Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
-Nincs kereke ellenfelnek! ezt el ne felejtsek, ha mar elinditani nem akarjak a muvuket 😊)))
-A garazsban hiaba allitom a kerekek legnyomasat visszaall eredetire nem valtozik.
-NOS nemhogy gyenge hanem egyaltalan 0 azaz zero, semmit nem gyorsit ...
-NINCS LEGSZURO!! EGY KIVETELLEL, DE AZ SE KOTELEZO NEKI
-turborol nem is beszelve szinte osszes hozza tartozo alaktresz hianyzik, ha egyaltalan be lehet szerelni.
-ti talatatok gyertyakat? Melyik az?😊)
Igy hirtelen ennyi 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ÉS hidd el, hogy nekem már rohadt unalmas bizonygatni ezeket, ezért csak emgemlítem: a fejlesztõknek úgy általában vannak 5leteik (köztük nekem is, mert részt vettem a fejlesztésben és mondjuk hogy nem veszem magamra a te állítólagos ötlettelenségedet, mert jó napom van 😊
nos nem is feltetlen a nem kotott palya a lenyege ennek a gamanak...es abszolute nem kaptafa...illetve egy nagy elod talan van...a street rod...aki szereti a kocsikat...aki szeret butykolni...vagy mindez felteteles modban...akkor annak ez a jatek egy tomor gyonyor (lenne ha nem lennenk a franya bugok)....
3677cc
826NM
1019HP
Ez jott ki az emerbol legutobb, minel jobban kopott a motor annal nagyobb a terfogata es a teljesitmenye.
Sõt nem is kommersz, mivel nincsen ehhez hasonló játék, legalábbis az utóbbi idõben nem tudok róla, hogy kijött volna.
Mért kell midnenben az iq-t keresni? Mondj már pár példát, ahova kell az iq. 😊
-A városban a kisbuszok hátsó ajtajának nincs textúrája, csak a tükrözõdés van ott.
-Nappali verseny után 2 ellenfél autó marad, az egyik a verseny, a másik az "utcai" model.
-Az MC-nek nem látható a motorja normál (utcai) nézetben
-Az MC-re (és/vagy a Superduty-ra) nem lehet rárakni a superchargert
-Az MC-knél és a SuperDuty-nál a légszûrõ "áttöri" a motorháztetõt
-Ha egy autóba a nem alap ülés van, akkor az a legtöbb esetben túlnyúlik kicsit a kasznin.
-A Baiern-re nem lehet turbot rakni
-Ki kellene venni a sérülést a garázsban, igen idegesítõ, amikor egy egyszerû kerékcsere után már lehet javítani a kocsit! (vagy akkor adjatok kocsiemelõt 😊)
-A mentési rendszer igen bugos. Sokszor (különösen a játékból való kilépéskor) mintha félbehagyná a mentést (csak néhány autó, és a main file van meg, a name és a kocsik többségét nem menti el).
És a végére egy nehezen meghatározható bug, miután összefutottunk egy kisbusszal, ez lett:

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
http://android-forum.hu/
a nos nagyon gyenge a jatekban
Matrix ujjabb hiba "a nos nagyon gyenge a jatekban" 😊
felraktem a legkemenyebb gaz es acel rugokat, igy mar nem is csuszkal az 500le-s Emer de az enyehebb kanyarokban is siman felborul 100-130as sebesseg mellett, lehet hogy kicsit puhbbra kellne allitani es egesz jo lenne.
P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)
De en nagyon nem vettem eszre hogy a szelesebb gumi jobban tapadna ti igen?
na azert ide irok 1et 😛
KURVARA SZAGGAT !!!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én úgy cisnáltam, hogy nélztem egy jó gukmit, majd hozzá felnit...
Annyira nem ördöngõsség...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

KlaTty!
Innen meg kiválogatom majd amiket még nem küldtem el és e-mailekben továbbítom Kozák Tamásnak.
A felni mérete AxB, ahol az A a szélessége a felninek, a B pedig a felni átmérõje. Ebbõl lehet következtetni, pl. 9x19-es felnire 235/45 19-es gumi megy fel, a 13x18-as felnire pedig a 265/45 18-as gumi.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae