Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat ez az, a jatekbol ez nagyon hianyzik

May the force serve you well!

Gugliba ird be hogy emule. Azon fent van.

jerome
Megköszönném ha mondanál egy jó hub-ot ahol megtalálhatom a progit. Eddig kb. 14 néztem meg és semmi sehol.

M@TriX
épp ez az, hogy nem rongálja a motort... a NOS

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

jerome
ok, csak nem képzeled hogy elolvasom az összes komentet? 😄

malter
a nocd#3patch nekem sem müködik valamiért a többivel pedig nem volt gond,a Nos nem csinál rakétát az autobol,de minél erösebb az autod annál jobban érvényesül,persze csak egy határig,mert valaminek le is kell adni a nyomatékot,és ha elrugja magát akkor hiába a plusz loerö😊)erre nagyon jo példa hogy olvastam 1 nissan 300zx twin turbo tesztjét régebben a sport autoban,és azt irták hogy visszább kelett venni a teljesitményt,mert 160km/h-nál még hirtelen gázadással kitört a fara..😊)aszem ugy 600le-körül volt
bfg900
Nincs hozzá multi.
jerome
Ja! Az elöbb kérdeztem hogy lehet e a játékkal multiban nyomulni.

jerome
Csóka gyíkok.
Én most szedtem le ezt a játékot, és azt szeretném kérdezni töletek, hogy autókat vagy alkatrészekezt milyen oldalakról lehet letölteni?
Egyet már találtam de azon nem sok alkatrész volt.

I-NoVa
Street Legal flight simulator? 😊

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

az igazi tuning az lenne ha gazturbinat raknak a kocsiba 😊 1500le aztan repulhetunk 😄

en pont azt vartam hogy jelentosen gyorsit es nem raketaszeruen, de a jatekban ez nem jon ki.

ja en 700-800le s motorokba raktam a jatekban de nem ereztem a + 200-300le-t

hehe, jo draga dolog a nos nem? meg a trabi nem valo nagy sebessegu autokazasra 😛 es gongolom a nos elegge rongalja a motort is. Hol olvastal nosrol ?

nyomtam hat, csokkent a Nos %-a de nagyon kevessel gyorsul jobban a jatekben, szerintetek nem?

M@TriX
Amúgy éppen most olvastam a NOSról.
MOst nincs kedvem újra fellapozni, megkeresni, de körülbelül ezt jelent:
150LE alatt 50-80 plussz lóerõ
200LE körül 100-120 plussz lóerõ
300-400LE nél 200 plussz lóerõ körülébelül...
De ha kell megnézem pontosan, de valami ilyesmi...
Most olvastam egy MOi srácról aki beszerel kocsikba NOSt. 😉 Király. Trabi. Go!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bfg900
Szerintem a Nos jelentõsen gyorsít, persze valószínû, hogy a filmekben nem teljesen reális a dolog, legalábbis én nem hiszem el, hogy 200nál még az ülésbe présel a gyorsulás, mégha nos-t nyomatsz is 😊
Amúgy mit vártál? Ezek autók 😉
M@TriX
megnyomtad a gombot? 😊

[HUN]FaTaL
Ja. Csak ha az AV-n múlik akkor utána a patcheket meg minél késõbb! 😞((((

http://goo.gl/gd6Zi5

en az elso par NOSos tesztnel azt hittem nem raktam jol ossze, mert alig lehet eszrevenni.

ja es a NOS valosagba is ilyen gyenge? mert a jatekban valami nagyon minimalis plusz gyorsulast lehet elerni vele. Persze mas jatekos,filmek raketa gyorsulassal etetik az embert, ami biztos nem igaz, de ez azert megis kevesnek tunik.

ja meg nekem azt tunt fel hogy a 4Les 6 hegeres twin turbos motor jobb mint a 8,5Les hegeres superchargeres. Aztan a 8Les sima 10 hengeres meg a legjobb. En nem vagyok egy autoszerelo, de szeintem ez nem realis.

oke, hogy kevesen vannak meg hogy no penzbol csinaljak de azer ez a grafika ezzek a sebessegel egy rohej. Meg talan el lehene viselni ha menne normal sebessegel. A realitasrol meg annyit hogy ha 200al nekimegyek egy fanak kb 10mp mulva erek foldet 32 leszurt rittberger utan. 21colos kerekkel meg nem lehet kanyarodni meg 40el sem.
Amugy a tuningolos reszt en is nagyon elveztem. Ha az nfs7ben lesz ilyen bonyolultsagu tuning, akkor az nagyon ott lesz.

Alexease
Julius - Augusztus. Ha az AV-n mullik akkor minnel elobb😞(
Alexease
Igen, ezert nem akartam peldalozni a jatekokkal, mert sorolhatnam a cegeket is (MicroSoft, Sony, Intel, AMD, ATI, Nvidia stb.)...
I-NoVa
A 15K az enyém 😊

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Naja. Nekem is sikerült már 10000x-es gyorsulást elérni egy száz soros forráskódon, szóval lehet szórakozni. Assemblyben nem kell sokat csinálni, elég csak néhány kritikus részt, párezer sort, a többi egyszerû c++ alatt sem lassabb. A gond egy szóval kezdõdik, ami meghatározza mai a hardware igényt: DirectX.

bfg900
Húha, közeleg a 15.000 😊
bfg900
Húha, közeleg a 15.000 😊
Alexease
Manapsag mar nagyon kevesen foglalkoznak ilyen szintem program optimalizacioval. Amire megirna Ass-be es leoptimalizalna, kijon egy nagyobb proci aztan annyi. Persze ez nem igy van, mert akkor is megerne, de igy csinaljak.

Erre egy tokeletes pelda a Corel - Xara. A Corel-t az 1-es ota ugyanugy csinaltak, csak mindig foltozgattak. Aztan egy angol csapat megirta a Xara-t Assembly szinten, ami elismerten 30-200!! gyorsabb volt, es tobb tucat ujdonsagot is tartalmazot, es meg szebbet is produkalt. De ahogy megjelenhetett volna, a Corel felvasarolta, az efekteket, az ujdonsagot beepitette a Corel-be (Corel 6. a hires bug-kiraly), es kiadta. Persze kiadta a Xara-t is, csak hat a szinbontast es a nyomdai reszet teljesen kiiktattak, hogy ne lehessen hasznalni masra, csak mint HobbyHome...
M@TriX
hát, használhatóak? Az 1.31-es patchig nem töltötték be a funkcióikatha jól tom. Utána meg nem szereltem be ilyeneket. 😊
Szóval nem nem tudod használni, mert csak beszerelni kell. Az a funkciójuk, hogy adott fordulatszám fölött leszabályoznak. Szóval szereld be és ha azt csinálja akkor jó, ha nem akkor szereld ki. 😊

I-NoVa
Azért többet ki lehetne hozni a hw-bõl, csak sok sok idõ, jó programozók, és sok assembly kell.

bfg900
Igen, lehet se sokkal-sokkal szebb is. Védelmükre felhozható, hogy a Mafia-t pl azért csak 2 évig csinálták, ráadásul nézd meg a honlapot, hogy mennyi grafikus dolgozik ott 😊 Az az igazság, hogy szerintem az autók kidolgozása rengeteg idõt elvesz, mind rafikai, mind a kód részen. Processzoridõrõl nem is beszélve, mert egyrészt midnen alkatrsz hat valami másra, meg elég hajmeresztõ polygonszámmal rajzolja ki a motor. Mind1, a látottak alapján én hiszem, hogy jó lesz a SLRR, nekem tetszett amit eddig láttam.
malter
pl a vice cityben elég idegesitö,hogy picit megkoccolod mondjuk a bal elejének sarkát és az egész eleje összetörik..ho áll ez a valos töréshez?
malter
a mai programozoknak,a gépek teljesitménye szabja meg a határt,ha akarnának 100x jobb gamét készitenének,de ha nincs olyan teljesitményü gép akkor kihozzák a max-ot abbol ami van,nos ha az SL mai grafikával lenne "bár szerintem nem annyira elavult mint páran mondják"akkor nem törne ilyen részletesen,nem lehetne ennyire szétszedni stb stb
malter
viszont a "mai gamák"annyit tudnak hogy szép csicsásak,ne hasonlitsd öket az SL-hez a mai átlag gépekhez nem igen lehet szebben megcsinálni,ha csak nem vesz mindenki 1 erömü tulajdonságaival rendelkezö gépet,mindennek eljön az ideje
az autok meg elmennek azzal nincs baj, csak a taj valami borzaszta csunya a mai gamakhoz kepest

jerome
Köszi most már müködik. Egyébként lehet a játékkal multiplayer-modban játszani?

bfg900
Nah, meglátogattam a fiúkat, és láttam a SLRR-t is. Állítólag sikerült a kódon optimalizálni rendesen. Amit hallottam, az jól hangzott, reméljük így is lesz 😊 Mindesenetre a srácok meglehetõsen le voltak fáradva, mind fizikailag, mint szellemileg 😉
Malter: hidd el, hogy az ottani modellerek is tudnak ám, és szerintem a SL-ban lévõ autók igenis jól néznek ki. Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy bár az Acura tényleg hiperszuper, de a készítõje legalább lesmootolhatta volna az elejét, mert tisztán láccanak rajta az edge-k 😊
M@TriX
nálam mûködik...
talán próbáld így: http://195.70.46.92/

I-NoVa
A licensz egyszerû. A fejlesztõk pénzért árulják a játékot, és ha eredeti autók vannak benne, gyakorlatilag az autók nevébõl is pénzt csinálnak, amibõl az autógyár jogosan szeretné a részét (mivel ugye az õ designjuk, nevük, stb szerepel a játékban, szóval szinte reklámozták a játékot az autójukkal 😊). Az utólag belekerült kocsik nem hivatalos része a játéknak, pénzbe sem kerül, szóval azt tesznek bele, amit akarnak. Ha te otthon a saját jogvédett 3dsmaxodban egész nap ferrari modelleket készítesz, a ferrarinak semmi köze hozzá akkor sem, ha ezt felteszed a netre.

jerome
A dchun.hq.hu oldal nem müködik esetleg tudnál valamilyen más oldalt ajánlani.

malter
vazz nem gyengén tudnak a németek😊már a lamborghini-n is leesett az álam,de ez az nsx fullos hogyan csinálnak ök jobb verdákat mint maguk a készitök?és ezt a licensz dolgot sem teljesen értem,ha a készitök nem veszik meg a jogot,hogyan készithetnek hozzá más emberek eredeti járgányokat?de amugy tényleg jobb lenne ha eredeti járgányok lennének fullra lekoppintva fantázia nével az nem tiltott sok játékban találkoztam már hasonloval.a lancer-nél addig elmentek hogy evo 5,6 volt a neve és még igy sem reklamálhattak hogy nincs joguk😉
Hi srácok, egyszer régen Alex irt valamit arrol hogyan lehet a füstöt egy kicsit degenerálni a játékban. Meg tudja mondani valaki, hol található meg ez az iromány, mert az SLC-n nem találom.

M@TriX
akkor jó. 😉

bigfoot
ok felnyomtam 750re most már ritkábban lép ki

M@TriX
ha csak a boltba lép ki, akkor nemtom mi a hiba, de nem szokott a boltba csak úgy kilépni. Esetleg a lent említett dolgot kipróbálhatod, mert lehet ez a prücök:
A Windowsod virtuális memóriáját növeld meg. Ha van winyód tedd azt amit én: én fix 1GBra tettem. Azaz minimumnak és maxnak is 1024MB memóriát írtam be. Persze ettõl eltérhetsz, lehet 500MB is stb. Az a lényeg, hogy növeld meg.

megneztem a midnigth club2, a iranyitas tenyleg nagyon szar de legalabb igy kellene kineznie a sl2nek is

Alexease
Van fent az oldalon a Cheat-ek kozott egy Cheat3 nevu progi. Azzal olyan "mentett allast" csinalsz magadnak, ami jol esik.
Cheat
[NST]Cifu
Értem, akkor a Hardwired.hu híre nem pontos...

Ott ugyanis 9 licencelt autómárka-ról beszéltek. No mind1.

A 'licencelt' pedig onnan származik, de amúgy sem rajongok azért, hogy nyelvtani/helyesírási hibákba belekössön valaki netes fórumokon. Legfeljebb a nyelvészeti/oktatási témájú helyeken tudom elfogadni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!