Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SecMan
A HRASD-bõl pont az hiányzik ami az SL-ben a legjobb, mégpedig az alkatrészek kiszedése-catalog-beszerelés(ergo a garázs), és az hogy rendesen irányíthatod nem csak az a lényeg hogy egyenesben kell tartani. Amúgy fullra feltuningoltam ott is a kocsim 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

M@TriX
próba cseresznye.... sztem 100%osat senki nem tud mondani, de esélyeid vannak...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
katam -> kaptam

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Egyébként a HRASD nem túl nagy szám, bár én imádok szöszmötölni a beállításokkal, két óra után már nem kötött le a játék, valahogy nincs igazán hangulata, de biztos csak én nem katam el a fonalat...

[NST]Cifu
Nekem egy Genius Speed Wheel Force Feedback kormánnyal teljesen jól megy, bár a játék FF része igen távol van a valódi Force Feedback-élménytõl...

Alexease
Igen😉 Azt szeretem a legjobban egy "kritikaban", hogy ha valaki szerint egy jatek nemjo, akkor azok az emberek, akik hasznaljak, Ok sem "jok" ;D
bfg900
Köszönjük a biztatást, eddig ha jól számolom te voltál az elsõ, aki nem küldött el anyánkba a negatív kritika után 😉
Korán föladod!
HRASD-t meg nemsokára megnézem, csak elõbb végezzek a TD-val! 😊

Egy kérdés a többiekhez!
Próbálta már ezt valaki kormánnyal játszani???
Vagy nem is lehet a gémben bekonfigurálni?
Megmondom az õszintét még nem néztem meg!
Remélem még a héten megoszthatom veletek kormányos tapasztalataimat! 😊

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Emberek, mivel én már lemondtam, hogy ebbõl a játékbõl lesz valaha játszható játék, csak egyet mondok:
Hot Rod American Street Drag
Aki teheti nézze meg, érdemes. Igaz, nem kíván a mindent megvalósítani, nincs benne város, se 3D csili-vili garázs, de van vagy 500 alkatrész, sok-sok gyorsulási helyszin, és kétfajta versenymód. Ja és még nem találtam benne bugot.
Egyébként bocs az off-topicért, hará Invictus, egyszer csak összejön!
[NST]Cifu
Mondhatnánk: állj be a sorba 😊))

bfg900
Jólvan, elmondatad, fikáztál, szaroztál, köszönjük. Nem kérjük újra.
Falabu
Valaki mondjon 1 linket egy SL:rl v1.0 crackhez!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Alexease
Bugos! Menj ra a OK-ra vagy pipara es nyomj egy numerikus entert😉
Hmuda
hit=hir

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Vmi hít a peccsröl?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

malter
na hali all nem voltam 1 darabig,meséljetek van valami ujdonság a gaméval?😊
king13
az FX-ek szarok tehát ha az van neki akkor okozhatja a "torz" grafikát...de az is lehet hogy csak új driver kell rá...de az is lehet hogy mittomén...😊

őőő

bfg900
Hagyjátok már.
Krinyo
hülye vagy!
geforce nagyonjó kártya
nekem megy!te vagy láma

Alexease
Szerintem fingod sincs az egeszrol. Foleg ha egy videokartya tipusra irod a hibat akkor meg "buta" is vagy...

(Sorry, bal labbal keltem...)
Alexease
8 bejegyzessel lejjebb😞((((
"A peccs erre is orvosság lesz, kb 2-3 hét múlva szerintem.
"
bfg900
Használtautó kereskedésben vásárolsz...
Elõfordulhat, hogy nincs jó állapotban az autó.
Amúgymeg gondolj bele: az összes forgalni autó akkora részletességgel lenne kidolgozva, mint a tied, milyen gépen futna? 😊
king13
ez a StreetGlow Neon Kit vagy mi amit a street-legal.tk-ról lehet leszedni?

őőő

WiZZaRD
azert van ellenpelda, pl ha emlekszel a sacrifice nevu gammara😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

WiZZaRD
miert te tan nem varod😊)))? hehehe
amugy az a kek ize a kocsi alatt a neonfeny akar lenni? eleg erdekesen nez ki😞

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

king13
doboz alapján? ezt a borítót a nálam lévõ SLRR-es képekbõl dobtam össze tehát nem sok köze van az eredetihez...😊)

őőő

bfg900
A peccs erre is orvosság lesz, kb 2-3 hét múlva szerintem.
bfg900
Magyarítás nincs hozzá, hivatalos nem is lesz, de majd elõbb utább lehet hogy valaki készít hozzá.
bfg900
Én komolyan nem értelek benneteket...
Minden második ember, aki peccset keres a játékhoz, azt hiszi, hogy egyúttal szebb is lesz vele. Hát NEM 😊
A peccs nem arra való, hogy lecserélje a grafikai objektumokat, hanem hogy a hibákat javítsa (többé kevésbé 😉. Lehet hogy egy-egy grafikai fícsört bevezet, vagy tökéletesít, de nehogymár azt várd el, hogy szebb lesz tõle az egész.
I-NoVa
Lehet, hogy én vagyok túl hülye, de ha valamit meg akarok kérdezni egy fórumon, akkor elõször a keresõt használom. A te esetedben "Street Legal magyarosítás" szövegre keresve nem hiszem, hogy lego építészeti tanácsokat találsz.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
olvass lejebb...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
iTT találhatsz pár exkluzív hátteret is...

M@TriX
dehogy csinálta jól, ne keverd már meg szegény gyereket. Nagy betûvel írta a username-t... azért nem jelent meg...

I-NoVa
Nekem van jópár, de ha körülnézel az invictus.hu letöltés részében, találhatsz még bõven.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

[NST]Cifu
B@ssza meg, az igazság az, hogy ha doboz alapján kéne megitélni a játékot, akkor 10/10-et adnék rá élbõl

Amúgy egy hülye kérdés: a "concept art"-okat majd elérhetõvé teszi esetleg az Invictus? Mert kib@szott jók ember!

Stranger
talán a méret miatt nem volt jó?

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Dikkma
Az az érdekes, hogy jól csináltad. Matrixnak megjelent, neked nem. Fura...
Stranger
aha😊 a festéssel sem egy órát szórakoztam

[NST]Cifu
Öregem, ha saját bevallásod szerint hét éve prograsmozol, akkor áruld már el, hogy miért nem tudsz ékezetet használni, amit még az USA-ban élõ magyarok is képesek megoldani! Még Linux (saját tapasztalat: UHU Linux és Red Hat) alól se jelenthet problémát!

A többirõl ne is beszéljünk, leállsz vitatkozni, hogy nincs az Invictus-nak külsõs munkatársa. És kivel? Egy külsõssel!

Mond, az IQ teszted pozitív lett?!

M@TriX
amúgy szép...

Stranger
thx😊 ,de azért én at szerettem volna ha itt jelenik meg, bassza meg, meg kéne tanulnom a html alap dolgait

M@TriX
az hogy a képet beilleszteni kell, nem pedig x-et rakni valahogy így:

Tadamm 😊
Levettem a méretét...

Stranger
Remélem mostmár jó lesz...

king13
king13
Ha valakinek kell borító:
SLR:R Front
SLR:R Front

Kicsiben:

A Back-et ne tessék fikázni mert én csináltam 😊))

őőő

I-NoVa
Az extrára sem lehet kívülrõl linkelni, uw-n, vagy freeweben, tar.hu-n próbálkozz.

I-NoVa
Legalább van rosszakarónk, talán a gumiszobából tévedt át. Ha lenne bátorsága felvállalni magát, képes lenne értelmes emberi nyelven szerkesztve leírni a gondolatait, még vitatkozni is lehetne vele 😊. Ha a forráskódjai is ilyen rendezettek, akkor 7 év alatti munkahelyváltoztatások számában guiness rekordesélyes lehet. Az meg semmit sem jelent, hogy 7 éve programozik valaki, lehet, hogy 7 évig delphiben húzogatta be a gombokat és eseményeket rendelt hozzá, és mindezt programozásnak hívja. Ha értene is hozzá, venné a fáradtságot és átgondolná, melyik része lassú, melyik nem, rájönne, hogy a program 95%-ával semmi sebességprobléma nincs. Nem baj, ha mindenki értelmes lenne, még unalmassá válna a világ.

Stranger
mééé nem jó?

Stranger

Stranger
Na most megpróbálok belinkelni ide egy képet az egyik kedvenc autómról, ha nem jön össze akkor plz help!