Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live your life like it\'s your last day...
- A jatek LOD/Object Detail beallitasaitol fugg. Minnel "messzebb" vagy az autotol, annal jobban butitja a modelleket. Ez teljesen normalis "gyorsito" eljaras. De alllitva lesz rajta, hogy ne ilyen kozel es ennyire durvan butitson. (Lasd. F1C vagy LFS stb., 20 meterrol 6 szogletuek a kerekek😉
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
ekkor töltöttem be a kocsit.
vettem rá egy lökhárítót meg egy tetõt
kimentem versenyezni.(ugye ilyenkor ment) Megnyertem ,lett 97 prestigem és 1898 pénzem)
visszamentem a garázsba és vettem egy lámpát. utána kiléptem (ugye ilyenkor automatikusan ment?!)És amikor újra betöltöm van 89 prestigem és 2105 pénzem. az autón ott van a lökhárító a tetõ és a lámpa.
There\'s no replacement for displacement
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
most a muscle carom van és képtelen vagyok tuningolni..egyátlaán hogy kell növelin a turbo csíkot??abszolút sötét vagyok a témához vki megszánhatna

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-elõször kerék->fék->rugó->teló->lengõkar. és ugyan így lehet összerakni csak fordított sorrendben.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

SAMURAI POWA :) p4 2.8 800mhzFSB, 2x256DDR corsair, FX 5600 powa :)

Ja!
Te nem tudod véletlenül, hogy a slickgumit mikor kapom meg?54 napnál járok, de még semmi!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85