Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
õõõ
õõõ
Amúgy a Duhen-t eddig kihagytam (annyira nem tûnt komolynak), de most kiváncsiságképpen csináltam egyet, és egész pofás lett. Viszont nagyon csodálkoztam, hogy a 2.0-ás motor alig valamivel gyengébb, mint a 2.2-es...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
õõõ
õõõ
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
WCO-ról nem tudom letölteni. Az is érdekelne, ha megvan valakinek. (10 évvel ezelõtt a Street Rod 1-2 volt a kedvencem :-))
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
A gond ott van, hogy SVIDEO (nem SVHS!!! az más) jelet, SVIDEO kábellel, SVIDEO->SCART átalakitóra viszel, valszeg úgy, hogy a TVd SCART csatiját nem lehet SVIDEO jel fogadására állitani.
Megoldható, ha egy konditval összekötöd az SVIDEO csatlakozó 3-4 lábait, igy az RGB (szin-)jelre megy ami kell. Azért igy, mert az SVIDEO csati lényege, hogy az RCAval ellentétben itt nem egy ágon mennek a szin,szikron, és világosságjelek, hanem kóülön éren, a jobb minõség érdekében.
3-4 láb összekötése 630-as kondival (10ft?).
Ha nem akarsz igy tökölödni, akkor van SVIDEO->RCA majd RCA->SCART átalakitó, ezzel a kettõvel is meg lehet oldani a FF kérdést.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
õõõ
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Ja, találtam egy eredeti Shelby motorhangot. Most heggesztem bele a játékba. Ekkor találkoztam egy újabb buggal. Az Einwagen a Baiern motorhangját használja... A Prime-nak meg senki nem használja. :) És hogy a Prime honnan evszi a hangját, az számomra még talány. :) De így az Einwagennek király hangja lett. (Mint mikor leszakad a kipufogója. :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
õõõ
õõõ
õõõ
Ez nem csak a rengeteg bugot befolyasolja, hanem eroteljesen lassitja is a programot (burst fps csokkenesek, folyamatosan csokkeno fps, teljes belassulas, es a vegen a teljes kaosz).
Itt csak akkor lesz hasznalhato megoldas, ha az egesz engine-t elorol ossze linkelik, es osszehangoljak...
de nekem nics rája szükségem
Cifu köszi a beállításokat megy rendesen :) még a 16xos anisotropicot is benyomtam neki, hát sokkal jobb az úttextúra :) köszi!
Amúgy jogos a memória felszabadításra gyanakodni, mivel tegnap úgy próbálgattam, hogy beléptem, egy kis városi vezetés, majd kilépés. Így 1x sem b@szta el a mentést...
Ha egyszerû lenne, akkor mindenki csak játékot írna, vagy éppen nem. ;)
Kérdezd csak meg I-Nova-t, hogy nem egyszerû ám...

Én:"Ahogy érzékelem: A játék úgy fut, hogy nem üríti a memóriát és egyre telítettebb, majd lassabb lesz. Olyanra emléxem, hogy ilyenkor ha kiléptem akkor eltûnt a name file. De csak az. Ha átmásoltam egy másik name fájlt, akkor már használható is volt az a mentés alkönyvtár..."
Tamás: "Koszi, megprobaljuk kijavitani, de lehet, hogy nem is ezt a hibat hanem a memoria felszabaditast kell kikuszobolni!"
Na ha ezt a hibát meg tudják oldani, akkor már nagyobb elõrelépés lesz szerintem...
(Persze nem az egész értekezést szúrtam be csak a lényeget.. ;))
Az minden autónál csinálja nekem, mind az auto, mind a semiato váltónál...
Személy szerint maradok a manuális váltásnál...
"
ezt a turbos autoknal szokta csinalni, az elso reszben is volt, ki kell kacsolni az autovaltot.
Pedig az MChez nincs is turbo meg a compressor sem megy ra.
May the force serve you well!
May the force serve you well!