Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
teszteltem. Leírtottam vírusirtóval, de nem tettem fel a foltozót. A felcsatlakozás után 1 perc alatt újra mûködésbe lépett a vírus nem semmi. Ha mondjuk egy winyótörlõ vagy hasonló brutalitású vírus lenne.. huhúúú...
mostmár folt fennt a dumeter szép üres.. phü..

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
nem szar ja. Én onnan vettem észre hogy adumeteren volt hálózatmozgás, de én nem csináltam semmit. Ezután szedtem le az F-Prot frissítését (MSDOS) és aztán olvastam itt cuccokat. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a cikkben le van irva a 135os proton levo rpc/dcom service overflow hibajat hasznalja ki. Igy siman nyit egy root shellt es azt csinal amit akar.

May the force serve you well!

M@TriX
de mintha az F-Prot kiszedte volna...

M@TriX
ja én is bekaptam. 😉
Érdekes, de hogyan kaphattuk el?

[NST]Cifu
Nem, ISDN-em 😊

A fagyáshoz anyit, hogy ha boot közben fagy, akkor erõs a gyanú, hogy hardware gond van...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
OFF

Bocs, szóval közben kiderült, hogy mégis egy netes baromság, egy kib@szott trojan a kedves, neve pedig "msblast". Bizonyos tûzfalakon úgy átmegy, hogy meg se látni, és már fertõzte a géped. A javaslat az, hogy mindenki nézze meg, hogy a 135-ös UDP/TCP port le legyen tiltva, mert állítólag azt használja a ez a csúnyaság. A másik javaslat, hogy keres rá az "msblast"-ra a gépeden - elméletileg a "System32" könyvtárban fog ücsörögni...

Cikk a HWSW.hu-n
Cikk az SG.hu-n

Rosco
gyorsnak kell lenni. :-) Ha az autód elég gyors akkor menj ki "nyílt terepre" (autópálya) és hagyd állva õket. (nekem bejött, ilyenkor viszont, amint eltûnik a police felirat, húzz vissza a garázsba. Ha meglátnak, megint Rád szállnak ugyanis)
Ha lassú az autód, akkor készítsd a pénztárcádat. :-)

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Amúgy kipróbáltátok már a neon fényeket?
jó kis feelingje van..csak sajnos egy vonalból áll,de nekem azért tedszik.😊

ó ott a megmentõm a lefagyás patch-el.😊)

Rosco
T-Boy: a katapultálás kivédhetõ, vedd vissza a gázt és óvatosan hajts át a dombon. Nem fog lehagyni a mögötted lévõ, mert a gép buta, nyomja a gázt mint az állat, de a katapult-effektus nála is mûködik, nézd csak meg a térképen majd. :-))

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Rosco
Erre azért figyelhettek volna.
Az is bosszantó, hogy amikor csak szemléled az éjszakai versenyt, akkor olyan autók versenyeznek, amik nem megvásárolhatóak, vagy megnyerhetõek. :-(

[NST]Cifu
OFF

Figyu mindenki, akinek a gépe folyamatosan újraindulgat egy hibaüzenettel a gépe (egyperces visszaszámlálással):

Ez az XP (azthiszem a magyar XP+SP1) valami gecisége, amire ki is jött a javító patch: letölteni innen, és telepíteni.

Ez a probléma NEM valami netes probléma, hanem az XP-ben valami bug...

Rosco
Einvagány PerPro géppel lenyomtam az elsõ klubbot egy az egyben. Ez persze önmagában még nem érdekes, de az igen, hogy közben az autó motorja 99%-os maradt, pedig 10000 RPM felett volt a vége!!! (Ráadásul egyik meccs végén megküldtem a kocsisort is. MC-GT-t beértem vele úgy, hogy 3 autóhossznyi elõnye volt.) Találkozott már valaki hasonlóval??? Vagy az Einvagány képes maga mögé utasítani minden autócsodát? :-))

Sziasztok, sajnos lemaradtam a nagy megjelenésrõl,mert szabin voltam, de nagyon elszomorít az, ahogy itt bele olvasok a sorokba,hogy megint egy félig kész játékot adnak ki. 😞 Kár pedig szerintem ennek a játéknak lenne jövõje.De mindig így elbas**ák akkor soha nem lesz belõle semmi.
Üdv Seró
[NST]Cifu
Azért, mert a játék félkészen lett kiadva. Emiatt sok alkatrész kimaradt...

ha megnyerted az egyiket pld zöld.akkor a másik klubb utolsójával kell harcolni..ha már 3. vagy és megjelenik felül a 20. akkor harcolj vele és ha megnyered már a következõ csapatba vagy.

Matrix:
A redline-be nem tudod miért nem jelenik meg sok opció?pld pro tunning.stb..pedig már mindent megnyertem..És miért indul újra szerinted a gépem ha kilépek..bocs a 100milliárodszor hallot kérdésre,de eddig senki se válaszolt...😞

micsoda??ezt le kell szedni..😊

M@TriX
Na hogy egy kicsit visszakanyarodjunk a játékhoz. 😉
Megjelent a 3. verzió a kocsik alá szerelhetõ NEON-okról. Végre tényleg fényük van. 😉

Letöltés

Alexease
Naponta nyomnak itt a forumban fake kepeket, infokat, sok embernek vagy nagy az arca, vagy olyan sotet mint az ejszaka😉) Ezert erdemesebb neha jobban, korrektebbul alatamasztani a mondani valot.

A fake kepekrol anyit, hogy volt mar egy-ketto - ami raadasul nem is "csalasnak" lett beteve - es maig erdeklodnek, honnan lehetne letolteni😉) Pedig kilometerrol latszik, hogy fake😉)
bfg900
Jólvan, nemkell, köszi.
bfg900
Elküdenéd nekem emilre?
[email protected]
bfg900
1. igazad van, tényleg kár, de van alapja 😊
2. vicc volt, erre utal a sok 😊 és 😉 jel
Shark 007
Matrix 😉 Akkor észrevettük 😉
Gyenge volt 😉 Simán lenyomtuk. 😊
Kar hogy az emberek egyire nem biznak meg senkiben

M@TriX
😉

Alexease
Lementettem az "A.S.K. Homework" feliratos kepet. Ha megjon a valasz toluk - es persze ha fake - akkor hitelrontas miatt rauszitjuk oket Kicsi Capara;'DDD
M@TriX
😉 Akkor észrevettük 😉
Gyenge volt 😉 Simán lenyomtuk. 😊

M@TriX
Na hova tûnt az ASK topic?
Csak nem fake volt? 😉

Alexease
Az "ember" topicja megszuntettve😉)) Ennyit errol😉
I-NoVa

Nekem eddig igen. Ha a képet látod, és rá is lehet kattintani, akkor ezentúl is 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

bfg900
Ezt próbáltam, de nem engedte 😊

😊)kösz matrix..😊másik képet akkartam,de 1* ha mégnézitek az oldalona képeket.😊

Little Shark
Megprobalok egy uj topikot nyitni es utana elsutok egy par reszletet

http://www.askhomework.hu

M@TriX
ha a hír ennyi?
Honnan van?
Ha valakit érdekel ott a link.
Ha mondasz bõvebb infót, akkor ok, de ez semmi...

Little Shark
hid el ez egy game lesz a javabol es igazad volt hogy nem Kozak Tamasek kovetik el de a kepet berekhatnad?

M@TriX
Miez? Kezdõ HTML-esek fóruma? 😉 Már bocs...

M@TriX
a kép linkje ez ha html-ben szeretted volna betenni:
http://www.freeweb.hu/shark100/insane2.jpg

De ne tedd. Ez nem hír. Ez egy béna kép (ha te csináltad akkkor nem. 😉
Ha igaz is lenne a hír akkor nem egy ilyen képet látnánk elõsször. Ismerve Kozák Tamásékat. Ha láttad az õ általuk készített háttereket akkor tudnád...

Little Shark
itt egy link
http://shark100.freeweb.hu/insane2.jpg
INSANE2.JPG /a>
Little Shark
itt egy link
http://shark100.freeweb.hu/insane2.jpg
INSANE2.JPG /a>
M@TriX
Már bocs, de ez nem gyakorló topic.
Beszúrom neked a lent említett képed:
A forrásba nézd meg, hogy hogyan tettem, és meg ne kérdezd, hogyan kell megnézni a forrást. 😉

Little Shark

Remelem igaz ez a hir?

bocs..nem jöttek össze.😊

< img src="http://kep.tar.hu/buek/index.phtml?aid=27585692&pid=3012133.jpg >

http://kep.tar.hu/buek/index.phtml?aid=27585692&pid=3012133

uff x-et csináltam.😊

http://kep.tar.hu/buek/
nah itt van 1-2 street legal redline-s kép..sajna nem sorba vannak..klikk a feldolgozás allatti képre és bejön romálisan.😊