Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg. Egy patch lesz, de ez az egyetlen patchnek a béta verziója. A végleges valamikor várható 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Kinek biztos a forrása?
Vagy mindkettõ igaz?
Ez az elsõ és utsó patch, csak ez még béta, és a tuti az majd jön?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
itt belehet állítani csoportos mûveleteket? mint pl a CorelDraw9-be(Batch process) hogy ne egyenként kelljen megnyitni-átméretezni-menteni a dds-eket
Azon kívül hogy versenyezni kell este, mert már 2. vagyok, csak az 1. nem áll ki velem. Azaz nem találom nappal, este meg nincs a versenyen
Nálam igen, csak sok enter nyomogatásra ment tovább, szerintem ekkor kellett volna átraknia a kékekhez vagy a 20. kék versenyzõt berakni a verseny névsorba(a patch elött így mûködött).
Nem csinálsz egy lowTextúra pakkot? 😉

....................................................................................................
Amúgy nálam most másik bug figyel, esti versenynél, az istennek sem jön más ellenfél, mint a 10-es és 11-es helyen szereplõ (én a 9-ik vagyok). De csak õk. Már 231/537 a prestige-em, mégse jön más, csak õk ketten...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azt se nagyon vágom, hogy miért nem tudok összehozni egy jó kis Emer-motort, az istennek sem sikerül 505le-nél többet kihozni belõle...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Vagy miket lehet? Mert 450HP vel eléggé dobálja a seggét gyorsulásnál

Mozgás közben látszik jobban, itt csak annyi, hogy a kerék fölött rendesen kiemelkedik, elvileg jó helyen van.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Emer motornál meg vegyél bele egy gyengébb alkatrészt is, és menni fog. Sajna bug.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Kipróbálom amit írt
Összedobtam egy Ermer motorsport GT2 3200 es motort, de azt írja túl nagy a kompresszió. Max 16,7:1 lehet, nekem meg 62.4:1.
Mi lehet a baj? Hogy tudom lejjebb venni?
Nappal 40-50 Frame/sec, éjjel is ennyi, ha nem rángat be a lámpa. De berángat.

Elõtte:
Utána:

Akkor mégeccer: kezdtem egy új játékot nem versenyeztem még senkivel elõtte. Rádudálok próbaképp az elsõ piros kocsira, aki a 16. helyen állt. Erre kiállt velem versenyezni!! Találkozott vki ilyennel?Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Lehet😉 Csak be kell masolni barmilyen mp3-at meg a Music/Main_Menu konyvtarba.
"Lehessen visszafordítani az autót miután felborult, Pl: 100$ +ért."
Nem valoszinu hogy lesz. Az mar egy kicsit arkados lenne. Itt ha borulsz, penzert bevontatod, szerelsz es kijosz. Ha csak a zuzas miatt kell, akkor sorry, ez nem arrol szol.