Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Windowsod virtuális memóriáját növeld meg. Ha van winyód tedd azt amit én: én fix 1GBra tettem. Azaz minimumnak és maxnak is 1024MB memóriát írtam be. Persze ettõl eltérhetsz, lehet 500MB is stb. Az a lényeg, hogy növeld meg.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
De az általad írt hibára kitérve. Mikor lép ki a játékból? Ugyanis régebben ez krónikus memóriahiányra engedett következtetni. Ez akkor jött elõ, ha már játszottál. Ha indításkor kilép az más tészta... Ja az elõbbit esetleg virtuális memóranöveléssel lehet kiküszöbölni...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Sztem ha okosan csinálják, akkor lehet, de nem lesz kötelezõ stukker a járgányra. Így akinek ami bejön. 😊
Ha valakit minden infó érdekel akkor kattintson iDe, az összes eddig megjelent képet megnézheti. Érdemes. Szerintem el lehet majd szórakozni vele...
De ez sajnos manapsag divat. Az Invictus-szal (Hummer xxx) es a Clever's-el (Steel of Haste) is hasonlot "kezdtek el gyartatni"... Aztan leallitottak oket...
De azert ketto kijott, a Bandits es a Hamvee Assault...
Hallott már valaki a "CRASHDAY" -ról ?
Most szedtem le egy videot és egybõl megnéztem a honlapot.A videot ajánlom mindenkinek met CSÚCS!
Csak pár info : 20 autó tuningolása,sok tuning cucc, az autók törése szerintem veri a Street legált.(szerintem,de döntsétek el ti.) Sajnos nemtom,hogy mikor jelenik meg,de komoly ellenfele lehet a játék kis hazánk játékának.
Üdv Seró
A 11x21 a felni mérete, 11 col=11*25,4 mm=279 mm széles, az átmérõje pedig 21 col=21*25,4 mm=533 mm.
May the force serve you well!
Ahogy nézem, ez a mostani engine turbózott változata, vagyis így kellett volna kinéznie KB a SL 1-nek amikor megjelent, és mire ez a gém megjelenik akkorra ugyan olyan szarul fog kinézni az akkori technika mellett.
Persze nem a grafika számít.
Ha csak leliszenszelnek 9 új autót, és megcsinálják tutira a töréseket, attól a játék még simán kuka, ha nem csinálnak valamit a kezelõi felülettel és az egésszel úgy cakli-pakli...
De reménykedni azt lehet...
:-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Elméletileg 9 licencelt kocsi lesz a játékban. Namost van esetleg valakinek info-ja, hogy melyek lesznek ezek?!
Ha a végén kiderül, hogy az egyik valóban az Aston Martin Vanquish, akkor máris megyek a sarokba kukoricára térdepelni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
mielõtt megkérdeznéd mi a DC. 😊 : dchun.hq.hu
Csak szerintem adjunk még egy esélyt a fiúknak. Az elõzõ játék több ok miatt sikerült úgy. A 2. résszel kiköszörülhetik a csorbát sztem. Addig sztem legyünk optimisták.
Ha az sem sikerül jól, akkor én leszek az elsõ aki fel lesz háborodva. 😊
...csak azota valtozott egy s mas...
ez nem az en hibam azt hiszem
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
A hírben olvashattad, hogy angliában kapható, de én inkább megvárom a 2. részt. 😊
ez jóóóó😊))) hehehe. találó nagyon😊))
Tehát SL nem jön ki a boltokban, rendesen??
Tud valaki valamit ezzel kapcsolatosan?
http://goo.gl/gd6Zi5
Tudom, ez a fejlesztesnel eppen forditva van😊 De sajnos, mivel az elozovel az extra alacsony FPS miatt nem tudtam rendesen jatszani, igy most ez nagyon kellene. Ha maradt volna minden a regiben, max egy kis varos arnyek (😊), de legalabb nyomna 40-50 fps-t, akkor mar tuti lenne.
Hiaba lesz tuti reszletes auto, ejszakai varos, miegymas, ha ismet 5 fps-sel kell vegig szaggatnom a varoson😞(
Remelem csak pesszimista vagyok, es gyors lesz mint a gep😊))
Végül egy idézet az Invictus honlapjáról, a bemutatkozó részbõl: "A csapat mindig többre tartotta a minõséget a gyorsaságnál". Igaz, ezt még az Insane elõtt írták 😊
Üdv:
dav