Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Nem neztem meg, de gyanus!!!
Ha valami szivatas, vagy virus, csak tudd hogy az IP-d publikus (a szolgaltaton keresztul a gepig kovetheto).
Fefe
Akinek ripje van annak a itt a megoldás a patchelt játék elindításához.

Charly
Sziasztok a patch után nemlehet elnyerni a másik autóját kékekhez hogy lehet átmenni?????Légyszives valaki válaszoljon

Nagyon lol! Lehet saccolni mennyit szoktak játszani az ilyen gárgyult agyúak, akik képesek ilyeneket írkálni.😊

Live your life like it\'s your last day...

Törölt felhasználó
Axelease: Könyörgöm, töröld a duplikált hozzászólásokat, mert megõrülök tõlük 😊
M@TriX
😊) akkor én már meg sem nézema buglistát. 😊)
Alexease: sztem írd oda, hogy mia bug fogalma. Hátha valkin segít 😊. Ugyanis ezek nem bugok, hogy béna a törés meg nem igaziak a nevek vazz. Milyen emberek vannak 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Epp ezt akartam ideirni, hogy NEM ilyen Bug Reportokat varok😄DDDDDDDDDDD
"Ui.: nem igaz, hogy nem képesek a normális autónevek et odaírni.(Sz*rom le a licenceket)"

Sajnos a butasaggal nem lehet mit kezdeni...
Törölt felhasználó
Jaja, ezen én is bepöccentem 😊) Azt hiszem azt is õ írta, hogy a törések idétlenek... Mutasson már EGY jobbat!
Hmuda
Hát ez kész. Egy gyíkarc képes volt azt beírni bugnak, hogy nincsenek reális kocsinevek. Itt üzenném a lángésznek, hogy marah jó ötlet, hogy hagyjuk, hogy a kocsigyártók a szart is kipereljék az Invictusbol és még véletlenül se lehessen több játékot várni tõlük. Gratula, hány éves vagy?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Alexease
Tudom, hogy ez mar leragott csont, de ennek a programnak a bomyolultsaga pl. egy NFS-hez kepest olyan, mint egy mernoki tervezo program viszonya az Amoba programhoz.😉)

Bar ez senkit nem vigasztal, mert jatszani szeretne vele, es nem erdekli a hattere, de aki egy kicsit ert hozza, tudja meg igy is csoda, hogy ilyen van😉))
Alexease
En irtam hogy Beta😉 De azert, mert en ugy tudtam, hogy ez mar veglegesre keszul, az elozmenyei meg is voltak😉 De a file-nevben, es az infoban is Beta van, vagysi lehet remenykedni😉)))
Alexease
A Bug Lista aktiv felhasznalasra kerult eddig is. Rengeteg hibara derult feny es "javitodott" ki, es nagyon sok "keres teljesult" 😉
Stranger
Nem tudom hogy lehet átmenni a kék klubba, gondoltam megnézem a szöveget, amit a játék elején kiír. Kezdtem egy új játékot, a szövegben semmi érdekes nem volt. De ami kurva érdekes volt: elsõre ki tudtam hívni a piros bandából a 16.-at!!! HOGY A PICSÁBA VAN EZ???

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

M@TriX
persze

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Törölt felhasználó
Tuti, hogy béta, de remélem, hogy nem csak a verziószámban fog külömbözni a véglegestõl. Van ezen még mit csinálni.
pluhi
Szvsz direkt lehetnek letiltva a felsõbb klubok, ekkora bugot nem hinném, hogy ne vettek volna észre. (Eddig még mindenki leakadt itt.) Valaki irta, hogy ez nem is beta patch. Ugye vicc volt?
Törölt felhasználó
A buglista felhasználásra kerül, eljut valahogy idõben a fejlesztõkhöz, vagy csak magunknak írogatjuk?
Törölt felhasználó
Hehh, triplán...
Törölt felhasználó
Hehh, most látom, hogy mindegyik amit beírok duplán jelenik meg...
Törölt felhasználó
Axel: Van egy dupla beírás, töröld légyszi az egyiket. Tájékoztatásként írd oda, hogy csak frissítés után jelenik meg a beírás, mert szerintem nem én leszek az egyetlen aki azt hiszi , hogy nem ment el, és beküldi mégegyszer.Köszi
Törölt felhasználó
Nem szóltam. Megjelenik.
Hmuda
Persze, mert mostmár mindent le kell szedni róla. Ebbe beletartozik a gumi, tárcsa, rugók, minden. Aztán leszedheted.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Törölt felhasználó
Alexease: Írtam, de nem jelent meg. Elõtte moderálod?
Hmuda
Nem kell. Egyszerûen kikapcsolod a kaszni megjelenítését (ha zavar akkor a motort is akár) és akkor már gyerekjáték.

Hmuda
Nemtom. Igazábol elképzelésem sincs, hogy hogyan modellezhetne egy mai játék levegõáramlatot.

I-NoVa
A roc nagyon instabil, még az elõdöntõig sem jutok el kiakadás nélkül. Shit.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

SecMan
nem lehet felemelni 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

I-NoVa
De, és le is írtam. Egyetlen probléma, hogy a versenylistát akkor generálja a progi, mikor elsõ leszek, tehát hiába vagyok elsõ a red flameben, nem tudok éjszaka senkivel versenyezni. Na megyek a roc-ra, legalább az legyen meg.

rvp:
A Street Legal\save\carrer (hoppá, ezt is elírták, bug 😊 )\amentésedkönyvtára\main file-t kell szerkeszteni egy hexeditorral. 3B érték a red flame elsõ helyezése, utána pár verseny az utcán, és megvan a rochoz a presztizs.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

ÁjjLe BoBBi
Alex tegnap azt mondta hogy ha a hátsó szélvédõ bentvan, és mondjuk az elsõ nem akkor a végsebesség akár 20-30km/h-val kevesebb....akkor ez mi ha nem légellenállás ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Hmuda
Már írták, hogy a gém nem számolja a légellenálást (érdekes is volna). A csapatváltásra senki nem tud választ.

ÁjjLe BoBBi
valaki valami valaszt plz😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ezt nem értem, hogy kell átírni és hol???
bocs, de nem értek ezekhez a dolgokhoz
Alexease
LOL😉 SuperDuty 650 Hycomat😉)))) De amugy elofordulhat
I-NoVa
Nektek nincs olyan érzésetek, mintha a superduty hangjába lenne keverve némi trabant?

Alexease
Az egyeb latvanybeni hibakat (fa-, oszlop-, barmi all az ut kozepen, vagy a nem odaillo helyen stb.) e-mailben kuldjetek, az [email protected] cimre, SLR Bug Report Subject-tel. Csinaljatok egy screenshotot egy jol lathato helyrol, hogy a terkepen is fel lehessen ismerni a helyet. THX
Alexease
Ha valaki talal valami hibat a jatekban, az legyenszives az SLC oldalon a Bug Report reszbe irja be roviden, erthetoen, hogy meg tudjam keresni, le tudjam teszteni. THX
Alexease
A felni adatai inch-ben vannak megadva. Vagyis a 8.5x17-es felni szelessege 8.5x26.5 (225 mm). A gumi meretek inch-ben es mm-ben vanak. Pl. 225x17x45. A 225 a szelesseg, vagyis itt a peldaban a felninel a 8.5. Az atmero mindket helyen inch-ben van, vagyis 17". A 45 a "vastagsag", a peresseg. Lenyegtelen (szereles szempontbol).
SecMan
Vettem egy Emer Nonus-t (14k-ért úgyhogy gyakorlatilag csak karosszériát 😊). Vettem bele motort, mindent ami belement, és egyszerûen azt írja hogy túl magas a compression a motorban. A fuel adagoláson állíthatok bármit nem indul be a motor. Most akkor mivan?

I-NoVa
Ja, ez volt az eredetiben is.

Na jó, a szenvedõknek: Belenéztem a mentésbe, Hex 1C címen van a helyezés, ha elsõ helyen állsz, akkor 13. Átírod 14-re, és máris a blue cheetah utolsó helyén állsz, lehet továbbmenni. Cheat. Broáf.

SecMan
hát remélem hogy tényleg a béta patch és kijavítják ezt az "apró" hibácskát.

Amúgy találtam egy érdekes bugot: egy darabig body elemek nélkül mentem, amik addig a parts bin-ben voltak, és amikor visszaraktam õket akkor egy részük tök más színû volt mint eredetileg és át se tudom õket festeni!

Hmuda
Morrowind.

I-NoVa
Mikor elsõ helyezést érek el (tehát ha már elsõ voltam eddig is, és nyerek, akkor nem), sokkal tovább tart a töltés, tehát itt kéne generálnia az új ellenféllistát, itt rontottak el valamit. Még jó, hogy beta a patch, a véglegesben nem néztük volna el...

Igen, a Hot Rod ASD -be is ilyen hulyen volt. De a valo eletbe nem 3-asbol indulsz😊 Szal ez nem teccik.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

SecMan
Elég érthetõen leírtam, próbáld ki.

pluhi
Még egy érdekes dolog: 500LE fölött sem lehet odaégetni a GTA papucsait. Nehogy má ne pörgesse ki mind a négy kereket. ASR nincs ofkorsz.
Azért jobb az idõ 3masból indulva, mert nem kell váltani.
Jo a logod Hmuda, milyen game?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ezzel a demo-val a jatekon belul nem lehet vhogy timedemozni? Vagy Fraps-al atlagot kiirani? Jo lenne...

Powell
Aha.Érhetõbben?😄
SecMan
Vedd alapul az eredeti kerekeket. A kerék szélességét(pl.:215) oszd el a felni szélességével (pl.: 8 v. 8,5), és az így kapott számmal (27 ill. 28 körül van) elosztod a catlagoban szereplõ gumik szélességét akkor nagyjából megkapod milyen széles felni kell hozzá. Legalábbis én így csináltam 😊

SecMan
Sikerült már valakinek klubbot váltania?????