46059
.
-
#30166 Kiraly! De mi ez? Egy III. V.H.-s katyusa vagy egy szodaskocsi?
Amugy a SD oldalkipuff es dupla kerek kell nekem is!!! -
Na ezt hoztam össze ma délután.
Egy Golf ületetve+ nitro palackokkal persze csak mértékkel :) 6 nagy 2 kicsi
Egy ültetett wrangler jeep 4 palackal
Meg egy Hauler aminek a felét csináltam kb. A haulerből a lefelé nyíló hátsó elemek az nem az én alkotásm de a doplakerék meg palackok már igen :) itt nem gazdálkodtam a palackokkal :D
Golf
Golf2
Hauler
Hauler2
Hauler3
Hauler4 -
#30164 hagyd má az ajtókat:))))) jeepnek meg aztán tényleg hülyén fog állni:)) -
#30163 Ezt akarom ény is megtudni mert egy képen már láttam hogy egy golf meg volt úgy csinálva.
Most én a Wrangleren működök hogy előre fölfele nyíljon az ajtaja de annak mi a kódja mert én a Golf Extreme alapján csináltam és az ajtó nagyon kint van. Az kellene nekem hogy az ajtó előre felfele nyíljon és a helyén legyen normálisan. -
DraveN #30162 És azt hogy lehet megcsinálni??? -
#30161 És most ? Megcsináltam mindent megnyertem a ROC-ot megkaptam az autot és tovább? olyan mintha elölről kezdödött volna a játék csak fulosabb autoval. -
#30160 Azt kellene valahogy megcsinálni hogy fullon felfele nyíljanak az ajtók. Aki látta a Vissza a jövőbe címe filmet és benne a kocsit azt tudja milyet akarok. Olyan felnyílósat. -
#30159 Uzenet ment priv-ben. -
DraveN #30158 Hogy lehet azt megcsinálni hogy az ajtók meg a motrháztetö felfele nyiljon!Pls help -
Vlala #30157 A közlekedési felügyeletnél
(bocs, ez még tőlem is rossz volt!) -
#30156 Nó problémó! -
#30155 jáj bázeg. véletlenül carlosra zúztam a választ. matrixra akartam -
#30154 ezt nem akartam írni:)))
streeter találj ki vmi újat és jót:) -
#30153 Tudom hogy sok és uncsi de már írtam hogy kíváncsi voltam rá hogy mennyi palack fér a kocsikba. Ma újra csinálom V8-as motorral meg sokkal kevesebb palackal.
De arra válaszoljon valaki hogy HOL KELL ÁTÍRNI A MOTORT?????? -
#30152 a felnyílós GOLF NOS-sal tömve már elég uncsi... -
#30151 Ezt honnan szetted????? -
#30150 Jééé, két napocska...milyen ismerős... :) -
#30149 A sok palackot csak ki akartam próbálni hogy hány fér bele. És ennyit sikerült. 60-70 körül fért bele. Most majd átírok egy olyat amibe V8-as motor van. Előre nyíló ajtókkal meg motorháztetővel.
Láttam sl.tk-n egy golfot aminek fullon felfele nyíltak az ajtajai mint a CLK mercinek meg. Ha megtalálom a képet akkor beküldöm.
Én Anach oldaláról szedtem le a lebutított kocsikat. -
#30148 a frees emailra ment... -
#30147 a törölgetősnek mennie kellene, nekem nem volt gix. szeddjél ki kevesebb sort.
Sly, külök egy zipet abban benne vannak az én fogyatékos ROC ellenfeleim filejai, földobod az oldaladra ? -
Vlala #30146 törölgetős... -
Vlala #30145 Lehet valami olyasmi, hogy a 2.1.9r5 nem engedi a fileokat módosítani? Kipróbáltam a ROC törlögetős módszert, de a ROChoz éréskor kidob a windowsba... ez verzi(j)ófüggő, vagy működnie kellene (én toltam el vmit)?
Kamionnal indultam a ROCon... -
#30144 Azt hiszem elkaptam a fonalat, rájöttem hogy INTERNET!!! Úgyhogy most okosítom magam és ha sikerül akkor befejezem az oldalam. Elsősorban Sreet legal redline-al foglalkozik, vagy foglalkozom??? foglalkozok is vele, lényeg: Van! -
#30143 NA? -
#30142 5perc múlva segítség itt:cheat -
#30141 Meg szeretnék csinálni egy számlálót!!!! Az nagyon-nagyon fontos!!!! -
#30140 © zsolti001 tegnap 23:49 | Privát | Válasz | #30135
Na gyerekek most kéne a segitség ,megnyertem mindent bekrültem minden csapatba ,most következik a ROC mit és hogyan kell átállitani az ellenfél autoiban hogy tökéletes legyen a nyerés és végre megkaphassam a várva várt autot.
-
#30139 Ha kell valakinek a lemezfelni:elvileg innen le lehet szedni 32Kb zip. -
#30138 Király a videó, úgy emlékszem te csináltad... vagy nem?
na, szóval nem tudom hogyan lehet azt megcsinálni hogy az oldal felső részén van a fejléc (gombok reklám ilyesmi) az állandó allatta meg változik a dolog a gombok lenyomása szerint... -
#30137 Hi! Mi a problema? -
#30136 Segít nekem valaki megcsinálni egy oldalt? Nem bírom megszerkeszteni! Azthiszem tudom hogyan kell belerakni az i4 motort, de csinálj biztonsági mentést, mert nem ellenőriztem, mert el vagyok foglalva ezzel a k* olallal!
-
#30135 Na gyerekek most kéne a segitség ,megnyertem mindent bekrültem minden csapatba ,most következik a ROC mit és hogyan kell átállitani az ellenfél autoiban hogy tökéletes legyen a nyerés és végre megkaphassam a várva várt autot. -
#30134 jó lenne ez a láda simán.
streeter tényleg minek annyi palack? -
Horci #30133 Csatlakoznák a #30127-as hozzászóláshoz. Hol és hogy lehet átírni, hogy milyen motor legyen a verdában? :) Konkréten: Nekem a Focusba kéne I6 helyett I4 :) . -
Horci #30132 AH ! Klasszikus kereklámpás .... :) Remélem lesz majd :) -
#30131 Ez a lada nagyon jó. Egy ilyen télleg jó lenne a játékba :) Ha valaki zudja csinálja meg mert ku**va jó -
#30130 Ha tudnám hogyan kell, megcsinálnám a játékhoz
-
#30129 Na ez a mai napom termése. Már csak a V8-as motor hiányzik meg az hogy lehessen használni a nitrókat. Mondjuk ez már szerintem is sok de meg akartam tudni mit tudok kihozni a golfból :)
Ez egy év alatt nem fogy el :D
Golf
Golf2
Golf3
Golf 4
Golf5 -
#30128 halas koszonet -
#30127 A motort hol tudom átírni és milyen néven találom meg és melyik motornak mi a száma? I4,I6 és a V8-asnak?????