Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt nem tudom mire jó hogy idejössz és elmondod hogy a fórummal együtt ez a játék egy szar. nem tetszik neked ennyi elfogadjuk de ezt másképp is meg lehet mondani
őőő
Akkor ezért dudáltam agyba fõbe magam a gyalogosokra!
Mert a dudálás bejött az autóknál, de a fórum elején azt olvastam, hogy a gyalogosokra kell...
Nem tudtam , hogy van másik street racing is... DC-n rákeresek és csak street legal racingokat ad ki, sima street legalt nem találok. Csak Redlineosat.
Köszi az infót Dav
Üdv:
dav
Sziasztok! Letöltöttem az összes patchet, bemásoltam az original patchet is, és nem tudom telepíteni a többit.
C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing IDE van telepítve, és amikor futtatom a patcheket akkor oda telepítemém õket amit felajánlanak alapban, de mindegyik azt írja ki, hogy Invalid directory, de nem tom miért, hiszen a játékot is oda telepítettem ahova gyárilag felajánlotta. Ha pedig kijelölöm hogy oda telepítse ahol a játék van (c:/program files....) PL az 1 es patchet, akkor az ezt írja ki :
C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\frontend\sounds\decal-wav : unknown version
Lehet, hogy már valami módosított beállítású instalt szedtem le?
H E L P ! ! ! !

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A garázs megjelenik?
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Igy viszont már még jobban várom

Viszont a játék grafikai motorja is gyorsulni fog...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem tud senki semmit a patchrõl?
Úgy tudom mostanság kéne kijönnie vagy nem?
Hmm túl nagy a csend!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
A gumira van valami magyarázat?
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Vékonyabbra csinálom és a maradék távolság üresen marad!
Köszi!
Még egy apróság! Ha gumit csinálok miért lebeg az autó ha az eredetinél kisebbet gyártok??
Gyurikaa: Importálni nem tudsz, exportáláshoz van plugin a devkitben, úgyhogy 0-ról kell megcsinálnod. Azért egy felni nem olyan bonyolult, hogy pár óra gyakorlás után ne tudd elkészíteni.
Sajnos nem rendszeresen látogatom a topicot ezért elnézést ha olyat kérdeztem ami már volt, de 50 oldalt nem tudok végigolvasni.
Elõre is kösz a segítséget Kacsa voltam
Én még egy kicsit szórakoztam vele, hátha a szerelgetés ér valamit, de az is siralmas szvsz, szóval elmondhatjuk, hogy annak a játéknak az egyetlen elõnye az, hogy nincs benne nagyobb bug... 😊
Nekem 800x600x32-ben minden full, hang is van, és hát eléggé szaggat! Na jó, rohattul!
Minden ugyanúgy max-on, csak 640x480x32-ben repül mint az kisangyal!
PIV 2,4GHz + 256MB DDR + ASUS V8200 GeForce3 Ti500 Deluxe.
Bár azért Slywalker-nek a proci Cel.-sága miatt jóval lassabb lesz ez!
(Hozzáteszem! Véleményem szerint!)
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Matrix láttad?😊))
ezt ki kellet próbálnom bocs Matrix😊)
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"