Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ha a zöldeknél elsõ vagy akkor még nem álnakv eld szóba mert a következõ csoport utolsójával kell megküzdened..vagyis haldsz a rannglétrán..ott vagy,hogy 2. vagy és felfelé mutatja az elsõt és egy 20. nah ha a 20. harcolsz akkor má r aköv csoportba vagy..
http://www.jatekhirek.hu/files/bugok.txt
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Voda gyorsabb lett meg miden, de sokszor van, hogy nem akarja letölteni az oldalakat, csak töltögeti simán, miközben 0 adatforgalom van. Sokszor beszívom fórumozás közben.
ON
Az oldalon hasznaljatok a Bugreport reszt:
StreetLegal Catalog
Vagy itt az E-mail cimet:
SLR Bugreport e-mail
Invalid clickdef (0000004f) in 0011004d
!JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\accessories\scripts\src\shock_absorber_5500_Nms.java" but source not exists
Invalid clickdef (0000004f) in 0011004d
!JVM::compileSource: recompilation needed of "parts\accessories\scripts\src\shock_absorber_5500_Nms.java" but source not exists
mi a gáz?Help
Egy kérdésem lenne: hogy a francba lehet olyan ellenfelet találni, aki hajlandó ki is állni ellenem, és még esélyem is van ellene? Mert most kb. egy órát krúzolgattam a városban és egy értelmes versenyt sem sikerült mennem. Úgy van a dolog, hogy a zöld csoportban indulok ugye, és zöld ellenfeleket érdemes keresni a városban. Sokszor nem is találok zödeket, aki meg jön az meg kb. az elsõ 10-ben van, akit nem igazán tudok lenyomni. Szóval hogyan érdemes ellenfelet keresni?
Egy kérdésem lenne: hogy a francba lehet olyan ellenfelet találni, aki hajlandó ki is állni ellenem, és még esélyem is van ellene? Mert most kb. egy órát krúzolgattam a városban és egy értelmes versenyt sem sikerült mennem. Úgy van a dolog, hogy a zöld csoportban indulok ugye, és zöld ellenfeleket érdemes keresni a városban. Sokszor nem is találok zödeket, aki meg jön az meg kb. az elsõ 10-ben van, akit nem igazán tudok lenyomni. Szóval hogyan érdemes ellenfelet keresni?

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
bármelyik autóval nyerhetsz, ha jól állítod be.
(én az Einvagent preferálom :-))
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Mindegyik auto jo, csak tuningolni kell.
1280x1024ben sokkal lassub nalam mint pl 800x600ban. (R95p128-Axp2.1Ghz-512DDR-1GSwap)
- slowsound.zip leoltese street-legal.tk-rol
- hardware-es sound acceleration kikapcsolasa dxdiag-gal
- music konyvtar torlese vagy mozgatas redline konyvtarabol
- xp eseten win98 modban jo futtatni
- arnyekok kikapcsolasa
- a latoltavolsag szamit a legjobban
- az objektum reszletesseg min. is segit egy kicsit
- a windows swap file jo nagy legyen, minimum a memoria ketszerese.
- a videokartyanal az AAA es egyebb trukkok kikapcsolasa
- felbontasfuggetlen, vagyis nyugodtan mehet 800x600-ban is. Sot jobb is, mert arra van optimalizalva a jatek es driver is.
ui: valszeg JavaScrip problema a gepeden.
-nyugodtan felveheted a felbontást szvsz, nem fog lassulni
- ha winxp alatt jáccol, akkor állíts be win98/me kompatibilitást
- ha a hangkártyát tud 3d hangot, akkor tedd fel a hivatalos driverét a kártyának
-érdemes a gyalogosokat kikapcsolni, most semmi funkciójuk asszem
-forgalmat visszaveszed az se árt, de elmondható, hogy sebességnövekedést leginkább a látótávolság csökkentésével érhetsz el.
-asszem street legal catalog-on van egy link a lowsound cucchoz, amiben az eredeti wav hangok vannak lekonvertálva, ami elvileg szintén gyorsít (ámbár nekem nem lett semmivel gyorsabb :| )
Mivel nekem elég jól fut, ezért több tanácsot nem tudok adni.
Tudnál javasolni valamit, hogy gyorsabb legyen? Letörölni nem fogom, mert bejön a játék feelingje, van hely bõven a winchesteren, meg tervezek olyat is, hogy korszerûsítem egy kicsit a gépemet, mert sajnos már eléggé elavult. Szóval maradni fog egy darabig 😊
Ja a gépem így fest most: PIII 750 MHz, 384 MB RAM, GeForce 2 MX, WindowsXP SP1. Ha ebbõl ki lehetne csikarni legalább 10-15 FPS-t már boldog lennék 😊
Ui: miért nem mûködik nekem a "Válasz erre" gomb?
A fekezes eleg fura, 10-el gurul a kocsi, fekezek elgybol blokkol, megall a kerek es mintha jegen csuszna tovabb.
Bocs, hogy itt panaszkodtam ki magam...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Ez a beállítás egy SunStripnél szétnyúzza a motort 2 meccs után...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
És nem tudtok egy helyet, ahol le lehet tölteni ezt a játékot isoban? Vagy lehet Rip-is de ne a WCO-t írjatok! Onnan töltöttem le, és akadozik!
Pedig AMD Athlon XP 2000+ Asus V8420 GEF4 TI4200 DeLuxe vga-m van! És 256 MB ram! És mégis akad! tehát játékhiba!