Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ja, a bukkano után. Akkorát repültem, hogy majd szétesett a kocsi. 😉
Amúgy nekimentem egy fának és kiszállt a motor, mint anno az egyben. Kár, hogy csak egyszer sikerült megcsinálni. 😞

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Ugyan, akkor még nem akadt bele a kocsid orra a "sima" aszfaltba 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Rozsomák
köszi

king13
tetején

őőő

king13
külön van, pl. a garage-ban: versenyzõ p./autó p. a kép teteén ezt emelni nappali versenyek megnyerésével tudod ;a versenyzõ p. max az ROC gyõzelme után fog jobban megugrani...

őőő

Rozsomák
Hello!
Az miért van hogy a presztige nem emelkedik mikor én vagyok a legjobb klub 1. embere? Úgy 260-270 között ingadozik?
A kocsi presztige külön van a versenyzõétõl, ha igen a kocsiét hol tudom megnézni?
elõre is köszi

Rosco
Még egy bug: a gyalogosokat nem lehet elütni! Tudom ez nem Carmageddon, de az mégiscsak fura, hogy száguldozás közben megjelenik az anyósülésen egy idétlen alak.
(ha már írtátok, akkor bocs)

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

king13
jó lenne ha patchben a nitrot is javítanák, mert így végülis semmi jelentõsége tehát ki is vehetnék a katalógusból...bár ném gyorsulás észrevehetõ úgy 280-290km/h sebességnél 😊

őőő

N02
Szerintem adhattak volna kis robbanás efektet a nitrohoz es valami latvanyosabb gyorsulást .
na most kepzeljetek el ha meg az arnyekokat is szamolna akkor senkinek nem lenne tobb mint 5fps soha 😛

May the force serve you well!

lassan nyithatnal sajat topikot a jatekodnak 😊

huha 😊
de kivancsi leszek arra a gamera 😊

asterx^^
"A star wars pod racerben sem volt kerék, mégis jó volt úgy, ahogy volt 😊"
Na jo de ott nem csiszolta fenyesre aszfaltot 😄
"A kitakarások, level of detail helyett lehet 10 méteres látótávolság, köd, stb"

Jaj ne fesd az ordogot a falra! De mekkorat rohognek ha kovetkezo reszbe tenyleg beletennek (nem lepodnek meg) - Turok rulz 😄
I-NoVa
Elgondolkoztunk hasonló idõspóroló effekteken, fejlesztés közbeni ötletek. Pl hogyan egyszerûsíthetünk a fizikán, ragdollon, stb? Átírjuk a sztorit, az ûrben fog játszódni, és mindenki felveszi a súlytalanság ideális alakját, a gömböt.
Vagy hogy oldjuk meg legeegyszerûbben a fényviszonyokat, fények lekapcsolását? A player látómezõje elé teszünk egy fekete kockát 😊.
A kitakarások, level of detail helyett lehet 10 méteres látótávolság, köd, stb.
A modellek poligonszámkorlátozása helyett meg visszatérünk a spriteokhoz, klasszikus doom szintû 8 szögbõl látható testek 😊.
A fejlesztési idõ ezáltal úgy 2 hétre csökkenne, ami a programozóknak mindenképpen jó 😊.

A star wars pod racerben sem volt kerék, mégis jó volt úgy, ahogy volt 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

asterx^^
Kepzeld el kiadna az invictus egy f1 szimulatort ... csak egy bug lenne vegulis az nem sok ( nem lenne kerek a verdakon).
asterx^^
Az invictusos sracok pont forditva csinaljak. Sõt! Õk 3 honap alatt befejezik csak par jelentektelen dolgot kiszurnek ami ugyse tunik fel senkinek. Szerintem sincs szukseg kerekekre. Minek? Ez elvegre egy jatek amibe barmi megtortenhet !
I-NoVa
Igaz, hogy 6 hónap alatt mi szinte az elsõ pár függvényt fogjuk még csak kezdeni, de olyan tervezési és design fázisok lesznek/vannak mögötte, hogy a forrás már szinte magát írja 😊.

asterx^^
Én már úgy várom a 3. részt
Alexease
Az a baj, hogy mar a file-ok elnevezesein is latszik a fejetlenseg, a folyamatos fejlesztes, a kapkodas stb.
I-NoVa
Ja, ezek már a grafikusokon és a designereken múltak volna, úgy tûnik ebbõl is hiány van.

Alexease
Milyet lassitana mar, ha az is dinamikus lenne😉)
Bar folosleges, mert se dinamikus napszak sem idojaras nincs.
De legalabb lehetne szebb, jobb, hatarozottabb, tobb fix arnyek akkor mar, ugyan ugy, mint "hatterkep".
I-NoVa
Tudom, de nagyon LOL. Pár 3D programmer nem ártana nekik.

Alexease
Az arnyekok fixek😉) Egy egyszeru map, ami "ra van teve" a varosra "felulrol" 😉))
Mar az elsoben is igy volt, be is "kapcsoltam"😉))
I-NoVa
Akkor már tényleg kéne új engine, vagy abacuson számolnánk a fizikát a proci tehermentesítésére.

[NST]Cifu
Ehhh...
Komplex fények... 'be szé lenne 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I-NoVa
Kicsit konkrétabban fogalmazd meg a kérdést. A kocsik 3DS Maxban készülnek, és scm formátumba mentik alkatrészenként, aztán a devkitben beállítanak minden fizikai paramétert, és kb kész.

Neon: Nem tudom, hogy vertex lightingot, vagy egy plusz mapet fog tartalmazni, gondolom ugyanazzal a primitív fénykivetüléssel, mint a fényszóróknál. Nem lesz valami nagy vizuális élmény. Az éjszakai árnyékok sem tetszettek, gyakorlatilag a nappali árnyékokkal egyeznek.

AirborneRanger
Jelenleg melyik a legujjabb pöccs, és azt honnan lehet leszedni??

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Ch_Slater

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

M@TriX
patchben lesz neon.

M@TriX
Egy kis segítség ha valaki elakad a ROC elindításánál: 😉

N02
Nova van egy keredesem hogyan irjak meg az SL 2 hoz a kocsikat meg az osszes tobbi cuccot . Hogy CSINALJAK A NEONT A KOCSI ALÁ ?
N02
Ezt Irja Error StreetLegal.exe
I-NoVa
Kuul 😊. Ilyeneket minden magyar játékban találsz, (pl alkatrazban falra graffityzett Szalacsi 😊)

N02
A FuckOs mindenit : Hat nem igaz igy elbasztam ! Vm megvan serulve es mindig amikor ramegyek az ROC ikonjara akkor a genya SL2 értesit es befagyassza .Megoldas :reinstall SL2 .Eredmeny :megy a game
I-NoVa
Még bug: A haulers superduty-ból 2 féle létezik, lenne egy 3 betûvel jelzett altípus, aminél leírja, hogy supercharger, és AWD (összkerékmeghajtás). A nevét mégis sima superduty-nak írja, és csak a leírása jön be másképp.

NO2: Tanulj már meg szó szerint végrehajtani egy utasítást és vedd le a kezedet az egértõl, vidd a billentyûzeten az enter fölé, és ereszd le annyira, hogy lenyomódjon az a gomb. Ne az egérrel kattogtass, azt hiszem 2-en is elég egyértelmûen leírtuk.

hiba
M@TriX
hagy idézzek egy híres embert: "Eszem faszom megáll!" 😉

N02
De Bazze MINDEN MEGVAN 850 PRESZTIGE 1 A LEGJOBB KLUBBAN 2000lb alatt van a kocsim Minden kiraly es megis amikor raalok a kurzorral nem engedi .
I-NoVa
Lehet még bug, hogy a Baiern-re GT2-es sideskirt nem kapható boltban, új kocsit kell venni pótalkatrészért.

I-NoVa
Amúgy még most is találok néha új kocsiverziókat 😊. Van a subaruból wr superturizmo, a mitsubishi lancer-bõl is van WRC (és tényleg WRC-nek írják 😊), valamint eltûnt az 1200 presztizspontú Baiern Devilsports-om, suck. Mocskos autótolvajok 😊.

I-NoVa
Hogy is magyarázzuk el... Ráállsz az egérkurzorral és NYOMSZ EGY ENTERT!!!

N02
Kuldjon vki nekem egy savgamest ahol tudok menni ROC on .
N02
Igen csak Hogy Nekem nem engedi valamiert
M@TriX
Nem a ROC-ra?
Ráviszed az egeret a pipára majd nyomsz egy ENTERt. 😉

N02
Hogy Lehet feliratkozni az RCP RE MERT NEKEM NEM ENEGEDI .
I-NoVa
A japanese a golfra megy, és az olcsóbb kipufogóra ad súlyban minimálisan kedvezõbb alternatívát ugyanannyiért. De mivel 60-70 pénz plusz a drágább pro, úgyhogy felesleges megvenni. A Nonusnál meg a kipufogóváltás abszolút nem jelentett lóerõcsökkenést nálam.

[NST]Cifu
Szvsz az European exhaust a Baiern-re jön, a japanese viccesebb, mivel más lehetõséget én látok, valószinüleg a Nonus-ra jönne majd rá (ez esetben viszont keményen 1000le felett lenne a motor már 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

na már winamp nélkül egy kövér gázra is simán elszáll a hang
I-NoVa
Ja, a prime-hez nem bug, csak alkatrészhiány, hogy a sideskirtjén ott a félköríves kivágás a kipufogóknak, na majd a patchben legyen, ajánlom.