Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ebben semmi erdekes, de aki "nem ismeri" annak segit. Amugy csak akkkor segit, alapban tobb FPS-t tud produkalni, es csak a videokartya csokkenti, hogy teljes kepeket tudjon adni.
Törölt felhasználó
Kulcsszó: methanol befecskendezés!
Törölt felhasználó
FPS növelés tipp! Nálam alapból be volt kapcsolva a videokártya beállításoknál az alkalmazás szerinti veritkális szinkronizáció és rohadtul szaggatott éjjel, mint azt többször írtam.Nos kikapcsoltam, így stabil 30fps felett mozog, ami nemkicsit érdekes, de nem ez az elsõ furcsaság a játék történetében Szóval VERTICAL SYNC KIKAPCS! Akinek segített szójjon má!
Mighty
Igaz. Engine kit-re gondoltam. Az a zsakbamacska 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Kicsirigo
Jó lenne 7 alá menni 1/4 mérföldön.
Sikerült ez már valakinek ?

Kicsirigo
A pro tunning a 4 csatornás metanol befecskendezés, ebbõl következik, hogy csak soros 4 hengeres autóba lehet beépíteni. De azoknál brutál erõt ad.
Pro tunningal és Shimu turbóval építettem 854 lóerõs Sunstrip-et.

Mighty
Na igen, a pro tuning, meg running gear kit, stb dolgok eleg zsakbamacskak. Lehetne valami info roluk, mielott megveszi az ember.

pluhi
Hi!
Két bug:
Még mindig oda IS festi a decalokat, ahová neki tetszik. Ha volt már azon a részen másik, törli/ráteszi. De a minõségük megjavult.
Vettem használtan olyan kocsit, amin nem volt fék meg rugó, de kerék igen. Simán ment is. Aztán egyszer levettem a kereket. Nem is ment vissza😊. Szal nem figyeli a hierarchiát eléggé a használt kocsiknál.
I-NoVa
Mászik le a patch, holnap este tesztelem alaposan. Vagy délelõtt, ha megint nem lesz kedvem elindulni dolgozni 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Mighty
bug: nagy felbontasban elcsuszik a terkep es a kocsi sematikus rajza

Alexease
Alexease
Regisztralj a forumba!
Kicsirigo
Nekem is olyan van, csak másképp van állítva a váltó (1/4 mérföldre gyúrok vele)

1.8 - 100
4.1 - 200
7.7 - 1/4 mérföld
466km/h a vége

Mighty
4 bejegyzessel lejjebb kellene csak olvasni....

Alexease
Nem szabadna (eddig nem volt ilyen gond). de azert archivald a Save/Career konyvtar tartalmat😉 Vagyis carrer, csak rosszul van ott irva
Alexease
Bug;( Meg jelent a 2.1.5-os patch, abban mar mukodik. SLC
Devil_Gy
Igen mûködnek az elsõ patch mentései!!!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Stranger
ja, ugye nem kell újratelepítgetnem az egészet?

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Stranger
khm, egy fontos kérdésem lenne még mielõtt elkezdem telepítgetni az új peccset: A régi mentések mûködnek vele(úgy értem az elõzõ béta peccses mentések)??? Errõl még úgy látom nem volt szó...

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Devil_Gy
Csináltam egy 700 pcis Baiern-t!!
1.5 alatt gyorsúl 100 és 4.7 alatt 200-ra! Nitroval!!kb 470 a vége!!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

ViolaBoy
amikro befutok a célba fogja magát és kilép.
ViolaBoy
a tököm kivan már...
a sivatagi racet 3.szor kezdem ujra mert kilép.
SecMan
Én daemonnal emulálom és eddig gondom nem volt vele.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

direwolf
hogy jáccol? nekem cd-t kér, pedig alcohollal emulálok...
lehet, hogy egy másoltról másolták, és így nem fog menni?

There\'s no replacement for displacement

SecMan
Alex v. Matrix: csináltam egy képet egy bugról, viszont a játék tga-ban menti el, ha ezt elküldöm valamelyõtöknek akkor beszúrnátok ide v. bugreportba beraknátok?

Új patchel kapcsolatban vélemény: nemtom mit csináltak Invictusék de éjszaka is JÁTSZHATÓ sebességet produkál, pedig eddig csak akkor tudtam éjszaka versenyezni ha nem volt lámpa a környéken! Jah, viszont ahogy elnézem eléggé könnyítettek ugyanis Einvagen GT-vel a kék klub 5. helyéig jutottam nitro nélkül. Lehet hogy nitróval még tovább tudok jutni, majd kipróbálom. Jah, és csak 5xx lóerõ...
Mondjuk szerencsém volt mert rögtön olyan futómûvel kaptam a jármût hogy még nem borultam, és ez nálam nagy szám 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

direwolf
szerintem meg mind2, legfeljebb a felfüggesztéssel 10-20mm-t kijjebb lehet tolni a gumiszélességet...

direwolf
észrevettétek, hogy semelyik játékban nem volt még ilyen sebességérzet? (talán nfshp2, de az nem ez a kategória...)
itt a 100-at 100-nak érezni, a 300-at meg 300-nak!
félelmetes!

bfg900
Borulásnál nem a gumi számít tapasztalataim szerint, hanem a felfüggesztés. Bár ha túl keményre sikerül, akkor meg nem kanyarodik a kocsi. Ki kell kisérletezni.
Ha bármi is lesz, ígérem értesítelek titeket.😉)

Live your life like it\'s your last day...

M@TriX
jajjaj, én is hallani akarom!!! 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Leírom privátban.

Alexease
Ha esetleg leirjatok mit akartok, akkor beszelhetunk rola😉)
bodesz
igen és benne vagyok de ezt inkább ugy kéne hogy alex oldalán lenne minden tehát belépni hozzá az oldalára(ha megengedi)

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Bodesz olvastad az üzenetemet?

Nincs, csak mondtam, hogy lehetne csinálni.

bodesz
ha tud valki írja ide le nem kell mail ezni

Na ja, igazad van, reménykedjönk, hogy lesz hozzá editor.

Alexease
Nincs harag
Alexease
Eleg sok file-ban kell modositani a szovegeket. Es mivel csak binarisan lehet, nincs hozza packer, igy korlatozottak a lehetosegek. Plusz, ha jon az uj patch, akkor az egesz kuka.

Ha kijon a vegleges, es az utolso patch, es ha lesz hozza egy editor, akkor viszonylag gyorsan vegig lehet magyaritani. Ha nem lesz editor akkor sem veszes, csak lesznek szovegezesi problemak, pl. a hood helyere beirni a motorhaztetot😉)))
bodesz
igen

Bodesz, itt vagy?

Megtaláltam a fájlokat amikben a szövegeket lehetne magyarosítani. Csak sajna félek tõle, hogy lefagyna tõle a game.😞

Törölt felhasználó
Nah várj, kipróbálom a te beállításaiddal!
(azé nincs harag ugye?)
Alexease
Jahh. Akkor szerintem ezt tul is targyaltuk. De akkor ha lehet, maskor hanyagoljad a "lassu es szar" tipusu megjegyzeseidet.
Törölt felhasználó
Ja igen, én mindent a maximumra állítva játszom, 4x full screen anti aliasing + 16x anisotrophic filtering, minden létezõ minõségi beállítás a maxon.
Így nappal fraps szerint 50frame (ott van limitálva) éjjel 20. Namost, ha nekem minden játék elmegy ezekkel a beállításokkal, meg ez is tökéletes nappal, akkor nem vagyok hajlandó csökkenteni a minõséget, mert egyértelmû, hogy az éjszaka van rosszul megcsinálva. Majd kivárom amíg jó lesz.
Alexease
Nekem ~25fps ejjel, bar minden 50%, es arnyek kikapcs. Sotetben ugy sem latni semmit😉)
Törölt felhasználó
Nappal annyira tökéletes, hogy majdnem sírva fakadok!
Ami a botrány az az éjszaka. Nem mondom, lehet vele játszani, de nem élvezetes
Alexease
Igen, ezt mar ajalottam masnak is, hogy ne traktor kerekekel akarjanak az utcan versenyezni.😉 Az jo gyorsulni, masra nem. 205-215 nagyobb kerek teljesen felesleges.
Sot, gyorsulashoz, a nem meghajtott kerekekre a legkissebb.
Alexease
Hat nem tudom. Ha igaz amit az "alairasodban" irtal gepet, akkor az atlaghoz kepest atomeromuvon jatszol. Azert, azon, mar kissebb beallitasokkal mennie kell. Arra az ejszakai ~400 m-re nem hiszem hogy tobb kell. Nalam jol megy, pedig fele akkora a gepem. Igaz, nekem nem ATI-m van, de ez inkabb proci igenyes.
M@TriX
Amúgy rátettem egy sima keskeny kereket és úg ynem borul a picikém, hogy csak na 😉)) Elõtt egy 285-ös kerék volt rajta és úgy borult, hogy nem tudtam bevenni egy kanyart... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.