Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem azon is lehetne javítani, mert egy 900 lovas gépnek ha odalépsz a valóságba, akkor csak áll egyhelybe és fél perc alatt elfüstöl minden gumit. Pl itt a játékba nekem szinte nincs is gumifüst.
Live your life like it\'s your last day...
Mivel a jelenlegi is "csak egy Beta, nem hivatalos Patch", igy mindenki akit az atlag jatekosnal jobban erdekel a program, ugyan ugy Tester:))). Vagyis a lehetoseg adott, hogy a "rendes" jatekon felul, teszt jelleggel is foglalkozzon a programmal, es ami hibat talal, vagy kivansaga van, az jelezze a keszitoknek, rajtam keresztul.
Igaz, hogy a SLR:R-ban kissebb a varos, es hogy kevesebb az auto, de sokkal reszletesebbek, jobban szerelhetok stb., es a jatekmenet sokkal kidolgozotab.
Én azt ajánlom, hogy amíg nem jön ki a patch addig a motorból való erõkisajtolással próbálkozzatok, úgyis szükség lesz ár, ha kijön a patch lenyomni az ellenfeleket ;)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Mi azokaennek?

Mivel az utobi 1-3 napban meg Ti is talaltatok hibakat, igy azokat meg javitani kell (gondolom senki nem akarja hogy benne maradjon, ha mar szolt erte;-), igy a javitasok utan megjelenhet. Idot nem mondok, ez nem HL2 vagy DNF;)) De nehany nap, max.
De ha talaltok meg alkatresz problemakat, kompatibilitas hibakat stb., akkor most szoljatok (SLC BugReport), itt az utolso esely.;))))) Most van lehetoseg "mindent" javitani, ne a vegleges patch utan legyen, hogy: "igy szar, ugy szar".
Mármint több nitrót??
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Alex te tudsz valami okosságot??
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Az info-gorbek "iveltsegere" is erdemes odafigyelni. A tobbfele alkatreszbol osszetakolt, elallitgatott motor, sokszor erdekes gorbeket produkal, ami meg is latszik az autot. Ha tulsagosan elvannak csuszva egymastol a Nm/HP gorbek, vagy komolyabb toresek vannak bennuk, akkor "kohoghet" a motor bizonuos fordulatoknal, vagy szaggatottan adja le a teljesitmenyeket.
Pl. hiaba a nagy teljesitmeny, ha a nyomatek ertekek teljesen mashova esnek, vagy egy kompresszio vagy turbo beallitas miatt a teljesitmeny csucsanal megtorik a nyomatek vagy forditva.
Ha a sima street gt rakod bele menni fog!!
Ja és hogy használja is!!
Alex talán tudja!
Ez mind mind befojásólja a teljesítményt!
A legtöbb motor nem szereti ha 10000 fölé viszed a forszámot(hamar elhasználódik!))!!!
Nézd meg mi az a max fordulat ahol még kijön belõle a kakaó és oda állítsd a fordulatot!
Tudnátok nekem segíteni. Van néhány problémám.
Van egy egész jó Einvagenem valamivel 400 lóerõ fölött. De a futómû az sz@r. A legkisebb kanyarban felborul. Próbáltam sokmindent alátenni, de egyre rosszabb. Milyen összetevõket ajánlotok?
Más. Miért van az, hogy az elsõ (zöld) csapatban most kb. a 10. helyen vagyok, de éjszaka senki sem áll ki velem. Mit csináljak, hogy tudjak versenyezni?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Remélem most már eligazodsz...
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB