Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SAMURAI POWA :) p4 2.8 800mhzFSB, 2x256DDR corsair, FX 5600 powa :)
Már megvan a peccs fele Már csak 1 óra van hátra
(56.6 modem!)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
SAMURAI POWA :) p4 2.8 800mhzFSB, 2x256DDR corsair, FX 5600 powa :)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Az Evohoz Letöltöttem egy frontspoilert, de ha lefestem akkor teljesen más színû lesz mint a többi alkatrész, olyan fakó mintha nem lenne normális textúrája, pedíg a képen ami a zipben volt ott nagyon király!
Meg ugyanez a helyzet a felnikkel is, ha felteszem, akkor sima fehérek!
A hangkártyám valami Creative Audio PCI, vagy mi.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
a borulást hogy lehet kiküszöbölni? mert ugyi telót nem nagyon lehet cserélni:/
bodesz2 sztem nem olyan jó az az ishima. kerék se passzol hozzá, meg a matricák se nagyon kellenének rá😊
2. Éjszakai versenynél, ha meggondolod magad és mégsem akarsz versenyezni, majd elhajtasz a helyszínrõl, a képernyõn marad a Participiate és Watch Racing feliratok.
3. Néha teljesen eltûnnek nappal az ellenfél autók, mikor cirkálok. A térképen rajta vannak, és mikor közel megyek, kiírja a nevüket, presztizsüket, stb. Dudaszóra ki is hivhatom õket versenyre.
Meg ket-harom nap a patch, abban javitva lesz, es meg sok minden mas is.
Csak ehez kellene, hogy kuldjetek Ti is a megtalalt hibakat😉)
Live your life like it\'s your last day...
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Mar nincs sok hatra a patch keszitesbol, es csak azt lehet javitani, amire fenyderul es rekonstrualhato. vagyis ha valakinek van meg problemaja, az a SLC oldalon irja be a Bug Reportba. (De a hackelt MAIN fileosok kimeljenek😉))
There\'s no replacement for displacement
tárcsa pl. 9x17 -> 9inch széles és 17 inch a sugara
gumi pl. 235x45 R17 -> 235mm széles 45(ezt egészen pontosan nem tudom fejbõl, de most nem lényeg... a gumifal magasságára utal, és egy arányszám) és 17inch sugarú felnire megy rá
mivel 1inch 2.54cm így a 9inches felnire 225mm-es és 235mm-es gumi megy
tárcsa: szélesség(inchben) X sugár(inchben)
gumi: szélesség(mm) X falmagasság(szélesség és tárcsasugár aránya(?) R(tárcsasugár inchben)
1inch=2,54cm
erre gondoltál?
Direwolf: jók a képek.
:
http://web.axelero.hu/hofippp/slr/gtk200le.jpg
Ez meg csak szimplán gyönyörû
:
http://web.axelero.hu/hofippp/slr/beauty.jpg
Ez van megvagva: Alexease Watkins AVI, DivX 5.13, 50Mbyte 😊)))
kösz, erre már rájöttem énis, de amire én gondolok az az, hogy még egy normál, csutka utcai autó felborításához is komoly ügyesség és segédeszközök kellenek... értsd: gyors sodródás + magas járdaszegély pl., de szvsz még így is inkább kiszakad a komplett futómû, minthogy felborulna a kocsi