46059
.
-
Gibor #45899 Rég dumáltunk, msn-en se látlak. -
#45898 ja -
Gibor #45897 Lol, még élsz? :O:O -
#45896 nem tom lehet azok a balfaszok megint elkúrtak valamit... -
#45895 gommal mivan? -
#45894 a kod működséséhez megfelelő patch is kell. -
sxs13 #45893 Légyszíves valaki segítsen!
Van 1 rakat kocsim + van 1 rakat motorom..
A kocsik hibátlanok, a motorokból 1-2 működik, azonban a blokkok 95% át még sose tudtam összeszerelni, mert semmilyen autóba se mennek bele (természetesen azzal próbálkoztam amibe való lenne).
A játékom verziója 2.3.0. ...
Próbálkoztam az SLRR EDITOR 2.1. el, de nem működik egyáltalán, pedig szerintem jól használom:
- progiban kiválasztom az autót
- a motort bele , saving
- Working
- indítom a játékot
- és nem megy...
És ez kezd nagyon felbosszantani, hogy van több száz mega cucc és nem bírom használni... Ha valaki tudja a megoldást légyszíves írja már le ! Köszönöm... sxs13 -
#45892 csavarnyúzóóó -
#45891 Nem a villáskulcs hanem ami mellette van, nekem agy kalapács van ott de függ a verziótol. Arra menj rá aminek az a neve amikor rátartod az egeret hogy Tune parts.. -
rossi24 #45890 Szevasztok a pénz kód nálam nem műkszik vagy én vagyok a hülye beírom a begformoney-t majd rá kattintok a Fine Tune Parts gombra de semmi valahol azt írják hogy a tuning gombra kell rákattintani de olyan nincs is vagy az a villás kulcs? -
#45889 sokat nem vesztettél vele szerintem, az MWM mód egynek elmegy, de kiváncsi vajok mien az LE.... -
#45888 Én pont ezért kerestem egy olyan verziót ami fel van patchelve 2.3.0LE-re így nem kell bajlódni vele. Így viszont nem lehet felrakni az MWM módot már rájöttem -
#45887 valami gixer van mert igy se nem akarja adni....
pedig totál tisztán csinálom -
111222 #45886 Alapértelmezett könyvtár c:Program Files\Activison value\Street Legal Racinget nevecezd át Street Legal Racing Redline-ra ez lesz a megoldás ha nem akkor nem tom mi lehet más -
#45885 Hali!
most löktem fel a játékot, meg minden patch-et ami a v2.2.0 LE patch-hez kell de a LE patch azt irja ki hibaüzenetnek hogy a játék file-ok nincsenek a kellő helyen vagy mi. holott minden modifikáció nélkül csinálom.
lécci aki tud segítsen.
előre is köszönöm -
#45884 Cső! tudna valaki adni egy jó linket a legújabb MWM módhoz? amit találtam az mind halott még az oldalán is.. -
#45883 hö. télleg lehetett az LE-vel is vázat venni.
járgányokat meg a cars/racers mappába dobáld be.
érdemes csinálni egy LE-s és egy MWM-es telepítést is. nem mindig jók a járgányok abban a verzióban, amit írnak.
-
#45882 már nem emlékszem annyira, asszem patch-elni kell 2.3.0-ra vagy 2.3.0LE-re és utána lehet bepakolni a verdákat -
#45881 módot hogy kell betenni a kedvenc autó az m3 e30 például azt hogy tudom betenni? -
#45880 én nem, csak "élveztem" a modokat
-
#45879 te tudod módolni a játékot? -
#45878 Keresd Alexease-t, vagy Alienwoods-ot ők moddolgattak nem is keveset. -
#45877 Jó napot.
Elkezdtem újra játszani ezzel a nagyszerű autós játékkal.
Aki tudja módolni az írjon pm-et vagy írjon ide mert én nem tudom sajnos módolni, de sok programhoz értek.
A segítségeket előre is köszönöm.
-
#45876 2.2.1. MWM -
Tökíí #45875 Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Régen fent volt a játék, és emlékszem hogy volt csak alváz vásárlási lehetőség! Most újra felraktam, és nem találom! Úgy emlékszem a 2.3.0-es patch-el volt csak ez a lehetőség, de most azzal sincs... Próbáltam a 2.3.0 basic, és próbáltam a 2.3.0 LE-vel is, és egyik sem rakta bele. Esetleg tudnátok adni egy linket ahhoz, amelyikkel lehet csak alvázat venni? Előre is köszönöm! Üdv. -
Cortinaar #45874 Sziasztok!
Valaki fel tudna tenni egy Skoda favoritot? Sajnos már nem lehet letölteni innen sem: http://street-legal-mods.com/list-dlslcars.xml . Kerestem neten autó pakkot, találtam is, letöltöttem, de a csomagolt rar-ok kódolva vannak, így nem lehet kicsomagolni az autókat.
Előre is köszönöm. -
#45873 le kell töltened egy .Net Framework 3.5-öt és telepítened is kell akkor menni fog az slrr editor -
#45872 hali
azt szertném megcsinálni h minden kocsiba minden motort be tudjak tenni
leszedtem az SLRR editor 2.1et,ezzel csináltam régebben is,viszont nem indul el(hibaüzivel elszáll)
szal a kérdésem az hogy van más módszer arra hogy pl egy zsigába V8at rakjak? -
111222 #45871 Hy! Alapbeállítás "n" . -
djsenki #45870 mininován is fentvan
Egyébként azt valaki nem tudja mivel lehet nitrózni? -
#45869 Hello, gondoltam feltöltök egy másik torrent file-t, mert a fenti nem működik!
Street Legal Racing Redline -
djsenki #45868 2.0.3 akkor ez a baj. Valami peccset keresek. -
111222 #45867 Hali nekem lenne 1 olyan kérdésem hogy melyik patch kell ahhoz hogy be tudjam építeni a letöltött motorokat a kocsimba vagy hogyan működik ez a dolog . -
60voltosNeon #45866 igen, a 2.2.1 és a 2.2.1-től újabb verziókban müködik a csalás. -
djsenki #45865 A verzió számít? -
#45864 akkor valamit elbasztál -
djsenki #45863 Begépeltem a begformoney-t, rákatintottam a csavarhúzóra de semmi -
djsenki #45862 Köszi, megpróbálom. -
60voltosNeon #45861 garázsban vagy, és csak ugy beirod a kódot, és rákatintasz arra a gombra, amivel az ajtókat tudod kinyitni. ennyi. -
#45860 csavarhúzóra kell utána kattintani