Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stranger
Nekem a Baiernem abszolút nem borul, pedig semmi extra: GTIII futómû, lengéscsillapító, elõl 6,5 hátul 7,5 rugók, elõl 255-ös, hátul 295-ös gumik. Múltkor 300-nál sikerült keresztbe rakni, de nem borult meg.
Ja nekem van egy emer GT2-esem, ha kell felteszem valahová.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Devil_Gy
Csak elég gyenge a wheel cucc!!
De már tervben a refresh!!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Devil_Gy
Na ja! Én inkább a kormányos visszaengedõs lenyúlkálós stílust kedvelem!!
Szerintem annak van egy feelingje!

Én pedált nyomok, de nincs váltóm, pedig úgy biztos gyorsabb lenne!😉

Live your life like it\'s your last day...

Alexease
Minden szamit. Foleg ha valaki hasznal ABS-t vagy ASR-t, automatavaltot, mar teljesen mas ertekek jonnek ki. Es ott a kormany segitseg - vagy mi - az meg olyat rangat a kormanyon, hogy szornyu. Az ilyen(-ek) azonal OFF! 😉

Ezert sincs sok ertelme az osszehasonlito idoknek, mert valaki pedalokat nyomogat, valtasnal vissza (kell) engedi a gazt, es "lenyulkal" a botvaltohoz, valaki meg rafekszik a "felfelenyilra", aztan annyi...😉
Devil_Gy
Warezcenter! Fizetõs de szerintem megér 4-500 Ft-t!

Alexease
Nincs Demo, Value (Budget) jatek!
Devil_Gy
Bár lehet hogy más a vezetési stílus!!

Devil_Gy
Igen!!

Alexease
Az a "gatlo" a lengescsilapito????
Devil_Gy
Az az érdekes hogy nekem a baiernem gt3 rugokkal és gátlokkal van felstuffolva mégsem borulgat!
Pedig néha cibálom rendesen!!!

Alexease
Mondjuk ez a borulas lehet hogy relativ. Az enyemmel ~100 kornyeken tudok cikazgatni, csak csuszik, alaszedi a kerekeket, tartja az utat, de nem iagazan borul. Meg 180 kornyeken is lehet "szlalomozni". Persze 200 kornyeken, egy enyhe ivu folyamatos kanyar, vagy elesebb kanyar kozben, ugy 100-nal egy kezifekes poccintes, azert borulashoz vezethet😉)

nem irom le mi van benne, inkabb nezd meg ha erdekel😉) Alexease Duhen (LoadCar!)
bodesz
na mostmár nem szagatt 😄 jeeeee dejó

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Alexease
Sajnos a ROC-ot meg nem igazan teszteltem, nem igazan rajongok erte;( Sokan panaszoltak, valszeg palya vagy AI bug;((
bodesz
jaj már írták!!!
bocs bocs bocs

bodesz

Mini 😄
tölsd le!(nem válalok érte felelöséget)
egyébként innen lehet letöheõ

bodesz
bizonyára észre vetétek hogy nem voltam itt kb 2 napja ez azért van mert most kapatam egy p4 2500 Mhz ez gépet 😄
most nézem vele meg az SL2 öt

[NST]Cifu
Kipróbáltam:

Duhen 7"-es, 4x.xxxN/m-es rugók, Duhen 6000N/m-es lengéscsillapítók, de továbbra is borulékony... 😞

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Rosco
Még a videókártyákhoz:
én egy Ati 9200-sel tolom a játékot. GeForce-ot cseréltem le, de szvsz sokkal szebb az Ati képe.
1,4 Athlon Thunderbird a procim, nem mai csirke, de abszolút kúl a játék. Nappalra sikerült úgy konfigolni, hogy 18-26 FPS között megy versenyben, éjjel pedig 25-30 körül. Ja és a látótáv 300 m.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Redfox! Küldtem képeket, remélem tetszik...

Alexease
De amivel problema lehet az a Bump/ReBump resz. Nem tudom hogy vannak beallitva a lengescsillapitok, de nekem a reBump resz neha-sokszor kevesnek tunik, foleg a "sportosabb" felfuggeszteseknel. Nagyobb sebessegnel, kissebb mozdulatra is megbillen kicsit a kaszni, ami nem gond, csak mint ha lassan allna vissza. Ami neha gaz, mert akkor lenne jo a tapadas, ha puhabb rogokra es kemenyebb lengescsillapitokra epitenem az auot.
[NST]Cifu
Akkor tárgytalan 😊

[NST]Cifu
Javítok: könnyû kocsi + széles kerekek ELÖL

Duhenre felraktam elõre 225-ös kerekeket, mire egy nagyságrenel kevésbé akar borulni...

Fefe
Hát nálam is ami jól össze van építve az kb 11.sec-es gyorsulást produkál,de viszont nem borulékony.

Alexease
Es azzal az autoval van a 10,5-os gyorsulas, ami a videoban van. Semmi drag meg gyorsulasi beallitas, utcara van beallitva.
Fefe
Ez így igaz

Alexease
Es ezert is csinaltam multkor a videot, hogy en nem igazan tudtam megboritani a az ertelmesen felepitett autot.
Alexease
Ezt mar jo multkor irtam😉) Csak utana meguntam, mert jottek maganba, hogy a Golf a 21" hordokerekkel miert borul. Azeee😉
[NST]Cifu
Hát úgytünik, megvan mi a borulás oka: könnyû kocsi + nagy kerekek.

Vettem egy alap Baiern CoupeSport 2.5-öt, rá a elõre 11x19-es, hátra 13x19-es felnik, elöre 255-ös, hátra 275-ös kerekeket, és még 120-as tempónál is lehetett vele kanyarodni, míg a lekönnyített DevilSportnál ugyanezeken a kerekeken/felniken már 60-as tempónál nekiáll kétkerekezni egy-egy kanyarodási kisérletnél...

Alexease
Valszeg a "rally" mivoltuk miatt vannak igy.😉
[NST]Cifu
Hmmm... Most ötlött fel, hogy lehet, hogy éppen a súly a probléma? Na ezt mindjárt ki is próbálom...

[NST]Cifu
Úgy vettem észre, hogy az Ishima és Shumitsibu kocsik kevésbé borulnak, mint a Duhen vagy a Baiern. Kár, hogy jó 200-300 kg-al nehezebbek...

[NST]Cifu
Na, amire megfogalmaztam a hozzászólást, már nem is aktuális 😊

Amúgy az elfogultsáról annyit, hogy volt alkalmam látni, milyen képminõsége van egy FX5900 Ultrának Detonator 51.75-ös driverrel, tehát nem az újamból szoptam a véleményem...

Alexease
De van meg egy-ket dolog a hangokon es a gumikon kivul, ami elvileg meg van/lesz, csak idohiany es egyebb miatt nem kerult eddig bele.
Pl. a SwayBar-ok. van nehany most is, csak nem elerheto. Pedig a borulasok miatt nem artana. De ilyenek meg a lathato szelvedo tores - pokhalozodas😉)) - a kulonfele uthangok - aszfalt, fu, homok, salak stb. Vagyis, tudna meg nehany dolgok a program, csak hat a Value-Time...
[NST]Cifu
Banyek, néz teszteket TE, a független site-ok mind megjegyzik, hogy az új Detonator-okkal a képminõség drasztikusan leromlik, mivel csak így lehet normális FPS-t kisajtolni az FX szériából!

Persze sok site csak az FPS adatokat nyomja ki, dehát az FPS már régen nem minden!

Alexease
Megneztem a gumikat. Franyon van (lesz) minden. Egyszeruen hianyzik olyan ~180 script (cfg, class) ;DDDD
Fefe
Pedig a külön hangok nagyon tutik lennének

Alexease
Felejtsuk a hardware-t es nezzuk a gumikat😉)
Valszeg ez is meg fejlesztes alatt van, mert 27 gumit lehet venni a katalogusban, de a jatekban 214 gumi modell talahato!! Script-bol is csak 27-27 van.

Ez most vagy bug, vagy ugyanugy nincs kesz meg, mint az autonkent kulon motor-, kipufogo-, dudahangok, stb. (A hangok is megvanak, vagyis a script lehetoseg OK, csak nincsenek meg az autokhoz a hangok.)
Alexease
Neked eleg tenyerbemaszo stilusod van
Alexease
Mostanaban az Nvidia nagyon gaz. Valszeg ugy jar mint megboldogult Voodoo. Tul nagy arcuk lett, mindent ok akartak, aztan adtak nekik😉)
Valszeg az ATI most nagyon jon, elofordulhat hogy "valtas lesz"😉 Bar eddig, meg nem lattam tokeletesen mukodo es kompatibilis ATI-t, de ez annak koszonheto, hogy nem is nagyon izgatott, a masik hogy foleg Nvidiara optimalizaltak. De ha igy megy tovabb, meg egy ev, es talan mar meg merek venni egy ATI-t is😉)
(Mivel jelenleg, nincs a piacon elfogadhato Nvidia!)
[NST]Cifu
Felejsd el az FX sorozatott! Ebbe beletartozik az FX5900 is!!!

1.: A régi driverekkel (Detonator 4x.xx) a Dx9 teljesítménye FELEAKKORA, mint a 9800Pro-knak, és az egy éves 9700Pro is porba alázza...

2.: Egyes új drivereknél (Detonator 51.xx, és állítólag az 52.xx is!) a teljesítménye már eléri ugyan a 9800Pro-ét, sõt, magas felbontásban, és 4xAA/8xAF mellett le is veri azt, csakhogy ennek az az ára, hogy iszonyatos módon lebutították a képminõséget, ami miatt egyes HW tesztoldalak egyszerûen bojkotálni kezdték az nVIDIA kártyákat, mivel gyakorlatilag driver alapú csalásról van szó!!!

Ergo kerülni az FX szériát...

Alexease
Ez a jatek miatt nem is eri meg video kartyat cserelni, mert abszolut nem hasznalja ki. Csak processzor ehes (sajnos).
Alexease
Igen az FX sorozat alsoresze olyan mint a Gf4MX. A technika meg van, de a sebesseg az sajnos nem az igazi. Persze, a csucs az mar jo, de annyiert...
Csak ha valaki most akar Gf2-rol fejleszteni:
[NST]Cifu
Ha jól emlékszem, mintha sok Dx9-es meghívást csak szoftveresen támogatna, emiatt is olyan gyenge a Dx9-es tesztekben...

Amúgy azért az árért, amiért vesztegetik, lassan már megéri (sok helyen olcsóbb, mint a Ti4200 vagy a Radeon 9000...) 😊)

Alexease
Nagyon lenyomjak. Egyedul a DX9 es a PixelShader2 ami uj, de azt meg nem hasznaljak meg (ertelmesen). Es az eddigi tesztek alapjan, nincs is kulonbseg (normalis gepen, jatekon).
[NST]Cifu
Szerintem kerüld, a Ti4200-esek lenyomják...

Fefe
nekem meg egy bd7II-es abit,521 ram,intel 2.0ghz,valamint egy Geforce 2 Gts 64mb konfiggal nyomom és nálam is csak akkor szaggat be egy kicsit mikor nagyot borulok,amúgy mind a nappal és mind az éjszaka tökéletesen fut.
Ja Xp+Sp1+Dx9a van fennt

Mennyire jo az az Fx5200 as? Csak kiváncsi lennék...
Üdv! Meg tudja valaki mondani nekem hogy a játékbn szereplõ kocsikat mikrõl modellezték? Melyek ezek az autók a valóságban? Vagy esetleg kit tudja ezt nekem megmondani...
THX
Hm oké..Hát reméljuk h sikerul nekik. ez máris hatalmas lépés volt h egyáltalán játszhato, mert szerintem abban egyet értunk h katasztrofális volt...