Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Allits le minden hatterben futo programot, frissitsd a drivereket, allitsd az Options-ben a hangreszt, esetleg kapcsold ki a zenet.
A penz es a jatek nehezsege most eleg jol be van allitva. Tobbszor kell menni a hasznalt autoshoz, mint az eletben, hogy ki fogj egy viszonylag jo autot (tipus, alkatreszek, teljesitmeny, ar).
Az elsodleges versenyek, nappal, az utcan zajlanak, kissebb, alapozo tetekert. Azokbol kell tuningolni, az ejszakai, "fontosabb" versenyekre. Ez nem "csak" ggyorsulasi jatek.
Talan a cache? A magyar windows-tol a falra maszok.
Esetleg keves a memoria, vagy a win. swap.
Menie kell XP allatt!
Amugy nem lesz jo, mert tobb helyen tarolja az infokat, amik kapcsolatban allnak egymassal.
hogy a ****ba lehet a regi patch nelkuli save-eket mukodesre birni a patch felrakasa utan??ugyanis tegnap felnyomtam az update-et de nem tudok boldogulni a jatekkal
amint veszek egy hasznalt verdat mnfjuk 18 rugoert(alaposszeg uygebar 20000 penz) epp csak annyira jut penzem hogy potoljam a hianyzo, pl. kereket mert amint tuningra kerulne a sor elfogy a penzem...az ejszakai versenyeken az elso korben meg nem lehet PINK SLIPSert nyomni csak 1000 penzert..az elso alkalommal meg egybol lenyomnak ugyhogy new carrier! HELP
a hang akad a garázsban, eléggé idegesítõ. van valami megoldás?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
....................................................................................................
Alex, nem lehetne, hogy titokban elküld nekem a javított elemeket a baiernhez?

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Ha nem nagy meló, és lehetséges, plz kérd meg õket, hogy csinálják meg azt, hogy ha kiveszem az anyósülést akkor oda is lehessen tenni 2 nagy palackot, mert akkor pont olyan lenne, mint a F2F-ban ;)
Tudom, hogy nem lehet csak látványosabb lenne

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
A gond ott van, hogy ha alapon hagyod, vagy ballra húzod, akkor 1. fokozatból nagyon gyorsan fel kell váltanod 2.-esbe (mivel eléred a limitált fordulatszám tartományt), majd hármasba, és mivel a váltás idõtartama alatt nem gyorsulsz, ezért ez nem jó megoldás.
Ugyanakkor túlságosan jobbra húzni sem szabad, mivel ekkor túl nehezen fog felgyorsulni.
Javaslatom az, hogy az 1. és 2.-es fokozatnál húzd egy kicsit jobbra, a 3. és 4.-es fokozatnál csak egy lehellettel jobbra.
Aztán irány a tesztpálya, és nézd meg, jó-e lett a beállítás.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Live your life like it\'s your last day...

Hol tudom megnézzni a SLR-hez hogy hogyan kell összerakni a motorokat? A sim SL-hez volt vmi weblap ahol ezt leírták. Segicsetek pls most ismerkedek a játékkal. Thx