Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
akkor lentebb említett dolgot kövesd el.
A Windowsod virtuális memóriáját növeld meg. Ha van winyód tedd azt amit én: én fix 1GBra tettem. Azaz minimumnak és maxnak is 1024MB memóriát írtam be. Persze ettõl eltérhetsz, lehet 500MB is stb. Az a lényeg, hogy növeld meg.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
pedig megéri leszedni a patcheket. Amekkora nagyok, annyit is érnek.
De az általad írt hibára kitérve. Mikor lép ki a játékból? Ugyanis régebben ez krónikus memóriahiányra engedett következtetni. Ez akkor jött elõ, ha már játszottál. Ha indításkor kilép az más tészta... Ja az elõbbit esetleg virtuális memóranöveléssel lehet kiküszöbölni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ezt is STUNTS utódnak kiáltották ki, mert lehet pályát építeni.
Sztem ha okosan csinálják, akkor lehet, de nem lesz kötelezõ stukker a járgányra. Így akinek ami bejön. 😊

M@TriX
a nyárra ígérik szépen szivárognak az infók róla, szóval talán ki is jön. A törést az SLhez nem hasonlítanám. Rajta vagyok a játékon, mert nekem bejön igaz fegyverek nélkül, de szerintem úgy is jó buli lesz.Inkább csak a kasznit látom sérülni, szóval az SL törése mérföldekkel jobb (lenne. 😊).
Ha valakit minden infó érdekel akkor kattintson iDe, az összes eddig megjelent képet megnézheti. Érdemes. Szerintem el lehet majd szórakozni vele...

Alexease
Epp az a "felszerelheto gepagyu" ami miatt nem igazan varom😞((
De ez sajnos manapsag divat. Az Invictus-szal (Hummer xxx) es a Clever's-el (Steel of Haste) is hasonlot "kezdtek el gyartatni"... Aztan leallitottak oket...
De azert ketto kijott, a Bandits es a Hamvee Assault...
Alexease
Le lehet tolteni egy "onjaro" demot is. Rendesen az engine mutatja be mit tud. De nem egy nagy szam. A video alapjan csicsabb a dolog.
Ne errõl nemtok semmit!De szerintem csak reménykedni lehet mást nem! 😊

CSOCSO
amugy most hol tart az SL hogy már jön az uj?? kijött már a végleges vagy mizu?kormánnyal milyen a gamma?
CSOCSO
halottam rola...
Srácok,
Hallott már valaki a "CRASHDAY" -ról ?
Most szedtem le egy videot és egybõl megnéztem a honlapot.A videot ajánlom mindenkinek met CSÚCS!
Csak pár info : 20 autó tuningolása,sok tuning cucc, az autók törése szerintem veri a Street legált.(szerintem,de döntsétek el ti.) Sajnos nemtom,hogy mikor jelenik meg,de komoly ellenfele lehet a játék kis hazánk játékának.

Üdv Seró
malter
hááát megnéztem elég szarul megy😞 ingadozik 8- ugy 15 ik kb a városban mid beállitással
Alexease
De igazandibol, nekem ugy megy, hogy kenyelmesen meg is szamolhatom😞(((
Alexease
fraps.com
malter
tudtok linket ahonnan lehetne olyan progit leszedni amivel játék közben tudnám mérni az fps-t?
bfg900
Nemnem, ilyet sehol sem olvashattál szerintem. Licenszelt márkák lesznek benne, nem autók. Tehát alkatrészekrõl van szó.
A 275/60 az a gumiabroncs mérete: 275 mm széles, a magassága pedig 275*60%=165 mm.
A 11x21 a felni mérete, 11 col=11*25,4 mm=279 mm széles, az átmérõje pedig 21 col=21*25,4 mm=533 mm.

en csak abban remenykedem hogy lesz 30fps varosban...

May the force serve you well!

van olyan alkatresz amit csak boltban lehet megvenni a katalogusban nem?

en csak a 3 patchel jatszottam es ha jo gumit raksz fel nem is csuszik annyira. A jo gumi a dragracinges hatulra elolra meg valami kissebb. Sajna csak a kozep kategorias autokra meg fel, de ezekbe csak v10est nem tudsz rakni. Siman megemeli az auto elejet. Es ezzel meg egesz jol lehet kanyarodni a 11x21 kerekekhez kepes, azokkkal el is lehet felejteni a kanyarodas es sokkal jobban csusznak. Szoval szerintem ez ellegge el lett baszva. Ja ez mit jelent a 275/60(dragracing), 305/25(11x21es) a kerekeknek ez valami/tapadas? vagy kemenyseg?

Blasta
A képek alapján, az Invictus a második rozsdás vasta akarja a gyomrába döfni.
Ahogy nézem, ez a mostani engine turbózott változata, vagyis így kellett volna kinéznie KB a SL 1-nek amikor megjelent, és mire ez a gém megjelenik akkorra ugyan olyan szarul fog kinézni az akkori technika mellett.
Persze nem a grafika számít.

Ha csak leliszenszelnek 9 új autót, és megcsinálják tutira a töréseket, attól a játék még simán kuka, ha nem csinálnak valamit a kezelõi felülettel és az egésszel úgy cakli-pakli...
De reménykedni azt lehet...
:-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

M@TriX
liszenszelt lesz?

[NST]Cifu
Skacok, egy kérdés:

Elméletileg 9 licencelt kocsi lesz a játékban. Namost van esetleg valakinek info-ja, hogy melyek lesznek ezek?!

Ha a végén kiderül, hogy az egyik valóban az Aston Martin Vanquish, akkor máris megyek a sarokba kukoricára térdepelni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I-NoVa
Billrõl nyomod? Kicsit több visszajelzés, milyen talajon mennyivel, stb. (fû, beton, aszfalt)

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

[HUN]FaTaL
thx.

http://goo.gl/gd6Zi5

I-NoVa
nova.uw.hu, street legal részleg, letöltitek az unofficial grip patchemet, és nem fog úgy csúszkálni.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

[HUN]FaTaL
nm. Amúgy nekem is csúszkál sajna 3as peccs után.

malter
jah már megvan😊
malter
lejött a mustang de rar fájl azzal mit kel csinálni,hova tegyem?
M@TriX
ha rákeresnél a fórumban már kb 20x tették fel a kérdést. 😊 Amúgy Direct Connect-el esetleg a magyar HUBokon.
mielõtt megkérdeznéd mi a DC. 😊 : dchun.hq.hu

M@TriX
igaz-igaz, csak éjszaka érzékenyebb vagyok az ilyesmire.
Csak szerintem adjunk még egy esélyt a fiúknak. Az elõzõ játék több ok miatt sikerült úgy. A 2. résszel kiköszörülhetik a csorbát sztem. Addig sztem legyünk optimisták.
Ha az sem sikerül jól, akkor én leszek az elsõ aki fel lesz háborodva. 😊

Nekem csak akkor esik rosszul, ha igaztalanul becsmérelnek. Ha jogos a kritika, akkor az esik rosszul, hogy tudom, hogy szar munkát végeztem.

WiZZaRD
az insane perfekt game volt, az egyik legjobb...
...csak azota valtozott egy s mas...
ez nem az en hibam azt hiszem

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

M@TriX
nekem speciel rosszul esik ha a munkámat becsmérlik...

WiZZaRD
azota sem valtozott, valoban sokkal lassabb volt mind amilyen csunyacska😊))) bar a garazs telleg jo volt...

M@TriX
az az 1NSANE-re vonatkozott...

M@TriX
tõlem azt gondolsz amit akarsz. Az én véleményem szubjektív.
A hírben olvashattad, hogy angliában kapható, de én inkább megvárom a 2. részt. 😊

WiZZaRD
"A csapat mindig többre tartotta a minõséget a gyorsaságnál"

ez jóóóó😊))) hehehe. találó nagyon😊))

(Szerintem csak jobb lehet. És ez pozitív értelemben.)
Tehát SL nem jön ki a boltokban, rendesen??
Tud valaki valamit ezzel kapcsolatosan?

M@TriX
hááát én nem hasonlítanám az SLhez. 😊

[HUN]FaTaL
A data/fmv-bõl az avikat kimented egy másik könyvtárba sl-en kívül. A patchelés elõbb nem szabad elindítani az unpack.exe-t. az avik kimentése után patchelsz, utána visszahelyezed az avikat és kész.

M@TriX
jaj úgy legyen. csak egy hónapot húzzunk ki is meglátjuk. Ha az FPS jó lesz, akkor a rajongók úgyis a játékkal lesznek. Új kocsik, MODok stb, szóval csak a motor sebességén van a hangsúly.

bfg900
A T3 az nem Value kategória. Elméletileg AA besorolású.
Szerintem nem volt ember akinek jol ment volna a jatek a varosban, nem is tudom hogy mertek kiadni igy. A uj kepek alapjan a jobb kinezet erosen konvergal a 0hoz, ezet remelem optimalizaljak annyira, hogy jatszhato lesz.

Alexease
En csak abban remenykedem, hogy elsodleges lesz az FPS noveles, utana a Bug mentesites, es csak ezek utan johetnek az uj features<😉>
Tudom, ez a fejlesztesnel eppen forditva van😊 De sajnos, mivel az elozovel az extra alacsony FPS miatt nem tudtam rendesen jatszani, igy most ez nagyon kellene. Ha maradt volna minden a regiben, max egy kis varos arnyek (😊), de legalabb nyomna 40-50 fps-t, akkor mar tuti lenne.
Hiaba lesz tuti reszletes auto, ejszakai varos, miegymas, ha ismet 5 fps-sel kell vegig szaggatnom a varoson😞(

Remelem csak pesszimista vagyok, es gyors lesz mint a gep😊))
I-NoVa
Nem tudom, de nekem az 1 hónap múlva kész lesz, és a másfél hónap múlva megjelenik nem úgy jön le, hogy ehhez is lesz párszáz mega patch, de lehet, hogy bennem van a hiba 😊.

Alexease
A Terminator 3 is Value kategoria... nezd meg jobban. csak a T3 nev miatt "ennyire hires".
Hi, van valami újdonság ????
Úgy látom, hogy az új hírek nem éppen a kívánt hatást érték el a fórum olvasóknál... Ha Tamás a kiadókat is ennyire be tudja lelkesíteni, akkor már értem, miért az AV-vel dolgoznak együtt. Ellenben a Clever's csapat valószínûleg jobb tárgyalóképességgel rendelkezik, hiszen most éppen egy Terminátor 3 játékon dolgoznak, ami gondolom nem éppen value kategória.

Végül egy idézet az Invictus honlapjáról, a bemutatkozó részbõl: "A csapat mindig többre tartotta a minõséget a gyorsaságnál". Igaz, ezt még az Insane elõtt írták 😊

Üdv:
dav

WiZZaRD
ugyanaz lesz mint az elso resszel, utana letoltheted majd az egesz gamet patchek formajaban

I-NoVa
Legegyszerûbben az egy kupacban lévõ alkatrészek kompatibilisek. Ha ugyanolyan, de különbözõ méretû chargert látsz, a kissebb motorokra valószínûleg csak a kissebb megy fel.