Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor indul el, hogyha megvan a .cue file is.
Vagy tölts le egy No-cd exe-t.
Asszem Alexease oldalán van fennt 2.15 ös nocd-s exe
el akarom indítani kér cdt pedig a crack fennvan a 2.15 höz. ujratelepítem erre felrakom a 2.14 est és a 2.15 õst utánna crackolom és nem megy kér cd-t miért???????
Fontos lenne ugyhogy kérlek válaszoljatok

Ha a Street Legal Racing: Redline-t akarod patchelni, akkor nezz el ide: http://slc.hsw.hu
Es innen, a MEGFELEO jatekhoz a patcheket szedd le.

Egyébként hi!
Live your life like it\'s your last day...
Raadasul teljesen feleslegesen. Kevesek kivetelevel, mindenki vissza olvas, es nem EGYET!!!
Amugy altalaban bolt-bol es warezbol lehet megszerezni dolgokat. Ezt speciel, csak warezbol. Vagyis kezdj el turni.
itt vannak ilyen dolgok nézd meg!!
Kerekek nem nagyok tárcsaféket normálisat vettem 110 GT re valót lehet hogy a sebességekkel van a gond????
szerintem a redline szebb,csak összelett dobva és az invictusos fiuk dolgoznak a javitáson REMÉLEM!!!!
mert már nagyon várom
Grafikától függetlenül mindegyik bejön nekem.\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
úgy hogy esküsöm most már fülbe lövöm magam!

Akkor sem tudom mit építettem 😊))
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.