Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
az márt az elsõ bétapatchkor...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Törölt felhasználó
Nappal 50Frame, éjjel 20 szar ez még mindig!
Rohadtul nem érdekel, hogy egy kipufogó már tökéletesen illeszkedik, amikor nem lehet vele éjszaka versenyezni! FPS-T MÁ A NYAMVADT ÉLETBE!
Éjszaka nekem is lassult.

Live your life like it\'s your last day...

ViolaBoy
nemtom ki,hogy van vele de szerintem jobban szaggat, mint eddig.
Dinamit
de használok, mivel annyira szaggat hogy jácchatatlan, ezért csak autót építek

M@TriX
gondolom nem használsz semmi money cheatet 😉)))))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Dinamit
Új peccsel a törés is jobb lett. Én pl 430al csapódtam a korlátnak, hát ez lett a kocsimból

M@TriX
jah, errõl jut eszembe. A szikrák mostmár nagyon jók lettek erre a patchre. Az alapjátékban mint egy kazal fû, mostmár nagyon tuti!

Alexease
Es meg mindig nincs kesz. Meg mindig vannak fontos dolgok (kulonbozo uthangok, es egyedi autohangok, visszajatszas, net stb.), melyek nincsenek benne, es nem azert mert az Invictus "ilyen", hanem nem volt ido (az engine iras kozben ket jatekot kellett kiadni es patchelni).

De azert szerintem mar latszik rajta, hogy ha teljes lesz, es ha lesz egy normalisabb kiado, akkor kituno autoszimulatorokat lehet majd kesziteni, erre az enginere.
malter
a pacsot látva elgondolkoztam milyen lett volna ha mondjuk 1 évvel késöbb adják ki,elszomorit hogy az activision igy elbaszta mert kaphattunk volna 1 kitünö játékot amiben már majdnem minden megvan amit 1 autos játéktol elvárnánk😞
Alexease
A fustot, port, szikrat - mint reszecske efekteket😉
Alexease
Lehet ekkora futot is "gyartani", de hogy mennyire real es/vagy megeri-e az fps csokkenest, az mas kerdes😉)))))))
M@TriX
az mit is jelent pontosan? Mit vesz le vagy ront?

SecMan
Ja, bocs, megtaláltam a választ.

Kérdés: fps növekedést hoz éjszaka?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Nektek Shimitshu Fodernél mannyi a 0-100-ig rekordotok, mert nekem csak egy nyamvadt 7mp-t sikerült kihoznom.😞

SecMan
Az új patch a klubváltáson kívül milyen fontosabb hibákat javít? Ki lehet már kapcsolni az éjszakai lámpákat? Vagy legalább gyorsabb éjszaka? Érdemes leszedni, vagy annyit nem javít és inkább várjam meg a véglegest, ami ugye pár nap múlva jön(?)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Alexease
De bekerult egy Particle potmeter a menube. Annak az allitasaval is - kis kompromisszumal - lehet javitani a sebessegen.
Alexease
Van benne fust rendesen, es szerintemnagyon jo. Az atlagnal szebb es reallisabb. Rendesen "kilovi" maga alol, vagyis guuut😉
Persze, ha egyebb "latvany" jatekhoz hasonlitod, vagy amerikai filmhez, ahol fustbomba van az auto allatt, akkor mas😉))
De ezek nagyreszt "utcai" gumik. Nem fognak annyira fustolni. Lattam mar egy-ket atom utcai autot allatkodni, es rally prologot is, de nem sok fust volt😉)

Szerintem ennyi boven eleg: SLR Drift
Dinamit
ja igaz, nem is szóltam semmit 😊
Gondolj bele a városba nyomnál egy kövérgázt 😊
Szerintem fps minimum rekordot döntene

Dinamit
Nekem a gumifüst hiányzik :=(

Dinamit
ja démonom van, azzal emulálom
Vagy inkább alcohollal 120-al kéne?

Ja, ha emulálva van.

Nemtudom, lehet, hogy lehet.

Dinamit
Tehát ha nekem isoba van meg simán felrakhatom rá a patchot?

Megírt CD-rõl lehet mûködõ image-et csinálni? Vagy így már késõ?
Yes. De ahhoz isoban kell.

Áhááám...
Virtual Daemon is tud ilyet?
Alcohol 120; iso-ban van meg.😉

Akkor ti hogyan próbáltátok ki? Tudtommal idehaza nem jelent meg?!
Thanks all.

Alexease
Nehany nap mulva.
Alexease
Ha ki tesz a tesztpalyara, fordulj vissza azonnal, menj, es az elso elagazasnal jobbra. Ott a sarga nyil. Ott meg allsz nullara, kiirja a banatat, es start. Onnan meri a 100 km/h, a 1/4 merfoldet, a max sebesseget stb.
Dinamit
Redfox a tesztpálya közepefelé van rá lehetõség, asszem a start zöld zászlóval jelölve

Még semmi, kéri a Cd-t, ugyanúgy, mint az elõzõnél.

NOCD-vel mi újság?
Kipróbáltam nagyon állati! Minden király! Egyébként poén, még tegnap találtam, csak már nem írtam be, Quick Raceben nemegyszer találkoztam Kozak vezetéknevû emberkékkel.😊
Hogyan lehet lemérni a tesztpályán a gyorsulást? Én már mentem körbe mint állat, több mint 240-nel, bemegyek garázsba, info és azt írja, hogy nincs felállítva rekord. Ennek valami speciális helye van, vagy mi?

Dinamit

Devil_Gy
éjszakai verseny alatt lett több FPS??

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Alexease
Alexease
Amit ma kuldtem hibakat, az biztos nem
M@TriX
mivel csak javítottak így roszabb aligha 😉

M@TriX
klubbátlépés és amit eddig meg tudtak csinálni 😉
Szóval sokkmindent!

Devil_Gy
Jobb lett?
Na mondjatok valami konkrétumot is mert kiváncsi vagyok és csak 7 körûl tudom tesztelni!

Dinamit
Mit javítottak?

Alexease
Akinek lassul lenne a letoltes, innen is szedheti: SLC, Patch Beta 2.1.5
bodesz
én most töltöm

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Alexease
Szerintem jo😉
Feltettem, megyek nyomni a gamét.

Devil_Gy
Na milyen az új pecs?

bodesz
buildersedge niért szünt meg???

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)