Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A value játékok nem a top kategória, nincs velük annyi meló, de ne mondja már nekem azt senki, hogy manapság ott tartunk, hogy simán lehet pénzt kérni FÉLKÉSZ programokért ha ráragasztjuk a VALUE matricát...
Tudott volna kevesebbet a gém, de azt legalább tudta volna rendesen! Nem beszélve arról, hogy ez a MÁSODIK RÉSZE!
2-szer ugyan azt a szart kiadni a kezedbõl nem VALUE kategória, hanem gagyizmus....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hihetettlen, hogy ennyire szûk látókörû és rossz indulatú legyen mindenki...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mindenki nagyon várja a peccset?
És mégis mi a tökömnek?
Régi hibák felének az orvoslása, új hibák elõkerülése.
Egyes gépeken gyorsulás, más gápeken lassulás.
Legalábbis az Invictus-tendencia szerint :-DDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Például ez is röhejes:
a rengeteg bug oka hogy a tesztelök nem jelezték öket
Na azok szép kis tesztelõk lehettek. De azért esetleg Tamásék is elindíthatták volna a játékot egyszer. Nem kell hozzá olyan sok idõ, hogy az ember bugra találjon 😞
Ez se semmi:
rengeteg dolgot nem raktak bele amit szerettek volna
Tamás sosem fárad, ha hitegetésrõl, mézesmadzag-húzogatásról van szó. A beletett dolgokat csinálnák meg használhatóra, ne mindig a többin járjon az eszük.
Tudom, itt senki nem szereti a játék fikázását, de Tamás nyilatkozatai mindig felhúznak (végülis a játékot most nem is szidtam, csak õt).
Üdv:
dav
nem olvastam visza de nemtom látta-e valaki a gamestarban a ciket a gamérol tamásal is volt interju benne,aki elmondta rengeteg dolgot nem raktak bele amit szerettek volna,és fel sem sorolja mert rögtön azzal bombáznák hogy tegyék bele 1 pecsbe
a rengeteg bug oka hogy a tesztelök nem jelezték öket,a szükös határidö miatt nekik nem volt idejük rá,de mondjuk ha minket kérnek rá ingyé alaposan kiveséztük volna😊))Aki hozzám hasonlóan imád nevetni, az nézzen el a INDEX.hu Lett-Magyar meccsközvetítésére. Betegre röhögtam magam azon, amin sírni kellene...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
majd hang nélkül játszok,csak szebben menjen és legyenek feltöltve a boltic cuccok😊)
A Street Legal-hoz létezik patch, egészen 1.31-ig, a nemrég kijött, sokkal fejlettebb Street Legal Racing: Redline-hoz e hónapban várható az elsõ patch! Akinek FPS gondjai vannak az SLRR-el, azoknak javaslom, hogy várják inkább meg a Patch-et! Ha mégse akarod, akkor a gyorsításra a legjobb megoldás, ha egyszerûen kitörlöd a "sound" könyvtárban lévõ WAV file-okat.

nekem Geforce4 Ti4200-van, 2500 Athlon XP, 512M DDr Ram, és a legkisebb felbontáson is szaggat!
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Na most aztán visszaolvastam !!!

Elolvstam betûrõl betûre, és nagyon kiokosodtam 😄
Általában csak az aktuális oldalt szoktam olvasni, és ha nem téma amit kérdezni akarok akkor rákérdezek. Na ez most már nem így lesz megígérem
, mert látom, hogy nagyon idegesítõ...
Köszönöm a segítséget!!!

Ha szeretnél plusz 10-20 FPS-t akkor töröld ki a wav-okat a játék könyvtárából 😉
A hangkártyára is nagyon érzékeny...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Látom mindenki nagyon várja már a patchet!
Nektek is kiugrik néha néha a windowsba, és aztán nem is lehet visszalépni bele, csak ha a feladatkezelõvel állítom le?
De ez még elviselhetõ lenne, ha nem törölné ki a mentett állásokat, ami nagyon érzékenyen érint, mert tele volt a garázsom 3 emeleten autókkal, amiket nyertem, + már az összes csapatnál elsõ voltam, + megnyertem a R.O.C ot, megkaptam a szép autót, a 100.000 pénzt, és ahogy nézegettem micsoda szép autó is ez, mondom gyorsan nyomok a main menüben egy új career kezdést, hogy elmentse az elõzõt, ÉS EKKOR KIUGROTT, DE ÚGY HOGY KITÖRÖLTE AZ ÖSSZES MENTETT CAREERT !!!

Na szóval másnál is van ilyen probléma, vagy csak én szívok?
Amúgy meg úgy szaggat mint az állat, és a hang is elég darabos. (Win XP, Nvidia Geforce 4 MX 440, Celeron 1200, 512 ram) Szerintem ezzel azért nem kéne ennyire drasztikusan szaggatnia, mert pl a Street Legal, a TOCA Pro Race Driver stb nem szaggat.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
többi cucc? Konkretizáld, mert most minden lehetséges alternatívára nem válaszolnák (bolt, hiányzó alkatrészek stb.)
Sivatagi út: Az a ROC pályája, a garázsban a köcsögre kattintasz és onnantól már menni fog....
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Sötéten látom én e ország jövõjét

A #18294-számú üzenetedre kaptál választ!
Aztán a #18297-számú kérdésedet feltetted, amire ugan nem kaptál választ, de utána (#18314) kisidõ múlva jöttél szarozni!
Innentõl kezdve mi a problémád nem értem! 50% egész jó arány, és mert 1 kérdésre nem kaptál választ egybõl szídni kell az itt lévõket?
Ez így nem frankó!
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Persze csak ha érdekel valakit!
Egy kis segítséget kérnék!
Csináltam egy felnit és szeretnék rá egy texturát de azt tex kiterjesztéssel menti el! Nem tudjátok hogy tudom belerakni a játékba??
Van valami konverter! Ja és még egy: a játék bármilyen textúrát meg tud jeleníteni?