Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Figyo en ugyanazzal az autoval szarra vertem keknel barkit de egyebkent en pirosnal, bairennel megyek!
3, Irtam,hogy ASR lehuzva csutkan, tehat akkor reszletes lista :
Most veszem eszre tesom fos shimutsu futomuvet sorry
de a tobbi stimmel attol fuggetlenul meg mennie kellene de pl rugot en se tudom levenni kibaszott bug!
9.0*17 es felni --> 235/45 gumi
ein.. perpro GTA 6 speed street valto
6100 N/m/s gas shock
es most jon amit nem cserelt le 110 GTK front left
a rugot nemtudom megmondani,mert nem latja a jatek hoppa!!!
Egyenlroe ennyi
Én kérdeztem, hogy a sebváltó nincs-e automatára rakva, nincs-e beállítva az ASR, miegyebek.
Egyikünk kértdésére sem adtál értelmes választ. Ezek után mit vársz mégis? Parafenomán módjára jöjjünk rá, miért nem megy a játék neked?!?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Passz
Esetleg ha atkuldom elmentest meg tudnad nezni vagy vki?
- Az ellenfeleket veletlenszeruen generalja - elvileg - elofordulhat, hogy kicsit erosebbeket ad😉 Bar sokat lett tesztelve, hogy amit kiir a verseny elejen az ellenfelnel tervezett idot, azt probalja tartani is (hivatalosan max. 4-8 tized lenne a megengedett), de mivel nem droton huzzak oket, elofordul, hogy mashogy teljesitenek.
- Napkozben, az azonos klubban levokkel (zold, kek, voros) lehet versenyezni. melle menni, radudalni. Ranktol, presztizstol fuggoen, nem mindig allnak ki. De a tapasztalatok szerint, 1-2 gyozelem utan, mar mindenki szivesen versenyezz az emberrel😉)
Napkozben hol versenyzel vagyis hogyan kikkel mit kell csinalni ledudalni oket de melyiket es csak loveban lehet fogadni?
Ami biztos, hogy a patchekkel hivatalosan kerult a jatekban cheat lehetoseg (benne a patch FAQ leirasaban). Sot, mukodik is.

De az egesz csak hozza allas kerdese. Aki normalisan akar jatszani, az megteheti. En szinte csak varosban megyek, a gyorsulas abszolut nem erdekel, nem is elvezem. Mindig mas-mas ellenfellel, es mindig a leghosszabb, bonyolultabb utvonalat valasztom ha lehet.
Bar igy nem lehet vegig jatszani egy autoval, egy nap allatt, de annak ugy sincs semmi ertelme.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
):
Rajtnál húzd rá az ellenfeledre a kormányt. DE ne az orránál, hanem a hátulját lökd meg! Akkor kifarol, te fékezel, visszakapcs, az õ autója jobb esetben megússza egy fával, Te pedig padlózol a cél felé. Ennyi. Tied a zsé.
Egyébként már inkább napközben nyomom. Ugyanolyan drag részek nyomhatók, mindig én választok trekket és állandóan lóvéban. Presztízs úgyis nõ. Egy apró bug van, hogy ugyanazt a lúzer ellenfelet többször is szarrá verheted egymás után, sose unja meg.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Tesom elkezdett uj carriert ugyanazokat a cuccokat vette meg sot neki meg 20 loerovel tobb is lett annyit vettem eszre uti a gepet,mondom biztos bena atvettem es a keknel meg a 18-adiket se tudtam lenyomni remelem igy vilagos!
Ezek ismereteben kerek helpet!!
MEg hogy hol tudok meg ejszakai versenyeken kivul lovet szerezni?
KOSOZNOM
talász mindenféle logot autóra meg mindenre
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Hiaba is van 1000HP, ha nem lehet atvini az utra a loeroket.
Nah ezt add ossze!
A versenyeken kivul hogyan tudok penzhez jutni csak ha kihivok nappal vkit es lenyomom?
Ha a tesódnak nem sikerül a 18-nál tovább jutni, akkor vagy rosszul vezet, vagy valamit nagyon elállított (pl. automata sebváltóval megy, vagy berakta az ASR-t...).
750 kocsiprestige pontot simán össze lehet szedni, egy jól feltuningolt autó már alapból 5-600 pontal indít! Szerintem kevered a kocsi és a saját prestige-t. A ROC-hoz a kocsinak kell 750 prestige pont!
Van olyan hely lattam hova 750 prestige kell ha megnyerem a pirosat is akkor is max csak 300 lesz!
Raadasul tesom osszerakott egy golfot ugyan ugy mint nekem volt anno kekeknel szarra vertem mindenkit es o most a kekeknel meg a 18 helyezettet se tudja leverni?
SZOVAL EZ A PROGRAM vagy fos vagy kurva bugos!!?
Help me
gamertag: kenobita
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Aztán meglátjuk. Az elsõ kocsim egy Golf lett amúgy, de elkezdtem tuningolni, persze elõbb a külcsín alapon, aztán mikor tesztpályán akartam menni, nem tudtam, ugyanis nem volt blokk az autóban. Viszont egész jól néz ki. 😊 Maradt valami 100akárhány pénzem...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Vki Bairenbol hogyan hozott ki 800 loerot?
Ennek a kis cheat proginak van valami trükkje, vagy szimplán elbambáztam valamit?
....................................................................................................
SL:RL játék install, aztán patch 2-1-4 telepít, majd patch 2-1-5 telepít, aztán a nocd crack-el felülírom az .exe-t, indítanám a játékot és kéri a cd-t.
Mi a helyes sorrend ezekkel a patch-ekkel?
Elõre is tankjú!
Ha nem tudom a rednel legyozni ellenfelet de kell love hogyan tudok szerezni?
Body (kaszni) es Engine (motor) kitek vannak. A beszerelesuk eloott, az hozzajuk tartozo alkatreszeket, teljesen le kell szerelni az autorol. Pl. komplett motor kivesz.
Ha a kaszninal, lent van nehany alkatresz, es rakattintunk, ratesz ezt-azt. De amig a doboz letszik, addig van tartalma is. Vagyis bontogatni kell a "regi", fentlevo alkatreszeket.
Avanti Italia!

Bye all, asszem alszok csöppet!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Kérdeztem már 1x, de nem válaszolt rá senki, hogy decalokat hogy lehet pontosan csinálni??
Photoshop 7.0-m van?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Et remélem Yo
Amugy az X3-rol nem lehet kivulre linkelni, es a nagybetuk sem szerencsesek😉

De azt sem, hogy egy szamitogepet hasznalo ember, azon kivul, hogy "levarezoljon" valamit aztan jatszon, alapveto dolgokkal nincs tisztaba.