Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja nekem van egy emer GT2-esem, ha kell felteszem valahová.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
De már tervben a refresh!!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Szerintem annak van egy feelingje!

Live your life like it\'s your last day...
Ezert sincs sok ertelme az osszehasonlito idoknek, mert valaki pedalokat nyomogat, valtasnal vissza (kell) engedi a gazt, es "lenyulkal" a botvaltohoz, valaki meg rafekszik a "felfelenyilra", aztan annyi...😉

Pedig néha cibálom rendesen!!!
nem irom le mi van benne, inkabb nezd meg ha erdekel😉) Alexease Duhen (LoadCar!)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
bocs bocs bocs
most nézem vele meg az SL2 öt
Duhen 7"-es, 4x.xxxN/m-es rugók, Duhen 6000N/m-es lengéscsillapítók, de továbbra is borulékony... 😞
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
én egy Ati 9200-sel tolom a játékot. GeForce-ot cseréltem le, de szvsz sokkal szebb az Ati képe.
1,4 Athlon Thunderbird a procim, nem mai csirke, de abszolút kúl a játék. Nappalra sikerült úgy konfigolni, hogy 18-26 FPS között megy versenyben, éjjel pedig 25-30 körül. Ja és a látótáv 300 m.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Duhenre felraktam elõre 225-ös kerekeket, mire egy nagyságrenel kevésbé akar borulni...
Vettem egy alap Baiern CoupeSport 2.5-öt, rá a elõre 11x19-es, hátra 13x19-es felnik, elöre 255-ös, hátra 275-ös kerekeket, és még 120-as tempónál is lehetett vele kanyarodni, míg a lekönnyített DevilSportnál ugyanezeken a kerekeken/felniken már 60-as tempónál nekiáll kétkerekezni egy-egy kanyarodási kisérletnél...
Amúgy az elfogultsáról annyit, hogy volt alkalmam látni, milyen képminõsége van egy FX5900 Ultrának Detonator 51.75-ös driverrel, tehát nem az újamból szoptam a véleményem...
Pl. a SwayBar-ok. van nehany most is, csak nem elerheto. Pedig a borulasok miatt nem artana. De ilyenek meg a lathato szelvedo tores - pokhalozodas😉)) - a kulonfele uthangok - aszfalt, fu, homok, salak stb. Vagyis, tudna meg nehany dolgok a program, csak hat a Value-Time...
Persze sok site csak az FPS adatokat nyomja ki, dehát az FPS már régen nem minden!
Valszeg ez is meg fejlesztes alatt van, mert 27 gumit lehet venni a katalogusban, de a jatekban 214 gumi modell talahato!! Script-bol is csak 27-27 van.
Ez most vagy bug, vagy ugyanugy nincs kesz meg, mint az autonkent kulon motor-, kipufogo-, dudahangok, stb. (A hangok is megvanak, vagyis a script lehetoseg OK, csak nincsenek meg az autokhoz a hangok.)
Valszeg az ATI most nagyon jon, elofordulhat hogy "valtas lesz"😉 Bar eddig, meg nem lattam tokeletesen mukodo es kompatibilis ATI-t, de ez annak koszonheto, hogy nem is nagyon izgatott, a masik hogy foleg Nvidiara optimalizaltak. De ha igy megy tovabb, meg egy ev, es talan mar meg merek venni egy ATI-t is😉)
(Mivel jelenleg, nincs a piacon elfogadhato Nvidia!)
1.: A régi driverekkel (Detonator 4x.xx) a Dx9 teljesítménye FELEAKKORA, mint a 9800Pro-knak, és az egy éves 9700Pro is porba alázza...
2.: Egyes új drivereknél (Detonator 51.xx, és állítólag az 52.xx is!) a teljesítménye már eléri ugyan a 9800Pro-ét, sõt, magas felbontásban, és 4xAA/8xAF mellett le is veri azt, csakhogy ennek az az ára, hogy iszonyatos módon lebutították a képminõséget, ami miatt egyes HW tesztoldalak egyszerûen bojkotálni kezdték az nVIDIA kártyákat, mivel gyakorlatilag driver alapú csalásról van szó!!!
Ergo kerülni az FX szériát...
Csak ha valaki most akar Gf2-rol fejleszteni:

Amúgy azért az árért, amiért vesztegetik, lassan már megéri (sok helyen olcsóbb, mint a Ti4200 vagy a Radeon 9000...) 😊)
Ja Xp+Sp1+Dx9a van fennt
THX