46059
.
  • M@TriX
    nem csak egy FAN vagy?
  • M@TriX
    akkor te most az Invictus-nál dolgozol?
  • Carlos
    Nos, vagyunk 15-en. Ezeknek az embereknek fizetés kell.
    Van ugye az iroda rezsije, ami nem olcsó!
    Ez havonta egy összeg (x) ezt szorozd meg 18-al (másfél év).
    Rájössz, hogy ez bizony igen sok nulla.
    Ha támogatsz egy kis pénzzel (8 számjegyű összegről van szó) akkor megírjuk a redline patch-et olyanra, hogy menjen a gépeteken.
    El vagy tájolva pöttyet!
  • Carlos
    Na ez viszont jó volt!
    Köszönjük!
  • M@TriX
    Van egy helyes kis BodyKit a Golfhoz:

• Carlos
    Jót nevettünk a beszólásodon itt a csapattal!!!
    Vicces gyerek vagy Te!
  • Vlala #29640
    Streeter: kár. hogy nem jönnek be a képek... hacsak nem egy piros x-et akartál elküldeni :-) Wrangler? Én is kérek olyat!
  • Alexease
    Be lehet, de valami irtozatosan bonyi:((
    Eleg ha csak az alkatreszekre, nyithatosagra, toresre, fizikara gondolsz.
  • GuMiSZu
    Hi

http://www.3d02.com/cd_main.asp?id=36

itt van egy pár 3ds autó ::> eztetet valahogy be lehetne rakni a gaméba?

Help?
  • 12346
    emlékeztek a pc gurus cikkre? vki be is linkelte anno. ott mustangnak volt titulálva az MC:D
  • Vernoon
    Lehet, hogy nem erre gondoltal, de ez is ketkerek, es felkapta !
    A videon azert keves a fen, mert kiszedtem a lampakat, ne szaggason miatta, ha mar nappal nem tudok kimenni az utcara, mert ott a szansajn telibever minden tukrozodo feluletet (Elkellene a Video Option-ba egy LightsEffect ahol lightmap,vertex stb lehet ki be kapcsolni, mint a Q3-ban)

• Horci
    Huh a #29560-asban tök jól néz ki az axis :) Le lehet így egybe valahonann szedni (saved car). Vagy esetleg tudja valaki, hogy ezt a felnit honann lehet leszedni? Mondjuk a szárny se egyszerű :). Szerintem a hátsó lépája se az eredeti, vagy mégis?
  • Vernoon
    Itt van meg egy par Camaro (1968-1971 kozott)

• 3Error #29633
    nektek volt olyan, hogy vasaroltatok, es utana eltunt a kocsitok (ami megvolt mar), de csak nem latszott. Ott volt lathatatlanul...

Nem akarok vitat folytatni, csak a modrol annyit, hogy engem nem a fps, latotav, ai, meg ilyenek izgatnak, hanem az ujdonsagok... namost, ha az inictus a pacthekkel nem rak ujdonsagokat a gamebe akkor kenytelenek vagyunk "kulso" cuccokat berakni. Es nagyreszt ez teszi a jatekot valtozatossa, megunhatatlanna...
    De ez kompromisszumot vonna/von maga utan, ez nyilvanvalo.
    Felolunk is, es a keszito felol is. Nemde? (csak azt ne irja senki, hogy "mikor lattal jatekot ami...", mert ez a game errol szol)
  • 3Error #29632
    MC az auto neve a jatekban...

Gyiik : olvasd el a hozzasszolasomat reszletesebben...
  • streeter
    Na 2.19R4-es patchel 2 bug is. Az egyik elég humoros.

Mondjuk ez

Az UFO-k megint visszatértek a piros fényükkel

Meg most ezzel szenvedek hogy a wranglerral toltásba felkapja a hátsókerekeket. Ha már ez elsőket nem tudja :))

Jah ez hogy az einvagen kaszni eltűnt ez egyszer jött elő akkor amikor összetört a kocsi és újra szereltem az egészet és a kaszni eltűnt a gecibe. Kimentem utcára utánna megint megszereltem és vissza jött a kaszni.

A piros fény meg csak egyszer jött elő utánna nem tudtam reprodukálni.
  • streeter
    sl.tk-n vannak ilyen cuccok a forum részlegnél
    ott érdemes nézgélődni mert oda raknak föl mindent elsőnek valami forum topicba
  • MaSzKa
    danke már rájöttem
  • basta002
    Köszi. A #29560-as az nagyon kellene... :)
  • M@TriX
    Össze vissza járkálok, de a street-legal.tk az jó kiindulási alap. Pár autó ami beszúrok még készül és még nem elérhető. De azok lesznek.
  • basta002
    Matrix!! Ahonnan leszeded a képeket, onnan nem lehet leszedni 3ds, vagy scx formátumban? Vagy valahogy másképpen.
  • MaSzKa
    valami oldal kellene ahol sok letölthető autó van!!!
  • basta002
    Jók a kocsik, esetleg nem letölthetőek?? Jó lenne.
  • MaSzKa
    Honnan a fenéből lehet autokat leszedni többet 1 oldalról?
  • Alexease
    Most nincs fent a jatek, de en ugy tudom, MG van a jatekban.
    De ott inkabb a Generals Motors-t "jellemzi", csak forditva valszeg:))

De az MG tenyleg Angol sportauto, de az most masteszta;)
  • M@TriX
    jaja, én kavartam meg.
  • M@TriX
    nemtudom miért nehéz egy képre kattintani és tulajdonságok:

:)

Mondjuk sztem az MG inkább a lentire hasonlít mint erre, de nekem mind1.
  • Vlala #29619
    Nem MC? Az MG angol sportkocsimárka... Az SL_ben MC van tudtommal!

nem látszik a kép
  • Stranger
    Jujj de szép ez a Challenger! Le lehet szedni valahonnan? Mert akkor azt hiszem felrakom megint a Redlinet:)
  • Stranger
    Nem jön be... mindegy itt a link:

Pontiac Firebird 1970
  • Stranger
    Szerintem a játékban lévő MG inkább ennek felel meg:

Pontiac Firebird 1970
  • Ombika
    JAh csak latnam mar gameban ezeket!!
  • I-NoVa
    A "csak" 2100 MHz majdnem 2x annyi, mint nekem, de próbáld csak ki hang nélkül, tiltsd le azt a trágya C-Mediát, indítsd el a játékot, aztán áradozz.
  • Bucser
    Na látva a képeket, lehet, hogy érdemes lenne újra előszedni a redline-t??? Vagy lentebb a Síma stree legalról beszéltetek?
  • Gyiik
    nekem meg kurvara szaggat, mert szar a vinyom, de en meg magasrol teszek ra, hozzaszoktam evekkel ezelott, es ha a jatek hangulata megfog, kurvara nem tud erdekelni, szaggat-e vagy sem.
    anno egy 486dx66-on jaccottam vegig a wing commander 3-at (annak akkor a minimum gepigeny volt fasztuggya pentium talan).Szaggatott mint a mocsok, de megfogott a jatek tortenete, hangulata.
  • TibiGrafix
    Nekem se szaggat pedig csak a szar alaplapi c-mediás hangkártyát használom, a procim meg csak 2100 MHz-en fut, az alaplapon csak 4x-es AGP van, pedig a videokártyának 8x-os kéne.
  • I-NoVa
    Aaaagyat a népnek. Úgy jópárezer hozzászólással ezelőtt tisztáztuk, hogy egy low end tualatinon is képes futni rendesen, ha nem spórolsz a hangkártyán párezer ft-ot, és valami minőségi darabot veszel. Kötve hiszem, hogy a legnagyobb fikázók között lenne olyan, akinek lassabb gépe van az enyémnél, ha mégis, akkor meg ne panaszkodjon, hogy lassú. A Carmageddon2 is képes akadozni, ha beteszek jópár mai szinten kidolgozott autót, akkor az is szar?
  • Cujo01
    OK! Igaz!! Csak kár, hogy egy ennyire jól kitalált játék, meg ötlet és csak ennyi FPS... Simán lehetne a év autós játéka!! SIMÁN!!! De remélem a köv. rész már az lesz és akkor meglája a világ, hogy M.O. is létezik!!!
  • TibiGrafix
    Én nem azt írtam hogy amiatt szaggat. A nem tókéletesített engine miatt szaggat.
  • M@TriX
    hajj, nem tud olvasni senki?
    Mutass egy játékot, ahol ki van dolgozva és nem szaggat.