46059
.
  • Gibor
    Rég dumáltunk, msn-en se látlak.
  • Pepsi Twist
    ja
  • Gibor
    Lol, még élsz? :O:O
  • Pepsi Twist
    nem tom lehet azok a balfaszok megint elkúrtak valamit...
  • GhostR1der
    gommal mivan?
  • skate00
    a kod működséséhez megfelelő patch is kell.
  • sxs13
    Légyszíves valaki segítsen!
    Van 1 rakat kocsim + van 1 rakat motorom..
    A kocsik hibátlanok, a motorokból 1-2 működik, azonban a blokkok 95% át még sose tudtam összeszerelni, mert semmilyen autóba se mennek bele (természetesen azzal próbálkoztam amibe való lenne).
    A játékom verziója 2.3.0. ...
    Próbálkoztam az SLRR EDITOR 2.1. el, de nem működik egyáltalán, pedig szerintem jól használom:
    - progiban kiválasztom az autót
    - a motort bele , saving
    - Working
    - indítom a játékot
    - és nem megy...

És ez kezd nagyon felbosszantani, hogy van több száz mega cucc és nem bírom használni... Ha valaki tudja a megoldást légyszíves írja már le ! Köszönöm... sxs13
  • GhostR1der
    csavarnyúzóóó
  • dmx
    Nem a villáskulcs hanem ami mellette van, nekem agy kalapács van ott de függ a verziótol. Arra menj rá aminek az a neve amikor rátartod az egeret hogy Tune parts..
  • rossi24
    Szevasztok a pénz kód nálam nem műkszik vagy én vagyok a hülye beírom a begformoney-t majd rá kattintok a Fine Tune Parts gombra de semmi valahol azt írják hogy a tuning gombra kell rákattintani de olyan nincs is vagy az a villás kulcs?
    sokat nem vesztettél vele szerintem, az MWM mód egynek elmegy, de kiváncsi vajok mien az LE....
  • dmx
    Én pont ezért kerestem egy olyan verziót ami fel van patchelve 2.3.0LE-re így nem kell bajlódni vele. Így viszont nem lehet felrakni az MWM módot már rájöttem
    valami gixer van mert igy se nem akarja adni....
    pedig totál tisztán csinálom
  • 111222
    Alapértelmezett könyvtár c:Program Files\Activison value\Street Legal Racinget nevecezd át Street Legal Racing Redline-ra ez lesz a megoldás ha nem akkor nem tom mi lehet más
    Hali!

most löktem fel a játékot, meg minden patch-et ami a v2.2.0 LE patch-hez kell de a LE patch azt irja ki hibaüzenetnek hogy a játék file-ok nincsenek a kellő helyen vagy mi. holott minden modifikáció nélkül csinálom.
    lécci aki tud segítsen.

előre is köszönöm
  • dmx
    Cső! tudna valaki adni egy jó linket a legújabb MWM módhoz? amit találtam az mind halott még az oldalán is..
  • 12346
    hö. télleg lehetett az LE-vel is vázat venni.

járgányokat meg a cars/racers mappába dobáld be.
    érdemes csinálni egy LE-s és egy MWM-es telepítést is. nem mindig jók a járgányok abban a verzióban, amit írnak.
  • Varenga
    már nem emlékszem annyira, asszem patch-elni kell 2.3.0-ra vagy 2.3.0LE-re és utána lehet bepakolni a verdákat
  • adikakk
    módot hogy kell betenni a kedvenc autó az m3 e30 például azt hogy tudom betenni?
  • Varenga
    én nem, csak "élveztem" a modokat
  • adikakk
    te tudod módolni a játékot?
  • Varenga
    Keresd Alexease-t, vagy Alienwoods-ot ők moddolgattak nem is keveset.
  • adikakk
    Jó napot.
    Elkezdtem újra játszani ezzel a nagyszerű autós játékkal.
    Aki tudja módolni az írjon pm-et vagy írjon ide mert én nem tudom sajnos módolni, de sok programhoz értek.
    A segítségeket előre is köszönöm.
  • 12346
    2.2.1. MWM
  • Tökíí
    Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Régen fent volt a játék, és emlékszem hogy volt csak alváz vásárlási lehetőség! Most újra felraktam, és nem találom! Úgy emlékszem a 2.3.0-es patch-el volt csak ez a lehetőség, de most azzal sincs... Próbáltam a 2.3.0 basic, és próbáltam a 2.3.0 LE-vel is, és egyik sem rakta bele. Esetleg tudnátok adni egy linket ahhoz, amelyikkel lehet csak alvázat venni? Előre is köszönöm! Üdv.
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Valaki fel tudna tenni egy Skoda favoritot? Sajnos már nem lehet letölteni innen sem: http://street-legal-mods.com/list-dlslcars.xml . Kerestem neten autó pakkot, találtam is, letöltöttem, de a csomagolt rar-ok kódolva vannak, így nem lehet kicsomagolni az autókat.
    Előre is köszönöm.
  • kucsi08
    le kell töltened egy .Net Framework 3.5-öt és telepítened is kell akkor menni fog az slrr editor
  • báttyó02
    hali
    azt szertném megcsinálni h minden kocsiba minden motort be tudjak tenni
    leszedtem az SLRR editor 2.1et,ezzel csináltam régebben is,viszont nem indul el(hibaüzivel elszáll)
    szal a kérdésem az hogy van más módszer arra hogy pl egy zsigába V8at rakjak?
  • 111222
    Hy! Alapbeállítás "n" .
  • djsenki
    mininován is fentvan
    Egyébként azt valaki nem tudja mivel lehet nitrózni?
  • Norbi507
    Hello, gondoltam feltöltök egy másik torrent file-t, mert a fenti nem működik!

Street Legal Racing Redline
  • djsenki
    2.0.3 akkor ez a baj. Valami peccset keresek.
  • 111222
    Hali nekem lenne 1 olyan kérdésem hogy melyik patch kell ahhoz hogy be tudjam építeni a letöltött motorokat a kocsimba vagy hogyan működik ez a dolog .
  • 60voltosNeon
    igen, a 2.2.1 és a 2.2.1-től újabb verziókban müködik a csalás.
  • djsenki
    A verzió számít?
  • GhostR1der
    akkor valamit elbasztál
  • djsenki
    Begépeltem a begformoney-t, rákatintottam a csavarhúzóra de semmi
  • djsenki
    Köszi, megpróbálom.
  • 60voltosNeon
    garázsban vagy, és csak ugy beirod a kódot, és rákatintasz arra a gombra, amivel az ajtókat tudod kinyitni. ennyi.
  • GhostR1der
    csavarhúzóra kell utána kattintani