Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
De ha már csaknem megvan a Baiern-ekhez a turbó (a kipufogók legalábbis), akkor miért hagyják mégis ki...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hmm..Ha ezt mind kijavítják akkor érdemes lesz vele megint játszani..Sztem a redline 100% bugmentesebb az 1nél szal ha ittt is kiadnak 3patch etakkor már nagyon jó játék lesz.

WiZZaRD
latom nagy az orom. viszont az nem szaggat😊))

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Alexease
Meg jelent a legujabb Street Legal "clone": 08-17-Hot_Rod_American_Street_Drag-iMMERSiON 😊)))))))
M@TriX
infó honnan?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Nem csak bugfix, egyrészt végre lesz értelme a pro tuning kits, bodykits, stb üres részeknek, lesznek új alkatrészek, gumik, és rendesen mûködni fognak a mostaniak (kivéve I6 turbo). Közkívánatra növeltek a nitro hatásfokán, rally lámpák a subarura és a mishubishire. A motorok azonos méretben végre teljesen kompatibilisek lesznek, bármilyen kocsiba bele lehet tenni, ami fér.
A scripthibák nagy részét már javították, minden V8-ra rámegy a supercharger, nem lehet ezentúl aksi, kerék, kormány, vezetõülés nélkül menni, végre tényleg mûködik a guminyomásállítás, stb stb stb... Ennyi hibából nem nehéz sokat kijavítani.
Félkész motornál tesztnél már nem csak annyit közöl, hogy nem mûködik a motorod wazze, hanem írja a konkrét okát is. Szóval azért lehet várni, csak más miatt.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
ha ez így lesz nem rakjuk fel a patchet. 😉

Amúgy hol olvastad?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
Ez most komoly? Mert akkor mászik is le a játék a vinyómról, mert nincs mire várni...

Najó, ez csak vicc volt, de akkor csak bugfix-eket fog tartalmazni a patch? Mert akkor annyira nem várom... 😞

A játékot végignyomtam, poénból még néha csinálok egy kis városi túrát, van vagy 40 csúcsra tuningolt autóm, de ennyi...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I-NoVa
Wazze, most tudtam meg, hogy a patchben nem lesznek benne a Baiern Turbo, Twin Turbo, stb kocsik, csak azokat az alkatrészeket eltüntetik. Na ez fuck.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Hali!
Mostmár nekem is van Baiern Devil GT3-am! 😊
Lenne egy pár kérdésem!
Ezekbõl az autókból hány LE-t hoztatok ki?
Einwagen (nekem a max. 365)
Duhen
Emer gt2
Ishima enula (a max. 417, turbóval!)
Shumitshibu
I-NoVa
Van ilyen, Emer GT2-t tegnap láttam elõször, Baiern GT3-at is. Igaz, abból már 6 piros áll a garázsban 😊. A baiern devilsport ilyen:

kell a street legál 1ik autójának a filéje és a másik autónak a szája és csak akkor megy a redline..😊)))

én meg baiern devilsport cabrio-t nem láttam..sõt cabriot máig nem is láttam.😊

nah akkor ha bejöna kep.tar akkor egybõl nyomatom fel,hogy láss olyat.😊

I-NoVa
2. rész. Nem missionpack, update, kieg... Szerinted?

I-NoVa
Az a 2. rész. Street Legal Redline. Ebbõl láthatod mostanában a screenshotokat, stb.

I-NoVa
Emer cabrio-t még nem láttam, szóval nekifoghatok keresni 😊. A Baiern Devilsport eddig az egyetlen cabrio, amivel találkoztam.

sajan behalt a kép tár nem birom feltenni.😞

Nova: Volt már kábrió autód?emer gt3 kábrióm van..eddig még nem volt.😊

I-NoVa
Nem egyértelmû? Mindet sorban. De csak ha a Street Legal-t kérdezed, a redline-hoz még nincs patch.

Gyiik
probald meg 230-cal 😄D
leginkabb a tesztpalyan a fak kozott😛P

....................................................................................................

nektek így törik az autó?
én 400zal nei megyek egy busznak és semmi baja..😞

Gyiik
csak egyenesen,amerre a kocsi orra all

....................................................................................................

Clava
Az éjszakai versenybe mi az uticél tehát mettõl meddig kell versenyezni. mert itt nem jött be térkép me ienek.

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Gyiik

kicsit elfaradt az egyik gt3-masom...nembaj,van masik😄

I-NoVa
Majd ha már 10 lesz 😊.

Gyiik
hahaha
fesd le az egyiket kekre

I-NoVa
Na bõvülhet a buglista. Megvettem a 4. piros Baiern GT3-amat 😊.

king13
hát ezt nem hiszem el...pedig jól adtam meg ebben biztos vagyok...
Na itt:
http://king13.fw.hu/slr.html

őőő

king13

őőő

king13

őőő

king13

Bocs csak elszartam a linkelést...

őőő

king13
Remélem új bugok ha nem bocs:
Mintha valami hiányozna a keréknél 😄D
Errõl annyit hogy nem volt ott autó csak amikor a 2 között lapoztam akkor nyomtam róla képet tehát átment fölötte a játék. remélem érthetõ voltam. Ha ismeritek ezeket a bugokat akkor bocs

őőő

M@TriX
mondjuk az is igaz, hogy ha már elöl vagy akkor legfeljebb "nem hagyod" meglõzzenek. 😊
De ez inkább multiban jönne ki királyul. 😉

king13
ez az hogy a Racing Sunstrip 100-200 között üt igazán...az Emer meg szart se 923HP-vel meg a 500km/h végsebességgel mikor a verseny indulásánál kb 2-3mp-t veszítek azzal hogy csak kapar de nem mozdul. A Duhen jól lõ ki 120-200km/h-ra nagyon gyorsan kimegy, de 290-300-nál nem nagyon meg többet, viszont ilyen tempót egy 1/4 mérföldes versenynél nem lehet elérni. Egyébként a legjobb Emer GT2-em (923HP) is csak 3,7-t ment 0-100-ra, 12-t 0-200-ra ami már sokat számít. A Duhen-em meg 9,6 alatt 200-on van. A Buildersedge-en is volt egy eredmény 1/4 mérföldes éjszakain 9,6-t ment az autója pedig egy Racing Sunstrip 2.0 CDVC...

őőő

M@TriX
ja, mondasz valamit, az ellenfeleknek szokott kemény Duhenjük lenni és csak néztem is, hogy a keményen tuningolt Baiern-emet otthagyja, de sikerült a végére behozni a lemaradást, de megizzasztott, szóval azért jó kis kocsi..

I-NoVa
Nem igazán a 0-ról 100-ra számít, szinte bármilyen kocsival 11-12 sec között megyek negyed mérföldön. A Duhenbõl 100 fölött fogy ki az erõ, ahol a baiern és az emer kezd igazán durván beindulni, szóval hiába kap az ellenfél duhen racinget, és lõ ki a startnál, ha a célon én megyek át elõbb. Bár ez is személyes ízlésen múlik, a duhen formavilága nem jön be nekem.

king13
ez a problémája de sokkal jobban lehet vele még így is kanyarodni mint bármelyikkel. Az Enula és a Focer ugyanaz szinte szerintem nem nagy szám egyik se. A legjobb Enulám is csak 4,1-t ment 0-100-ra tehát...

őőő

Gyiik
amugy szemely szerint nem birom a duhent, kicsi, keskeny, es konnyen all ket kerekre

Gyiik
itt nem menetelmeny dont, hanem a gyujtoszenvedely 😄

king13
Na ha már a ritkaságoknál tartunk a Duhen Racing Sunstrip-et nem nehéz beszerezni de szerintem az a legjobb autó a játékban. Én 2,998-t nyomtam vele 0-100-ra. A GT3 nem jött be az irányítása nagyon rossz. Emer GT2-ben nem találtam semmi extrát hisz a StreetGT is ugyanúgy megy tehát nincs meg az az elõny ami a GT3-nál vagy a Racing Sunstrip-nél. Focer WRC szerintem nem nagy szám, ahogy az Ishima Enula Superturizmo se. A legjobb szerintem a Duhen Racing Sunstrip ami 930kg, AWD, 368HP és nagyon megy...

őőő

M@TriX
nekem nem tetszik a border, de majd megolodom. 😊
Amúgy nem a legjobb, de szerintem jobbmint az alap. Nekem tetszenek a bika nagy beömlõk. 😉

I-NoVa
Ejnye, nem írunk border=none -t a képekbe ha link, na. Nekem mondjuk nem tetszik, fene az ízlésem 😊.

M@TriX
esetleg ha rákattintasz megtudod.
Ja azt elfelejtettem írni. Rá lehet Kattintani! 😉)))

I-NoVa
Igen, a használtautókereskedõnél.

Egyébként amiket leírtál, nem bugok. Akkor ment, ha kilépsz, vagy kimész a városba, akkor nem, ha visszamész a garázsba. ALT-TAB support meg nem mûködik, talán javítják.

Matrix: Gondolom nem alaprésze a játéknak?

És mégvalami: ezeket a ritka autókat, a használt autó kereskedõnél lehet kifogni?
Lenne nekem még egy pár bugom, amit nem írt a lista: A mentésnél: pl: éjjel versenyzek, és mondjuk autóba fogadok, és nem én nyerek, akkor elveszi a kocsit, és kirak a garázsba! Na most, ha a garázsba ctrl + alt + del-t nyomok, akkorugye bejön a windows feladatkezelõ és becsukom a játékot! Utána újra belemegyek a mentésbe, és ott az autóm, aminek nem kéne ot lennie! Ja, visszatérve, nem tudom, hogy csak nálam ilyen, de ha ctrl + alt + del-t nyomok akkor ugye bejön a windoes feladatkezelõ és x-elem, és rákattintok a tálcán lévõ sl2-re nem tesz vissza! És az utólsó bugom: nappal a városba a többi tuningolt autónak nincs kereke!
Remélem mondtam újat, és nem írtam le, ami már rajta van a listán, ha leírtam volna akkor bocs!
Ennyi!
M@TriX
Na így azért már mindjárt más a járgány. 😉

SÜTI! 😉

Gyiik
na, szereztem meg egy gt3-ast, es leltem egy lancer wrc-t is...elmeny lesz oket TK-ra torni a tesztpalya kiserdejeben😄

Gyiik
igen, ez a rendezosdi nem lenne rossz dolog, mar en is elgondolkodtam rajta, hogy jo lenne az azonos markakat egymas melle tenni (en az osszes modellt -alap, es ritkasag- probalom osszegyujteni). Neha kedvem van osszezuzni oket, es ha csak az mc-t akarom, eleg sokat kell lepkedni a garazsban😄