Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I-NoVa
Ne is foglalkozz vele...

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

[NST]Cifu
Jelenleg nem tudom honnan, mivel a StreetLegal.tk és a Builderedge.org se megy... :(

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
1.: Offtopic, és még csak nem is jó.

2.: A fene vigye el ezt a sok überlámát, aki képes 1024x768-as képeket benyomni egy fórumba. Ha szétnyomja a fórumot, akkor le kellene kicsinyíteni esetleg (nem nagy ügy, szinte bármely képnézegetõ program képes rá), vagy ha már ehez is lusta, akkor simán csak linkbe benyomni. De ahoz kéne némi inteligencia is. Amit valószinüleg MasZka (fele)barátunknak szûkmarkúan mértek. De imádom az ilyen fostalicskákat...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hülyegyerek
Mondja má meg vki SLRR-hez honnan lehet lekapni NEON PACKOT ???
bfg900
Remek. Szép képek, tényleg tetszik, de hanygaold ebben a topikban légyszives. Köszi.
SecMan
Lol!

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

I-NoVa
De még mennyire, ha hazaérek majd jól nem nézek be ide :).

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

SecMan
Az ilyen fölös, de annál nagyobb terjedelmû hozzászólásoknak leginkább a modemesek szoktak örülni :)

M@TriX
azt nem tudom, hogy ezek a játékoknak hogy kapcsolódnak most ide, de te tudod...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

MaSzKa
így kicsit színesebb a topic

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

MaSzKa

I-NoVa

Charly
Nem vagy te egy kicsit he?

SecMan
Nem jó vicc...

I-NoVa

Charly
Ez igy nem jó patch nélkül

SecMan
LOL!

Charly
pecss meg sehun

Tibigrafix: hülye:)

Pöcs még semmere?:((Nah nem baj addig van más gém is a világon:)

TibiGrafix
Jóvanna! Azt hittem, hogy az egérgomb = az enterrel ( tudom... Hinni a templomban kell ). Lehet hülyézni :) . Ja és kösz.

P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)

Rosco
ja, az más, köszi. akkor várakozok tovább.
már majdnem apró bitekre szedtem a bin fájlomat dühömben.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

M@TriX
ez bug, nem azért lõ ki a desk-re.
Nálam a Charger-nél csinálta állandóan...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Rosco
1,5 GB a virtuális memória, 512 Mb a sima RAM, zene nincs, low sounds, látótávolság minimális, erre ez a f*s ütközésnél kilõ a desktopra. mi kell ennek a programnak?! gigamegaatomerõmû?!
remélem a patch erre is épkézláb megoldást ad.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

M@TriX
nba megtaláltam: ;)

malter
amig a patchot vártam unalmamban leszedtem a treet rod 1-2-3 at de nem megy egyik sem csak a 3 az meg nincs kész,nem is tudtam rolla hogy volt probálkozás 3ik részre ti tudtátok?az 1-2 csak kis ablakban megy de tiszta maszlag a demo,meg az egész pedig godoltam 32 bit-el csak meg tud jeleniteni 16 szintmegnéztem mégegyszer pc-s verziot töltöttem le pedig,gondoltam nosztagiázok 1et de nem jött ösze,:))
Rosco
még mielõtt páran Neked esnek, hogy nem használod a Fórumkeresõt, részletesen leírom, amit M@trix írt:

1. Egeret a ROC-ban a pipára viszed (NEM NYOMSZ LE EGY EGÉRGOMBOT SEM)
2. Rátenyerelsz az ENTER gombra

Voalá...nyomhatod a ROC-ot.
(vigyázz: elsõ bukkanónál lassíts vagy katapultálod magad )

TibiGrafix
Az a gond, hogy a ROC menüben fel vannak sorolva a feltételek. Ott van a prestige is, de én nem tudom elérni a 750 pontot, mert 460-nál magasabbra nem engedi nõni. 460-at eléri, akkor el kezd csökkenni :-( és ha nincs meg a 750, nem enged a pipára nyomni. Úgyhogy soha nem tudok menni ROC-ra. Ez a helyzet.

Alexease
A bug-nak van jo oldala is;DDDDD
M@TriX
most te viccelsz?
A ROC menübe bemész pipára ráviszed az egeret és ENTER. ;)
Vagy mi a gond?

TibiGrafix
Hát úgy látszik soha nem tudom meg milyen a ROC. A savegame editor csak az emberke prestigét növeli meg, az autóét nem. Hmm, ez a tipikus így járás esete. :o)

TibiGrafix
Kösz Alexease! Úgy érzem így már felhatalmazhatom magamat a cheat használatára. :o)

Charly
De jó lenne ha lenne má hozzá patch

Alexease
Bug.
TibiGrafix
Ezt nem hiszem el! Valaki magyarázza meg miért csökken a prestigem? Megnyerem a versenyeket, lerázom a zsarukat, nem töröm össze a kocsit és mégis csökken! Kész vagyok! :-D

M@TriX
Street Legal, vagy Redline?

Az SL-ben nincs semmi extra a V10-eshez. ;)

M@TriX
elméletileg a héten, gyakorlatilag meg meglátjuk. ;)

Charly
Pasz

Rosco
2 hétig nem voltam netközelben. mi a helyzet a peccsel? konkrét megjelenési idõpontot tud vki?

KÖszi, megnézem! Így legalább ha nem vagyok gép elõtt akkor is be tudok nézni, hogy elkészült már e a peccs, és ha igen akkor rohanjak a gép elé

I-NoVa
Szerintem itt mindenki ismeri. Fizikából még sokat kell fejlõdnie.

TibiGrafix
Amint latod lehet. Most is waprol irok. A webtap scooterbe kell beirni a supergamez cimet, es ellavirozni idaig. Nem egyszerü, de akinek nincs nete (mint nekem), annak jo igy is. Http://zsebweb2.webtap.Hu/disp?ID=!2v.okhd4

TibiGrafix
Amint latod lehet. Most is waprol irok. A webtap scooterbe kell beirni a supergamez cimet, es ellavirozni idaig. Nem egyszerü, de akinek nincs nete (mint nekem), annak jo igy is. Http://zsebweb2.webtap.Hu/disp?ID=!2v.okhd4

TibiGrafix: A wapon is lehet olvasni/hozzászólni a fórumhoz? Mi a cím?

I-NoVa
Nem emlékszem, hogy villogtak volna, csak ugye effktív semmivel nem jobb a plusz 5 fényszóró, mivel csak azt a kis területet világítják be a kocsi elõtt, ami nagyobb sebességeknél holttér.

TibiGrafix
Köszi King! Elolvastam az interjut, ugyhogy mar meg se kell kérdeznem, hogy miért fogy a prestige az autónak, akkor is ha megnyerem a versenyt. Amúgy azt észleltétek, hogy a város déli részén az egyik autópálya lehajtónál egyszerûen leesik az autó a semmibe? Vagy ez csak nekem adatott meg? Amúgy nagyon király a játék. Szaggat mint a disznó a gépemen, de akkor is a legjobb game. Akinek meg nem teszik az be... (szenvedtem vagy fél órát mire a wapon behoztam ezt az oldalt :o)

Nova, neked sikerült úgy megcsinálni a lámpákat, hogy ne villogjon? Nálam, ha az eredetinél többet akarok 1szerre kivilágítani, akkor pislog. A lámpa világít, de fénycsóvája néha eltûnik. Csak érdeklõdés szinten kérdezem, remélem tényleg benne lesznek a patch-ben...

SecMan
Patchet akarooook!!

Devil_Gy
Help plíz!
Hogy kell a felnire texturát húzin hogy meg is jelenítse a game!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Charly
thx