Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SecMan
A parking lot-ban keresd :). Oda a garászból tudsz eljutni, ott van az ikon a kereskedõk mellett.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Charly
megnyertem egy versenyt vele az autót is de hol a kocsi amit nyertem??????????

Bocs rossz helyre ment.

Live your life like it\'s your last day...

Valaki plz küldje át a main.scm-et mailba. Elõre is köszi!

Live your life like it\'s your last day...

Charly
köszi az emailt

M@TriX
nem fonopmbeállítzás kell. :) Valószínûleg az olajteknõt hagytad el. Menntél mint állat aztán meg leállt? :9 Akkor ez a hiba :)
Egy nagy teknõ alakú a kocsi alján az összehez kell :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Fefe
Mert esetleg hiányzik valami alkatrész.

Hmuda
Alacsonyra van véve a torque. A finombeállításoknál állítsd be a motort, hogy ne legyen túl alacsony a crankshaft forgása, különben nem indul be. Az alá semmiképpen nem szabad vini.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fefe
LOL...

malter
ha jol tudom hamarosan,de ez még bizonytalan.

Daddy te mivel játszol?
Charly
Sziasztok kb mikor lesz patch?

I-NoVa
Kösz az interjút, nagy HMM a gamestarnak.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
Azokat én is javítottam, nem mintha a láthatóságon sokat növeltek volna. A Prime fényszóróit is, azok egyáltalán nem mûködtek, és duplán voltak a helyükön. Meg még jópár egyéb V8 hibát, pl az MC motorra superchargert, stb, ami a patchban is benne lesz.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Helyho! Végre sikerült megszereznem a játékot, aztán napokig alatt étlen-szomjan Imprezát tuningolni...

Kérdés : nem tudjátok, hogy Alex oldlára lehet-e ehhez is (mármint slrr-hez) cuccokat küldeni.
Ugyanis a patch-re várakozás feszült izgalmában elkezdtem apróságokat bütykölni a game-ban. Az elsõ amit elkövettem, a SuperDuty tetõlámpáinak megheggesztése volt. Örömmel jelentem, már azok is világítanak :)

Charly
köszi szépen élni fogok a lehetõségel

M@TriX
ha mégsem fog menni akkor akár mailen is megkershetsz:
[email protected]

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Charly
Meg nem szeretném magam közröhej tárgyává tenni

Charly
Köszi de megvan azt hiszem de nem tudnál rajtam segitteni bocsi de köszönöm a felajánlásodat

M@TriX
pl. Itt nagy tudású egyének vagyunk, ha tuzdunk válaszolni inkább hagyd patchet heggeszteni :)

Charly
érdekelne egy-két dolog

M@TriX
szegényt mivel akarod zaklatni? :)

[NST]Cifu
THX, tényleg jók az ilyen "háttérinfok" :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Charly
Sziasztok megtudná adni valaki Kozák Tamás email cimét???

M@TriX
Köszi, érdekes volt. :)

king13
254 a Te prestige pontod a 463 az autódé. az ROC-hez az autódnak 750-et elérnie.

õõõ

TibiGrafix
Helo mindenkinek.ha valaki tudna segiteni azt megköszönném. Az Slrr-ben van a race of champions.750 prestige pont kell. Mit jelent az, hogy 254/463 prestige pont? Hogy kell ezt értelmezni? Tán össze kell adni? sgitsetek plz.

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

king13
húúúúhhhh THX

õõõ

malter
a játékteszt eredménye:72%
PRO:a játék témája hiánypotlo,az ötltek részletes kidolgozása,olcso
KONTRA:bug hegyek,iszonyatosan lassu,másodszorra kiforottabb játékot várnánk.
minimum gépigény PIV 1600,256MB ram,500Mb HDD,D3D
malter
van benne helyesirási hiba de nézzétek el;)
malter
na leszekadt az ujjam,szorol szora van lehet csemegézni
malter
INTERJU KOZÁK TAMÁSSAL

HOGYAN INDULT A STREET LEGAL SOROZATOTOK?:az activision value jelentkezett nálunk az ötlettel,mivel a "halálos iramban"c. film sikere és az illegális autoversenyzés varázsa egyre több kiadot sarkall,hogy autos játékaikat ebbe az irányba mozditsák.
AZ INSANE SIKERE UTÁN NEM KOCKÁZATOS-E EGY ACTIVISION VALUE FELKÉRÉST ELFOGADNI,NEM FÉLTEK-E,HOGY A JÖVÖBEN EGY MUNKA ELNYERÉSÉNÉL GONDOT OKOZHAT?:az insane 2,5évig készült,és a befektetett energiát tekintve nagyobb sikerre számitottunk,mig az AV-vel egy év alatt 2 pro9gramot adtunk ki.a street legal játékok alkamasak voltak arra,hogy a saját technologiánkat továbfejlesszük,és hogy 1 univerzális,és flexibilis enigine-t készithessünk,amire a késöbbiekben bátran alapozhatunk,igy majd rengeteg idöt takarithatunk meg.a történethez az is hozzátartozik,hogy az insane utánn a codemastersel 1 nagy volumenü PS"-es játékba kezdtünk,amely az öbölháboruban játszodo harcolo,katonai autos lövöldözös program lett volna,de a szep.11-i események,és codmastersnél végbement személycserék miatt ez a projekt nem lett befelyezve.igy kézenfekvö volt a felkérés elfogadása
A KIADO MILYEN KÉRDÉSEKBE SZOLT BELE AZ ELSÖ RÉSZ ESETÉN?:teljes desing dokumentáciot nyujtottak,amelyben részletesen minden ki volt dolgozva,de jo néhány ötlet megvalositására ,mi vettük rá öket.
AZTÁN A FOLYTATÁSBAN(SLR:REDLINE)EZ MENNYIBEN MODOSULT ILL TI MIHEZ RAGASZKODTATOK?:fontos volt számunkra a még valosághübb fizika,a részletesebb motor,és futomü kidolgozottság,továbbá a tagoltabb város.szerencsére ezeket mind megvalosithattuk,a kiado célként csak a váltakozo napszakot,és éjszakai versenyek kidolgozását jelölte meg,amit természetesen teljesitettünk,hiszen ezáltal a játék is nagyobb kihivást jelent.
AZ ÖSSZETETSÉGÉRE TEKINTETTEL NEM TÜNT LEHETETLEN FELADATNAK A 6 HONAPOS IGEN SZOROS HATÁRIDÖ?:a játékfejlesztés olyan iparág,mint a házépités,vagy a könyvirás,aki már probált,tudja ,miröl beszélek.ha a végén viszatekintesz az elkészült munkára ,akkor látod csak,hogyha már az elején tudtad volna,mi vár rád,akkor el sem kezded.minden design-al és utemtervel a kezünkben sem láthatjuk elörre,hogy mennyi mindent kell egész pontosan megcsinálni ahoz,hogy a végeredmény a játékosoknak, a kiadonak,és nekünk is tetsszen.
MIRÖL KELETT LEMONDANOTOK AZ IDÖ RÖVIDSÉGE MIATT?:ha én azt most felsorolnám,holnap mindenki azt kérné töllünk,hogy ezeket tényleg megvalositsuk meg és tegyük bele a patch-ba.komolyra a forditva a szot,szerettünk volna,ha van visszajátszás,multiplayer,kipofogobol kilövelö lángok,forgalomban többféle jármü,audio tuning,festhetö szélvédök,lámpaüvegek,és felnik stb.az ötletek tárháza végtelen .
AZ ELSÖ RÉSZ TAPASZTALATAI,ILL FELHASZNÁLOKTOL ÉRKEZETT VISZAJELZÉSEK ALAPJÁN,MI KERÜL BELE A FOLYTATÁSBA?:az éjszakai verseny,a free ride,és a quick race játékmod,részletesebb motorikus tuning,uj és használt auto kereskedés,alkatrész tipus alapján összeállitott katalogus,átvezetö képek...ezuton is köszönjük a sok és használhato ötletet.
AZ AUTOK NEM LICENSZELTEK A TÖRÉS MIATT?:igen,ez az oka,az autogyárak nem szeretik ha roncsként látják viszont féltett kincsüket.ennek megfelelöen az aut formák a képzelet szülöttei,de mindegyiket valos modellek alapján készitettük el,éppen annyi változtatást eszközölve,hogy a jogtulajdonos ne köthessen bele.kis képzelöerövel egyébként rájuk lehet ismerni,a névváltoztatásnál is probáltunk utalni rájuk
MEGEMLITENÉL NÉHÁNY ÉRDEKESSÉGET?:örömmel.az auto dekorálásához saját matricákat is használhatunk(a png fájlokat exerüen csak be kell másolni a decals/textures/katalog könyvtár egyikébe),mp3-as felvételeinket a musik könyvtárba helyezzük el.álltalános tévhit,hogy az éjszakai verseny rontja az auto prestige-ét,ezzel szemben a valoság az,hogy ha akár éjszaka,nappal nyersz 1 versenyt,az növeli a soför és az auto értékét is,de ha ütközöl vele,vagy elhagysz/tönkreteszel 1-1 alkatrészt,akkor az auto prestige csökkeni fog.uj autok és alkatrészek letöltéséhez pedig 2 linket ajánlok:slc.hsw.hu/info/index2.php
ill:www.buildersedge.org
RÁ KELL KÉRDEZZEK A SOK HIBA OKÁRA:most mondjam azt,hogy a QA teszt csapatnak ezeket észre kelett volna venni,de felénk csak a játékosok jelezték az ilyen jellegü problémákat?nekünk a feszitett menetrend miatt nem volt idönk és emberünk a tesztelésre.bár igy is sok olyan bug-ot javitottunk ki,amit a QA nem vett észre.a patch-on gözerövel dolgozunk,szeretnénk minden olyan hibát korrigálni,ami több játékosnál is jelentkezett és reprodukukálhato,ám amig a teljes lista nincs kipipálva,addig nem adjuk ki.viszont a javitásban sem fog a multiplayer lehetösége szerepelni,mert ahoz többek között külön játékmodok,pontszámlálás,vagy idömérés,ujabb menürendszer kellene,ami a patch kereteibe nem fér bele.
MONDANÁL NÉHÁNY ÖTLETET A JÁTÉK GYORSITÁSÁRA?:ha az xp felhasználok a játék ikonján jobb egér klikket nyomnak ,és a tulajdonságoknál bepipálják,a win98 kompatibilitását,jelentös sebesség növekedést érhetnek el.1 másik dolog,amit a ptch-ban automatizálva orvosolunk(bár nem a mi hibánk)hogy sok felhasználonak a hangkártyája driverre nem a legfrissebb,ill nem a gyárto álltal kiadott van felinstalállva,hanem az,amit a win felajánlott.igy a játék álltal használt 3d-s hang a cpu álltal lessz emulálva,jelentösen csökkentve a renderelés sebességét.
AZ SL2 KAPHATO LESZ HAZÁNKBAN?:europában az activision europe forgalmazza a játékot,de az elsö részt nem hozták el magyarországra.remélhetöleg a redline már hazánkban is kaphato lessz oktoberre,a többi europai országgal egyidöben,hasonlo árkategoriában,mint az usaban(20$)
TOVÁBBI TERVEK?:maradunk a pc-s és az autos témaköröknél,de ennél többet még nem mondhatok,hiszen még most jelent meg a redline és az uj projekt elött még a patch-on dolgozunk.
ennyi:)))

bfg900
Várd meg a peccset, elvileg nemsokára jön.
Zollee.
Sziasztok!! volna 1 gondom a gammel a menüt betölti, de ha kezdenék játszani akkor restel a gépem. Mi a bánat lehet alaplapi gond,vagy xp probláma??? HELP!!!!

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

M@TriX
True :)

I-NoVa
Patchig sehogy avagy scriptmoddal.

I-NoVa
Há itten a fõvárosnak a szélin meg 28.8 kilobittel gyün az adat, szóva' néha szívesebben lennék Debrecenben, de egy rövid összefoglalót a cikkbõl megköszönnénk.

hülyegyerek
Vki mondja má meg hogy hogy lehet MC re Hood Sopot tenni PLZ
malter
komolyra forditva a szot a mi "nagy városunkban"nincs lehetöség rá (Tiszaföldvár)még mielött valaki azt hinné hogy tehénfejésböl élek:DD
malter
nincs scennerem,és nagyon lehetöségem sincs rá mert 1 kietlen tanyán lakom melettem petroleum lámpa hajnalban tehénbögésre ébredek,szoval kérjetek meg mást de ha nincs más és anyira érdekel a riportot beirom
I-NoVa
True

M@TriX
én nemtartom magam szubjektívnak. Engem tényleg érdekel milyen tesztet írt.
Én elismerem a játék erõsségeit és hátrányait, csak (úgy tûnik) én sokakkal ellentétben optimista vagyok. A patchig :)
SCAN plíz! :)

Minek az nektek ezek után?
Olvasatlanul is szinte már itt van a véleményed a cikkrõl és nem hiszem, hogy mást kapna a cikk írója mint Blasta kapott vagy mások akik negatív kritikát mertek megfogalmazni a programról :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

WiZZaRD
ez az egesz kapcsolatrendszer kiadok/fejlesztok/forgalmazok/jatekosok kozott meg ennel is bonyolultabb dolog. az biztos, hogy a kiado szava altalaban a mervado.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

WiZZaRD
de azert a mostani allapotanak tokeletesen megfelel, es eleg objektiv...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

M@TriX
:))))))
Hát igen az illetõ biztos nem mélyült bele túlságosan. Ezért is lennék kíváncsi a tesztre, hogy jól kivesézhessük. :)

bfg900
"És ha a százalékos értékelésnél kapott pontszámnál figyelembe vesszük a GS és az Invictus felettébb jó kapcsolatát, akkor nem túl hízelgõ a 69%."

Dehogynem :)
I-NoVa
Ha már scannelt, legyen modemes változat is alig olvasható minõségben.

I-NoVa
Mint én a hwsw SL topicjába :).

Igaz, nem cégeket kellett volna írnom, hanem fejlesztõcsapatokat. Azokból sokkal több van, akik fõállás mellett fejlesztenek, budgetet mert erre van lehetõség, és kb minden 20. lesz kiadott játék. Annyi nem jön össze belõle, hogy céget alapítsanak, de mégis kikerülnek a media markt polcaira minden reklám nélkül, még csak annyi sincs ráírva, hogy made in Hungary.
Esetleg Gamestar SLR teszt scanned edition-t nem tud valaki feltenni? Már érdekel, de inkább leamortizált bringaalkatrészek cseréjére költök, mint arra.

Alexease
Ja, az jo lenne. GS-t elvbol nem veszek.
M@TriX
valaki nem szkennelné már be az az interjút meg a tesztet?
Már állati kíváncsi lettem rá :)