Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
A fo gond az, hogy ilyenkor megkerdezik honnan, elmondjuk hogy DC. Aztan azt kerdezik hogy az mi. Elmondjuk hogy mi. Aztan az jon, hogy hogy mukodik, elmondjuk. Utana jon hogy nem megy, hoinnan, hogyan, stb stb...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Kellene szolni a Moderatornak, hogy tegyen a Topic cimebe egy reklamot, hogy:
"A Street Legal mar csak DC-rol tolheto, hasznalatahoz latogasd a hasonlo nevu topicot" :DDDDDDDD
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Az LFS készítõivel az a baj, hogy képzeletben már a pénzüket számolgatják, ahelyett, hogy fejlesztenék is a játékot (mert azért van még mit).
Szóval mielõtt megsértõdsz, hogy nem kapsz ingyen jó játékokat, gondolkozz a fejlesztõk fejével kicsit.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
De tényleg, a problémák szerintem ott kezdõdnek, amikor pénzre megy a dolog, fõleg, ha a csapatot egy kiadó ostorozza közben (lásd Invictus vs AV). Ez a baj a Live for Speed-del is, azok is egyre inkább elanyagiasodnak.
Üdv:
dav
45 megás demo van belõle abban 3 kocsi 2 pálya (1 normál 1 rally mindkettõ tükörmódban is) egész fasza grafikával eddigi legtöbb autóbeállítási lehetõséggel,és mindez olyan szintü szimulációval van megáldva hogy leszopod magad:))))
Ezt ha jóltudom 3 ember dobta össze és még csinálják,a napokon belül lesz kész az S1-es verzió amit pénzért (kb 3000 ft) majd meg lehet nálluk rendelni és küldik is az aktivációs progit vagy mit...
A kocsi nem törik viszont minden eddiginél jobb a szimu:)
Üdv:
dav
Gondolkozz el rajta szerintem van esélyed és különben is mit veszíthetsz ???? :)
Az sl-be a vice citybõl csak a defekthangot kéne áttenni :).
Amúgy a fakósággal semmi gond, hasonlít az utcára :).
Szóval fúúúúújjjjjjjjjjjjj!
A medve nem játék.
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Nekem kinnt a városba 5-20 FPS között mozgott, szóval élvezhetetlen volt...
A tesztpályán 50-60, ott elszórakoztam. :)
Én mint láthatjátok Alexease elvárásaival 99%-ban egyet értek. Szóval már 2en leszünk, aki örül a stabil FPS-nek. :))
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De nekem sok FPS kell!!:DDD Sajnos az elozovel nem tudtam jatszani, mert annyira szaggatott. Ha ez menne rendesen, veglegesen felkoltozne az Insane melle.
Egy malomban õrölünk, és is éppen azt mondom, hogy tökéletesre nem lehet megcsinálni, mert az fizikai lehetetlenség ma még, és ezzel nem az Invictust akartam fikázni.
Egyébként hozzátok hasonlóan én is sokkal fontosabbnak tartom a jó fizikát, mint a szép grafikát. Pont ezért sajnálom, hogy Invictus-ék egy csomó effektet erõltettek rá a játékra, amitõl állatira beszaggat, és az a fizika és a játszhatóság rovására megy. Másrészt szerintem az SL grafikájával az a legnagyobb baj, hogy nagyon rosszak, fakók a színek. Ettõl olyan ótvar az egész, holott szebb, élénkebb színekkel sem lenne lassabb. Ezért tetszenek nekem jobban az éjszakai shotok az SL2-bõl, mert ott van kontraszt, nem egy szürkeség az egész.
Üdv:
dav