46061
.
-
Na 1 már kész:)

-
Redfox #20909 Nekem is így, már csak az Mc hiányzik. -
már minden autó megvan, most éppen festegetem őúket, ha kész lesz majd kirakom őket;) -
ja, mint az emer alkatrészeknél, majd a peccs:) -
bazz nekem a baiern-nél nem passzol semmi,a sárvédök benne a kaszniba a hátsok lentebb vagy 10 cm rel stb nállatok jelentkezett ilyesmi? -
nekem puszta 200.000$ van meg 1 csomó kocsim .. nagy a luxus:) majdnem minden féle kocsim van ! -
Redfox #20904 Bodesz: kitehetem az oldalad linkjét az oldalamra? -
a test pályán mérheted le az időt.
prestiget minden megnyert race után szerezhetsz
csak a zöld autókkal versenyezhetsz.
Én azt szoktam csinálni,hogy pár karosszéria elemet eladok és abbol megyek versenyezni,(az elején,utána szépen lassan visszavásárlom) -
a main fileba mit kell átírni,hogy a kék clubba indulhassak? -
Mr Tom #20901 Hi all!
Lenne 2 kérdésem:
1. Hogy tudom lemérni az autóm gyorsulását?
Milyen gombot kell megnyomnom, vagy mit kell csinálnom?
2. A Patch után már csak 20.000$-om van és ebből nem tudok gazdálkodni! Először is veszek egy szar autót, és ezt valamennyire feltuningolom, és elfogyott minden pénzem, ja és hogy szerezzek prestige-et? Mert kell szerezni ahhoz, hogy tudjak indulni az illegális gyorsulási versenyen!(a 90 nem elég)
Segítsete pls!
Előre is köszönöm! -
Redfox #20900 Jó az oldalad, te vagy az új konkurencia.;) -
montosítás oldal:http://bodesz.uw.hu/
és ha nem tudod a cgf et megcsnálnia akkor én megcsinálom csak írj 1 mailt -
nekem meg a legtöbb modellbe bele se engedi tenni :( -
Miért van az hogy ha több nitró palackot akarok belerakni az autóba lejön róla minden body alkatrés! Módosítottam a cfg-t!
A kicsiből csináltam nagyot de nem tudok belerakni többet!!
Help Plíz! -
készítettem én is 1 kezdetleges oldalt ide ha írsz mail fel tudod tölteni a videóid meg képeid meg amit akarsz
oldal:bodesz.uw.hu -

Nemrég lett kész. Lehet menne többet is, majd még próbálkozok vele.
703 lóerős, viszont teljesen stabil a motor. Bármennyit versenyzek vele, nem romlik jelentősen a motor állapota, csak ha nekimegyek valaminek.
-
Turkish #20893 Nem, ez a Redlinével foglalkozik, nekem meg az eredetihez kellett volna help. Nem tudom miért nem találom. Lehet, h törölve lett?
-
rendelésre csinálok bárkinek több nitros autót ha kell -
redfox az oldal már megy és már jó is -
tud valaki olyan savet adni ami végig van játszva??? -
na mostmár registrált vagyok :D -
hauler -
igen, próbáltam úgy is:) -
Redfox #20885 Egyébként ezt mivel csináltad?:) -
na mindegy, csak egy kép lett volna az eddig elért legnagyobb sebességről: 539 km/h, de még ennél is lehet többet menni... -
Redfox #20883 Úgy kell, hogy: www.freeweb.hu/stranger/...jpg -
árrggghh, tököm kivana freewebbel -
CCke #20881 ?? -
-
Redfox #20879 Köszi, nembaj. Nascarozni nem szoktam, de azért majd szólok, ha kell.;) -
-
Redfox #20877 Köszi.:) -
Konkretan a jatekkal "meg nem jatszok", mert egyelore meg csak "tesztelem", vagyis minden autoval, mindenhol szerelek, versenyzek stb. Megvarom a vegso allapotot. Vagyis pontos adatokat nem tudok adni, mert meg nem foglalkoztam igy vele.
De Nascarhoz tudok adni egy 25 oldalas setup leirast (Copyright P.S.), amit en tordeltem es hasznalok

-
FiReBoY #20875 Hello!!! Királyak az olalon a képek és a kocsik!!! Nameg persze az oldal is!!! ; - ) -
Redfox #20874 Alex: Te Shitshu Focer-hez milyen áttételt használsz? Please írd le egyenként, hogy betudjam én is állítani, mert én ehhez béna vagyok; én szinte mindig automatával, megyek, de az gyorsuláshoz nem jó. Előre is thanks! -
Csak a final drive es a diffi miatt irtam, mert az is szamit. -
Redfox #20872 Megcsináltam az oldalam, rájöttem, az zavart be neki, hogy oldal volta navigációs bár, így most áttettem fentre, és müxik, tessék kipróbálni.;)Street Legal Picture Site -
Azert a motor es a kerek kozott ott van meg a diffi/bolygokerek ism, annak is van egy attetele, az a final drive;) -
Értem és köszönöm a választ -
No prob, csak gondoltam szólok :) Jah, és szólj ha megjavult, kíváncsi vagyok :)