Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval akit a Rage3D tweaker beállításaim érdekelnek, azok klikkeljenek rá a két "ujablaklink"-re :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ujablaklink
ujablaklink
NOS:
A 8500-as (és a régebbi radeon-ok) TV-kimenete csak NTSC-s, és emlékeim szerint az NTSC-s TV-k nem az Euro-Scart csatlakozójukról híresek...
Ha jól emlékszem RCA dugókkal lehet operálni ez esetben (de én utoljára TnT2-vel próbáltam TV-kimenetet :D)
MÁS-bugmegoldás: Skacok, nekem Normál módban valóban elb@ssza a motorinformációs részt (nem törli a képet), de Win98 módban futattva teljesen jó, tehát törli az elözõ oldalt, és nem arra rakja ki az adatokat! Úgytünik a Win98 módban való futattás sok problémát megold...
Csak engem irrital ez a faszt end furiusz peladlozas? Azt az embert se ertem aki egy ilyen szemetet vegig tud nezni :)
Amúgy minden ATi-snak kötelezõ a Rage 3D Tweak felrakása, azzal sokkal jobban ki lehet szûrni az ilyen hibákat...
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
a repair all nekem nem teccik, vagyis teccik csak nem javít ki 100%-ra semmit, vagy én vagyok balfék vagy a progi bugos...valaki írta hogy addig nyomogassam amig ki nem írja hogy minden kész de NEM! :)
Próbálja már más is ki, hátha ez a megoldás!!!
De a felsõ és az alsó képen nem találom a bugot...
Ez az SL-ben is így volt, nincs kijelölt út, a vörös vonal a legrövidebb utat jelöli, a feladat pedig nem az, hogy a kijelölt uton haladj, hanem az, hogy gyorsabban érj oda!!
2.: (-Mc kocsinál automatic sebváltóval 4.be kapcsolás után visszarakja 3.ba és újra felvált 4.be)
Az minden autónál csinálja nekem, mind az auto, mind a semiato váltónál...
Személy szerint maradok a manuális váltásnál...
3.: (tegnap beadott 1 MC GTB "limited editiont" nem is figyeltem eddig,vannak benne ilyen kis extrás gépek?):
Az MC GTLE egy külön tipus, még saját alkatrészei is vannak a shopban.
4.: ("Javitunk mindent amit csak lehetseges, de pl. a save file eltuneset nem tudjuk reprodukalni.
Ha errol van nemi info, hogy hogy lehet elohozni, akkor please help!")
Nálam rendszeresen csinálja, de nem jöttem rá, milyen rendszer szerint, ám a sima fõmenü EXIT-nél lévõ mentésnél szinte folyamatosan csinálja, ezért legsûrûbben úgy csinálom a mentést, hogy kimegyek a tesztpályára (ekkor ugye ment), majd ALT+F4.
Az hardware és software környezet:
ABIT NF-7S alaplap (Bios 1.4, WinXP driverpack 2.45 (WinXP Driverpack 2.03-al is fentállt a hiba))
AMD Athlon Barton 2500+
1 Gbyte Ram
Seagate Barracuda V. 80Gbyte-os winchester
Saphire ATi Radeon 8500LE (Cataclyst 3.5)
Integrált hangkártya (nForce Soundstorm, WinXP driverpack 2.45)
Magyar WinXP+SP1
DirectX 9a
Ha esetleg van valami mód valamiféle LOG-ra, szivesen elküldeném.
õõõ
a nagyobb képek: http://free.x3.hu/king13/slr/
remélem elég kicsire méreteztem a képeket :D
õõõ
õõõ
Amúgy valaki fejtegette, hogy az Avtivision terve az, hogy Budget kategóriaként eladja az Invictus Street Legalját, aztán amikormegérett, akkor teljes árú játékként dobják majd piacra...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
azon kívül, hogy a nitro nem használ semmit, nekem mindig újratöltõdik (a nagy semmivel)
Na szóval komolyabban. Elméletileg egy hónap múlva...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
még az nem tudod hogy kb mikor fog megjelenni a patch, mert abban a szövegben azt írtad hogy még odébb van, de mennyire odébb? :DD
õõõ
õõõ
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
A hiányzó alkatrészek helyek is fel lesznek töltve..
ja! meg persze a Nitro ami ugye pl Halálos(abb) Iramban ha jól láttam úgy mûködött hogy valamennyit folyamatosan "befecskendezett" és a NoS "gomb megnyomásával" csak megnövelte a befecskendezés szintjét ezért "lõtte" úgy ki az autót ez sztem így jó lenne a játékban is...na megint sokat beszélek megint thx és bocsi... :D
õõõ
thx
õõõ
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Nálam is elõjött csak néha.
De akkor rapszodikus?
Szóval ha egyszerûen ALT-F4-el kilépünk nem, ha Kilépéssel, akkor meg néha, megmagyarázhatatlnaül törli a name-ot, néha meg az egészet.
Egyébként nálam az is volt, hogy a CarLOT-ból tûntek el kilépéskor kocsik. Persze ezért valóságos a gém, mert ellopták...? :)
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
"Javitunk mindent amit csak lehetseges, de pl. a save file eltuneset nem tudjuk reprodukalni.
Ha errol van nemi info, hogy hogy lehet elohozni, akkor please help!"
Erre már nem emléxem mikor jött elõ pontosan...