Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Elmész monnyuk a Lurdy házba beülsz 1 órára 200 forintért annyi idõ alatt leszeded ott a játékot és utánna készséggel kiírják neked😉))
CSOCSO
KÖSZ
I-NoVa
A bárki letölthet OK, de pl itt sokkal jobban járok, ha bemegyek egy boltba, és megveszem eredetiben. Vivendi kijelentette, hogy pusztuljunk, nem kapunk adsl-t, kábeltv nem szolgáltat netet (nagyobb esõben tvadást se!?), a telefonvonal meg ha 30 kilobitet elér, már pirosbetûs ünnepnap van. Attól függetlenül 8 év szigorított, meg ejnye büdös warezolók 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Hmm.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Te mész elõször.

repro
okesz, megtaláltam GCWn..

tommy: ebben mi a jó? bárki letölthet mindent pl. IRCn 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
hali! nekem se megy a nocd#3.
mivel csak a streetlegal.exe-t buzerálja, feltenné netre/Lküldené nekem valaki a tört exe-t?

N0 TXT TLK PLZ!4!

I-NoVa
Ezzel az erõvel lehetne tuning hidraulikával betonfalról magukat ellökõ szerkezetekkel brutális drag versenyeket rendezni, csak egyik sofõr sem élné túl azt a párszáz g gyorsulást, amit produkálnának. Legfeljebb egy ki tud nagyobb felületen szétkenõdni az ülésben verseny lenne belõle.

itt a csavo a 8 evert 😛

May the force serve you well!

bfg900
Örülök neki, hogy van sok játékod. Meg emilcímed is. Mennyél, jácc velük. 😊
I-NoVa
És most jó neked? 😊

M@TriX
😉)))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Egy kis reklám mindenkinek kell 😊.

Alexease
😊
I-NoVa
Go to the downloads/cars section, and check out my buggy 😊.

ez valami kulso mod, ezert spec nem a fejlesztoket kene szidni ha valaki olyan modot csinal ami nem realis.

I-NoVa
Whitch site? slc.hsw.hu ?

az mind1 hogy mit ker, de 8 evet kap 😛

jerome
Azt hogy mit kér aki megírja , majd megbeszéljük.

jerome
Szoval. Megírja nekem valaki a game-t

jerome
12346 ha adok ftp címet feltöltöd nekem az iso-t 😄

na es a 2.6 alatt 0-60mphra gyorsulo autoban szerintetek milyen motorvan ?
Igen !! Twin Turbo Flat-6 3L, bar ez nem olyan durva mint a nissane azert ez sem rossz.

I-NoVa
Még az 1.0-snak kicsit reálisabb gyorsulás és tapadásértékai voltak, talán a kiadó feedbackelt, hogy mibõl mennyit vegyenek vissza/adjanak hozzá.

bfg900
Nincs. Mert tök felesleges lenne 😊 Ha valaki annyira nem ért az autóhoz, annak szerintem tökmind1, hogy magyarul vannak leírva az alkatrészek nevei, akkorse fogja tudni, hogy hova való. Ha meg ért hozzá, akkor felismeri a képrõl...
ja es az a 6L es henessy valojaban 8L es 😊

ja ezt mar eszrevettem 😊
azert remenykedek hogy a 2.resz mar turhetu lesz es csak annyi problema marad benne hogy a nos gyenge.

neztem a supercars oldalon a 0-60ra gyorulast a legjob 2.6 , en mar menetm a jatekan 1,8 alatt egy picivel 😊 v8 superchargeres kocsi dragraceing gumival 440 ft lbs forgatonyatekot ad le 4000res fodulat kurul, a v6al az a baj hogy az majdnem 500-at ad le es az mar nagyon emeli az elejet. A v10re meg nem lehet rakni dragraceing gumit igy az nem jo semmire 😞

Minen nitro tulnyomssal meg a motorba. Vagy arra erted hogy meg tobbet egednel bele akkor meg a +400le nem is tobb jonne ki? akkor sajnos ki kell hogy abranditsalak, minden motorhoz megvan az optimalis nitro adagolas. A 1,5os szorzo szerintem a maximum amit ki lehet hozni nitroval. Ha tul nagy nitrot rax egy motorra mar nem lesz optimalis az eges ezer a teljesitmeny is visszaesik es a motort is rongalja.

M@TriX
persze, mondjuk röviden: a játék nem tökéletes... még... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

kar hogy nem irnak arat a nissanra, kivancsi vagyok mennyi lehet.

na akkor nezd meg ezt
http://www.supercars.net/Comp?sourceList=1606&CompList=1606-564-567-568-569-570
nissan blitz 1999 Skyline GT-R R348 Twin Turbo Inline-6 2750 cc / 167.8 cu in 633.9 kw / 850.1 bhp @ 9300 rpm 961 nm / 708.8 ft lbs @ 7500 rpm
Dodge Hennessey 2000 Viper Venom 800TT Twin Turbo V10 7990 cc / 487.6 cu in 596.6 kw / 800.0 bhp @ 5500 rpm 1152.45 nm / 850.0 ft lbs @ 4000 rpm
hat ez 50le vel gyengebb de 100nm-t azert raver persze majdnem 3x akkora motorrral. Az tobbi Henessey meg elnujhat a 2,5literes kis mortor mellett meg a 8,5L-s is.
En sem ertem miert van ez. Persze magasabb fordulatok adja le de akkor is ha van 1 3x akkor motorom ugyan ugy rajte meg ket turbo akkor az miert csak kicsivel jobb vagy ugyan olyan?
Es a jatekban a v10 800le-s motorra rakott nos-t szinte nem lehet erezni nem hogy +400le.

M@TriX
mert belerakták, mint infót, de a szerkezetet nem építették bele. Szóval bugnak is mondható...

I-NoVa
Nálam rendesen mûködött kormánnyal, csak az ffb eléggé nem reális, de az már a játék hibája. Kapcsold a pedált seperatedre a kormány beállításainál, aztán állítsd be újra az sl-ben, és jó lesz.

M@TriX
nincs, gondolom a 2. részben lesz...

Ruffi
Más gépen is szokott akadni de azért geforce 2 mx nem tul vaskos szerkezet

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

jerome
Milyen gépen játszotok evvel a játékkal?
Mivel egy AMD 1700+ 256Mb Ram,GF2 400mx, szaggat mint a disznó 800x600-on. Vagy esetleg a patch-ek hozzáadásával elmulik? Amugy ha valakinek megvan a játék full cd-n, akkor szivessen fizetek érte, hogy átírja.(a dc-n 38 órát kell rá várni)

I-NoVa
Amennyiben megegyezünk. Egyezzünk meg 17-ben, az úgy jó 😊.

tud valaki egy autos forumot ahol elmagyaraznak, hogy miert van ez igy?

mennyi piz?

korbeneztem a neten es a 3l es 6hengeres twin turos motorok alazzak a 10-12hengeres 6-7litereseket. Eleg meglepo de tenyleg igy van.

I-NoVa
Kell valakinek egy sidewinder ffb kormány?

neztem a nosos forumot es ott azt irtak hogy turbotol tuggeltlenul ad meg pulsz leket a nos, de a jatekban csak nagyon minimalist.

Levettem a 6hegeresrol a twin turbot igy mar erezheto a nos, csak igy meg nagyon gyenge a motor.

ehh miert hogy kell a nost beszerelni hogy menjen?
amugy nekem 4L v6 motortol kezdeve minden csuszik mint allat. A legnagyobb nyomateke pont a v6os twin tubosnak van tehat az csuszik a legjobban.
En berektam 1 nagy meg 2 kicsi palackot meg 1 ported nost az autoba. Meg kellen mast is rakni? Mert igy is muxik csak szerintem nagyon gyengen. Lehet hogy leveszem a turbot es akkor melatszi a nos... de igy szinte semmivel nem jobb

[NST]Cifu
Ehh....

Fárasztó valahol 😊))

1.: Az SL az 1.31-es patch-nél leállt, utána az SLR jön ki.

2.: Kormánnyal egész jól lehet nyomni, de a versenyen nekem billentyûzettel jobban ment.

3.: A Nos kegyetlen jól mûködik a game-ben, csak normálisan kell beszerelni. V6-os, V8-as és V10-es motoroknál igencsak érezhetõ a plusz erõ, de V10-eseknél én értelmét nem láttam, mivel gyorsításkor az autó mindenfele ment, csak egyenesen nem...

4.: Szegény Alexease kb. 50 hozzászólásonként benyomja honlapjának linkjét, ahol minden alaposan körül van járva, egyszóval mielött valami kérdés van, szépen elmenni a http://slc.hsw.hu/-ra, és átböngészni. Azért ennyit minden új hozzászólónak illene visszaolvasni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

valodi turbo, superchargeres rendszerekrol tudtok oldalakat?

mar nem jonnek hozza patchek, de meg korant sincs kesz 😛 kormanyom nincs. Gafika borzalom 😛 es jobban szaggat a varosban 800x600ban mint a gta3 1600x1200ban. Csak a tesztpalyan lehet vele jatszani. De a tunig miatt erdemes kiprobalni.

megvan 😊
Egy palack kb.: 30-40 db. tíz másodperces gyorsulásra elég (autó típustól függ)
A palack újra töltése: 10.000.-
nem is olyan draga 200-300e huf egy szett
de csak 25-80le plust mutat ki ez a rendszer.
A 80 at egy 3L es v6os peugeot 406 nal mertek ami alapban 200le volt

CSOCSO
nah akkor megenn.. aki kenivágja ezt a gammát az írja már le hogy ez a gamez már kész fullosan vagy még mindig csak többhavonta adják ki a 100 megás patcheket...kormánnyal milyen?...
es 1 plack nitro az hany mp-re eleg?