Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Amig nem fejezodik be a jatek vegleges patchelese, addig nem is erdemes semmit modositani, valtoztatni, boviteni rajta, mert ugy sem lesz kompatibilis a kovetkezo verzio(kk)al! Es meg problema is lesz a patchelesnel!!
Ti milyen áttételeket használtok Shimitshu Focerhez, Faktun group 6-oshoz?

Live your life like it\'s your last day...

Alexease
A lampa vasarlas utan hova es hogyan leptel ki?
Alexease
- A nem a jatekban eredetileg levo, letoltott alkatreszekkel problema lehet.
- A jatek LOD/Object Detail beallitasaitol fugg. Minnel "messzebb" vagy az autotol, annal jobban butitja a modelleket. Ez teljesen normalis "gyorsito" eljaras. De alllitva lesz rajta, hogy ne ilyen kozel es ennyire durvan butitson. (Lasd. F1C vagy LFS stb., 20 meterrol 6 szogletuek a kerekek😉
Stranger
Az az egy-két lóerõ különbség valószínû, hogy a motor állapota más, pl egy 100%-os motor néhány lóval több, mint mondjuk egy használt 95%-os.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Ez is bug, küldd el Alex-nek.

Fefe
Nekem is most jött elõ ez a hiba amióta átléptem a kékekhez

SecMan
képet rakj be róla, vagy küldj valakienk aki be tudja szúrni ide...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Mindeggyikkel ez van, vagy csak egyetlen eggyel?

Ok, vigyázok. Már müxik, most néztem meg. Már csak az kéne, hogy ti milyen áttételeket használtok Shimitshu Focerhez, Faktun group 6-oshoz?

Csak óvatosan a csúszkákkal, könnyebb elb*ni az áttételekt, mint javítani rajtuk!

Thanks.

Nem minden váltót lehet hangolni. A versenygépek váltói állíthatók, pl: Duhen 2.0 cdvc ;Faktun group; Baiern Raceman6 vagy emer gt2 váltók. A finomhangolós cuccal rákatt, aztán minden fokozat áttételét külön állíthatod.

CaviaR
Lehet h bika a kocsit de semmit nem érsz vele. A 2.5 lóerõ/kiló nagyon kevés. Mire begyorsulsz már vége a versenynek, mindenki hazament. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Na jó, de utána hogyan kell hangolni a váltási fokozatokat?

SecMan
Hát ez érdekes...

direwolf
jajj, elbasztam! namég1x

Superduty1
Superduty2
Superduty3

There\'s no replacement for displacement

direwolf
LEHET!
Na és ennél erõsebbet?

Superduty1
Superduty2Superduty2

I-NoVa
Manuális váltóra mindenképp szokj át, sok idõt jelent.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell, és leginkább hol kell beállítani a váltáshoz a fokozatokat. Ezt csak akkor lehet ha manuálisra van állítva, vagy mi? Please help!

Egy dolgot mindenképp érdemes kipróbálni: Quick Race, de úgy hogy egy Mc-vel vagy. Na én ilyenben mentem és szinte mindenki legyorsult, még két einvagen is; de az Mc elõnye, hogy nehéz felborítani, ráadásul remekül lehet vele farolni; így általában az elsõ kanyarban utolértem az ellent(amíg az fékezett), és otthagytam, mint állat. Sõt egyszer az egyik einvagent farolás közben a kocsim seggével megzúztam, de úgy, hogy felborult!😊) Nagyon állati! Olyanokat is csináltam, hogy kocsikat fának löktem; tiszta roncsderbi volt az egész, és a végén nem volt meg az orra a kocsimnak, csak a motor.

áruéljátok már el hogy iyleneket hogy kell összerakni?igazából nagyon nem értek a motorokhoz és eddigi elsõ próbálkozásom az volt hogy egy ishimához hozzáillesztek egy einwagen motort..hát persze hogy nem mûködött😞
most a muscle carom van és képtelen vagyok tuningolni..egyátlaán hogy kell növelin a turbo csíkot??abszolút sötét vagyok a témához vki megszánhatna

dtk1985
Akar hanyszor feltuningolom egy kocsi motorjat tuti hogy elekzd a jatek panaszkodni hogy vagy keves, vagy pedig sok a kompresszio a motorban. Ez valami bug vagy csak nemtudom hol kell beallitani? Mar zsinorban 4 kocsinal csinalta ezt

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Lehet hogy kell hozzá a super charger drive belt, vagy mi.

CaviaR
Hogyan mûködik a turbo charger? Feltettem de nem éreztem nagy különbséget a gyorsulásban. A nitro mérõ alatt van egy olyan, h turbo. Nos, miután feltettem a turbo chargert, lettek kis üres négyzetek. Ez mit jelent? Hogyan kell használni?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Alexease
A MEHET es a TORLES gombok alatti makrokkal😉))
direwolf
na megvan!

lehet ennél nagyobb teljesítményû kocsit összerakni?
MC GTLE 1
MC GTLE 2
MC GTLE 3
MC GTLE 4

direwolf
hogy lehet linkelni?

direwolf
<a href="http://web.axelero.hu/hofippp/slr/beauty.jpg">próba</a>

Hi! Ha felteszem a Redline-ot, tudok játszani az alap játékkal? Úgy értem, külön indító file, mig ilyenek, vagy felülírja a régit?
ViolaBoy
azért nem engedi a féket mert elvileg nincs rajta rugó.a felnit meg azért mert nincs rajta fék
ViolaBoy
és mindennek alkatrésznek rajta kell lennie,mert amúgy nem engedi,hogy összerakd.
ViolaBoy
úgy lehet szétszedni a futómûvet,hogy:
-elõször kerék->fék->rugó->teló->lengõkar. és ugyan így lehet összerakni csak fordított sorrendben.
Általában az einvagen olyan 16000-17000 körül van használtban.

Ha nem akarsz cheatelni, nézz be többször egymás után a használt kocsi kereskedõhöz hátha változnak az árak, ha nem, kezdj uj career-t 😞

malter
ok azért thx,nagynehezen legyalultam,most probálkozom megint
Többet nem tudok segíteni.😞

malter
lejött a crack,most meg azt irja"Distribution version missing..😞
http://free.x3.hu/redfox89/SLR2_Crack.exe

malter
ok thx😊
malter
nincs cd-n iso-ban van daemonnal megy
Nekem pl. kellett. Lököm a linket.

malter
arra is gondoltam hogy tele van házi motyoval a game,az kavarja be ,de még uninstalálni sem engedi "Could not open INSTALL.LOG file"
SecMan
elvileg nem, próbáld meg bemountolva, és nem cd-rõl...

nemkel tedd fel ujra az egeszett ha akkorse jo akkor sux

SAMURAI POWA :) p4 2.8 800mhzFSB, 2x256DDR corsair, FX 5600 powa :)

malter
Hali beszart a netem 1 darabig😊letöltöttem a pecst telepitettem,de nem indul vele a game,crack kell hozzá?
Törölt felhasználó
Alexease: Egy Lamborghinivel lehet parkolni, még padkára is, ugyanis meg lehet emelni direkt ilyen célra a magasságát.
Ok, várom.

MikX
sorry de nekem nincs táhelyem amire feltegyem, majd küldök Redfoxnak egy mailt, de addíg nem igazán tudok segíteni!
Ja!
Te nem tudod véletlenül, hogy a slickgumit mikor kapom meg?54 napnál járok, de még semmi!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85