Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Abból ne vonj le messzemnõ következtetéseket.
Nézz meg pár játékközbeni képet. Azokon látszik a hamisítatlan NFS-fíling. Szóval annyira nem fognak egészen mást alkotni, mint eddig, de reméljük jó lsz!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Üdv:
dav
Ja, nagyon ígértes.
"Az elsõ részben két részletes autó (játékos + ellenfél) egyidejû megjelenítése esetén is beszaggatott, "
hát igen, ezért van optimalizálás alatt a garfmotor, amiért én állandóan sírok, hogy jól sikerüljön. 😊
"ebben meg látszólag az út szélén is olyan szintû kocsik parkolnak"
Ha jobban megnézed. 😊 Nem részletes járgányok. Az ablakukon látszik.. Azok csak díszletek, persze ezt a következtetést csak a kép alapján vontam le.
------------------------------------------
Street-Legal.tk
That our site is down, will not say we don't do anything... This week screenshots SL2 here 😊
Very sorry
Fixing Time Approx. 3 days
The SL.TK Crew
Always Chat IRC Channel for help
Server: irc.quakenet.org
Channel: #SL.TK
Download mIRC from www.mirc.com
-----------------------------------------------
A srácok azért nagyon nyomják !!! 😊)
A sötét képek a fényszórókkal már egész hangulatosan néznek ki. Meg tetszik az a nagy szabad tér a hullámos úttal. Meg az egyik kép hátterében a felüljáró. Vajon fel is lehet majd menni rá, vagy csak díszlet?
Viszont nem tudom, hogy fog ez futni (lépni, vánszorogni). Az elsõ részben két részletes autó (játékos + ellenfél) egyidejû megjelenítése esetén is beszaggatott, ebben meg látszólag az út szélén is olyan szintû kocsik parkolnak (például a Chargerek az egyik képen).
Üdv:
dav
Amúgy azt az infót kaptam Tamástól, hogy már szinte be van fejezve a játék most az optimalizáláson van a hangsúly. Szóval gyorsítják a progit rendesen. Mondjuk beszállnék egy bétatesztbe. 😊
az 1Nsane-el bemutatták a fiúk, hogy tudnak alkotni, szóval most csak követni kell a jópéldát. 😊
A kettõ ha bejön nekik akkor a mennybe mennek a srácok!! 😊
Hajrá INVICTUS !!!
Átszólni egy másik kocsiba:
"- Ha lement nap, az a startjel, faszikám!"
Óriási változás tehát nincs. 😊
Viszont sok apró, stílus beli sok plsz, amibõl kóstolót kaptunk a patchekkel.
Én csak azért imádkozok, hogy a sebessége megfelelõ legyen a játéknak!!! 😊
Amúgy Nyiri nézd meg a többi képeket is!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Amúgy a B.edgen lévõ képeket a kiadó adta ki.
Éppen most csurog fel a lenti galéria végére...
Mar tobbszor volt ra pelda, hogy kiraktam dolgokat, es szoltak hogy szedjem le. Ezert vannak ritkabban, a kinti siteokon megjelent dolgok kirakva nalam. Max hirnek.
amúgy írtam nekik ezzel kapcsolatban...
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Ide magyaroknak nem szóltak, hogy adnak ki képeket...
Pedig írtam is nekik, hogy pár külföldi lap azzal hírez, hogy hamarosan lesznek képek, nem is válaszoltak.
Azért gyorsan áttükröztem a képeket. 😊)

Ha persze kijön PCre egyáltalán.
Mert a bemutatós képek alapján sirály!
ON
http://goo.gl/gd6Zi5
on: vagy nem?
ON
http://goo.gl/gd6Zi5
Most sírjak vagy nevessek?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az SL-rõl jut eszembe láttátok, hogy a Ferrari Furrano benne lesz a Charlie Angyali 2-ben? 😊
Evileg "sima" NFS "kovetkezo resz" csak a most divatos utcai versenyben...
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
- Azert lesz "csak" 8 auto, mert sokkal reszletesebbek lesznek, sokkal tobb alkatresszel, tobb "szerelesi", tuning lehetoseggel.
ha az alkatrészek nevét szeretnéd magyarul, akkor iDe elpillantva találhatsz magyar leírást a motorokhoz, aztán már hipp-hopp megjegyzed azt a pár alkatrész nevet. 😊
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Egyébként sztem a nagyobb turbó alatt a "jobbra-tovább-scrollozok-és-van" turbóra gondolsz nem?, az vagy a V6-oshoz lehet...