Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asterx^^
"NOS:"
Ebbe a topicba ezt tudod meg hanyan szivjak be ? :))))
[NST]Cifu
Ehh... Elfelejtettem átnevezni :D
Szóval akit a Rage3D tweaker beállításaim érdekelnek, azok klikkeljenek rá a két "ujablaklink"-re :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Itt vannak az én beállításaim (Radeon 8500-ra):

ujablaklink
ujablaklink

NOS:

A 8500-as (és a régebbi radeon-ok) TV-kimenete csak NTSC-s, és emlékeim szerint az NTSC-s TV-k nem az Euro-Scart csatlakozójukról híresek...

Ha jól emlékszem RCA dugókkal lehet operálni ez esetben (de én utoljára TnT2-vel próbáltam TV-kimenetet :D)

MÁS-bugmegoldás: Skacok, nekem Normál módban valóban elb@ssza a motorinformációs részt (nem törli a képet), de Win98 módban futattva teljesen jó, tehát törli az elözõ oldalt, és nem arra rakja ki az adatokat! Úgytünik a Win98 módban való futattás sok problémát megold...

malter
akinek ati-ja van mondja már meg nekem,miért nem szines a tv-n a kép?tegnap vettem scartos kábelt és bejön a kép rajta meg minden,de bármit állitok fekete fehér,ntsc-s pedig a tv
az oki és mit állitgassak..tudnál nekem lökni egy screenshotot hogy te hogyan használod....emilcimem [email protected] :)

asterx^^
Ok csak sztm nem artott volna odairni mert igy reggelre szepen kitotozzuk mik a hibak ... nem egyszerubb odafirkantani ?:)

Csak engem irrital ez a faszt end furiusz peladlozas? Azt az embert se ertem aki egy ilyen szemetet vegig tud nezni :)
[NST]Cifu
Az éggel especiel semmi gondom nem volt, ellenben az északai versenyeknél inditó hölgyemény néha valóban bugzott (mintha az object wireframe képe "átvilágitott" volna egyes helyeken).

Amúgy minden ATi-snak kötelezõ a Rage 3D Tweak felrakása, azzal sokkal jobban ki lehet szûrni az ilyen hibákat...

SecMan
Az elsõ képen mindjárt látszik ahogy az elsõ keréken átmegy a féktárcsa, le kell szedni és újra felrakni. Lesz 3? Amúgy nem a win98comp mód a megoldás a save-bug-ra mert futtattam úgy és akkor is csinálta.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

van ennek értelme? :) úgy értem anyagilag

I-NoVa
Mert rögtök utána a következõ rész jön :).

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

csak egy naiv kérdés...miért csak egy peccs lehet,lesz? :)

Cifu! látom ati-d van..neked nem szokott az ég textura "széttörni"?? tegnap jó volt ma már megint szétesett
a repair all nekem nem teccik, vagyis teccik csak nem javít ki 100%-ra semmit, vagy én vagyok balfék vagy a progi bugos...valaki írta hogy addig nyomogassam amig ki nem írja hogy minden kész de NEM! :)

[NST]Cifu
Jah, a patch kijötte után kérjünk Tamástól egy ajánlólevelet?

Alexease
Itt igen jol ki lehet tanulni a jatektesztelo, bugkereso mesterseget;))
[NST]Cifu
Akkor ismét vaklárma, maxima mea culpa...

[NST]Cifu
Banyek, Win98 módban futattva nekem 3 próbálkozásból 1x sem b@szta el a mentést!!!

Próbálja már más is ki, hátha ez a megoldás!!!

asterx^^
Nekem ugy is rosszul ment
asterx^^
ja az ulest en is mar eszrevettem hosszabb vizsgalodas utan egyebkent az Emer sztm nem baiern de asszem abbol is kilog :)
[NST]Cifu
Ja, a mentés bughoz: én sima módban futattom a játékot, nem Win98 módban. De mindjárt kipróbálom úgy is, hátha...

[NST]Cifu
A Baiern-en látható, ahogy a sportülés kilóg a kaszniból :D

De a felsõ és az alsó képen nem találom a bugot...

[NST]Cifu
1.: (Ellenfelek nem a jelölt uton versenyeznek a nappali versenyeknél):

Ez az SL-ben is így volt, nincs kijelölt út, a vörös vonal a legrövidebb utat jelöli, a feladat pedig nem az, hogy a kijelölt uton haladj, hanem az, hogy gyorsabban érj oda!!

2.: (-Mc kocsinál automatic sebváltóval 4.be kapcsolás után visszarakja 3.ba és újra felvált 4.be)

Az minden autónál csinálja nekem, mind az auto, mind a semiato váltónál...
Személy szerint maradok a manuális váltásnál...

3.: (tegnap beadott 1 MC GTB "limited editiont" nem is figyeltem eddig,vannak benne ilyen kis extrás gépek?):

Az MC GTLE egy külön tipus, még saját alkatrészei is vannak a shopban.

4.: ("Javitunk mindent amit csak lehetseges, de pl. a save file eltuneset nem tudjuk reprodukalni.
Ha errol van nemi info, hogy hogy lehet elohozni, akkor please help!"
)

Nálam rendszeresen csinálja, de nem jöttem rá, milyen rendszer szerint, ám a sima fõmenü EXIT-nél lévõ mentésnél szinte folyamatosan csinálja, ezért legsûrûbben úgy csinálom a mentést, hogy kimegyek a tesztpályára (ekkor ugye ment), majd ALT+F4.

Az hardware és software környezet:

ABIT NF-7S alaplap (Bios 1.4, WinXP driverpack 2.45 (WinXP Driverpack 2.03-al is fentállt a hiba))
AMD Athlon Barton 2500+
1 Gbyte Ram
Seagate Barracuda V. 80Gbyte-os winchester
Saphire ATi Radeon 8500LE (Cataclyst 3.5)
Integrált hangkártya (nForce Soundstorm, WinXP driverpack 2.45)

Magyar WinXP+SP1
DirectX 9a

Ha esetleg van valami mód valamiféle LOG-ra, szivesen elküldeném.

asterx^^
Ezeken a kepeken megis melyik bugra utalsz? Nem latok semmi furcsat legalabbis amit eddig irtunk az egyik se latszik rajta ,de lehet en nem latom csak?
king13
most olvasom a buglistet. nálam akkor mosódott el az ég meg a fák lombjai ha 16bit-es színmélységet használtam (radeon8500 64mb), pedig úgy sokkal szebben, szinte folyamatosan futott a játék...

õõõ

king13
nálam is gyakori :D

õõõ

king13
na inkább a freeweb-re kelett volna tenni õket...

õõõ

king13
Na pár kép ezek közül némelyik ábrázol egy-két bugot:

a nagyobb képek: http://free.x3.hu/king13/slr/
remélem elég kicsire méreteztem a képeket :D

õõõ

king13
jó vicc tök nem érdekel a más szinû palack ami viszont "hû de jól néz ki" az a neon, de különben is most mit kell fikázni?

õõõ

asterx^^
Masikon meg stagnal
asterx^^
Az a gond hogy visszafele fejlodik nemely teruleten :)))
asterx^^
A pecsben majd lesz meg 3 mas szinu palack es ketto masfajta pici ... bar mukodni nem fog de lesz belole jo sok es telepakolhatod nameg akkor king13 orulhet mert akkor az " hu de jo nez ki" :DDD
M@TriX
a franc, lebuktak. :)
Amúgy valaki fejtegette, hogy az Avtivision terve az, hogy Budget kategóriaként eladja az Invictus Street Legalját, aztán amikormegérett, akkor teljes árú játékként dobják majd piacra...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

asterx^^
Ha nem mukodik akkor ugyis tokm1 nem?:)))
még 1 bug
azon kívül, hogy a nitro nem használ semmit, nekem mindig újratöltõdik (a nagy semmivel)
asterx^^
Rajottem ez nem jatek, ez egy bug demonstracios szimulator ! Es az a szornyu hogy tobb ezer embert spontan osszegyujt hogy betateszteljek :) ez am a ravasz dolog ! Milliomos lesz aki ezt kitalalta:))))
asterx^^
En szemely szeint egyaltalan nem varom a pecset, ha kijon akkor kijon megnezem azt kesz de abba biztos vagyok hogy az is tele lesz buggal csak nem ezekkel hanem ujakkal :))) erre mar szamos pelda volt sl-nel:D
M@TriX
azóta is jelentek meg frissebb hírek, mint pl az interjúk, abban már konkrétan le van írva, hogy senki sem tudja mikor jelenik meg. :)
Na szóval komolyabban. Elméletileg egy hónap múlva...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

king13
ennek örülök nagyon...:DDD
még az nem tudod hogy kb mikor fog megjelenni a patch, mert abban a szövegben azt írtad hogy még odébb van, de mennyire odébb? :DD

õõõ

king13
nekem mindegy felõlem poroltót is tehettek bele a lényeg hogy jól nézett ki...és nem lenne megvalósíthatatlan dolog...:D

õõõ

WiZZaRD
kepzeld ismerem:) de azert az mas tema...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

M@TriX
Neon? Azt már írtam, hogy lesz...
A hiányzó alkatrészek helyek is fel lesznek töltve..

king13
már mint a kerekeinél lõtt ki

ja! meg persze a Nitro ami ugye pl Halálos(abb) Iramban ha jól láttam úgy mûködött hogy valamennyit folyamatosan "befecskendezett" és a NoS "gomb megnyomásával" csak megnövelte a befecskendezés szintjét ezért "lõtte" úgy ki az autót ez sztem így jó lenne a játékban is...na megint sokat beszélek megint thx és bocsi... :D

õõõ

king13
kéne a egy alkatrész ez a neon(lehet nem ez a neve) ami az autó alatti fényt adja a legtöbb utca verseny autón van ilyen ráadásul a játék induló képén látható autón is van. ja és még kéne a Prime DLH500 alkatrészei itt különössen a Body-ra gondolok, meg persze rendes nevek nem csak így hogy transmission, alternator stb. meg ami nekem nagyon hiányzik a blower(ezt is lehet rosszul írom) ami ugye a Street Legal-ban is volt a V8-hoz. ha még eszembe jut valami beírom ha nem baj. egyenlõre ennyi ezeket mindenképpen szívesen látnám a patch-ben. ja még + ha valaki látta a 2 Fast 2 Furious a Brian Skyline GTR-je "füstöt lõtt ki" ez számomra tök új nem is tudom mi lehet :DD de nagyon király lenne a game-ban :DD
thx

õõõ

SecMan
Hát nálam már eléggé a vége fele jött elõ, de akkor is csak az hogy a name fájlt törölte, viszont mindig normál módon léptem ki, tehát eléggé randomhogy mikor rontja el, vagy lehet hogyha már túl sokat kell lementenie, vagy valamit nem tud lementeni, nemtudom...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

M@TriX
nem tartom valószínúnek...

M@TriX
:)
Nálam is elõjött csak néha.
De akkor rapszodikus?
Szóval ha egyszerûen ALT-F4-el kilépünk nem, ha Kilépéssel, akkor meg néha, megmagyarázhatatlnaül törli a name-ot, néha meg az egészet.
Egyébként nálam az is volt, hogy a CarLOT-ból tûntek el kilépéskor kocsik. Persze ezért valóságos a gém, mert ellopták...? :)

I-NoVa
Csak minden kilépésnél, máskor nem :).

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
mielõtt megkérdeznéd. :)

http://www2.fraps.com/FRAPS19D.EXE

M@TriX
FRAPS

M@TriX
Jött mail Tamástól:
"Javitunk mindent amit csak lehetseges, de pl. a save file eltuneset nem tudjuk reprodukalni.
Ha errol van nemi info, hogy hogy lehet elohozni, akkor please help!"

Erre már nem emléxem mikor jött elõ pontosan...

asterx^^
aROC os penzbug igenis letezik:) de sztm csak akkor jon elo ha ugy indulsz ha nincs meg osszes feltetel... en pl -70.000 penzel jottem vissza (nem emlexem hogy javitottam volna)