Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asterx^^
Kivancsi lennek arra szimulatorra szolj ha kesz. Egyebkent ez nem "vezetes" szimulator, sot ez mar majdhogynem kozelit (az igazi jofele nem ps2-es)arcade fele, csak meg kellene normalisan irni.
gyertya tenyleg nincs, es ha lenne lehetne alligatni a gyujtast is az jo lenne de ez majd a 3. reszben

May the force serve you well!

vagy a neved a "(bazzmeg)" ?😄 mert egyesek ala szoktak irno a hozzaszolasaikat😄

asterx^^
ja es a legjobb : Gyárilag nincsen hûtõ az autóban. no comment
neked iq jatek ? 😄 lol elobb iq is kene haver 😄

asterx^^
Matrix :
-Nincs kereke ellenfelnek! ezt el ne felejtsek, ha mar elinditani nem akarjak a muvuket 😊)))
-A garazsban hiaba allitom a kerekek legnyomasat visszaall eredetire nem valtozik.
-NOS nemhogy gyenge hanem egyaltalan 0 azaz zero, semmit nem gyorsit ...
-NINCS LEGSZURO!! EGY KIVETELLEL, DE AZ SE KOTELEZO NEKI
-turborol nem is beszelve szinte osszes hozza tartozo alaktresz hianyzik, ha egyaltalan be lehet szerelni.
-ti talatatok gyertyakat? Melyik az?😊)
Igy hirtelen ennyi 😊
hehe, minden hulye ezt mondja, majd ha kijon a qurva jo jatekod es mind el leszuk ajulva hogy az milyen jo, akkor majd kopkodhetsz, hogy milyen szar jatekok vannak de addig inkabb maradj csendben.

M@TriX
Mellékesen a Test Drive 3 emlékezeteim szerintem nem 700KByte volt és nem asonlítható az ablakra tett pókháló egy horpadással a kasznin... stb. stb... olvasd el ezt a topicot az elejétõl a végéig és majd rájösz.. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bfg900
jahogy te a Street Legalról beszélsz. Hát tény, hogy az kevésbé volt szimulátoros 😊))
bfg900
Bocs,de itt éppen "te szólsz bele" 😉
ÉS hidd el, hogy nekem már rohadt unalmas bizonygatni ezeket, ezért csak emgemlítem: a fejlesztõknek úgy általában vannak 5leteik (köztük nekem is, mert részt vettem a fejlesztésben és mondjuk hogy nem veszem magamra a te állítólagos ötlettelenségedet, mert jó napom van 😊
ki is a nagykepu ?😄

neked is van ero visszacsatolasod ?😄 lol gondolom FFbs kormanyra gondoltal 😄
nos nem is feltetlen a nem kotott palya a lenyege ennek a gamanak...es abszolute nem kaptafa...illetve egy nagy elod talan van...a street rod...aki szereti a kocsikat...aki szeret butykolni...vagy mindez felteteles modban...akkor annak ez a jatek egy tomor gyonyor (lenne ha nem lennenk a franya bugok)....

na megvan a ROCos kocsi de hat ez egy trabant az Emerhez kepest.
3677cc
826NM
1019HP
Ez jott ki az emerbol legutobb, minel jobban kopott a motor annal nagyobb a terfogata es a teljesitmenye.

WiZZaRD
hehe szolj ha elindult a 286-osodon...😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

bfg900
Nem, nem nagyon tré.

Sõt nem is kommersz, mivel nincsen ehhez hasonló játék, legalábbis az utóbbi idõben nem tudok róla, hogy kijött volna.

Mért kell midnenben az iq-t keresni? Mondj már pár példát, ahova kell az iq. 😊
[NST]Cifu
Eddig talált bugok/hiányosságok:

-A városban a kisbuszok hátsó ajtajának nincs textúrája, csak a tükrözõdés van ott.
-Nappali verseny után 2 ellenfél autó marad, az egyik a verseny, a másik az "utcai" model.
-Az MC-nek nem látható a motorja normál (utcai) nézetben
-Az MC-re (és/vagy a Superduty-ra) nem lehet rárakni a superchargert
-Az MC-knél és a SuperDuty-nál a légszûrõ "áttöri" a motorháztetõt
-Ha egy autóba a nem alap ülés van, akkor az a legtöbb esetben túlnyúlik kicsit a kasznin.
-A Baiern-re nem lehet turbot rakni
-Ki kellene venni a sérülést a garázsban, igen idegesítõ, amikor egy egyszerû kerékcsere után már lehet javítani a kocsit! (vagy akkor adjatok kocsiemelõt 😊)
-A mentési rendszer igen bugos. Sokszor (különösen a játékból való kilépéskor) mintha félbehagyná a mentést (csak néhány autó, és a main file van meg, a name és a kocsik többségét nem menti el).

És a végére egy nehezen meghatározható bug, miután összefutottunk egy kisbusszal, ez lett:

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

lamabela

ok en nemtudom..csak linkeltem 😄 de istenes egy muvi

[NST]Cifu
Hopp, most nézem, hogy valóban az üzemanyag arányt változtatja, és nem a NOS-t. Maxima Mea Culpa, csak amikor kipróbáltam, annyira megörültem, hogy rendesen meg sem néztem 😄

SecMan
Sideskirt van a kocsin? Van anti-roll bar ha lehet rárakni? Amúgy kipróbáltam a bill és a kormány közti különbséget. Elég vicces ugyanis billel egy I4-es kocsi(nemtom már melyik asszem Duhen) egyenseben gyorsítás közben elszállt a hátulja, kormánnyal pedig 230-nál elrántom bármerre a kormányt és ki se csúszott! Elég érdekes...(kormány beállításaival semmi gond...)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

tom..
neked is voda neted van? ha igen nem próbáltad ki az internet plusz-t?

http://android-forum.hu/

ja hat ez van 😞
a nos nagyon gyenge a jatekban
Matrix ujjabb hiba "a nos nagyon gyenge a jatekban" 😊
felraktem a legkemenyebb gaz es acel rugokat, igy mar nem is csuszkal az 500le-s Emer de az enyehebb kanyarokban is siman felborul 100-130as sebesseg mellett, lehet hogy kicsit puhbbra kellne allitani es egesz jo lenne.

asterx^^
Node a nosrol volt szo! Akkor azzal kell jatszani hogy jo legyen NOS? Cifu pont aszondja hogy a "NOS csore kattints" nekem mondjuk arra semmit nem ad csak a fuel railre... de hiaba allitgatom attol ugyanolyan libafos a nos.
TibiGrafix
Na hali megint. Megirná nekem valaki az SL2-t? Fizetnék érte.

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

majdnem jo csak nem a nos csore hanem a fuel railra kel kattintani ugyanis abban megy az uzemanyag, 12,5 re adja altalaban a legjobb teljesitmeny

tok egyszeru a 235 a gumi szelessege a 45 meg a magassaga %ban a szelessegehez kepest. a 9 a felni szelessege a 19 az atmeroje, tehat a 9 es felnire kb a 235 kuruliek mennek fel persze a 19es atmeronek meg kell egyeznie a felninel meg a guminal is. A 13 felnire a 265-295os felni meg fel a 10,5 11 es feniler meg 255 koruli a jo.
De en nagyon nem vettem eszre hogy a szelesebb gumi jobban tapadna ti igen?

hat ha meg par dolgot lehet annyira optimalizalni mint a hangokat akkor lehet ebbol meg akar jatszhato game is

hu hat ezt tenyleg villam votl, a megszerzett uj informaciok szama erosen konvergal a 0hoz 😛

Alexease
Az nem hiba, az teny😞
De azzal nem sokat tudnak kezdeni. Max 5-10% javulas...
hehe, ha meg nem vettek eszre a hibakat reg rossz😊
na azert ide irok 1et 😛
KURVARA SZAGGAT !!!

M@TriX
Amúgy Metallica Király! 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
azt ki lehet tapasztalni. Én is göcsöltem vele, de ott a load car opció. menj be és vegyeél sokmindent.

Én úgy cisnáltam, hogy nélztem egy jó gukmit, majd hozzá felnit...
Annyira nem ördöngõsség...

ÁjjLe BoBBi
😊))))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Met
Esetleg valahogy jelölhetnék, hogy egy felnire mekkor gumi jó.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

M@TriX
Megérkezett a VillámInterjú 2. része...

KlaTty!

M@TriX
Mivel úgyis látogatom sûrûn a fórumot, így a hibákat írhatjátok ide.
Innen meg kiválogatom majd amiket még nem küldtem el és e-mailekben továbbítom Kozák Tamásnak.

TibiGrafix
Hahó, van még itt valaki?

TibiGrafix
Na, de most komolyan mennyiért irná meg nekem valaki a gamét?

[NST]Cifu
Sajnos én is csak találgatással tudom kisakkozni 😄

A felni mérete AxB, ahol az A a szélessége a felninek, a B pedig a felni átmérõje. Ebbõl lehet következtetni, pl. 9x19-es felnire 235/45 19-es gumi megy fel, a 13x18-as felnire pedig a 265/45 18-as gumi.

TibiGrafix
Hát ha te is Szigetszentmiklósi vagy és a pihenõ utcában laksz akkor nálad lakok

I-NoVa
Hé, csak nem nálam laksz? 😊. A leírás stimmel 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

tom..
használod az internet plusz-t?

http://android-forum.hu/

TibiGrafix
Valahogy úgy. Most épp pöstön vagyok mert otthon nincs netem, még nem ért el idáig az ADSL 😞

TibiGrafix
Valaki át tudná másolni nekem az SL2-t? Fizetnék érte.

[NST]Cifu
Átmeneti állapotban leledzel akkor? 😄

Met
Köszi, sikerült venni turbót a motorra, vettem felniket de nem találok rá gumit. Azt honnan lehet tudni, hogy melyik felnire mekkora gumi kell?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

TibiGrafix
Nem hátrány , ha "vidéki" vagy. én se vagyok budapesti, 15 km-rel arrébb lakok.

[NST]Cifu
Én sajnos halmozottan hátrányos, vagyis vidéki vagyok 😞

TibiGrafix
Van köztetek budapesti?