Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szal most akkor mégkevesebbet lehet jáccani nagyonjo😊
Alexease
Aki ezt irta, legyszi mentse le az autot es kudje el nekem. THX

"Duhen motorba lehet MC GT-s valtot tenni, de 90fokos szoget zar be a normalissal, es oldalra huz tole az auto."
SecMan
Eddig senki nem tudta megfejteni, úgy tûnik bug...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

én elso vagyok a zöld klubban mégse mehetek át kékbe
ez hogyvan?
Alexease
- Finomhangolni a csavarkulcs melletti iconnal lehet. Ra kell kattintani az alkatreszekre (pl. gumi, valto, uzemanyagcso stb.)
- Nincs neon!!!! (Ettol most jobb lesz a jatek vagy mi?!?!)
Alexease
Egy normalis driver sosem art😉
Alexease
ScreenShot-ot (kepet jatek kozben) egyszeruen az F12-vel lehet😉 A jatek ScreenShot konyvtaraba masolja.
Szerintetek segít a szaggatáson, ha XP hez letöltöm az NVIDIA oldalról az XP Detonátort? ( Geforce 4 MX 440 hez)

pluhi
bealázza persze. Buildersedge-en az egyik forumban szép buglistát szedett össze egy belga srác.
Ejha!!

Ilyen gyorsan se kaptam még választ

Köszi, kipróbálom

pluhi
Detto itt is. Még mindig az elsõ kocsim van Golf(500LE), de ez beallázza az egész zöld klubot. Rakat presztizsem van, az elsõ csávó nincs sehol, se nappal, se éjjel. Igy második vagyok, éjjel nem áll ki senki, de minek is, semmi értelme. Pláne nem 1Kért. Továbblépni nem tudok, pénz valamennyi van, de új kocsira nincs, meg ugye minek. Következõ patchig játék elnapolva.
Söt... KÉRDÉS... (nem vagyok kiegyezve ma a klaviatúrával )

Hmuda
Print scr, aztán photoshopban vagy bárhol máshol paste és voila.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

...AMATÕR... bocsi

Hi all!

Ehh...

Lehet, hogy anatõr kédés,de.... hogy lehet képeket csinálni játék közben?

Ezt a kérdést nem nagyon láttam mostanában a témák közöt...

I-NoVa
A súly a lényeg, a golf pillekönnyû a lancerhez képest, és az a 200 LE többlet sem sokat segít rajta. Viszont a V8-as cuccok nagyon durvák lettek. Amúgy miért lehet, hogy senki nem áll ki éjszaka? 2. vagyok a zöld klubban, és bármelyik kocsimmal megyek ki, nem hagyja. Az elõzõ mentésemben csak akkor volt, ha a Superduty-val mentem ki. Lehet, hogy a túl magas kocsipresztizstõl megrémülnek? 😊

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Hyder
akkor storno a tippem =)

jah, kerdes...nem ertem miert, de az elso golal (412 LE) mentem 3.1 et, es a mostanivan asszem Shimi (620 LE) meg lassabban, és nem birok nyerni, mert alig gyorsul

teszteltem ossze - vissza, de valami nem kerek

esetleg tudsz, vagy tud valaki valami frankó beállítást vagy alkatrészt, amitõl tuti lesz a téma?

Steam: [HUN]Feriggno

Hmuda
A superchargernél milyen arány az optimális?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hyder
nekem hasonló esetben le kellett vennem a metanol arányát 8.1.1 -re asszem

ha nem erre gondoltal, akkor sorry

Steam: [HUN]Feriggno

Hmuda
Ha belegondolsz, minden kultúrált fórumon kötelezõ. Fõleg a nonreg beszariak szoktak flémelni (persze hatalmas tisztelet a kivételeknek).

Hmuda
Hát ezaz, hogy nemtom, hogy mit csináltam. Totál véletlenszerû. Igaz, hogy eddig csak éjszakai versenyen volt, mivel a nappali száguldozást egyenlõre hanyagolom (amúgy csak nekem nincsenek zsaruk minimális forgalomban?

Bebaszna ha kotelezo lenne...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Alexease
Ezt tobben jeleztek, le lesz tesztelve. Valszeg bug😞((
Alexease
Crack es egyebb mas "nem hivatalos" modositas utani hibakkal nem nagyon lehet sajnos foglalkozni.
Alexease
Igen, az nagy bug😊
De ahoz, hogy javitani lehessen, tobbszor, "megbizhatoan" tudni kell "elocsalni", hogy meg lehessen talalni az okat. Tudni kellene, hogy mikor, mit csinalsz, hogy rendszeresen elojojon. Es kellene a geped pontos adatai, driverek, DirectX Log stb.

Azert gondolom, mindenki tudja, es nem is kell programozonak lenni hozza, hogy ha valaki beirja, hogy: "Egyszer villant egyet, es kifagyott. Szar ez a gamme!", ezzel nem sokat lehet csinalni😉 (Ez altalanos volt!)
Az miért van.hogy a crack utánn ujj autót akarok venni de mindig csak azt írja ki,hogy "lóding",nyomok egy entert és kilép?

Alexease
Lesz lehetoseg "maszekban" honositani a jatekot - igy egyebet is attirni - de ahoz meg kell varni a biztos visszjelzest, hogy tobb patch, hivatalos modositas nem lesz a jatekhoz. (Mert ha igen, lehet kezdeni elorol)

Vagyis jo otlet, de majd kesobb.
Hmuda
Használd a makrókat (regisztrálj persze, de ez alap dolog lenn egy új fórumon, kötelezõvé kellene már tenni).

Hmuda
Huh, jó kis hiba jutott eszebe, rögtön be is írom a többi mellé (nem bug, csak néha idegesítõ hiba)

Hmuda
Alexease: azért remélem a fehér képernyõ elég nagy bug. 😄

I-NoVa

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
amikor az asztalon pörög az üveg meg 3 srác handabandázik?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Fefe
Azt még nem de mindjárt kiproszálom. Köszi a segítséget

Alexease
Probald allitani a keversei aranyt - a Cylinder Head-en a Fuel Rail-en finomhangoloval -, az blokkon a fordulatszamokat, es esetleg a valton a fokozatokat egyenkent.
Alexease
Akkor jo😉 Csak gondoltam szolok
Biztos vagy benne, hogy az Heinekenes reklám?
Amilyen sörös, karatés reklámot ismerek ott szerintem Tone Loc: Funky Cold Medina c. száma szól.
De csak ha jól emlékszem a reklámra :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Fefe
MIvel nam vagyok egy nagy street legalos így egy pici segítséget kérnék.
Tehát: Adott egy Duhen,20v block,turbo boostmaster,stb de amikor 3,4.ik be váltok akkor 3000-4000 fordulaton dadog az autó. Mi lehet a baj?
A válaszokat elõre is köszönöm

12346
elméletileg az iso game + pöcsre nem kéne crack? pedig nekem kéri a poháralátétet

Fefe
Gondolod ha gyanus lenne akkor beraknám a linkjét. Amúgy meg tudom,hogy az Ip-m publikus meg nap mint nap ide járok. Meg én nem szeretek ilyenekkel szórakozni mint egyesek.

Alexease
Az FTP gazdaja orulsz hogy igy hozzaferest biztositasz?!?! Szerintem moderaltasd ki ezt a keszt hozzaszolast!!!
Fefe
Tutira mûxik. És egyszerûen szupr lett a game mind nappal mind pedig este

Köszi, mûködik.

Live your life like it\'s your last day...

Ezt a számot én is vadászom, de sehol sincs, pedig jó szám.

Live your life like it\'s your last day...

M@TriX
persze, én is az vagyok 😉 Csak együtt dolgozunk a 18 WoS magyarosításán...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Akkor jo😉 En nem ismerem, es a bizalom nem az erossegem.
M@TriX
A Heineken karates reklámja alatt nem tudja valaki milyen zeneszám megy? Egy videó alá kellene...
Kössz!

M@TriX
amúgy Fefe-t ismerem, szóval biztos nem adna virust..

M@TriX
Notepaddal megnéztem és jónak tûnik...

Alexease
Nem tudom torolni, mert olyan fapadosan irtam meg, hogy szornyu😉) Nem gondoltam, hogy ilyen sokaig szukseg lesz ra;(
2-3 naponta ugy is kiszedem belole az infokat, es nullazom.
Fefe ez bisztos?