Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én most szedtem le ezt a játékot, és azt szeretném kérdezni töletek, hogy autókat vagy alkatrészekezt milyen oldalakról lehet letölteni?
Egyet már találtam de azon nem sok alkatrész volt.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
MOst nincs kedvem újra fellapozni, megkeresni, de körülbelül ezt jelent:
150LE alatt 50-80 plussz lóerõ
200LE körül 100-120 plussz lóerõ
300-400LE nél 200 plussz lóerõ körülébelül...
De ha kell megnézem pontosan, de valami ilyesmi...
Most olvastam egy MOi srácról aki beszerel kocsikba NOSt. 😉 Király. Trabi. Go!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amúgy mit vártál? Ezek autók 😉
Amugy a tuningolos reszt en is nagyon elveztem. Ha az nfs7ben lesz ilyen bonyolultsagu tuning, akkor az nagyon ott lesz.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Erre egy tokeletes pelda a Corel - Xara. A Corel-t az 1-es ota ugyanugy csinaltak, csak mindig foltozgattak. Aztan egy angol csapat megirta a Xara-t Assembly szinten, ami elismerten 30-200!! gyorsabb volt, es tobb tucat ujdonsagot is tartalmazot, es meg szebbet is produkalt. De ahogy megjelenhetett volna, a Corel felvasarolta, az efekteket, az ujdonsagot beepitette a Corel-be (Corel 6. a hires bug-kiraly), es kiadta. Persze kiadta a Xara-t is, csak hat a szinbontast es a nyomdai reszet teljesen kiiktattak, hogy ne lehessen hasznalni masra, csak mint HobbyHome...
Szóval nem nem tudod használni, mert csak beszerelni kell. Az a funkciójuk, hogy adott fordulatszám fölött leszabályoznak. Szóval szereld be és ha azt csinálja akkor jó, ha nem akkor szereld ki. 😊
Malter: hidd el, hogy az ottani modellerek is tudnak ám, és szerintem a SL-ban lévõ autók igenis jól néznek ki. Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy bár az Acura tényleg hiperszuper, de a készítõje legalább lesmootolhatta volna az elejét, mert tisztán láccanak rajta az edge-k 😊
talán próbáld így: http://195.70.46.92/
A Windowsod virtuális memóriáját növeld meg. Ha van winyód tedd azt amit én: én fix 1GBra tettem. Azaz minimumnak és maxnak is 1024MB memóriát írtam be. Persze ettõl eltérhetsz, lehet 500MB is stb. Az a lényeg, hogy növeld meg.
Cheat
Ott ugyanis 9 licencelt autómárka-ról beszéltek. No mind1.
A 'licencelt' pedig onnan származik, de amúgy sem rajongok azért, hogy nyelvtani/helyesírási hibákba belekössön valaki netes fórumokon. Legfeljebb a nyelvészeti/oktatási témájú helyeken tudom elfogadni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!