Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Kötelezõ, hogy rajta legyen?
Mit befojásol?
Mit javallotok, a SuperCharger-t vagy a TurboCharger-t??? Mi a külömbség a kettõ között?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezt már észrevettem. Mire jó a SwayBar?????

Þór vígi þessi rúnar

Ferci
Próbáld ki,hogy leveszed a swaybar-t.Nálam így nem rázkódik.
Carlos
Küldtem Neked ütõs kis bug kép-sorozatot!!!
Majd sorrendben tedd fel légyszi! Vagy valami!
😊
Köszike!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Emberek.
Az miért van, ha megpiszkálom a Remo futómûvét, akkor elkezd rázkódni az autó, mint egy õrült???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
IGEN!
Patch 1,2,2.2,3
Ezek kábé összesen 30,60,25,25 MB.
Szóval... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Ferci
Én is Xp használok és nekem se faggyott le soha.Mindenkinek magától kell rájönnie,hogy neki melyik a legmegfelelõbb beállítás.
Alexease
En XP-t hasznalok es rendesen fut. Soha nem fagyott le. Meg a patch-eles elott sem!
Nagyon gep, op-rendszer, beallitas stb. fuggo a progi. Barmi lehet. Ilyenbe nem lehet segiteni, sajnos...
Nem tudom, de ezt már kb. 4x tetted fel. Szerintem ne próbálkozz többet. Az XP-t meg felejtsd el. Játékra kíválóan alkalmas a Win 98 és 2000, bootmanagerrel javasolt.
Jacek
😊))))))))))))))))))))))))))

Alexease
Ja, es amikor visszairok, viccesen, hogy vegyel autot, visszakerdeznek, hogy "Hol?!?!?"
Alexease
Az semmi, en is kapok mail-eket rendesen: "Mit kell csinalni a garazsban???? Tok ures!"
M@TriX
😊)))
Hát néha én is csodálkozok, hogy mik vannak... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

I-NoVa
A következõ buggyverzióban mitkellcsinálnihanemtudodbetenniakocsimat.txt -t fogok tenni, mailhegyek jöttek már ebben a témában.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

kösszyyyyyyy Nova
I-NoVa
readme.txt

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

szevsztok valaki segéjjen nékem hogy hol tok ISO t beszerezni yah és abban hogy hogy a francba kell megcsinálni a Buggyt mer nékem nem megy kössz csáááá
I-NoVa
Mivel a táskámban volt a gép (kivéve ház), ha telibe kaptam volna az esõt hazafelé, akkor most lógna a szárítón. Mivel ezt az üzenetet le tudtam írni, nem áztam el.

Carlos
Milyen bugokra gondolsz?

Þór vígi þessi rúnar

Mit értesz azon,hogy elázott a gépem???
Igen ezt Én is észrevettem!!!Jah és még megint visszakacsint pár bug ami ki lett javítva,de most megint visszarakták a fiúk.Sajnos nem nagyon van verzió követés!! 😊
Carlos
Anszveroljon valaki pls!

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
Ha 3 órán belül nem esik, bármit. Ha igen, elázott a gépem, semmit. 😊

Hi srácok!Nos itt nagyon GÁZ idõ van,csak annyibõl örülök neki,hogy végre beindulnak az autógyártások!!Már nagyon várom mit tudtok összerakni.
Carlos
Mintha a 4-ik patch után kevésbé törnének az autók még High-on is. Ez tényleg így van, vagy csak nem tok rongálni!?!?

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
A _main.cfg elején vannak a karosszéria részei (sok részre bontva), azokat lejjebb tudod tenni.

[Jakuza]
Ha RIPre akarod feltenni a patchet, akkor ellenorzes elott torold le az exe filet utana fel fog ra menni a patch.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Csákány mindeki!
Lenne egy kérdésem:
Hogy lehet az autó súlypontját scrip editingel lejebb tenni?? (az ültetésen kívül)
Mit kell a main.cfg-ben megváltoztani??
WiNters
sry de fontos lenne
vki tudna egy linket ahonnan le lehet tölteni?
sehol nincsen fönn 😞((

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

Állati!

Live your life like it\'s your last day...

Falabu
Kiba jó!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Hozzám???

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

I-NoVa
Beteges 😄.

bfg900
Haverom régebben maxer volt és egy zaklatott pillanatában ezt alkotta:

Ballada a MAX-hoz

Mit nekem csikóbõrös kulacs!
Mikor tesszalált plane-ed fényesebb,
Mint egy low-poli pipacs!
Virág a cél, réten mindig látod
Nem kell ide a Viewport Backgroundod!
Villan a Standard Primitives,
Módosul a Height Segments
Cilindered másodpercen belül készen lesz!
Megörülsz, mikor látod...
Itt nem ér el a two-sided átok!
Lassan készül a bimbaja,
Hisz ott az array
És a plane pivot pointja.
Átkozod a perced, mikor low-polit akartál,
NURBS-el ez hamarabb készen lész
Hiába, itt már nem segít rajtad a Customize User Interface.
Bimbajdzik a pipacs,
Alakul a forma,
Hiába, itt a polygon counter!
A budget a pirosban már nem bírja!
Resetelsz, ez a sorsod
Optimalizálásra a gyomrod nem korgott.
Standard Primitives, úgy ahogy csináltad
Nincs más, a hexa az egyetlen mentsvárad!
Lassul a face-szám, a low-poli átka
A látványt a Smoothing Groups úgyis megrotálja!
Készen a pipacs, mi utóbbi fél órád vágya,
De reszkess, sorsodat az UVW mapping bevárja.
Ez a végzeted!
Rendering menü...lábad megremeg
Az alagút végén vár a material egyveleg.
Gyerünk UVW mapping!
Ezzel a cilinder megjárja
Ellenben ott az Unwrap,
Mely a szirmot várja!
Izzad a modeller, tárgya az unwrapping
666.-ban jár az incremental saving.
Füledben a diadal kakofóniája szól
DE JAJ!
Retinádba ég hirtelen a Pure Virtual Function Call!!!
Oké, autosave
Ez volna a cheat?
Villan a piros LED, tested adrenalinban forr
Mégis utolér a referenced memory runtime error!
Káromkodsz hevesen, bányászod a file-tot
(ÉLJEN AZ INCREMENTAL!)
A pipacs486.max megtaláltatott!
Újrakezded munkád, jutalmad sosincs! az fix
Halálos ágyadon sem jõ el a bugfix.
Végre vége, dõlsz hátra kéjesen
Pár jpg shot, melyet save as-olod mérgesen.
Erre jõ a hír, agyad erre bomola
Most a polilimit kétszerese a fõnököd új óhaja.
Szólsz: "ANYÁD UVW-ZZE JRA!"
Kirúgják a MAX-ert, ez volt rejtett vágya
Hisz Õ nem marklar, kinek a MAX Biblia az egyetlen tudománya!

Sok sikert a maxoláshoz 😉
Falabu
Valaki még mondta régen, hogy sikerült a slresmant használnia ki volt az és hogyan csinálta?

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Alexease
En is erre gondoltam, csak nem volt idom letesztelni, es biztosra nem akartam kiirni😞

Nem sokara koltozik a site egy masik host-ra (slc.hsw.hu), onnan majd lehet letolteni 1 meganal nagyobb fle-okat is!😊) De egyelore at kell irogatnom a progit, mert ott ujabb php-van, es mas a szerver beallitas is. Es van SQL is😊))) Talan, meg fejlodik is az oldal😊))
Falabu
Alexeasa: Sztem a basepoint 00 az abszolút 0 pont(X:0,Y:0) és ehez méri a többit vagy valami illen!

I-NoVa
Polák éjjen, én hõsiesen nem csinálok semmit, kirándulok, és élvezem a jó idõt. Ez ugyan nektek nem jó, mert nem készül sem lada, sem bmw, sem buggy 2.0, de én jól érzem magam...

Ferci
Király
Ferci
streetlegal.freeweb.hu vagy az invitcus.hu oldalakról. Egy kicsit találd már fel magad.
Falabu

Falabu

Falabu
CSá all! Szolgálhatok egy jóhírrel! A Polák már BETA változatba került (Nincsenek textúrak és kisebb kiegészítések) "csak" be kell programozni a dolgokat, a physic és a slot cuccokat kell rendre tenni és sztem ha sikerül a slresment használnom akkor hamarosan elkészül a "teljes" BETA! Ámen

THX!

zolle
van a játékban gyújtás szabályzó csip textúra. Az minek ha nincs benne a gémben? Legyen má peccs!
I-NoVa
Talán 1 év múlva, hivatalosan ez volt az utolsó, de ha lesz idejük, és sok a bug, mondták, hogy lehet, hogy egy unofficial patchet még csinálnak.
De addig is : Mikó lesz mán peccs? 😄.

Carlos
Nagyon tetszik.
Végra olyan, mint amilyennek kellett volna lennie elsõre!
Mikor jön a következõ patch??? Lesz?

Þór vígi þessi rúnar

Csak a 2 cfg-t.

Elküldtem a hotmailre.

Kicsit OFF : Nem tudja vki elküldeni a GTA3 Data könyvtárban lévõ pár cfg file-t, az alkönyvtárak nem kellenek csak a file-ok közvetlenül a Data könyvtárban. Elõre is kösssszzz!