Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha vannak olyan kerdesek, amiket gyakran feltesznek, es meg lehet valaszolni oket nehany egyszeru, ertheto mondatban, akkor szoljatok, kiteszem azokat is az oldalra - azert lenne😉- es ha valaki erdeklodik, oda kell iranyitani. Igy meg lehet sporolni, hogy a forum harmada, hasonlo dolgokkal teljen meg.
Baiern 36Fi blokk
Baiern 2,5-ös hengerek
Nonus GT2-es hengerfej
Baiern 2,5-ös beömlõ
Baiern GTIII-as kipufogó
A lényeg az, hogy kombinálj. A kombinációk a következõek: Duhen/ishima/Shumitshibu, Baiern/Nonus és SuperDuty/MC/Prime
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://slc.hsw.hu/info/index2.php?info=doc_gyik&PHPSESSID=02386c0950290a483c8cac7f5bb7f571

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Remélem, nem terhelem a fórumot az SLRR Basic és BIOS Basic tanfolyamaimmal.

Gép indít, DEL gomb lenyom, BIOS menü bejön. Innentõl kezdve a dolog az alaplapod bios menüjétõl függ. #24673-ban le van írva mit keress.
Egy jó tanács: nem árt, ha angolul tudsz és inkább egy hozzáértõvel végeztesd el...
1. fékek levétele
2. rugó levétele (rugótól kb 1 cm-re mozgatod a kurzort, akkor kijelöli)
3. Lengéscsillapító levétele
4. Felfüggesztés levétele
Visszarakás értelemszerûen fordított sorrendben.
VAgy ilyenek nem szamitanak,aki tapasztalt mar gameban irjon,meg engedtem guminyomasbol 1.6-barra elvileg ugy jobban tapad eletbe de nemtudom itt szamit e ez mert 3-ikba is kapar!
Koszi
Van most 11000 dolcsim es nem tudom mivel novelni az auto loerejet es mar 9-iket alig birtam legyurni de hala ott a nitro! 😊
En sokszor hasznalom nitrot had kopjon felujitom motort 1000 dolcsibol es kesz ha egy este nyerek 5 futamot akkor van mibol 😊
Mivel csak este játszom otthon, nem emlékeztem pontosan, hogy a fuel rail és a NOS állításánál milyen angol kifejezések szerepeltek. Bocs, ha megkevertem valakit.
Helyesen a Mixture ratio az, ami a benzin (fuel) és a levegõ (air) (innen az A/F) keverékét mutatja. 14 és 16 a jó értékek, ha jól emlékszem, csak azt nem tudom melyik az I4 és melyik az I6 esetében.
Az Amount ratio vagy Amount inject a befecskendezésre kerülõ nitro mennyiségét takarja. Értelemszerûen minél több megy bele, annál nagyobb a teljesítmény. De ezzel vigyázni kell, csak akkor nyomogasd drag race-en, ha sok lóvéd van felújításra, mivel a nitro gyilkolja a motort! (nagyobb fordulatszám, gyorsabb motorblokk-kopás)
A Pro Tuning-ban (Catalog) találtok egy methanol befecskendezõt, ezzel is lehet HP-t növelni. Ez a fuel rail helyére kerül.
1600 lóerõ csalással és scripteléssel megoldható. De mit ér akkor az egész? :-)
NAh akkor leirom mi van van 2 allitasi lehetosegem a motornal :
1. Mixture ratio az most nekem 12:50
2> Amount ratio: 247 lbs/hr
Az intake/exhaust camshaftet nem talalom de en vagyok bena tudom!
3.Nos rail sincs
A gepem golf turbo+nitro palack!
Szoval igy allok es ehez kene nekem help remelem most erthetoen irtam le ,hogyan allok es mit nem talalok es mit kell me vennem mert mar 12-iekt nem tudom megverni igy!
Jah es 196 hp-m autom volt 212 is de nemtudom mit baxtam el auto motorjat javitom folyamatosan!!
Thx a kitarto embereknek!!!
DE intake meg ezeket hol tudom allitani ez is erdekelne!
Golfnal mennyire allitsam Amount injectet(turbos)!?
Az intake camshaft és az exhaust camshaft esetében indulj el az egyikkel és mindig úgy változtasd, hogy folyamatosan nõljön a HP. Persze nem mindig a legoptimálisabb jön ki, de sok +HP-t lehet így nyerni.
A NOS railt a fuel rail elõtt van. Ezt az AIR&FUEL szekcióban találod NOS canisterekkel együtt. A NOS palackok a csomagtartóba mennek. A NOS railt célszerû max-ra húzni, ezt azt a mennyiséget jelenti, amelyet a NOS gomb lenyomásakor a benzin-levegõ keverékbe kerül. Igazából nekem csak az I6-osoktól felfelé adott nagyobb löketet.
Persze, ha úgy látod szarul állsz gyorsulás közben célszerû szorgosan nyomogatni, de ésszel, megfelelõen igazítva a váltásokhoz.
(bocs, hosszú lett)
inteake cams:-15 ??
exhaust cams:-15 ??
huzd fel a nos railt is ???
Nah ezeket nem talalom help!!
MEg mindig aktualis am!
Lenti kerdesemre vki valasz!
Mar vettem nitro palackot is de pl dugattyut csereltem azota 10 loerovel kevesebb csesszek meg tobbi dugo meg nem jo enyembe mivel tudnam meg tuningolni meg 191 hp +nitro edes keves!!
THX
inteake cams:-15 ??
exhaust cams:-15 ??
huzd fel a nos railt is ???
Nah ezeket nem talalom help!!
Na thx nagyon kesz vagyok gametol rakattantam 😄
controsba az hol is van?
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"