Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
De engem szemely szerint nem is nagyon izgat az a csicsa varos grafika. Nekem meg az elozo is (SL1) megfelelt volna - max. egy kis varos arnyek, meg ha statikus is:) - csak legyen korrekt fizika, tores, franko belso nezet, legyen bug mentes, es fusson legalabb 30-50 fps-sel. A mostanitol (SL2) ez a legnagyobb elvarasom. A tobbi grafikai cucc - ejszaka, napszakok stb. - csak hab a tortan ha megy.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Egyébként nemtudom miértnem lehet megérteni, hogy az SL-ben az autók közel valós fizikával törésmodellel, sok alkatrésszel vannak megjelenítve, minden számít a gyorsuláskor, lassuláskor. Ezért szép várost már nem lehet csinálni, mert azt a jelenlegi gépek nem bírják el.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Másrészt nem tudom, mennyire fér össze a jó fizika és a hálózati játék. Jó, tudom, hogy a Live for Speed-ben mûködik (bár kipróbálni sajna még nem volt lehetõségem), de ott meg a pálya elég kicsi, nincs törésmodell (még), nincs civil forgalom, gyalogosok, és a grafika sem éppen GTA szintû.
Üdv:
dav
Ha nem az AV adna ki, hanem valami "normalisabb" kiado, szannanak ra meg egy kis penzt, meg egy ev fejlesztesi idot, csucs lehetne. Biztos vagyok benne, hogy megtudnak kozeliteni a GTA szintu varos kinezetet, napszakokat, idojarast, es valoszinu lenne a halozati resz is.
Azert ilyen fizikaval, auto reszletesseggel, toressel, alkatreszekkel stb. vilagszenzacio lehetne.
De nincs szerencsenk...:((
Ha nem lett volna semmi extra grafikai valtozas, csak egyszeruen bugmentes lenne es normalisan futna (FPS) akkor mar nekem tokeletes.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Csakazértselinketteszek :).
Ez a link van rá, erre gondoltál, ezt írjam át? Csak mert nem tudom... :(
Az SL motorban még van lehetõség, bár tény, hogy egy insane szerû offroad motort jobban össze tudnának hozni invictusék. Legalább van magyar játékfejlesztés, a hazai informatikai helyzet mellett még ez is csoda...
Persze ez nezopont kerdese. Aki a konzolos, arkad, csicsa grafikas, latvanyos, kulsonezetes, fizika-, tores nelkuli autosjatekokat szereti, annak biztos tetszeni fog.
De aki az ilyet szereti, annak ugy is van konzola.
de ez a grafika tenyleg elavult, vagyis az meg nem is baj, hogy elavult, de ahhoz merten is ronda:((( sajnos ez van..
termeszetesen meg fogom nezni a vegeredmenyt, s csak utana itelkezem, addig nem...de a kepek kiabranditoak...
az a nagy baj, hogy az sl motorjat toldozzak foltozzak, az szvsz soha az eletbe nem lesz eletkepes...elhiszem, hogy nagy melo egy graf+fizikai motor fejlesztese, de akkor valahol sporolni kellene...pl az idetlen varosokkal, tok felesleges, nehany jol eltalalt racing track eleg lenne+egy tesztpalya es a kocsik+tuning barkacs...
ha nem kellene egy varosnyi terkepet mocorgatni, talan egszerubb lenne a dolog, szvsz ennek a motornak ezek a nagy tervek tulmutatnak a lehetosegein:(
Kösz, hogy szóltál a hibáról, átköltöztük egy új szerverre és nem az utolsó verzió csusszant át. Kösz!
Egy nem túl szép graffal megáldott játéknak is lehet nagyon jó hangulata, és egy elég szépen kinézõ játék is lehet nagyon szar. Pl.: hõn szeretett Codemasters termékek. :)
Viszont abban igazad van hogy a buga és a hangulat is nagyon fontos.
"ettõl tartok a legjobban, hogy nem fog sikerülni"
Rossz hozzáállás!!! :) Ezt nem tudhatod. Mi se tudhatjuk milyen lesz mi reménykedünk, hogy jó lesz. Mást jelen pillanatban nem lehet csinálni. Ha megjelenik majd minden eldõl. Sztem ennyi. Nem érdemes vitázgatni, hogy akadni fog-e vagy nem. Én bízok a srácokban, sok e-mail váltottam velük, nem tököréztek. Aztán majd meglátjuk ki nevet a végén. :)
Ezt mondtam el én is vagy 3x. :) A hangulat a lényeg. Ha végre nem fog akadni, akkor nekem jó lesz. Elvonulok a garázsba tuningolni és nem érdekel senki. :)
"Ha sikerul bugmentesre csinalni, normalis FPS-t fog nyomatni, es a DevKit hasznalhato lesz, akkor sikeres lesz" ettõl tartok a legjobban, hogy nem fog sikerülni bár ne nekem legyen igazam.
Az hogy a varos, kornyezet nem olyan extra mint pl. a ViceCity-be, az egy dolog. Itt a fizika, a tores az elsodleges. Es azert nem annyira "ronda" az a kornyezet. Jonnek ki manapsag grafikailag sokkal igenytelenebb autosjatekok is - Maluch Racer, Midnight Outlaw Illegal stb. - amikben raadasul csak egy "szep" dobozt tologatsz kivulrol.
De én bízok abban, hogy sikerült a grafmotoron annyit javítani, hogy élvezhetõ legyen. Amire az esély megvan. Lásd lentebb.
De ha kijön akkor mindenki derül, azaz minden kiderül. :)

miert kell eroltetni ezt a varost?! mi a fenenek, ha egyszer latszik, hogy nem fog menni! grrr!!! es azok a texturanak nevezet pacak! miert nem jo valami sima verseny aztan azon belul a tuning! ami nem megy miert kell eroltetni annyira!?Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter