46059
.
-
#29646 nem csak egy FAN vagy? -
#29645 akkor te most az Invictus-nál dolgozol? -
#29644 Nos, vagyunk 15-en. Ezeknek az embereknek fizetés kell.
Van ugye az iroda rezsije, ami nem olcsó!
Ez havonta egy összeg (x) ezt szorozd meg 18-al (másfél év).
Rájössz, hogy ez bizony igen sok nulla.
Ha támogatsz egy kis pénzzel (8 számjegyű összegről van szó) akkor megírjuk a redline patch-et olyanra, hogy menjen a gépeteken.
El vagy tájolva pöttyet! -
#29643 Na ez viszont jó volt!
Köszönjük! -
#29642 Van egy helyes kis BodyKit a Golfhoz:
-
#29641 Jót nevettünk a beszólásodon itt a csapattal!!!
Vicces gyerek vagy Te! -
Vlala #29640 Streeter: kár. hogy nem jönnek be a képek... hacsak nem egy piros x-et akartál elküldeni :-) Wrangler? Én is kérek olyat! -
#29639 Be lehet, de valami irtozatosan bonyi:((
Eleg ha csak az alkatreszekre, nyithatosagra, toresre, fizikara gondolsz. -
GuMiSZu #29638 Hi
http://www.3d02.com/cd_main.asp?id=36
itt van egy pár 3ds autó ::> eztetet valahogy be lehetne rakni a gaméba?
Help? -
#29637 emlékeztek a pc gurus cikkre? vki be is linkelte anno. ott mustangnak volt titulálva az MC:D -
#29636 Lehet, hogy nem erre gondoltal, de ez is ketkerek, es felkapta !
A videon azert keves a fen, mert kiszedtem a lampakat, ne szaggason miatta, ha mar nappal nem tudok kimenni az utcara, mert ott a szansajn telibever minden tukrozodo feluletet (Elkellene a Video Option-ba egy LightsEffect ahol lightmap,vertex stb lehet ki be kapcsolni, mint a Q3-ban)
-
Horci #29635 Huh a #29560-asban tök jól néz ki az axis :) Le lehet így egybe valahonann szedni (saved car). Vagy esetleg tudja valaki, hogy ezt a felnit honann lehet leszedni? Mondjuk a szárny se egyszerű :). Szerintem a hátsó lépája se az eredeti, vagy mégis? -
#29634 Itt van meg egy par Camaro (1968-1971 kozott)
-
#29633 nektek volt olyan, hogy vasaroltatok, es utana eltunt a kocsitok (ami megvolt mar), de csak nem latszott. Ott volt lathatatlanul...
Nem akarok vitat folytatni, csak a modrol annyit, hogy engem nem a fps, latotav, ai, meg ilyenek izgatnak, hanem az ujdonsagok... namost, ha az inictus a pacthekkel nem rak ujdonsagokat a gamebe akkor kenytelenek vagyunk "kulso" cuccokat berakni. Es nagyreszt ez teszi a jatekot valtozatossa, megunhatatlanna...
De ez kompromisszumot vonna/von maga utan, ez nyilvanvalo.
Felolunk is, es a keszito felol is. Nemde? (csak azt ne irja senki, hogy "mikor lattal jatekot ami...", mert ez a game errol szol) -
#29632 MC az auto neve a jatekban...
Gyiik : olvasd el a hozzasszolasomat reszletesebben... -
#29631 Na 2.19R4-es patchel 2 bug is. Az egyik elég humoros.
Mondjuk ez
Az UFO-k megint visszatértek a piros fényükkel
Meg most ezzel szenvedek hogy a wranglerral toltásba felkapja a hátsókerekeket. Ha már ez elsőket nem tudja :))
Jah ez hogy az einvagen kaszni eltűnt ez egyszer jött elő akkor amikor összetört a kocsi és újra szereltem az egészet és a kaszni eltűnt a gecibe. Kimentem utcára utánna megint megszereltem és vissza jött a kaszni.
A piros fény meg csak egyszer jött elő utánna nem tudtam reprodukálni. -
#29630 sl.tk-n vannak ilyen cuccok a forum részlegnél
ott érdemes nézgélődni mert oda raknak föl mindent elsőnek valami forum topicba -
#29629 danke már rájöttem -
#29628 Köszi. A #29560-as az nagyon kellene... :) -
#29627 Össze vissza járkálok, de a street-legal.tk az jó kiindulási alap. Pár autó ami beszúrok még készül és még nem elérhető. De azok lesznek. -
#29626 Matrix!! Ahonnan leszeded a képeket, onnan nem lehet leszedni 3ds, vagy scx formátumban? Vagy valahogy másképpen. -
#29625 valami oldal kellene ahol sok letölthető autó van!!! -
#29624 Jók a kocsik, esetleg nem letölthetőek?? Jó lenne. -
#29623 Honnan a fenéből lehet autokat leszedni többet 1 oldalról? -
#29622 Most nincs fent a jatek, de en ugy tudom, MG van a jatekban.
De ott inkabb a Generals Motors-t "jellemzi", csak forditva valszeg:))
De az MG tenyleg Angol sportauto, de az most masteszta;) -
#29621 jaja, én kavartam meg. -
#29620 nemtudom miért nehéz egy képre kattintani és tulajdonságok:
:)
Mondjuk sztem az MG inkább a lentire hasonlít mint erre, de nekem mind1. -
Vlala #29619 Nem MC? Az MG angol sportkocsimárka... Az SL_ben MC van tudtommal!
nem látszik a kép -
#29618 Jujj de szép ez a Challenger! Le lehet szedni valahonnan? Mert akkor azt hiszem felrakom megint a Redlinet:) -
#29617 Nem jön be... mindegy itt a link:
Pontiac Firebird 1970 -
#29616 Szerintem a játékban lévő MG inkább ennek felel meg:
Pontiac Firebird 1970 -
#29615 JAh csak latnam mar gameban ezeket!! -
#29614 A "csak" 2100 MHz majdnem 2x annyi, mint nekem, de próbáld csak ki hang nélkül, tiltsd le azt a trágya C-Mediát, indítsd el a játékot, aztán áradozz. -
#29613 Na látva a képeket, lehet, hogy érdemes lenne újra előszedni a redline-t??? Vagy lentebb a Síma stree legalról beszéltetek?
-
#29612 nekem meg kurvara szaggat, mert szar a vinyom, de en meg magasrol teszek ra, hozzaszoktam evekkel ezelott, es ha a jatek hangulata megfog, kurvara nem tud erdekelni, szaggat-e vagy sem.
anno egy 486dx66-on jaccottam vegig a wing commander 3-at (annak akkor a minimum gepigeny volt fasztuggya pentium talan).Szaggatott mint a mocsok, de megfogott a jatek tortenete, hangulata. -
#29611 Nekem se szaggat pedig csak a szar alaplapi c-mediás hangkártyát használom, a procim meg csak 2100 MHz-en fut, az alaplapon csak 4x-es AGP van, pedig a videokártyának 8x-os kéne. -
#29610 Aaaagyat a népnek. Úgy jópárezer hozzászólással ezelőtt tisztáztuk, hogy egy low end tualatinon is képes futni rendesen, ha nem spórolsz a hangkártyán párezer ft-ot, és valami minőségi darabot veszel. Kötve hiszem, hogy a legnagyobb fikázók között lenne olyan, akinek lassabb gépe van az enyémnél, ha mégis, akkor meg ne panaszkodjon, hogy lassú. A Carmageddon2 is képes akadozni, ha beteszek jópár mai szinten kidolgozott autót, akkor az is szar? -
#29609 OK! Igaz!! Csak kár, hogy egy ennyire jól kitalált játék, meg ötlet és csak ennyi FPS... Simán lehetne a év autós játéka!! SIMÁN!!! De remélem a köv. rész már az lesz és akkor meglája a világ, hogy M.O. is létezik!!! -
#29608 Én nem azt írtam hogy amiatt szaggat. A nem tókéletesített engine miatt szaggat. -
#29607 hajj, nem tud olvasni senki?
Mutass egy játékot, ahol ki van dolgozva és nem szaggat.