Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nálam nem kellett NOCD-t felrakni a 3. patch után!!! Ment anélkül is!!!

Þór vígi þessi rúnar

ez neke ma matricáknál is jelentkezik, és erre azt a megoldást találtam, hogy leszedel minden festhetö cuccot a kocsirol, és minden magában festel le. PL az ajtóknál ha azt akarod hogy ne üssön át a festék, vagy matrica, akkor a festeni kívánt ajtót megcsinálod, utána leszeded, fel a másik ajto, stb.
Alexease
THX THX THX
M@TriX
errõl jut eszembe. Az E3-on lesznek infók az új játékról, amit ebbõl a motorbõl fejlesztenek ki. :)
Már úgy izgulok, mint amikor ezt vártuk. :)
Remélem jobban jön ki a végeredmény, és a városban is tudok menni legalább stabil 20 fps-el. :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Kb ugyanezeket produkálja 1200-as tualatinon Gf3-al, és 800-as P3-on is (512 Mb Sd), úgyhogy ez már az engine optimalizálásán múlik.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Alexease
Nalam XP 2000+, Gf4Ti420064Mb, 512DDR, 2Gbyte Swap, WnXP Eng Prof.
Igen szep skalan mozog:)) Minden high. A garazsban +80fps, a Testtrack-en 15-100fps, Varosok 5-100fps. Itt az also ertekek szamitanak, mert action-ben, ahoza vannak kozelebb:(((
I-NoVa
Itt a NASA-nál soha nem láttam még 800 fps alatt futni, gondolom ez általános

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

bfg900
Nem ártana ha megemlítenél pár jelentéktelen tényezõt, mint mondjuk a konfigod, vagy az operációs rendszered. :o)
Hmuda
Huh, kosz. Majd ha beszereztem, akkor majd beirom a konfigot. :)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I-NoVa
Fõleg stabillal. Azaz mindegy, csak tényleg stabil legyen. Néhány biosbeállításra is érzékeny, ezeket lehet kikísérletezni.

Hmuda
Milyen hardwarerrel a legstabilabb?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Most azt szoktam csinálni, hogy a cheat editoral csinálok egy olyan sevegate-t amiben a 3. városbanvagyok, de nincs autó a garázsban. igy mindig csak a nekem kellõ autót veszem meg, utána a játékból kilépve a mappából kivágva és átnevezve a fájlokat, bemásolom a többi autót tartalmazó mappába
Minden pach fent van, de ennek ellenére csak ennél a pach-nél csinálja ezt és csak akkor ha a 3. városban vagy sunsetet vagy badge-t tuningolok.
Nem ment Name fájlt, és a kocsi fájlokból se mindet menti el.
Jó az oldal!

Live your life like it\'s your last day...

I-NoVa
Még mindig hardware és softwarefüggõ, akinek az 1.1 stabil volt, annak ez is az, akinek az 1.22 is fagyott, annak ez is fog. Nekem az 1.0 óta stabil, de azóta gyorsult sokat, és szebb.

Hmuda
Az osszes peccset osszevetve mennyire stabilizaltak mar a gamet?

Carlos
Minden Patch fennvan???
1,2,2.2,3 ???

Þór vígi þessi rúnar

Hali!
Az miért van hogy amikor a 3.városrészben csinálok valami autót akkor azt nem menti el, és kilépked a windows ba?? Ez csak nekem van??
Egyébként ha nem csinálok kocsikat, csak versenyzek akkor rendesen elmenti.
Lécci segítsetek...
Carlos
Hehe... :)

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Nem uj, csak Pervol-lal mosva:))))
Carlos
Érdekes kis bug... :)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szép az új szájt!!!
Klassz, hogy a nap képe az enyém lett!!!
Köszike!!! Tök örülök neki!!!

Þór vígi þessi rúnar

Alexease
Alexease
Örömmel
jelentem be, hogy az oldal átköltözött egy jobb, megbízhatóbb
szerverre. Ez a host, az egyik legnagyobb szimulátorokkal foglalkozó
portál, a Hungarian
SimWorld
.

A szerver kiszolgálás teljes, vagyis késöbbiekben
bõvítések, fejlesztések is várhatók
az oldalon. Ami már most biztos, hogy a "nagyobb" file-ok
feltöltése is lehetséges, igy már az új
autók, nagyobb Decals packok is letölthetöek lesznek lokálból.

Az oldaleléréséhez a következõ címet
hasznájátok (és Favorizáljátok:)): http://slc.hsw.hu
Carlos
Lehet...!!!

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
:D Lehet, hogy a shotot bepiálva csináltam? :D

igazan koszi:)
M@TriX
sokmindent lehet, de új helyre menni nem. Nincs parkolóház meg ilyesmi. Lehet tunningolgatni és új autókat csinálni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

vagy csak a meglevo kocsikkal kiserletezni? irjon mar valaki egy rovidke valaszt lecciiii naaaa:) koszi
hello megint. egesz nap a forumot olvastam de a kerdesemre nem kaptam valaszt. ha vegeztem a 4. varosresszel akkor vege a jateknak, vagy lehet meg csinalni vmit?
Alexease
Bocsi:(
Koltozget az oldal, egy jobb szerverre, ahonan majd naggyobb file-okat is le lehet tolteni. Csak at kell irogatnom itt-ott a progit:(
Carlos
Énnekem is van pár mókás bug-os képem.
Küldtem Alexease-nek, hogy tegye fel az oldalára.
19-e óta nem volt frissítés!!! :(

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
Nem sok változtatás, csak hátsókerékmeghajtás. Elég arra, hogy láttszon a detroit kerék bugja, de a kép nem az idõeredmény miatt készült, hanem a kamerabug miatt. 10 percig fejjel lefelé autókáztam, és elölrõl néztem magam, aztán pár borulás után visszaállt.

Carlos
Gondoltam.
De itt most arról van szó, hogy az elsõ város autói hogy mennek. Nem lenne kedvem most mindeggyikkel menni mégeggyet a Turbó miatt! Bár...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lehet, hogy logikus, de nekem erreõl gõzöm sem volt! :))

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Közömbös arccal!
22.5psi -is SuperCharger ment bennük, 6 Close Ratio sebváltóval.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Minden gép egy esélyt kapott.
Ment egyet, asztán kész. Lehet, hogy ezeknél van jobb idõ is, de ez jött össze elsõre és azért az erõviszonyokat le lehet mérni rajta. Naggyából.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Coyot: 4.637 13.366 89.967
Remo: 5.457 14.049 95.306
Ninja: 5.591 14.208 91.985
Axis: 6.682 14.875 90.307

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
NOS, akkor most egy kis összehasonlítást írok le, mely unatkozásom eredménye lett.
Mivel Alexease honlapján még mindig a Melyik a kedvenced az elsõ városrészben kérdés szerepel ezért kicsit utánnanéztem a járgányoknak.
Mind a 4 autó tök ugyanolyan motorral, superchargerrel, NOS-al, Gliss 9x17" 255/40-es kerekekkel, minden csicsával mentek egy gyorsulást. Minden alkatrész zsír új! Az eredmény:

Þór vígi þessi rúnar

sziasztok. miutan vegigmentem a nyugati varosreszen is, valami ojasmit mondtak, hogy varnak a foldalatti versenyekre, ha jol ertettem. hogy lehet odakerulni? elakattam. helop mii pliiz!! kosz
I-NoVa
16", detroit (ami ugye 21" lenne). Bármire rá lehet tenni, ez a bug bennmaradt.

Carlos
Meg nem is 14"-es kerekeken szalad a szekér.

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
egy nem éppen alaptuningos Remot. :)
Megha jól látom kétkeréken van. Várj megfordítom a monitorom....... igen tényleg... :)

I-NoVa
Az érdekes kamerakezelést.

Carlos
Mit is látunk a képen???

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa

I-NoVa
Nem baj, az én tragacsomon sincs. A fõ funkciója a rezonáltatás, a valós funkciója meg el lett sz*rva, mert eleve rossz helyen van. A lengéscsillapítók tetejénél lenne, hát közelében sincs.

Carlos
Tehát InLine felett TurboCharger???
Mit csinál a SwayBar??? Baj, ha nincs a szekéren?

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
A supercharger kezdetben húz jobban, a turbo 1-2 másodperccel késõbb kezd rá, de akkor nagyon. Biturbo a V6-hoz, és a supercharger az inline-hez jó.

Carlos
Elõre is köszi a segítséget!

Þór vígi þessi rúnar