Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Ha megveszek egy Einvagen GTK 110-et (eredetileg 185 LE) azt ugy megcsinálom, hogy 365 LE legyen, (igaz block cserével) A fékeket is ki kell cserélni, mert ritka szar a 245mm-es! Én 315-ös tárcsaféket használok a 4 keréken ! És ha megvan minden akkor jöhet a verseny, ami 100000 Dollár! Ha megnyered akkor meg kapsz egy szuperjárgányt! Tehát csak minuszba lesz a pénzed, ha megjomtad a ROC gombot! Ezért szar! De lehet hogy van valami, amit nem ismerek pénzügyileg, ha valaki valamit tudna, akkor írjon plz!
Csá
MR TOM
Egy 1xû kérdés a SLR1-bõl: Ha megnyertem a West c. városrészt is, akkor azt mondja, hogy májer vagyok, de majd a versenypályán kapaszkodjak a hajamba! Ehhez képest több új városrész nem nyílik, pályát sehol sem találok, és mindenhol ugyanabba a csávóba futok bele. Akkor mi van, vége? Vagy hova kéne mennem?
A másik pedig, hogy az elsõ városrészt kivéve bármelyik boltba bemegyek, egybõl a Windows desktopon találom magam...
(Arra már rájöttem, hogy kilép, options.cfg töröl, újraindít orvosolja.)
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
itt kijavítva 946-om van
ha ezt a képet megnézed akkor látod,hogy nekem ennél az autónál mennyi van roc-után(törve!!!)
nem múszály elérnia 750-et a roc-hoz elég ha enter-t nyomsz rá ha már elég ütõsnek érzed magad..
utána lesz idõd 750-et végig nyomni bár nekem nem kellett mer 900 lett
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
de persze hipp-hopp lehet...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://android-forum.hu/
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kiadó kérte szvsz, hogy ilyen legyen.
- igen
"Az SLRR-ben is lehet?"
- nem
Az SLRR-ben is lehet? (tudom, jelentõsége nincs, mert NOS zero, de mégis... :-)Ha igen, hogyan?
(Athlon 1.4 TB, 512 DDR, Radeon 9200 Atlantis)
Az viszont érdekes, hogy ajtók és ülések nélkül versenyen ezerrel rázkódik az autó, viszont k*rvára gyorsul és nem használódik se a motor se a kaszni.(?)
nem rosz játszató volt! 20-25-el ment néhol 30 fölött! bár látszott ha átmentem másik városrészbe 200-al akkor nem gyözte tölteni a texturákat! akkor lement 20 alá!
egyébként észlelte már valaki hogy ha ugy 2-3-al gurul a kocsi és ráfékezek akkor fölgyorsul 10-re és onnan kezd fékezni! valamint amikor elindul a verseny az ellenfél kocsi elindul le is gyorsul erre a gumilyait ott hagya, egyhelyben álnak! a kocsi meg szépen megy minthe nem törént volna semmi! bár utána már futomüve sincs, de az általában se szokott lenni!
őőő
Az hogy, minimum textura, nincs arnyek, gagyi a hang, nincs jarokelo, nincs zene az nem szamit, sot meg tukrozodes sem kellene. Amit nem lehet teljesen lehuzni, az a latotavolsag. Minimumon egyszeruen mar nagyon szarul nez ki, masreszt ami sokkal fontosabb, hogy hasznalhatatlan, mert nem latni semmit a varosbol, a kanyarokbol. A masik ami kell a jatekelmenyhez, egy minimum forgalom, mert az adja a masik lenyeget az utcai versenynek.
De meg ezekkel eggyut is, nem szabadna a varosban 30-35 fps ala esnie, mert ez alatt hasznalhatatlan. Egyszeruen nem lehet biztonsagosan, elvezetesen, korrektul vezetni, versenyezni. Ezalatt csak a szerencsen mulik a dolog.
Ezekkel a beallitasokkal, igaz hogy alapban ~40 fps korul van, de a kritikus helyzetekben, azonnal leesik 10-15 fps-re. Vagyis hasznalhatatlan.
Bar lehet, hogy az ejszakai gyorsulas - tok egyenesen - jol hasznalhato, de az szamomra nulla jatekelmeny...
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Különben is, mikor lesz már slr patch? 😊
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
May the force serve you well!
- Az A.S.K. jelenleg teljesen mas jatekon dolgozik...
- Ha lesz is Insane 2, akkor csakis a Codies-en keresztul, mert naluk van minden jog. Az A.S.K. NEM fejleszt Insane2-ot!
FPS man: a foltozót a win-hez mindenképpen szedd le... sztem.
mert egy regebbi fajta ott serverhoc.exe fagyas es a drag and drop meszunese jelezte a dolgot.