Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I-NoVa
Az european-t egyszer fel tudtam valamire tenni a másik mellé :), csak úgy. Semmire nem jó, csak van.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
A típus csak attól függ, hogy milyen motort teszel bele. (Kivéve 1-2 karosszériamodnál), szóval pl az Einwagen GTA-t le lehet downgradelni GT-re, akkor azt a scriptet tölti be. Néhány upgrade van csak kiszûrve, de amíg nincs kint a patch, nem lessz twinturbo semmibõl.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

king13
megmondaná valaki hogy a japanese exhaust header és az european exhaust... mire jó (vagy talán melyik autóra) jó?

õõõ

king13
fontos hogy Duhen Racing Sunstrip legyen mert az AWD és csak 930-940kg

õõõ

king13
cars/racers/baienr_data/scripts

õõõ

king13
nem arra gondoltam nézd meg a cars/racers/scripts mappát ott van GT3 coupesprt-devilsport twinturbo, turbo

õõõ

I-NoVa
Azt nem beszerezni kell, hanem rátenni a turbo-t, amit ugye a patchig nemigen fogunk.

[NST]Cifu
Nem, mivel a turbós kipufogók bugosak, de ez még hagyján, mivel egyszerûen nincs hozzá turbó...

Amúgy a Duhen-t eddig kihagytam (annyira nem tûnt komolynak), de most kiváncsiságképpen csináltam egyet, és egész pofás lett. Viszont nagyon csodálkoztam, hogy a 2.0-ás motor alig valamivel gyengébb, mint a 2.2-es...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

king13
talán félreérthettél: arra lettem volna kíváncsi hogy a CoupeSport/Devilsport TWINTURBO-t sikerült-e már vkinek beszerezni. ismerem a sima Devilsport képességeit. de nálam akkor is a Duhen Racing Sunstrip 2.0 CDVC a nyerõ!

õõõ

king13
elõbb nálam szimplán elszállt a mentés úgy, hogy be se töltöttem csak egyszerûen elindítottam a játékot és kiléptem. van egyébként valaki aki még játszik az slr-el nem csak bugokat és azok okát keresi? :)

õõõ

I-NoVa
Kezdek rájönni, hogy a háttérben futó szolgáltatások nagyon bele tudnak kavarni az SL mûködésébe. Eddig reflexbõl XP telepítés után minden fölösleges dolgot letiltottam, az esetleg szükséges dolgokat egy virtual pc-s Win98-ra tettem (virtual hálózattal), és csak akkor indítottam el a háttérben, ha tényleg kellettek. Most elegem volt, hogy sok prociidõt zabál a W98 háttérben futtatása, és úgy 2 perc, amíg bebootol, feltettem egy PHP szervert+IIS -t az XP-re. Eredmény: Sl a városban játszhatatlanul lassú, én ideges, PHP életveszélyben, IIS is. Tanulság: Megvan az érthetetlen lassúságok egyik oka?

[NST]Cifu
Valószinüleg a RIP-es verzió van meg neked, aminél a videók hiánya miatt a patch nem lesz hajlandó felmenni.

Rosco
Az király. Neked nincs meg véletlenül? :-) Angliát nem szeretem. :-))

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Alexease
Nalunk nem is lehetett kapni. Europaba csak Angliaba arultak, talan ott meg talalsz belole (bar nem valoszinu, hogy elkapkodtak;-). ;DD
Rosco
A street legalt (nem a redline-t) lehet kapni még valahol?
WCO-ról nem tudom letölteni. Az is érdekelne, ha megvan valakinek. (10 évvel ezelõtt a Street Rod 1-2 volt a kedvencem :-))

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

I-NoVa
Baiern Devilsport mindenképpen a csúcs, 490 lóerõt lehet belõle kihozni, és mivel cabrio, a tetõ súlyát is megspórolhatod. Én a R.O.C.-on megdöntöttem az Enerrel felállított 1:10-es körrekordomat, mert ugyan az Ener egyenesben 370-re is felgyorsult, viszont billentyûzettel a Baiern sokkal vezethetõbb a kanyargós hegyi részen.

malter
akit az öszekötési kép is érdekel,az megtalálja a hardver részben az ati 7x8x9x részben
malter
már megtaláltam a probléma okát,akit érdekel annak leirom,ha esetleg másnak is lenne ilyen problemo:Nem az NTSC/PAL a gond.

A gond ott van, hogy SVIDEO (nem SVHS!!! az más) jelet, SVIDEO kábellel, SVIDEO->SCART átalakitóra viszel, valszeg úgy, hogy a TVd SCART csatiját nem lehet SVIDEO jel fogadására állitani.

Megoldható, ha egy konditval összekötöd az SVIDEO csatlakozó 3-4 lábait, igy az RGB (szin-)jelre megy ami kell. Azért igy, mert az SVIDEO csati lényege, hogy az RCAval ellentétben itt nem egy ágon mennek a szin,szikron, és világosságjelek, hanem kóülön éren, a jobb minõség érdekében.

3-4 láb összekötése 630-as kondival (10ft?).

Ha nem akarsz igy tökölödni, akkor van SVIDEO->RCA majd RCA->SCART átalakitó, ezzel a kettõvel is meg lehet oldani a FF kérdést.
AirborneRanger
Ok king. Sikerult beszereznem használtan, vettem rája superchargert meg kellékeket. Elsõre izmosabbnak tûnt mint a 110-es. Király.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

king13
sikerült valakinek Baiern CoupeSport/DevilSport (Twin)Turbo vennie? és ha igen mennyiben jobb egy simánál?

õõõ

king13
ezzel nem kalkuláltam de a 140 GTA használtan 18-19 körül kapható

õõõ

AirborneRanger
Kösz king

M@TriX
persze, hasonló a valóshoz, csak nem onnan használja ahonnan kellene, mert ott lecseréltem.. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

asterx^^
Van egyaltalan hangja ? :DDDDD
asterx^^
Erre utaltam de m1 :)
M@TriX
játszon kocsiba és nyer.. vagy nem. ;)

Ja, találtam egy eredeti Shelby motorhangot. Most heggesztem bele a játékba. Ekkor találkoztam egy újabb buggal. Az Einwagen a Baiern motorhangját használja... A Prime-nak meg senki nem használja. :) És hogy a Prime honnan evszi a hangját, az számomra még talány. :) De így az Einwagennek király hangja lett. (Mint mikor leszakad a kipufogója. :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

asterx^^
22e korul megveszi a GTA einwagent es utana a maradek 2-3 e bol fogadjon 10e$ ban :) logikus igen:)
king13
ja meg persze menjél olyan 22h felé versenyezni ha lehet sztem pénzben játszál olyan 10000$-ban. aztán onnan megy magától...

õõõ

king13
Einwagen 140 GTA-t vegyél szerintem kezdésnek persze használtan. ebben már a PerPro motor alkatrészek vannak amin már nagyon nem tudsz változtatni max a supercharger-el. veszel egy Einwagen superchargert (Air & Fuel asszem) és egy supercharger drivebelt-et (Accesories & Others asszem) ezt felszereled meg kicseréled a Body alkatrészeit replacement-re...remélem érthetõ voltam :D

õõõ

king13
nálatok lehet venni MC Hood Scoop-ot? mert ugy a Prime DLH500-hoz jó lenne de amikor megveszem nem kerül be az alkatrészek közé. ez szerintem egy ?újabb? bug...persze ha nem csak nálam jelentkezik

õõõ

AirborneRanger
Elég kezdõ vagyok még a gaméban. Nekm is ruhattul beakad, pedig nem szar agépem. Szeretnék kérni kezdéshez vmi tipprt, hogy hogy álljak neki vagy vmi. Miket érdemes venni stb...

[NST]Cifu
Nem vagyok programozó, de ez még nekem is nagyon-nagyon nagy munkának hangzik...

Alexease
Folosleges "trukkozni" a mentesekkel:( Mar az elso resz ota irom, hogy alapveto memoria kezelesi problemai vannak a jateknak (CPU/GPU). Olyan, mintha kulon "modulokbol" epulne fel, amik nem tudnak neha egymasrol.

Ez nem csak a rengeteg bugot befolyasolja, hanem eroteljesen lassitja is a programot (burst fps csokkenesek, folyamatosan csokkeno fps, teljes belassulas, es a vegen a teljes kaosz).

Itt csak akkor lesz hasznalhato megoldas, ha az egesz engine-t elorol ossze linkelik, es osszehangoljak...
hihi :) ja értem de nekem nics rája szükségem

I-NoVa
Össze kell kötni 2 lábat az svhs csatlakozón, és akkor mindenképpen színes lesz. 3 vagy 5 láb van a csatlakozón, az 5-ösnél a plusz lábak nem számítanak. Szembõl nézve a csatlakozót ha fölfelé vannak a lábak, a középsõt és a jobb szélsõt kell összekötni (megteszi egy gemkapocs összehajtva is). Talán érthetõ voltam :).

Attól függ...neked ntsc biosod van...nekem palos a karim és szines..lehet biost cserélni rajta azzal megoldható a dolog.
Cifu köszi a beállításokat megy rendesen :) még a 16xos anisotropicot is benyomtam neki, hát sokkal jobb az úttextúra :) köszi!

I-NoVa
Már megint... :).

[NST]Cifu
A 'fenért küldte ezt el kétszer?

[NST]Cifu
Sajnos a ATi hivatalos Control Panelje elég tré beállítások terén, ezért is írtam, hogy minden Radeon tulajnak kötelezõ a Rage3D tweaker...

[NST]Cifu
Sajnos a ATi hivatalos Control Panelje elég tré beállítások terén, ezért is írtam, hogy minden Radeon tulajnak kötelezõ a Rage3D tweaker...

malter
nekem mindkét modban jo,csak 98-ba nem szaggat anyira,sztem kevés a ramod,vagy passz
malter
letöltöttem azt a rage3d-t és nagyon sokat javitotta beállitások után a gamén
malter
tudom hogy nem volt hozzá scart,de mostanában kiadtak,már lehet kapni
M@TriX
írtam, hogy nem az egész értekezést paseoltam be. Nekem is volt olyan és írtam is nekik..

[NST]Cifu
A helyzet az, hogy nekem nem csak a 'name' file-t, hanem a kocsik egy részét is elfelejti lementeni.

Amúgy jogos a memória felszabadításra gyanakodni, mivel tegnap úgy próbálgattam, hogy beléptem, egy kis városi vezetés, majd kilépés. Így 1x sem b@szta el a mentést...

M@TriX
azért az nem olyan egyszerû... :)
Ha egyszerû lenne, akkor mindenki csak játékot írna, vagy éppen nem. ;)
Kérdezd csak meg I-Nova-t, hogy nem egyszerû ám...

M@TriX

M@TriX
A mentés elveszésrõl mailezgettem Tamással:
Én:"Ahogy érzékelem: A játék úgy fut, hogy nem üríti a memóriát és egyre telítettebb, majd lassabb lesz. Olyanra emléxem, hogy ilyenkor ha kiléptem akkor eltûnt a name file. De csak az. Ha átmásoltam egy másik name fájlt, akkor már használható is volt az a mentés alkönyvtár..."
Tamás: "Koszi, megprobaljuk kijavitani, de lehet, hogy nem is ezt a hibat hanem a memoria felszabaditast kell kikuszobolni!"

Na ha ezt a hibát meg tudják oldani, akkor már nagyobb elõrelépés lesz szerintem...

(Persze nem az egész értekezést szúrtam be csak a lényeget.. ;))

"2.: (-Mc kocsinál automatic sebváltóval 4.be kapcsolás után visszarakja 3.ba és újra felvált 4.be)

Az minden autónál csinálja nekem, mind az auto, mind a semiato váltónál...
Személy szerint maradok a manuális váltásnál...
"
ezt a turbos autoknal szokta csinalni, az elso reszben is volt, ki kell kacsolni az autovaltot.
Pedig az MChez nincs is turbo meg a compressor sem megy ra.

May the force serve you well!

ennel a programnal nem egy tul nehez dolod, de kepzeld el egy jol megirt programot ahol vert kell izzadni 1 hibaert :P

May the force serve you well!