Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó az oldalad, te vagy az új konkurencia.;)

Live your life like it\'s your last day...

bodesz
montosítás oldal:http://bodesz.uw.hu/

és ha nem tudod a cgf et megcsnálnia akkor én megcsinálom csak írj 1 mailt

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

mafiahq
nekem meg a legtöbb modellbe bele se engedi tenni :(

Devil_Gy
Miért van az hogy ha több nitró palackot akarok belerakni az autóba lejön róla minden body alkatrés! Módosítottam a cfg-t!
A kicsibõl csináltam nagyot de nem tudok belerakni többet!!
Help Plíz!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

bodesz
készítettem én is 1 kezdetleges oldalt ide ha írsz mail fel tudod tölteni a videóid meg képeid meg amit akarsz
oldal:bodesz.uw.hu

Kicsirigo

Nemrég lett kész. Lehet menne többet is, majd még próbálkozok vele.
703 lóerõs, viszont teljesen stabil a motor. Bármennyit versenyzek vele, nem romlik jelentõsen a motor állapota, csak ha nekimegyek valaminek.

Nem, ez a Redlinével foglalkozik, nekem meg az eredetihez kellett volna help. Nem tudom miért nem találom. Lehet, h törölve lett?
bodesz
rendelésre csinálok bárkinek több nitros autót ha kell

bodesz
redfox az oldal már megy és már jó is

bodesz
tud valaki olyan savet adni ami végig van játszva???

bodesz
na mostmár registrált vagyok :D

Stranger
hauler

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Stranger
igen, próbáltam úgy is:)

Egyébként ezt mivel csináltad?:)

Stranger
na mindegy, csak egy kép lett volna az eddig elért legnagyobb sebességrõl: 539 km/h, de még ennél is lehet többet menni...

Úgy kell, hogy: www.freeweb.hu/stranger/...jpg

Stranger
árrggghh, tököm kivana freewebbel

??

Stranger

Köszi, nembaj. Nascarozni nem szoktam, de azért majd szólok, ha kell.;)

Stranger

Köszi.:)

Alexease
Konkretan a jatekkal "meg nem jatszok", mert egyelore meg csak "tesztelem", vagyis minden autoval, mindenhol szerelek, versenyzek stb. Megvarom a vegso allapotot. Vagyis pontos adatokat nem tudok adni, mert meg nem foglalkoztam igy vele.

De Nascarhoz tudok adni egy 25 oldalas setup leirast (Copyright P.S.), amit en tordeltem es hasznalok
Hello!!! Királyak az olalon a képek és a kocsik!!! Nameg persze az oldal is!!! ; - )

Alex: Te Shitshu Focer-hez milyen áttételt használsz? Please írd le egyenként, hogy betudjam én is állítani, mert én ehhez béna vagyok; én szinte mindig automatával, megyek, de az gyorsuláshoz nem jó. Elõre is thanks!

Alexease
Csak a final drive es a diffi miatt irtam, mert az is szamit.
Megcsináltam az oldalam, rájöttem, az zavart be neki, hogy oldal volta navigációs bár, így most áttettem fentre, és müxik, tessék kipróbálni.;)Street Legal Picture Site

Alexease
Azert a motor es a kerek kozott ott van meg a diffi/bolygokerek ism, annak is van egy attetele, az a final drive;)
Fefe
Értem és köszönöm a választ

SecMan
No prob, csak gondoltam szólok :) Jah, és szólj ha megjavult, kíváncsi vagyok :)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

malter
nah megy már a game,cool lett bár azt nehezményeztem már az 1sö résznél is hogy nagyon könyüböl nagyon nehézre csinálták,ha tele akarnám rakni a garázst akkor ugy 3évig kelene nyomnom 1000dollárosával:))amugy kurva jo lett,végre használni is tudom nem csak a helyet fogja;)))
Hoppá, tényleg neki állok javítani. Sorry

SecMan
És a galériánál is ez van. A hiba az én készülékemben van?

SecMan
Ott a help pontban jobb oldalt van az hogy Bodesz küldött egy képet az irányítás javításáról, de ott a link az nincsen ott. Értsd: ráviszem a kurzort és nuku, klikkelek semmi...

Lehet, hogy ez az.:)Street Legal Picture Site

Alexease
Alexease
Automata mentes van. Ki- es belepeskor a varosba, a tesztpalyara, kilepeskor a jatekbol, vagy uj Career betoltesekor.
Találtam régebben egy linket, ahol képekkel, szöveggel le van írva, melyik motort h kell összerakni. De most nem találom. Tudna vki segíteni?
ViolaBoy
ma kezdtem egy uj careert és az mûködik , ugyanazt tölti be amit elmentettem szóval jól menti el .de ha folytatom az elõzõ careert akkor ugyan azt csinálja mint régen.mitöl lehet ez?
Alexease
Eloszor is regisztralj egy normalis nevet a forumon, ha meg nem tetted meg!

Javitva lesz, de erosen osszefugg a eroforasokkal, sajnos. Minnel lassabb a program - ertsd szaggat - annal rosszabb a hang is.
Pontos értékeket nem tudok fejbõl, de minél közelebb húzod egymáshoz a fokozatokat, annál sûrûbben kell kapcsolgatni, vmennyit javul a gyorsulás. Távolabb húzva,egyre kiebb értékekkel, egy-egy fokozatban nagyobb sebességet tudsz elérni, de a gyorsulás mértéke csökken 1 picit. A kettõ közötti arany középutat kell megtalálni, ami függ az autó szinte minden paraméterétõl (nyomaték, max hp, súly stb)

ViolaBoy
próbáld meg az erõsítõt hangosabbra tenni és az összes hangot vedd lejebb
ViolaBoy
kimentem az utcára és amikor ott voltam akkor nyomtam alt f4-et
Alexease
Az eletben meg ALT-F4 sincs. Vagyis ha osszetorod magad, vagy hibaztal, akkor mar ugy maradsz;) Itt felfoghatod cheat-nek.

De ha sokakat zavar az ALT-F4 lehetoseg, es szerinte ezert "szar" a program, akkor le lehet tiltani
Alexease
A Menube kilepeskor NEM ment! Ha akkor lepsz ki (ALT-F4) akkor az elozo allasod marad csak meg.
Alexease
Nem a Menube valo kilepeskor ment, hanem a betoltes elott! (Figyelmeztet is a program!)
Ha nem akarsz menteni, ALT-F4! ;-)
ViolaBoy
kiléptem alt+f4-el
ViolaBoy
alt+f4
Alexease
Uj felniket nem fognak modellezni, mert arra nincs ido. A LOD megjavul ha teljesen fel van huzva a reszletesseg (es az uj patch is javit majd rajta).
Alexease
A Kekekhez valo NEM HIVATALOS atlepes tobb problemat is hoz magaval!!!