Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
és lenne még 1 kérdésem a 4I motorra nem birom rátenni a nagyobbik turbot az miért van?
vagyis a superchargert

A supercharger és a Turbo nem ugyanaz, vagy az egyik, vagy a másik lehet csak fent.

letöltöttem a turbo nyomás direktort brutál😊))a 11cui blockot felnyomtam 3200le-re nem kell mondanom mit müvelt

Felrobbant? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Alexease
Nem, ez nem hivatalos😊 Ehez gondoljatok hozza a SZERINTEM-et😄D
M@TriX
persze ez nem hivatalos verzió igaz?
Mondjuk a Racing-bõl is mostanra igértek infókat, képeket stb. csak jönnének már. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
A 20-at a kiado mondta - AV Eirope - mivel Ok adjak (-nak) ki, es nem az Invictus! Ez a megjelenes a felpatchelt elso reszre vonatkozott (Street Legal). De mivel kozeledik a "masodik resz" - Street Legal Racing - igy valszeg az europai kiado feleslegesnek talalta kiadni az elsot. Es valahol igaza van, mert meg a patchekkel sem muxik rendesen, nem allna meg a helyet a piacon, foleg, hogy tavaly mar mindenki "letoltogette" es hiresse/hirhedtte valt sok szempontbol.
LacX
Jó lenne ha megjelenne, mert már fél magyarország autós társasága ezt várja csak néhányat említsek:
VW Scirocco klubbol többen is kérdezgetnek megjelent e már..
Golf klub
Utcai Gyorsulás fórumán is nemegy embert érdekelne..
szal nemondjam meg mit hova az invictusnak ha nem jelenik meg..
20 -a elmult.
Megint anust csinaltak a szájukból.. errõl ennyit..
csao
Fefe
Neked legyen igazad hogy "mindjárt"

M@TriX
akkor ne is próbálkozz. 😊
Új Autókat lehet vele betenni a játékba, de elég érzékeny a program, nehéz használni és instabil...
Mindjart itt a 2. rész. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
olyan gépet még nem láttam... 😊

Falabu
Éppen nézegetem a Buildersedge-t mikoris magyar szövegre találok! "Építõk Él lesz giving el $50.00 és egy SZABAD másol -ból Utca Törvényes Fajta : HATÁRVONAL -hoz LEGJOBB autó épít , Lesz azon alapszik Néz , Stílus és Grafikus -"
vagy
"ÉN csak kívánatos -hoz mond amit amikor elkezdtem gyártás ez új tervez én elhajlik a remél amit ez valahogy akar elkezd megjelöl a Utca - Törvényes közösség újra , és most ez igazán érez szeret mi elérni ez , a telek van mûködõ nagy és új elégedett van hozzáadott mind naponta én és az én -m csodálatos társaság - munkás. Szeretnék venni -t mond köszönet részére minden a támogat ön minden ad -hoz Buildersedge és remélem mi akarat él évekig jönni" ! Ez szerintem nagyon kedves ötlet, hogy levan fodítva magyarra, de kérem még én se nagyon értem meg ezt a magyar fordítást!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

[NST]Cifu
Hihi, mit keres egy olyan autó a dobozon, amely benne sincs a játékban, ráadásul pont egy Aston Martin - amely köztudottan arról híres, hogy otthon a tulaj kibelezi, leülteti, NOS-t szerel rá, meg ilyenek

Viszont az SLR tényleg most nyáron jön ki?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Alexease
Friss otlet a (RIP) patch-elesre😊
1) Copy original exe to gamedir!!!
2) Remove "\data\Fmv\" folder!!! But don’t erase it from your computer. (Only the FMV folder)
3) Install Retail #1 patch
4) Put "\data\Fmv\" folder back
5) Install Retail #2 patch
6) Install Retail #2.2 patch
7) Сopy fixed-exe to gamedir (cdkiller_street_legal_v22.zip)
8) Delete "\save\game\options" file!!! (Only the Options file)
9) Play game
Alexease
Elvileg ugy volt, hogy most 20-a a megjelenes. De a Street Legal Racing kozelettevel, valszeg meg sem jelenik. Nem sok ertelme... Az is nyaron jon ki, es remelhetoleg, meg "hasznalhato-(bb) is lesz.
Valaki tud e infót arról hogy mikor lehet a boltokban találni SL-t? Mert már kemény júniusban vagyunk!

a.carkey
Sajnos.

A medve nem játék.

a.carkey
Köszi! Megoldva. Szerváltam jó verziót. Most már csak fagy . Passz, hogy miért.

A medve nem játék.

CaviaR
Szerezz egy 53.631.342 Byte-os Activision.avi file-t... Minden sarki zöldségesnél kapsz ilyet, de elég ha rákeresel DC-n.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

a.carkey
Csak példa volt ...

A medve nem játék.

Alexease
- Az America's Army-t a Amcsi hadsereg fizette azert ingyenes. Reklam celokat szolgal.
- Az SL-t az AV adja ki, aki meg talan a screenshot-ert is penzt kerne😊
a.carkey
Volt már olyan, hogy vmi nem úgy sikerült, ahogy akarták, nem akartak pénzt kérni érte és ingyen modként, játékkként jött ki.
Van egy pár jó ingyen game: pl., hogy ne is menjünk messzire, az America's Army ... Szóval miért ne?

A medve nem játék.

bfg900
Nem, természetesen ingyen osztogatták, mert az kevésbé hülyeség, ugye? 😊
a.carkey
Ja. Leszedtem DC-rõl egy új ISO-t. Arra már ráment a patch, pedig ua méretû az avi ... 😞

A medve nem játék.

Hi, sikerült már megoldan a próblémát????
a.carkey
Ez nincs fent vkinek DC-n? Csak ez az avi???

A medve nem játék.

Alexease
Nalam 6,442,496 byte a feltelepitett avi.
Alexease
Nem. 40% volt amikor kiadtak!!! A patch-ekkel egyutt talan 70%😊))
a.carkey
Ja és ezt a félkész - tulajdonképpen 70%-ban kész - terméket képesek voltak pénzért árusítani??? 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Bocs, hogy itt este zaklatlak, de Nálad mekkora az avi mérete? Van egy uilyen Activision avim, kb. 4 Mb méretûben is egy régebbi játékból. 😊

A medve nem játék.

Alexease
de ha talasz valakit itt a forumban, akinek szinten RIP-je van, az talan tud valami megoldast.
Alexease
Sajnos ISO-t kell szerezni. Probaltam, de nem tudtam regebben mit kezdeni az AVI-val.
a.carkey
Teendõ? .(

A medve nem játék.

Alexease
Ja ja. Az AVI val vedtek le. Furcsa, de tenyleg.
A gyari CD-n mas a merete mint install utan, es mindketto muxik!! Erdekes megoldas, de bejott😊))
a.carkey
Valami Activision avi fájlt emleget, hogy az nem a korrekt verzió. Tiszta röhej. Ha nem megy fel a patch, akkor nézek egy mûködõ ISO-t DC-n.

A medve nem játék.

Alexease
Amugy a Patchek nagyon alergiasak. Soxszor nehezen, vagy nem mennek fel. Megoldast, sajnos nemtudok.
Max., ha tudod melyik file-ra hivatkozik, elkuldom mail-ben.
Alexease
Ebbol lattal filmet?!?!? Street Legal?
Ha igen, az akkor talan mar a Street Legal Racing lesz😊)) Az a folytatas, vagyis inkabb befejezes.
Ez elvileg, az osszes patch-el is, kb. 70% ba van kesz😞((
a.carkey
Nem, nem. De nem tudod a választ véletlenül?
Elõbb írják alattam, hogy ezzel már nem sokan játszanak, erre itt jövök én és elkezdenék, de nem megy. Mert patch nélkül igencsak durva a game. Az autó nem akar bekanyarodni, eltünedezõ textúrák, pedig nagy ötletnek nézett ki. Garázsolás, mint régen a Street Rod 1-2-ben és a Gearhead Garageban, ráadásul lehet vezetni is a kocsikat, amik nem csúnyák, de ...

Azért tettem fel, mert ma láttam a Moteurs csatornán egy ingame videót belõle vagy valami változatából és megtetszett. Így gondoltam kipróbálom. Ott egy emberke valami versenypályán nyomult egy túrakocsi kinézetû darabbal és komolyan jó volt ránézni. Erre itt bénázik nekem az alap játék. Vagy ez valami béta vagy alfa? Nem foglalkoztam vele, de sajnos a baráti társaságomból mindenki fikázta. Pedig nem tûnik csúnyának, de az egér csúszka és más grafikai bénaságok zavaróak ...

A medve nem játék.

Alexease
Csak a forum miatt kerdeztem, itt rendszeresen en is kemenyen el szokatm gepelni dolgokat😊)))
a.carkey
Az elsõnél is kiírja uezt. Próbáltam mindhárommal.
Nem tudom mi a bibi? 😞

(A 3 patch, az 3 patch, nem 3. patch. Bocs, ha félreérthetõ volt. Annyira azért nem vagyok a (pl.) 22 kerbõl való ... 😊 )

A medve nem játék.

Alexease
3 patch-et vagy a 3. patch-et?
Fel kell rakni, elorol az osszes patch-et.
a.carkey
Sziasztok!

Valahol régen volt ebbõl egy mûködõ verzióm. Eddig nem volt idõm, hogy kipróbáljam. Ma feltettem, de amikor fel akartam rá pakolgatni a 3 patchet, akkor vmi hibaüzenetet írt ki, hogy nem talál vmit. Mi a teendõ? Az üzenetben azt írja, hogy unknown version! Ebbõl több fajta is van, vagy az én verzióm annyira õs, hogy nem is lehet pachelni. Tudtok segíteni?

A medve nem játék.

Fefe
Ja az jó lenne

I-NoVa
Csak legyen visszafelé kompatibilis, a scirocco-t szívesen továbbvinném.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Fefe
Bár mondjuk szerintem már nem sokan játszanak az Sl 1-el

Fefe
Igen csak sokan össze fogják keverni

M@TriX
meg így mekkor állat topic lesz! 20ezredik beszólással. 😊

M@TriX
szerintem jó ez neki. Mindig az aktuális legújabb játékának lesz a topicja. 😊
Mivel az elsõ részt fejlesztik tovább, így leválltja. Ezért gondolom, hogy maradjon ez...

Fefe
Igaz

bfg900
Igen, én is így gondoltam elõször, de aztán rájöttem, hogy félreértésekre adhat okot 😊
I-NoVa
Ugyan, fér ide 😊

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

bfg900
Felmerült a kérdés, hogy kell-e uj topik a köv Invictus játékhoz. Ha úgy gondoljátok, hogy igen, akkor esetleg lassan be lehet indítani. 😊
Alexease
LOL😊)))))))