért van hogy a városban néha a büdös nagy semmibõl rajzolódnak elõ kocsik, de csak egy pillanatra?? aztán meg eltünnek...

Ja és mintha az elõzõ írkálmányok valamelyikében láttam volna egy polski-t azzal mi van?? mikor lesz müködõ képes??
M@TriX
hogy sikerült elérni? Kerék nélkül? 😊

Lt.Balu
Kb...De akkor van egy kérdésem:
A tesztpályán jónak számít a 2:28:12 -es idó egy Coyottal?😊
Vagy van még mit tanulnom?😊

MIvan KIhalt a fórum?????L????????
Tehát némi ügyeskedéssel az importált autónak tökéltesen kell mûködnie a játékban?

Olyan buta vagyok, hogy juj !!! Nagy örömömben hogy sikerült importálni a Lada béta verziót, letöröltem a másikat amit még a régi scx felülírós módszerrel csináltam. Pedig azt legalább lehetett festeni meg összeszerelni. Most csinálhatom újra ...

Lt.Balu
THX!+probálom

Arra, hogy mért nem lehet az alkatrészeket belepakolni az importált autókba, meg hogy mér nem lehet festeni õket még senki nem jött rá ?