46061
.
  • dmx
    Nekem hiba nélkül megy a 230LE és az MWM is csak nem kell agyonmódolni. Elég jókat lehet csapatni az állítható felfüggesztésekkel az új pályákon:

• Fantasy180
    srácok miért van az hogy 2.3 as patch el ha kint vagyok az utcán és versenyezni akarok akkor exehibát dob... egy rendes és kompatibilis mód sincs ehez a játékhoz vagy én baszok el valamit?
  • dmx
    csocsi! Nagyon kihaltatok! Az nem oldaható meg valahogy hogy a 2.3.0LE verzióba is tudjak pályát rakni és kiválasztani????
    Pár kép m3-asról:

• hertzui
    Sziasztok!
    Nem tud valaki olyat a játékhoz,hogy "PINK SLIP" is legyen amikor versenyezgetek éjszaka? 230Le-t használok. Segítségeteket előre is köszönöm.
  • paj01
    Nezegetem ezeket a google talalatokat de eleg sok a halott link. csomo jo kis mod mar nem elerheto. Pl engem nagyon erdekelnenek a moddolt motor es valto hangok de ezeket nem sikerult megtalalnom. Ha esetleg valaki rendelkezik ilyesmivel vagy tud mukodo linket azt megkoszonnem:) Nah meg mas egyebb dolgok is johetnek.
    Jah es apropo. arra nem tudtok valamit h hogyan lehetne finomitani a iranyitason? billntyuzettel bohockodom de de igy elegge iranyithatatlan hiaba allitgatok az erzekenysegen. nem lehet ezt valami cfg filben allitani?
  • mycso
    Nálam tökéletesen működik x64 win7 alatt.
  • vki
    claas tommy: Magyarítás? Minek?

Pattyesz: Nem akarok pofátlan lenni, de olyan nehéz lett volna beírni a google-be, hogy street legal racing redline mods? Az első találat már az. De azért itt megtalálod, csak hogy ne kelljen keresni.
  • claas tommy
    ha valaki tud magyarositást lécii link meg ahol vanak autok motorok oda is 1 linket ;) kössz
  • Pattyesz
    Szevasztok tudnátok adni 1 linket honnan tudnák kocsikat letölteni hozzá...Meg az mitől lehet hogy ahogy beindítom az autót vagy kilépek az utcára restart ol a gép:S
  • DRPCDoki
    Semelyikre nem állítom és tökéletesen megy. Egyébként nem szoktam telepíteni a játékot akkor se, ha újrateszem a rendszert, mert az úgyis másik partíción van és nem hiányol semmi registry bejegyzést, hanem simán megy. Szal néha előveszem, teszek bele modokat, építek pár kocsit stb. Szerintem vagy rosszul tetted fel a patchet/patcheket hozzá, vagy olyan modokat tettél be, ami nem jó az adott patchhez, vagy bizonyos modok összeakadnak egymással. Nekem eddig max. ezek miatt nem indult el/fagyott.
  • koreny20
    és kompatibilitásba melyik oprendszerre állítod?
  • DRPCDoki
    Nekem azóta mindig fent van a játék, amióta ismerem és jelenleg is gond nélkül megy win7 x64-en...(ugyan azzal a patchel)
  • SZilaJMaGGoT
    Nem lehet.
  • claas tommy
    hogy lehet a garázsba felemelni az autot???
  • koreny20
    64 bites win7-el nem kompatibilis a 2.3.0
    azt leszögezhetjük
  • koreny20
    és legutoljára egy olyan modot tettem fel ami part1 part2 és part3 részekből áll és vagy 200 mega egyenként :S
  • koreny20
    sem a quick race sem a free ride nem működik ugyhogy lehet hogy valami lett azzal a fájjllal ami betölti az utcát
  • koreny20
    tesztelni ki tudok menni de utcára nem probáltam a gyalogosokat ki be kapcsolni de nem nagyon akarja
  • koreny20
    forma 1 es autóra meg felmegy az első két féktárcsa és ugyanaz a hátsó kettőre nem és kissebb sem abból a fajtából :D
  • koreny20
    az ki van
  • kemszi2
    a gyalogosokat kapcsold ki
  • koreny20
    az autós gondom már megjavult :D már csak az kéne hogy ne lépjen ki ha megyek versenyezni az utcára
  • koreny20
    meg kilép ha az utcára akarok menni, csak azt irja ki hogy a street legal racing működése leállt...
  • kemszi2
    erre most így hirtelen nem tudok válaszolni.a 2.2.1-ben ez a rossz hogy néha baromi nehezen kapod meg a betett autókat,míg 2.3.0-ban meglehet venni külön a karosszériát.
    Ha beteszel egy új autót akkor azt hiszem érdemesebb új karriert kezdeni.Meg létezett egy mód amivel tele voltak mindig az autókupecek verdákkal,nem csak 1-2 állt bent.
    Ha berakott autóval csinálja ezt hogy csak egy fajta van mindig akkor azt a verdád addig érdemes kivenni,csak arra figyelj hogy za ne legyen a "műhelyben" betöltéskor mert akkor megint hiba üzenet lesz
  • kemszi2
    nem mondtam,hogy rossz,nekem is az van fent hozzá.Vistán még jó,de lehet a win 7 már azt nem szereti,ezért érdemesebb megpróbálni a hivatalossal.
  • koreny20
    köszi a választ...ja és még annyi hogy jópár modot feltettem amik szépen kijavították a hibákat viszont csak egyfajta autót árul mindkét dealer
  • Ombika
    Pedig igen is jo dolog a 2.3.0
  • kemszi2
    2.2.1-ig tedd fel.a 2.3.0 már nemhivatalos peccs.és a 2.2.1-hez is jók azok az autók ami 2.3.0-hoz
  • koreny20
    sziasztok egy kérdésem lenne. slrr 2.3.0 patch le-nek sürün van problémája a windows 7 enterprise-szal, tapasztaltatok ilyet? csak mert feltelepítem a street legal racing redline 2-t tök jól működik az alap játék igaz kicsit rosszul kezelhetők a kocsik meg kevés az alkatrész de ugye a mod meg a patch ezért van, hogy ezt javítsuk viszont ha felteszem a 2.3.0 patch le-t akkor nem indul el az egész. válaszaitokat előre is köszönöm ja és még annyi hogy hol tudok hozzá patcheket meg mindenfélét letölteni, egyszerűen és gyorsan..
  • kemszi2
    looool:D ezt amúgy tényleg meg kellett osztani velünk:D
  • Varenga
    "3 évig testdrivoztam amugy!" -oszt? émmeg tehenet fejtem az előbb.....
  • nyomjadnekkiii
    hello! még uj vok itt! a játékot honna tudom levarázsolni? és milyen patchek kellenek h franko legyen? 3 évig testdrivoztam amugy!
  • arcsika01
    Hello all!

MEgvannak a Patch-ek mind 2.3.0 LE-ig...:D régen is azzal toltam... most nemtom meik a legújabb akkor az volt... nah csak 1 kérdésem lenne! h. valami adjon MŰKÖDŐ oldalt ahonnan tudok leszedni cuccokat hozzáá mint pl kocsi motor meg ienek... köszi szépen előre is:) Hello
  • mrphoenix
    Az eredeti leírás szerint - friss 2.2.1 verzió megléte esetén:

Install the stuff in the STEP1 Folder, the maps, neons, destruction stuff, everything there you must install

INSTALL THE ALPHA PATCH In the STEP2 Folder

INSTALL THE BETA PATCH In the STEP3 Folder

INSTALL THE FIX, In the STEP4 Folder, make sure to read the readme if you cant understand WTF to do
  • k roy96
    valakiiiiii #45904
  • mrphoenix
    jav.: LINK
  • mrphoenix
    Sziasztok!

Elkészült a Street Legal weboldalam továbbfejlesztett változata:

http://street_legal.hunhost.info/

Várom a játék rajongóit! ;-)
  • k roy96
    Az MWM modot hogy kell felrakni, hogy normálisan működjön?
  • Carlos
    Nekem az atomkemény tuning a kedvencem. :D
  • CsuTy89
    Dejóóó, h én ezt a számot már mióta hajtottam (
    Main Theme feat. Antal Csilla)