Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I-NoVa
V6, álmodozok itt :). Szóval inline6.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
V6-osoknál a patchig nem is fogsz találkozni turboval, mivel még nincs benne :).

Lancer WRC igencsak ritka, csak az egyik mentésemben van, de azt nem használom. Most csak a ritkaságokat gyûjtöm, és nem versenyzek autóért, mert teljenes összekavarja a garázst. Idegesített, hogy volt 1 autóm a 3.-on, 2 a 2.-on, és 4-5 a füldszinten. Szóval jó lenne, ha lehetne a garázsban rendezni!

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Gyiik
naja, a leirasok szerint sokminden kene, legyen (duhen racingnel pl az "adjustable turbo")
GT3-massal azota sem talalkoztam, vagyis egyenlore csak egy darab figyel a garazsomban, engem is erdekelne mind a 10 darab :)
Lancer WRC-vel viszont meg egyetlen eccer sem talalkoztam...

gondolod, hogy UT es CS utan az SL megtanulasaval akar kedvezmenyezett diplomat is kaphatna?

....................................................................................................

I-NoVa
Ugyan, írni sem tud, ne terheljük biológiával szegényt. Láthatod hogy megviselte már az UT 2 betûjének megtanulása, gondolom a CS -t is hónapokig tanulta, míg hibátlanul le tudta írni :).

I-NoVa
Haulerbõl lenne 2 verzió, de majd csak patch után. Feltûnhet, hogy a leírás szerint az olcsóbb szimpla alap, a drágábbnál meg azt írja, AWD, és lehet bele venni superchargert (patch után esetleg), de most semmi különbség.
MC GT-bõl elvileg a leírás szerint létezik eredeti alkatrészes változat, csak nagyon ritka (az MC-k tele vannak superduty alkatrészekkel ugye), tehát ott nem a GTLE lehet a fõ drágaság.
Nagyjából ezek még a ritkaságok : Lancer WRC, Subaru WR superturizmo, Baiern GT3 (már a 2. pirosat vettem, elvileg max 3 piros lehet összesen, majd kiderül :)), Emer GT2, Duhen Racing. Lehet vadászni, én most 10 Db Baiern GT3-at akarok :).

Gyiik
asszem, biologiat se artana tanulnod, hogy ne keverd a faunat a floraval, nem gondolod?

....................................................................................................

Gyiik
Humm...ahogy elnezem a racers alkonyvtarat, kene, hogy legyen meg jonehany ritkasag...
baiern devilsport Turbo/twinturbo
focer WRC (naigen, meg is valaszoltam elozo kerdesemet)
talan a peccsben??

Gyiik
eladjam neked? :D
Evo7esbol letezik amugy valami junik valtozat? Eddig csak rc200 es rc300zal talalkoztam...

Ja, haulerbol is elvileg vettem egy 750est, de kiderult, hogy megiscsak 500as, csak 750es karosszeriaelemek vannak rajta...ez most hogy is van?

I-NoVa
Na végre ott van a garázsban mûködõ mentéssel :). Már csak az összes többit kell megszerezni :).

I-NoVa
Wazz, a profilom tempjében volt egy invictus könyvtár, abban egy save\000\main file. Reinstall után is innen vett minden szart, mire megtaláltam... Shit.

Gyiik
ahaha,be gyonyoru neveim vannak igy

bfg900
bakker :)
Alexease
En meg igy nezem:DD (Cak 18 even felulieknek!!!)
SG Forum ;-)
Gyiik
szep ez a nezet, bepistulva nem ajanlatos eheh.
Ja, sikerult raakadnom egy gtiii-masra, persze mindekozben vagy 5szor adott be racing sunstripet is...talan ha olyat keresek, tobbszor fogja beadni a baiernt?:)

I-NoVa

I-NoVa

I-NoVa
Most kezdtem új játékot, kapásból beadta a Baiern GT3-at a boltba, csak csoroghatott a nyálam. Aztán mikor végigversenyeztem egy éjszakát, és eladtam a kosikat, beadta a duhen racing sunstrip-et 72000-ért, megvettem, örültem, aztán nem sokáig, mert kiderült, hogy a bug, ami miatt új játékot kezdtem tartósabb, mint gondoltam. Berögzült, hogy 0 pénzem van bármilyen mentést töltök vissza. Most telepítem újra, mert a mentések törlése sem segített. Jupí.

bfg900
Leírja a játék, hogy mért nem tudod a kasztnit megjavítani, csak el kell olvasni :)
Le kell venni az összes alkatrészt, ahhoz, hogy javítani tudd.
Gyiik
Nekem ez volt talan a masodik fomenubol valo kilepesem...eddig mindig sikerult alt+tab-bal, azzal nem is volt problema.
A kocsit meg azota sem talalom, superturizmobol akadt mar vagy 6, meg sikerult megvennem a masodik gt2-es emert is...de gtIII-as sehol

I-NoVa
Ja, én is beszoptam még az elején, mikor nem tudtam, hogy nem szabad a fõmenübõl kilépni :). Ugyanilyenem volt, erre is vadászok.

Gyiik
Ja, potom 86000 volt kereskedonel, minden karosszeriaeleme GTIII-mas (a fenyszorok is), katalogusban nem igazan talalhatok...szetvet az ideg, kutathatok ujra utana

Gyiik
idegessegemben ez se megy....

Gyiik
Na....ha mar a ritka szekerekrol van szo, hozzajutottam egy igen erdekes, es egybe ertekes gephez. A jatek infoja szerint osszesen 10 darab van belole, 3 piros, 3 kek, es talan 3 sarga szinu, meg egyetlen egy arany. Ahogy kileptem a jatekbol, hogy eldicsekedhessek itt vele, TONKREMENT A MENTESEM....ez azert ritka idegesito

I-NoVa
Na ezen mit nem lehet érteni?

I-NoVa
Nem, az infonál továbbra is Street Gt-nek jelzi. Az alaptípust nem változtatja, még ha tulajdonságra nagyrészt meg is egyeznek. Amelyik bolti GT2, ott a kaszni is könnyebb kicsivel, jobban megy.

Clava
faszom ezt nemértem az éjszakai versenyt mi a cél meg ienek el is vesztettem a jó ki autómat.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

I-NoVa
Vedd le a kezed/lábad kicsit a gázról, mi mást?

Sima street legal kérdés:
-mindig kipörög a kerék mit csináljak?

nekem is már csak a jobbak vannak meg.:)
de 1* kaptam ideget amikor kipróbáltam a roc-on nyertet...1bõl neki az elsõ busznak spoiler elõröl leszakad és a visszapillantó.:)
nah mennék boltba erre semmi sincs hozzá.:(
erre elmentés vissza és már sehol se volt törött autó.:)

470:)hmm.:)nem semmi.:)

http://kep.tar.hu/buek/index.phtml?aid=27585692&pid=3012201&beginnum=60

:))kanyar közbe méghozzá.:)

I-NoVa
Mondom, a már minden autó unalmas, mindegyikbõl a legritkább altípus az már nem olyan egyszerû. A tesztpályán a falra állva lehet a legjobban körözni, csak 470-nél defektet kaptam :).

Ishima WR Superturizmo-val volt csak kasznival.:)

Clava
azta 423 az szép nekem az einvagennel 268:(

...NOVA... : Nekem már minden autóból van.:)

A redline-be kinek mennyi volt a max végsebessége?nekem a wr s-el 423.:)errõl is van 1képem.:)

Nem érdemes megnyerni a roc-ot..mert semmit se lehet hozzá venni és ha letörik egy spoiler akkor nem pótolható.:((

roc-on nyert járgyány.:)

http://kep.tar.hu/buek/index.phtml?aid=27585692&pid=3012125

roc-ot én megnyertem 300p-el..Megkaptam az autót...

nah nekem a kedvencem az ishime wr superturizmo.970e-ért vettem és csak nost kellet tennem bele..Vannak róla cuki képeim.:)

Clava
:O mi te má végigkented? mennyi lóvéd van?

I-NoVa
Poén, most elõször adott be a bolt Emer Nonus GT2 -t, rögtön lecsaptam rá. Már csak ritkaságokat gyûjtök, úgyhogy egész nap a használtboltba be-ki, pl Ishima WR Superturizmo-ért, de a fõ cél a Duhen Racing Sunstrip, amit eddig 1x adott be, és akkor sem vettem meg...

Clava
ya meg az még 1 poén hogy magyarok is csinálták és nem magyar a gamma.pedig nem lenne rossz azért.:(

Clava
ya de éjszaka nem versenyzek mert ottt 5-10 Fps felé nem megy.:)de ha meg nappal versenyzek akkore meg nem szerzek lovét áhh f*** kivann ezzel a gammaval. Remélem az NFS undergrundnak nem lesz ekkora gépigénye

Clava
jó lenne ennek valami chat is hogy gyorsabb legyen a témaváltás vagy infócsere:)

M@TriX
dehonnem, ha pl. 3. vagy és akár pénzben akár kocsiban megvered a 2.-at, akkor 2. vagy. Legalábbis nálam mindig így volt. (Persze ez csak éjszakaira vonatkozik.)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Clava
és ha lóvéra versenyzek akor nem lépek elõre? de ha az elõttemlévõt megverem helyet kéne csarélni mint az 1be nem? mertén nem cserélek hyelyet.:(

M@TriX
Ja még valami, az autó prestigét csak nappali versenyzéssel lehet növelni.. és a ROC-hoz, a 750 prestige az autónak kell lennie..

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
én kétlem, de mind1, valakinek biztos hasznos lesz ;)

csak elntebb kérdezetd vagy nem tudom én meg arra válaszoltam.:)