Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Binaris file-t nem erdemes notepad-del szerkeszteni:( Uj install:(
Alexease
Csinaltam egy gyors videot;) Ennel mar sikerult beloni a felfuggesztest, nem egyszeru megboritani;D
SLR Drift ;-) AVI, DivX 5.13, 15MByte
Alexease
Kicsit jobban tapadnak a gumik mint kellene. De nem veszes. A gumik oldaltartasa egy kicsit nagy. Javitva lesz/van.
De az eletben is megfekszik egy auto, de sok mindentol fugg.
Utcara erdemes keskenyebb (225 vagy kissebb) gimit rakni, es jol beloni a felfuggesztest. Alacsony es kemeny lenne a jo, de kiserletezni kell a rugokkal es a lengcsillapitokkal. A felfuggeszto karokat is lehet cserelgetni.
ViolaBoy
a prestigemet és a pénzemet át lehet írni valahogy?a játék csak az autót menti el a prestiget meg a pénzt nem.
direwolf
Alexease!

A felborulásos problémára tudsz valami okosat?
még mindig nem igazán értem mitõl borulnak a kocsik sík aszfalton

There\'s no replacement for displacement

Halihó!

Fiúkák szeretnék nektek gratulálni!
Mióta utoljára itt jártam (2003. szept. 08.) kerek 30 oldalt írtatok tele!

Remélem megbocsátotok nekem de nemolvastam el! :)
Viszont a képek alapján(amelyek mind lenyûgözõek) az merült fel bennem, hogy újra el kell kezdenem eme remek játékkal játszani!

További jó szórakozást és játékot mindenkinek!
Szevasztok!

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Az uccsó nem müxik.:(

Live your life like it\'s your last day...

Ha felteszem úgy is átrakom jpg-be.

ÁjjLe BoBBi
miert bmp-ben?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Feltegyem õket az oldalra?

Oké. Bocsesz, azért, mert már küldtem egy válasz mailt.:)

ÁjjLe BoBBi
lol nem is erre akartam irni :D mind1 ! olvass vissza :D

ÁjjLe BoBBi
olvass vissza!

Alexease
Ha a MAIN at van irva, akkor nem lehet mit tenni, mert hibazni fog a jatek!!
Gyiik
szoval megeccer pontosabban...hasonlo jellegu a gondom, mint violaboynak. A main at van irva, hogy esetleg a kek csapatban is versenyezhessek kemenyebb penzekert. Namost, az elso betoltesnel van egy lecsupaszitott haulerem, amin lecserelem a fekeket, kerekeket, satobbi. Kimegyek ejjel az utcara versenyezni (elvileg ilyenkor automatikusan ment), csunyan osszekurom a kocsit egy lampaoszlopon, nyomok alt+f4-et, ujrainditom a jatekot, betoltom azt a careert, amit elotte (amibe elvileg mar belementette a jatek a valtoztatasokat, lecserelt kerekeket, meg ilyenek), es a hauler ugyanolyan allapotban all a garazsban, ahogy a legelejen, tehat a regi fekek, meg kerekeke vannak rajta...vagyis nem menti el a jatekot

....................................................................................................

Gyiik
nem varom el, csupan annyit irtam at, ami a zold csapatbol a kek csapatba valo atkeruleshez kellett. Azt, amit a tobbiek mondtak...ugy gondolom, mindenki masnak mukodik, mert senki nem panaszkodott meg erre, azert kerdeztem...a hexeditor csinalt amugy egy main.BAK file-t, de nem hinnem, hogy azt toltene be. A lenyeg, hogy nem menti el a jatekot

....................................................................................................

Most már tényleg kezd idegesítõ lenni, hogy minden ötödik hozzászólásban megkérdezi valaki.:)

CaviaR

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

ViolaBoy
ilyen nincs....
volt 1700 pénzem 130 prestigem kimentem versenyezni (ugye ilyenkor automatikusan ment)és összetörtem. alt+f4 program ujra indit. load career az auto ugyan olyan volt mint amielõtt kimentem de a prestige 90 és van kemény 200 pénz.
Törölt felhasználó
Esküszöm kibelezem ha valaki mégegyszer beírja, hogy nem tud klubot váltani!
SecMan
Várd meg a végleges patchet.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

ViolaBoy
ja már értem. köszi a segítséget
Alexease
Ha valakinek volt hasonlo problemaja, es le tudja irni lepesrol-lepesre normalisan, hogy elo tudjam hozni, akkor THX.
Alexease
Bocsi, de ezt egyszeruen nem tudom elohozni.
Eleve, ha kimegyek az utcara vagy a tesztpalyara, a jatek automatan ment. Vagyis ha kint osszetorom az autot:
1. ha visszalepek a garazsba, elmenti a torott alapotott. Vagyis mar csak azt lehet visszatolteni.
2. ha kilepek ALT-F4-el, akkor nem ment, de ha visszatoltom a Career-t, akkor a garazs alapotat fogja tolteni, az azetottit nem.
ViolaBoy
úgy mentek,hogy rámegyek a load car -ra a menübe és akkor írja ki ,hogy automatikusan elmenti a careert. nyomok egy okot és kilépek a load car-ból. utána meg folytatom a játékot
ohhh, bocs. köszi.
Alexease
Ki lepsz a jatekbol, kimesz a teszt palyara es/vagy a varosba? Mert csak igy lehet elmenteni a Career-t.
ViolaBoy
szóval amikor van 4000 em és 140 prestigem akkor mentek eggyet
Alexease
Ezt hogy mented el: "...van 4000 pénzem és 140 prestigem ezt is elmentem ..." ?
ViolaBoy
nem.az automata elmentés(a carrer)
Alexease
Az "elmenteseknel" A SAVE CAR-ra gondolsz?
Annal csak az auto szamit. Ott a penz es a presztizs nem erdekes.
ViolaBoy
tehát olyan mint ha csak az autót írná felül
ViolaBoy
nem, létrehozok egy careert játszok vele elmetnem 1500 pénzel és 110 prestig-el .Utána tovább játszok van 4000 pénzem és 140 prestigem ezt is elmentem és mondjuk ha összetöröm a kocsit és beakarom tölteni az utóbbit akkor lesz 1500 pénz és 110 prestige de az autó meg megmarad.
Alexease
Ez most kinek vagy miert?!
Alexease
Az Auto Mentesnel, az teljesen normalis.
Stranger
megnyomod a pontot vagy a vesszõt, akkor más számra ugrik

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Alexease
Kicsit ertetlen vagyok, bocsi;)
Vagyis letrehozol egy uj Career-t. Jatszol vele, tobbszor ki-be lepsz, vagyis a jatek automatan ment. Minden mukodik.
Utana ismet letre hozol egy uj Career-t, de ugyanazon a neven?
ViolaBoy
odáig még nem jutottam el a mentések miatt , mert ahogy betöltöm utolsó vagyok ,kevés pénzel meg prestige-el
ViolaBoy
amikor automatikusan menti a careert.ha meg az autót mentem el akkor kapok egy halom pénzt és szinte minden le van tiltva.csak az utcára tudok kimenni és ott sincs senki.
ViolaBoy
felül írom az elõzõt
Alexease
Es nincs hackelve (kek klub, MAIN attiras)?
Alexease
Hogy mentesz el tobbszor egy Career-t?
Alexease
ötleteket lécci!
ViolaBoy
Slr redline patchelve
Alexease
Street Legal vagy Street Legal Racing: Redline? Patchel vagy anelkul? Hackelve vagy anelkul?
ViolaBoy
Ha egy careert töbször elmentek akkor a prestige meg a pénz mindig az elsõ mentés értékeit adja.Tehát az autót jól elmenti de a prestige és a pénz az elsõ elmentéssel eggyezik meg.
danielT mondta,hogy régen volt már erröl szó.Visszanéztem csak annyit találtam ,hogyha összetöröm az autót és beakarom tölteni jó álapotban akkor ki kell lépni a játékból és úgy kell betölteni.
Mit lehet vele csinálni,hogy ne legyen ilyen?
Alexease
Nem ertem mi kozze egy rendszernek az auto szinehez?!?!
Cserelj drivert!
Alexease
Windows Swap, Virtual Memory, Windows Page File stb.
Keresd a System Properties/Advanced/Performance reszben. Allisd min. 1Gb-ra.
Alexease
Ezt jol leirtam...;)