Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
HRASD-t meg nemsokára megnézem, csak elõbb végezzek a TD-val! 😊
Egy kérdés a többiekhez!
Próbálta már ezt valaki kormánnyal játszani???
Vagy nem is lehet a gémben bekonfigurálni?
Megmondom az õszintét még nem néztem meg!
Remélem még a héten megoszthatom veletek kormányos tapasztalataimat! 😊
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Hot Rod American Street Drag
Aki teheti nézze meg, érdemes. Igaz, nem kíván a mindent megvalósítani, nincs benne város, se 3D csili-vili garázs, de van vagy 500 alkatrész, sok-sok gyorsulási helyszin, és kétfajta versenymód. Ja és még nem találtam benne bugot.
Egyébként bocs az off-topicért, hará Invictus, egyszer csak összejön!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
őőő
(Sorry, bal labbal keltem...)
Elõfordulhat, hogy nincs jó állapotban az autó.
Amúgymeg gondolj bele: az összes forgalni autó akkora részletességgel lenne kidolgozva, mint a tied, milyen gépen futna? 😊
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
amugy az a kek ize a kocsi alatt a neonfeny akar lenni? eleg erdekesen nez ki😞
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
őőő
Minden második ember, aki peccset keres a játékhoz, azt hiszi, hogy egyúttal szebb is lesz vele. Hát NEM 😊
A peccs nem arra való, hogy lecserélje a grafikai objektumokat, hanem hogy a hibákat javítsa (többé kevésbé 😉. Lehet hogy egy-egy grafikai fícsört bevezet, vagy tökéletesít, de nehogymár azt várd el, hogy szebb lesz tõle az egész.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Amúgy egy hülye kérdés: a "concept art"-okat majd elérhetõvé teszi esetleg az Invictus? Mert kib@szott jók ember!
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
A többirõl ne is beszéljünk, leállsz vitatkozni, hogy nincs az Invictus-nak külsõs munkatársa. És kivel? Egy külsõssel!
Mond, az IQ teszted pozitív lett?!

Tadamm 😊
Levettem a méretét...

őőő
SLR:R Front
SLR:R Front
Kicsiben:
A Back-et ne tessék fikázni mert én csináltam 😊))
őőő