Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SLR Drift ;-) AVI, DivX 5.13, 15MByte
De az eletben is megfekszik egy auto, de sok mindentol fugg.
Utcara erdemes keskenyebb (225 vagy kissebb) gimit rakni, es jol beloni a felfuggesztest. Alacsony es kemeny lenne a jo, de kiserletezni kell a rugokkal es a lengcsillapitokkal. A felfuggeszto karokat is lehet cserelgetni.
A felborulásos problémára tudsz valami okosat?
még mindig nem igazán értem mitõl borulnak a kocsik sík aszfalton

There\'s no replacement for displacement
Fiúkák szeretnék nektek gratulálni!
Mióta utoljára itt jártam (2003. szept. 08.) kerek 30 oldalt írtatok tele!
Remélem megbocsátotok nekem de nemolvastam el! :)
Viszont a képek alapján(amelyek mind lenyûgözõek) az merült fel bennem, hogy újra el kell kezdenem eme remek játékkal játszani!
További jó szórakozást és játékot mindenkinek!
Szevasztok!
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Live your life like it\'s your last day...
miert bmp-ben?\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
....................................................................................................
....................................................................................................

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
volt 1700 pénzem 130 prestigem kimentem versenyezni (ugye ilyenkor automatikusan ment)és összetörtem. alt+f4 program ujra indit. load career az auto ugyan olyan volt mint amielõtt kimentem de a prestige 90 és van kemény 200 pénz.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Eleve, ha kimegyek az utcara vagy a tesztpalyara, a jatek automatan ment. Vagyis ha kint osszetorom az autot:
1. ha visszalepek a garazsba, elmenti a torott alapotott. Vagyis mar csak azt lehet visszatolteni.
2. ha kilepek ALT-F4-el, akkor nem ment, de ha visszatoltom a Career-t, akkor a garazs alapotat fogja tolteni, az azetottit nem.
Annal csak az auto szamit. Ott a penz es a presztizs nem erdekes.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Vagyis letrehozol egy uj Career-t. Jatszol vele, tobbszor ki-be lepsz, vagyis a jatek automatan ment. Minden mukodik.
Utana ismet letre hozol egy uj Career-t, de ugyanazon a neven?
danielT mondta,hogy régen volt már erröl szó.Visszanéztem csak annyit találtam ,hogyha összetöröm az autót és beakarom tölteni jó álapotban akkor ki kell lépni a játékból és úgy kell betölteni.
Mit lehet vele csinálni,hogy ne legyen ilyen?
Keresd a System Properties/Advanced/Performance reszben. Allisd min. 1Gb-ra.