Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ilyenel meg nem talalkoztam.
Allits le minden hatterben futo programot, frissitsd a drivereket, allitsd az Options-ben a hangreszt, esetleg kapcsold ki a zenet.
Alexease
A regi elmentesen, nem kompatibilisek a patchelt verzioval! Mivel hibas volt az elozo, es javitva lett, valtozott a kod.

A penz es a jatek nehezsege most eleg jol be van allitva. Tobbszor kell menni a hasznalt autoshoz, mint az eletben, hogy ki fogj egy viszonylag jo autot (tipus, alkatreszek, teljesitmeny, ar).
Az elsodleges versenyek, nappal, az utcan zajlanak, kissebb, alapozo tetekert. Azokbol kell tuningolni, az ejszakai, "fontosabb" versenyekre. Ez nem "csak" ggyorsulasi jatek.
Alexease
Ez mi: "Gyorsítótárazási"???
Talan a cache? A magyar windows-tol a falra maszok.
Esetleg keves a memoria, vagy a win. swap.
Menie kell XP allatt!
Alexease
Ne vard el egy hackelt jatektol, hogy meg mukodjon is.
Amugy nem lesz jo, mert tobb helyen tarolja az infokat, amik kapcsolatban allnak egymassal.
csõ!
hogy a ****ba lehet a regi patch nelkuli save-eket mukodesre birni a patch felrakasa utan??ugyanis tegnap felnyomtam az update-et de nem tudok boldogulni a jatekkal
amint veszek egy hasznalt verdat mnfjuk 18 rugoert(alaposszeg uygebar 20000 penz) epp csak annyira jut penzem hogy potoljam a hianyzo, pl. kereket mert amint tuningra kerulne a sor elfogy a penzem...az ejszakai versenyeken az elso korben meg nem lehet PINK SLIPSert nyomni csak 1000 penzert..az elso alkalommal meg egybol lenyomnak ugyhogy new carrier! HELP

hi,

a hang akad a garázsban, eléggé idegesítõ. van valami megoldás?
M@TriX
talán a backup mentést veszi vissza nem?...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Gyiik
azt magyarazza meg valaki, hogy atirtam a dolgokat hexeditorral, lett egy uj main file-om, de bassza elmenteni oda a dolgokat. Felrakok 1-2 uj cuccot a kocsira, kimegyek az utcara, visszajovok, megjavitom, satobbi, kilepek, utana ujra elinditom a jatekot, es ugyanonnan kezdi, ahol az atiras utan kezdte...vagyis a buheralas ota nem menti el a jatekallast...

....................................................................................................

mafiahq
Van SuperDuty 500 asom ez bevesz 2 palackot (kicsit + nagyot) szóval most 303 HP van benne a nitro soha se fogy el .. nem tom mért nem:) de a kérdésem az hogy mit kell ebbe bele rakni hogy Turbo's legyen? mert nem turbo's golfba tudom kell az a cha** valami meg a többibe ebbe mi kell ?

Fefe23
Egyébként most rááltam arra hogy megpróbálom végig vinni csak a Baiernnel, szal siessetek azokkal az elemekkel ;)
Alex, nem lehetne, hogy titokban elküld nekem a javított elemeket a baiernhez?

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Fefe23
De ha pl. maradna az 1nagy + 1 kicsi és lenne még az ülés helyén + 2 nagy azal már lehetne rombolni az utakon :)

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

Fefe23
De ez tényleg nem lenne hülyeség, mert az 1 nagy + 1 kicsi az nem sokra elég, 3-4 gyorsulás és üres :(

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Fefe23
Alex!
Ha nem nagy meló, és lehetséges, plz kérd meg õket, hogy csinálják meg azt, hogy ha kiveszem az anyósülést akkor oda is lehessen tenni 2 nagy palackot, mert akkor pont olyan lenne, mint a F2F-ban ;)
Tudom, hogy nem lehet csak látványosabb lenne

Fefe23
Szerintem az újabb patch-ig add el vagyél helyette másikat, mondjuk GTLE-t ; Az úgyis jobb;)

mafiahq
De sajna nem veszi be:-| másnak esetleg beveszi?

Fefe23
A GTLE-be meg a sima GT-be belemegy 2kicsi 2 nagy palack, GTB-m még nem volt sajna, de szerintem bele kéne menni.

Fefe23
Nem semmi ;)

mafiahq
MC GT b-version Nem veszi be a palackot, másnak be? más kocsit tudok nitrozni de ezt nem :-(

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
:)

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Alexease
Erezzetek jol magatokat;)))
Megfogadtam a tanácsod Alex, megszereztem az iso-t. A hétvégét vele töltöm :)

SecMan
Ez aggaszt engem is :)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Alexease
Nem. De ott van az, hogy: "Ha nem lesz vele gond,..."
[NST]Cifu
Minden egyes sebességfokozatnál van egy-egy csúszka. A csúszkát ballra húzva nagyobb lesz az áttétel, ami miatt nagyobb erõvel fogsz gyorsulni, de kisebb lesz az elérhetõ sebesség. Figyelni kell, hogy a csúszka melletti számok ne legyenek se túl közel egymáshoz, se túl távol.
A gond ott van, hogy ha alapon hagyod, vagy ballra húzod, akkor 1. fokozatból nagyon gyorsan fel kell váltanod 2.-esbe (mivel eléred a limitált fordulatszám tartományt), majd hármasba, és mivel a váltás idõtartama alatt nem gyorsulsz, ezért ez nem jó megoldás.
Ugyanakkor túlságosan jobbra húzni sem szabad, mivel ekkor túl nehezen fog felgyorsulni.

Javaslatom az, hogy az 1. és 2.-es fokozatnál húzd egy kicsit jobbra, a 3. és 4.-es fokozatnál csak egy lehellettel jobbra.

Aztán irány a tesztpálya, és nézd meg, jó-e lett a beállítás.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

SecMan
úgy legyen, és remélem ez nem olyan dátum minta anno hogy: jövõ héten... :)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Törölt felhasználó
A váltó beállításához szükséges némi mûszaki ismeret, hogy el tudj igazodni a görbéken, nem bonyolult, de most nem bocsájtkoznék bele egy hosszabb leírásba.Az alap áttételekkel is jól el lehet boldogulni.
Halihó! Még 1 kérdés... a váltókat hogy kell beállítani? Tul képpen nem tudom mit csinálok... :) és a végeredmény sem az igazi... már rengeteget próbálkoztam, de nem jöttem rá! Mik azok a számok, pl? Nincs valami FAQ? Elõre is köszönöm!
Alexease
Ha nem lesz vele gond, akkor esetleg hetfo-kedd.
ViolaBoy
DanielT milyen régen volt róla szó? körülbelül
Törölt felhasználó
Nem lehet átmenni, a következõ patch fogja javítani.
Törölt felhasználó
Vedd a fáradtságot és olvass vissza.
ViolaBoy
Ja és ha az Autót mentem el és be akarom tölteni a pénzem 1000000 és nem enged semmit csak azt,hogy kimenyjek az utcára.Mitöl lehetnek ezek? amúgy fent van a patch
ViolaBoy
Miért van az,hogyha elmentem a játékot és késõbb betöltöm akkor a prestige 90 és pénzem meg alig van?Az autót jól elmenti.
Gabesz: Nézd már meg milyen e-mail címre küldted a képeket, mert még mindig nem kaptam meg.

Live your life like it\'s your last day...

Nézd meg itt.

Live your life like it\'s your last day...

Fefe23
Én is szívesen tesztelném azt a patch-et amit te is

Törölt felhasználó
Veszel egy kocsit, szétszeded és megjegyzed mi kellett bele és hol volt.Tudomásom szerint nincs hozzá leírás, de nagyjábol ugyanaz mint az SL ben, ha ahhoz volt ilyen ismertetõ.
Hali!
Hol tudom megnézzni a SLR-hez hogy hogyan kell összerakni a motorokat? A sim SL-hez volt vmi weblap ahol ezt leírták. Segicsetek pls most ismerkedek a játékkal. Thx
Törölt felhasználó
www.invictus.hu
Hi! Megjelent már Patch a SLR:R-hoz? Ha igen honnan tudom letölteni? Segítsetek plz! Köszi!
Kicsirigo
Köszi de más volt a gond, már megoldódott.

Alexease
Igy mar mas;))))))
Alexease
Gazso? Megy fel, csak lassu;(((( Szolok.
Alexease
Ezt az Apache oldalabol szurted ki?!?!? Amugy NEM vettek meg. Az a frissen telepitett Apache (webszerver) alap oldala.
bfg900
Mailt lécci nézz már.
Alexease
Mit nezzek rajta?
Törölt felhasználó
Éjszakai sebesség (fps) gyorsulás várható? Nálam akkor is folyamatosan 40 felett jelez a fraps, de berángat amikor lámpák alatt megyek el.
Törölt felhasználó
Hatásosan? Hogyan és mire?