Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pls mellõzük az olvass vissza szöveget, mert itt napi 3 oldalt töltötök meg
, az utóbbi 2-t úgyahogy átnyálaztam, de nem láttam megoldást (csak valamit, hogy kiírni CD-re, vagy hogy is van ez?
(az a lényeg hogy müködik a game)ha valakinek megvannak az utók az írjon
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Az egy dolog hogy mostmár az ellenfelek nem húzódnak le ha rájuk rántjuk a kormány, most viszont hallottam hogy nitrózik az ellenfél, behúzódtam elé(ekkor még mögöttem volt) és úgy belém jött fékezés nélkül hátulról hogy engem egy oszlop állított meg, õ meg megnyete a versenyt.
2. Duhen 1.8 alá milyen felfüggesztést ajánlotok? Megvettem hozzá a legjobb Duhen felfüggesztést, de nem épp a legmegfelelõbb. Érdekes, hogy a két hátsó kerék így áll: /--\, az elsõk meg nem...
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

ITT

He\'s Got the Mojo Workin\'
Live your life like it\'s your last day...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha egy 1. helyezett zolddel lett felteve a patch, akkor egy kicsit furcsan, de mukodik a dolog. Mivel, amikor elso lett/lesz az ember, bead egy kepet, es akkor masolgat, hoz letra file-okat. Mivel, az elozo patch-ben ez nem mukodott, igy nehany lepes kimaradt. De ha nappal leversz egy kek-et, es vissza mesz a garazsba, akkor mar kek leszel. valami ilyesmi. Parszor teszteltem, es mukodott.
Ami biztosabb, ha az ember szandekosan eloszor elveszti az 1. helyet, es utana visszaszerzi. Olyankor minden megy rendesen.
ujra raktam az egeszet, majd jott a 2.14 aztan a 2.15.
volt kimasolva egy mentesem. azt visszamasoltam.
beleptem es lattam hogy zold 1. vagyok es nem lep kekbe(mint a peccs elott) aztan kileptem es ujra akartam rakni a 2.15-os peccset es akkor irta ezt. (egyebkent valahol en vagyok a hunyo csak meg nemtom hol😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Próbáld meg esetleg még1x letölteni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ezt írja mikor telepíteném fel az új peccset:
Check...
Check: cars\racers\Baiern_data\meshes\FL_quarterpanel_2.scx
CRC Error: cars\racers\Baiern_data\meshes\FL_quarterpanel_2.scx
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha igen akkor hogyan?
Jah, meg próbáljátok ki hogy beleszaladtok egy behajtani-tilos táblába. Ugyanis én úgy beragadtam hogy már csak a vontatás segített. Van képem is róla, de tga és azzal nemtok mit kezdeni...
2.szerintem összekevered a kocsid és a te prestigeedet, ugyanis a kocsié függ a kocsi állapotától, így azé mehet lefelé utcán, verseny után. Shop nincs a Redlineban.
Sry!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Én eddig nem találtam találtam.
mosxt indítanám el is azt írja hogy: "Error:Already running"
ez most mi ?
Csak tippelek, de van egy olyan eros gyanum, hogy a Script-Builder lesz a bugos, amivel a strukturakbol osszeepitik az RPK-kat😞 Egyszeruen, vannak dolgok, amik "csak ugy" elromlanak;( Pl. most, egy kormanyt nem lehet megvenni, amit eddig lehetett. Stb.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Tedd fel a 2.1.5-os patchet. Ejszakai gyorsulasi versenyeken veggyel reszt, verd meg az elsot. Ha nem allnak ki veled, noveld a sajat presztizsed es/vagy csokkentsd az autoet.
Csak a 2.1.4 után lesz Pro-tuning, Engine Kit, meg hasonlók! A legfrissebb patch pedig a 2.1.5.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azert nem olyan olcsok azok a kit-ek, hogy csak ugy megvegyem es pofara essek, ha nem tetszik. Nem tudom te hogy jatszol, de en nem hasznalok penz cheatet meg kocsi duplikaciot. (ha nem inged, ne vedd magadra!)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk