Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koszi, de azt mar mind elolvastam, a slc.hsw.hu-n azt olvastam hogy lehet rakni 4 es 6 hengeresre is de nekem nem megy fel semelyikre sem

May the force serve you well!

I-NoVa

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

a 22,5 psi superchargert melyik motorra lehet tenni?

ja es a NOSt hogy kell hasznalni? beraktam a motorba egy ported NOS-t hatra meg 2kicsi es 1 nagy tartalyt de nem muxik. Gondolom kellene valami cso ami osszkoti. De nem talatam a katalogusban...

a boltokban van valami amit nem lehet katalogusbol rendelni mert nekem minidg lefagy a boltoknal 😞(
Es nem sikeult olyan jo motort csinalni mint ami a jatekhireken van. Vagy lehet hogy azert mert az egy regebbi verzioval csinaltak meg?
Meg azt nem ertem hogy a 4L es 6hengeres superchargeres motor az miert jobb kicsivel mint a 8hengeres 8,5L es superchargeres ??? es ha superchargel nezzuk oket akkor is csak kicsivel jobb a 2x akkora 8,5les a kissebb 8hengeresek meg rosszbbak mint a 4L 6Hengeres ehhe.

M@TriX
háát, végül is még van egy hónap...
de gondolom nem õk, hanem a kiadó akarja...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

WiZZaRD
dehogy, ott vegig ment a porges ez volt benne a jo, igaz nem vegig kocsival...vagy nezd meg a ronint, az sem rossz azert az s8-as nem gyenge😊))

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

tudtok valami cheatet ehhez?

M@TriX
jaj-jaj. Pesszimizmus már megint. 😊
Hellyel-közzel 1 hónap múlva lesz kész és nagyobbrészt a grafikai motor optimalizálásán dolgoznak, ami sztem nagyon jó pont. Próbálnak minnnél több FPSt kihozni.
Milyen tesztre gondoltok? Az SL1 volt a bétateszt. 😊

Én is pont ezt veszem le.
A fiúk megint ezerrel dolgoznak,de még mindig nincs kész és akkor hol marad a teszt ?? Már megint egy le nem tesztelt BUG-os verziót kapunk? Legalább is Én ezt veszem le az egészbõl. 😞
A hír szerint tehát 2-4 hét múlva megjelenik, de még _nagyon_ nincs kész. Ebben én sajnos semmi olyat nem látok, ami örömre adna okot 😞

Üdv:
dav

M@TriX
hír frissítve, újabb infók kerültek a birtokomba. 😊

M@TriX
Egy kis infó az elõzõ és a leendõ Street Legalról:
iTT...

A legeslegeleslegfontosabb dolgot alá is húztam, nehogy elkerüljétek. 😊

M@TriX
Amúgy ha ilyen szintû rajongói lesznek az SL2-nek is akkor nagyon állat játék lesz belõle:

nemde? 😊

M@TriX
ja most látom kazán. Nekem az 1-es van meg. A 2-es 260MB, a 3-as meg 750MB körüli?

[NST]Cifu
Aha. Mondjuk én ezen nem tudok vigyorogni.
Talán amiat nem, hogy egy ostoba gyerek úgygondolta 1x, hogy be tud kanyarodni egy kis utcába a szembejövõ teherautó elött. Nem tudott. A teherkocsi elsõ tengelye az ütközétõl 25 cm-t (!!!) ment hátra, a sofõr csaknem kirepült az ablakon át, de végülis semmi komoly baja nem lett, a kocsi vezetõjét viszont súlyos mellkasi sérülésekkel vitték kórházba (nem volt bekötve az öve), bár állítólag túlélte.
A teherautó sofõrje a szomszédunk, és bár nem erõs dohányos, ott a helyszinen elszívott 2 doboz cigarettát, és még két óra múlva is remegett a keze, és eléggé megviselte a dolog.

Ha nem teherautó lett volna a szembejövõ, hanem (mondjuk egy gyerekével hazafelé tartó kisanyuka)egy kisebb autó (Swift, Matiz), akkor az biztos ott maradt volna. Néha támad egy olyan érzésem, hogy a vezetõi engedély kiadásához egy elmeorvosi vizsgálat sem ártana, a biztonság kedvéért...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

M@TriX
huhuuuu, az tényleg király, mondjuk nekem csak 1 rész van meg. Meg tudod mondani merre lelehetõ fel a többi rész?

malter
és sztem össze is jött,a taxival ellenben...😊
malter
a taxiban is ez volt,az elejn és a vgén is nem?a film közepe táján abban is csak a történet volt akcio nélkül..
malter
no comment....
WiZZaRD
azert egy nagy elonye van a franciaknak...ami torik az torik...es nem makett...
elso resz? holt unalom volt, tomegeknek bevalt recept alapjan: elejere 10 perc kocsikazas, hatalmas unalom hegy, majd a vegere 15 perc meg ami elvezheto...nem jo az elso resz sem, de ha mar ennyire elojott az elso resz, a masodik biztos jobban be fog jonni, abban nincs annyi uresjarat...
a taxi is a vigjatek kategoriat ekesiti...

malter
mi ami nem jo a F&F elsö részben?nekem még mindig felál a ször a hátamon ha megnézem😊)a taxin?azon sirni lehet és ez nem "a vigyorogni lehet rajta "kategoria arra van 100000 filmvigjáték nem vigyorogni akarok hanem élvezni "hamár nem lehet ilyen verdám"😞
WiZZaRD
lattam es utana mondtam velemenyt...
a taxi-n legalabb lehetett vigyorogni....de ez se nem komoly, se nem komolytalan...
nincs jelenleg igazan jo film autokkal...egy ket regi van csak amik jok lettek

malter
amugy az utca a legjobb versenypálya😄DD a versenyben nem kell attol tartanod hogy szembe jön valaki a kanyarban ezért nincs is benne annyi adrenalin😉)nemtom megnézted-e a honlapot de nekem elég szivfájdito látvány,mé nincs nekem ilyen😊))))
malter
igen nekem is volt régen 1 simsonom még suhanc koromban,leszedtem rolla a lendkereket kivágtam a közepét hogy a megszakito menjen rátettem 1 aksit és igy olyat forgott mint 1 kroszmotor,szét volt furkálva könyitve az egész,brutál hangja volt,de mindig jött haverom a patika gyári állapotu simojával és kifujta az orrom😄DDDDD
I-NoVa
Tegnap ugyanilyen kategóriás skodát láttam, hangja volt, belelépett a gázba, és a mellette kényelmesen haladó opelt lassan lassan megelõzte 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Nálunk még a jobb véglet, az utcánk végében lakik egy holland fazon, agarakat tenyészt. Néha végigcsönget az egész utcán, hogy egy fél órára ne nagyon engedjék ki a gyereket, kutyát, macskát, stb. Olyankor beáll az utca egyik végébe, a mûnyulat felerõsíti a porsche hátuljára, a kutyákat egy segítõ szomszéd indítja, pár másik meg biztosítja az utcát. Na az gyorsulás, rendesen szervezett, élmény végignézni. Egyelõre még a kocsi a jobb, de a kutyák sem hasonlítanak egy tacskóra 😊. Már 3x kellett porschét cserélnie, a 944-est hamar kinõtték a kutyái 😊. Érdekes fazon 😊.

Ombika
NOS mar ezer ee ismerjuk legallabis is en ezen nottem fel es almodok rola mindig mikor latok egy fos honda civicet erolkodni ez juteszembe en 180-50 ugy hyorsulnek mint o 0-100 hahaha!!

Alexease
Na epp az baj, hogy az ilyen filmekkel azt verik a majer fasza gyerekek fejebe, hogy milyen fasza a jo draga sport kocsival az utcan gyorsulgatni😞(( Kapjak be. Mar nalunk is estenkent szokott izmozni egy-ket ilyen fasza gyerek. Azt varom, hogy felkenodjon egy oszlopra, mennek es belerohognek a pofajaba a tetunek.

AZ UTCA NEM VERSENY PALYA BASSZUS!!!!!!!!

Ha olyan k*rva sok penze van, akkor bereljen helyet a Hungaroringen, vagy epitsen maganak.
malter
ezt nézzék meg az igazi fanok:www.exvitermini.com van rajta 1 -2 japán verda videok pl,skyline 318km/h forgalomban 0-300-ra gyorsulás verseny utcai kölykök a legjobb 13,75!!!!ugy hogy 2iknál félrevált ehh hol állunk mi az ilyen szintü versengéshez😞((zsugorkaros lada rugja magát mint állat már magunk alá hugyozunk😄DDDD
LacX
malter
semmilyen francia autos filmet nem szabad,valamilyen ellenálhatatlan késztetés éreznek az iránt hogy "super"autokkal elbasszák a filmet😊
[NST]Cifu
Ilyen téren valóban jó film a F&F, csak éppen nem olyan jó, mint amit a téma megérdemelt volna. Az nem vitás, hogy csicsásak az autók, de ezen kívûl semmi magasröptû dolog nincs az egészben.

A Taxi-t nem szabad komolyan venni, az egy vígjáték 😊

[NST]Cifu
Hihi, a dinamikus fényekhez fûzödõ kérdésem pont erre vonatkozik, tehát hogy pl. nem csak a fényszorók, de pl. a féklámpák fénye is valós fény lesz-e 😊

malter
akinek nem tetszik ne nézze😞tudsz mai viszonylatba felmutatni valami komolyabb autoverseny stilü filmet?ezek a filmek nem a történetröl szolnak hanem az autokrol,csak elég hülyén jönne ki ha végig verseny lenne benne,de ha szar autos filmröl beszélünk akkor ott van a szálitopl mikor kézifékkel lefüstöli a gumit és álto helyböl átugrat az 1m-es korláton,vagy vegyük a szintén luc benson filmet a taxit....1 rész elég jo lett volna ha nem basszák el a kit féle baromságokkal, a 2 rész a repülös marhaságtol majdnem hánytam,a 3iki rész.......ne is mondjunk inkább rolla semmit,vagy a régi mantás film,nem a manta manta,hanem a mittomén milyen manta😊vizen is ment...hát sztem ezekhez képest még mindig a halálos iramban a legütöképesebb autos derbis film a piacon,nem mindig mindenben a hibát kell keresni,birom az ilyen gyerekeket akik ennyit szürnek le ,vagy szolnak hozzá valamihez hogy "ez szar fos és hasonlok"jo van benne némi tulzás de azért hogy az elhizott amerikai nyálbercik is megnézzék muszály felspanolni kicsit,a második részt még nem láttam de elég jol letörtetek,remélem nem annyira sikerült roszra mint mondjátok,és a zenékröl nem is beszélve rég láttam olyan filmet amiben ennyi cool zene volt összeválogatva
M@TriX
ja, az királ ylenne, ha lennének neonok...

WiZZaRD
2fast2furious egy vicc😊))))

Ezeknek a filmeknek egy másodpercét sem szabad komolyan venni, viszont az autók nagyon szépek és szerintem azért érdemes megnézni.

Ebben az új Street Legal-ban lesz éjszakai verseny. Mert ha igen akkor lehetne neonfény a kocsik karosszériája alatt.

M@TriX
ja mentek pár percig és bõven 200 fölött..

bfg900
Én úgy emléxem, hogy az a verseny nem negyedmérföldes volt.
[NST]Cifu
Én az elsõ résznél ott kezdtem röhögni, mikor az elsõ versenynél a fõhõs autójának elektronikáját menet közben egy laptopot püfölve állítgatta (negyed mérföldes távon!!), majd az 'igénybevételtõl' az utastér alja elszállt - hát perszeeeee 😄

hogy a francba lehet ezzel versenyezni?

Alexease
Persze lehetne 10-is. De en jogilag neztem a dolgot, es ugy 5 ev KOZMUNKA tokeletes buntetes lenne. Nem borton, ahol az adobol tartjak el - konditerem, video, TV, kimeno stb. - hanem kozmunka - szemetszedes, falsikalas, kerteszkedes, csatorna tisztitas - ahol megkapja az atlag Magyar emberek alsokategorias normal beret - netto 45000 havonta - es eljen ugy ahogy tud. Persze ha log, nem jelenik meg stb., akkor sitt.

Persze, a jogot megkerulve, egyszeruen felkoncolnam oket.
Alexease
😄DDDDDDDDDDDD
En letoltottem egy Sample-t belole (par perc) es ugy dontottem, hogy meg a kozelebe sem megyek a filmnek...
[HUN]FaTaL
OFF: ez undorító. MIlyen 5? legalább 10 év börtönt nekik.
ON

http://goo.gl/gd6Zi5

bfg900
Megnéztem a 2fast2furious címû filmet és le vagyok döbbeve 😊 Valami olyasmi az érzés, mikor a deli user kiveszi a virtuális csomagolásból az "égetett" Street Legal cd-t, az isntallálásnál végig szuggerálja a hõmérõt, hogy gyorsabban végezzen, majd egyik megdöbbenésbõl a másikba esik. A külömbség mindössze annyi, hogy a fent nevezett játéknál aztán jelentõs belsõ értékre lelhet az, aki túlteszi magát a kezdeti megrázkódtatásokon (ha másért nem is, azért mindenképpen érdemes volt arra gyúrni, hogy az ember elviselje a késõbbi megrázkódtatásokat 😊. A filben ilyeneket azonban szvsz nem lehet találni. A szállító címû filmnél jegyezte meg valaki helyesen, hogy a 80as évek vége óta már nem menõ ilyen egyszemélyes hadsereg vagyok jellegû filmet csinálni, hát a hasonlóság szemet gyönyörködtetõ, már szinte a könny csurgott a szemem sarkából, mikor azokat a "vicces beszólásokat" halgattam a verseny közben. Aztán az is kiderül mindjárt kezdésnek, hogy ezek az autók bármilyen fordulatszámon is menjenek, képesek a vezetõt az ülésbe préselni a vezetõt(ami ugye Sparco, és ezt mindíg meg is kell mutatni, tejelhettek a támogatók 😊, száguldjon akár 200al az autó. Egyébként a versenek legfontosabb eleme a sebességváltás, mélyen tisztelt készítõk ezt találták a legizgalmasabb momentumnak, ezért szerintem minimum nettó 5 perc sebességváltás láthatóa filmben. Az hogy az autók hogy mennek, az nem érdekes. Váltani azt sokat kell. Ja meg a színek. Én ugyan még nem használtam semmilyen pszihedelikus szert, de szerintem egy komoly addiktnak göncsbe rándult volna a gyomra. A sokadik sarkallatos pont az úgynevezett történet, aminek még az "úgynevezett" is komoly dicséret, tükrözve: komoly sértés mondjuk a Pókember film történetiségének is. A nigger csávó, aki a félfõszereplõ, annyira nigerre sikerült (hardcoreoknak: nigga 😊, hogy az már szinte borzasztó. A szereplõk közül az egyetlen pozitív változás a jappó cica, persze lehet hogy csak ennek is én örülök, mivel imádom a ferdeszemû lányokat. Mondhatni igen dekoratív volt az alig ruháiban. Szóval summázva: hulladék szereplõk, hulladék történet, nagy halom sebességváltás és örült módjára rázkódó kamera és sikításra ösztönzõ beszólások. Úgy gondolom, valahogy úgy aránylik az elsõ rész a másodikhoz, mint mondjuk egy átlagembernek az elsõ csók, az elsõ teljes urológiai kivizsgáláshoz.
malter
igen sztem aztölds le a trabit is
I-NoVa
Ez az a skoda, amire gondolok? 😊